sâmbătă, 19 ianuarie 2013

VRETI SA MA ASCUND ???

Dupa amiaza de septembrie, cand stau in camera mea ,la biroul meu si scriu. Brusc ,aud glas, care spune asa: 'VRETI SA MA ASCUND ? (si alt glas continua): NU ! DEOCAMDATA, N-A VENIT VREMEA!" Dragii mei, frati si surori ,INTRU DOMNUL; nici eu, nu ma voi ascunde, si voi spune tuturor, ca DUMNEZEU EXISTA, CA MAICA DOMNULUI EXISTA SI CA TOTI SFINTII, EXISTA ! Incearca unii, sa-mi atribuie tot felul de...diagnostice medicale, si-mi dau si recomandari"pretioase", dar nu ma deranjeaza, atat timp ,cat,IL STIU SI-L SIMT PE DUMNEZEU APROAPE SI INTRU MINE. Da, fratilor, pentru cei care nu cred, si hulesc pe DUMNEZEU SI PE MAICA SA, da, eu, (o spun cu modestie si cu smerenie, cu dragoste), da, EU AUD GLASUL LUI DUMNEZEU, SI VAD CELE NEVAZUTE, ca sa pot sa le impartasesc,voua tuturor, ca sa va intariti in CREDINTA, NADEJDE SI DRAGOSTE. Cei, care nu credeti, sau aveti indoieli, cititi,inca o data si inca o data, tot despre ce eu scriu, si DUHUL LUI DUMNEZEU, ISI VA FACE LOCAS SFANT ,in inma voastra, in sufletul vostru, si nu o sa va mai fie teama, de nimeni si de nimic, numai de DUMNEZEU.  Dragii mei, nu incetati a citi, despre ce eu scriu, caci, nu sunt de la mine; tot ce scriu, SUNT CA SI UN IZVOR ,DIN CERUL SFANT, PENTRU CA NU SE TERMINA,NICIODATA. Trebuie sa recunosc, ca si al meu sot, candva, m-a trimis la psihiatru, dar pe parcursul a trei ani, dintr-un ateu convins, a devenit un om , cu CREDINTA si cu frica de DUMNEZEU. Cu multa dragoste sufleteasca si cu multa pretuire, Maria

2 comentarii:

  1. Doamne nu mai am nici un dubiu de ce ma aflu eu aici....Este si blogul meu vreau nu vreau....era de dinainte de al gasii eu..

    Daniela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai caută Daniela, printre articolele scrise de mine, şi ve găsi şi mai mari ca acestea ! Sigur că, locul tău este aici, pentru că DUMNEZEU A VOIT AŞA !
      Locul tuturor celor care citesc aici, este tot aici pe Blog.
      Suntem O MARE FAMILIE, întemeiată de DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI.

      Ștergere