miercuri, 16 iunie 2021

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

..

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

                                    HRISTOS   S -A  INALTAT !

                              Dragii mei, 

Am reusit ca sa pun si pe Blog, filmuletul cu sfintirea Troitei Maicii Domnului din 4 Iunie 2021.
Iata dragilor ,puteti ca sa va bucurati de Slujba savarsita de un Sobor de Preoti :
..

   Dumnezeu si Maicuta Domnului, sa va binecuvinteze pe toti cei care ati ajutat la ridicarea Troitei Maicii Lui Dumnezeu, si sa va apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni. Fiti toti binecuvantati dragii mei si ocrotiti impreuna cu toti cei dragi voua.Amin!
                             Cu dragoste,Maria.
Văzut de Bogdan la 22:19

14 comentarii:

  1. Dragii mei, cred ca s-a rezolvat problema cu vizionarea filmului ! Chiar va rog frumos sa-mi scrieti daca se poate viziona!Va multumesc mult !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da acum se vede.Multumim doamna Maria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. *Felicitari si binecuvantari Dumnezesti*!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim Doamna Maria. Foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur cav-a ajutat Bunul Dumnezeu și Sf Fecioară Maria sa faceți o asa frumusețe Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari si toata dragostea de la Domnul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos doamna Maria.
    Minunat,BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului
    Să vă BINECUVINTEZE si sa va ocrotească cu puterea lui si pe noi pe toți

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa va ajute Bunul Dumnezeu, doamna Maria si pe toti oamenii care Ii fac Voia Preasfanta a lui Dumnezeu, a Maicutei Domnului si a sfintilor, cei care respecta invataturile crestine si fac fapte bune sa fie ajutati si rasplatiti de Divinitate!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Se aude pe inregistrare si un catel care se bucura si el de sfintirea Troitei.
    Sunt foarte multi sfinti care stateau alaturi de animalele padurii si erau hraniti de acestea, incalziti iarna in padure.
    Iisus a fost inconjurat si incalzit de animale in ieslea sfanta. Iisus, Maica Domnului si Sfantul Iosif nu au fost primiti, adapostiti in casa de catre oameni, ci au fost inconjurati de necuvantatoare!
    Sfantul Gherontie Puiu, Sf. Arsenie Boca si multi alti sfinti au iubit si ocrotit animalele.
    La slujba, la Sfantul Francisc de Assisi, se adunau toate vietuitoarele si asistau linistite la slujbe, la Liturghie, si nu se atacau nici macar leul cu iepurele, de exemplu.
    Unii oameni au devenit asa de rai ca de aceea se abat atatea nenorociri si tot nu vor sa invete si sa nu mai faca atrocitati.
    Acum vor sa dea o lege sa fie omorati ursii sau animalele padurii. In loc sa le duca de mancare pentru ca se arunca atata mancare, prefera sa arunce, dar sa nu dea o firimitura vreunei pasari sau unui animal.
    Animalele sunt nobile, pure, sunt fara de pacat, nu au rautate.
    Sunt atatea exemple de animale care au salvat oameni sau care au preferat sa se jertfeasca pentru faptul ca stapanii lor au murit.
    Sa speram totusi ca nu se vor lua asemenea masuri, sa fie infaptuite atrocitati si omorate animalele padurii si creat un dezechilibru natural de nedescris doar pentru niste mici beneficii trecatoare!
    Dupa ce ca oamenii s-au dus si le-au ocupat teritoriile, au fost defrisate paduri intregi, s-au facut constructii in inima padurii, le sunt luate fructele de padure si toata hrana de la gura bietelor suflete care au fost lasate de Dumnezeu sa traiasca pe lumea aceasta alaturi de oameni, le este invadat teritoriul si sunt asuprite, nu se mai arunca mancare pentru animale in padure desi se prefera sa se arunce tone de mancare decat sa fie hranite niste suflete, acum se mai vrea si sa fie ucise miseleste.
    Dumnezeu nu doarme si se vor abate multe nenorociri asupra omenirii daca pamantenii nu se potolesc cu distrugerea intregului mediu inconjurator, a faunei, pana la urma se va ajunge la extinctia propriei specii, a omului care provoaca atatea dezastre naturale si dezechilibre in natura!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce m-a emotionat mesajul lui 20:52. Toata Creatia si suflarea lasata de Dumnezeu s-a bucurat de sfintirea Troitei si se bucura de cele dumnezeiesti!

    RăspundețiȘtergere
  11. TREBUIE OPRIT MASACRUL ASUPRA ANIMALELOR!
    Omul nu are drept de viata si de moarte asupra niciunei vietati! Altfel vor fi atrase doar necazuri asupra acestui pamant!
    De mieii de Paste nu va este mila cand omul ii mananca? Iisus nu a lasat asemenea traditie barbara de a fi luat puiul oii si sa fie infulecat de oameni. Dar daca ursul din padure vine si ia si el un miel ca moare de foame si face acest lucru instintiv, este carnivor si nu are hrana lasata in padure de padurari ca pe vremuri sau ii este luata hrana (fructele de padure, coarne - fructe etc.), ii este defrisat si distrus habitatul, atunci este omorat de oamenii criminali! Pentru ca in fata lui Dumnezeu nu conteaza daca ai omorat un om sau un animal, tot criminal este numit cel care face asemenea atrocitati!

    RăspundețiȘtergere