joi, 17 ianuarie 2013

CHEMATI DUHURILE RELE.....SI..LIMITA UNEI CATASTROFE NUCLEARE !

3 FEBR.2006 dupa amiaza, cand stand in pat cu ochii inchisi, aud glas, care spune asa:'"CHEMATI ,DUHURILE CELE RELE ,SA NE SPELE ! SI A LUI DUMNEZEU , SA NE CURETE ,SA NE -MPLINEASCA"!. In zori de zi, iata ce spune un glas, despre ROMANIA:" ESTE ,ABUZAT ALCOOLUL,TRAFICUL DE INFLUIENTA....;ROMANIA ,INTRE DOI OCHI "!. In alta zi, un alt glas, zicea asa:" PE PRIMUL ,ESTE UN DAR; SI A DOUA, O VA FOLOSI, PENTRU A IMPARTI LUMEA"! SI VINE DOAMNE,DOAMNE,SPRE A TA SLAVIRE,CACI TU ESTI MANTUIREA..."(si glasul dispare).          

                           30 aug.2011,dupa amiaza.

          Stateam in pat, cand brusc ,aud glas, care spune asa:"

                               "TOTUSI ,NUMARUL SALARIATILOR..AU DECIS ,SA ASTEPTE...LIMITA UNEI CATASTROFE NUCLEARE..CU ZAMBETUL ,LARG ,PE BUZE"(clipa in care vad cu ochii inchisi,doua persoane tinere, in halat alb, aflate intr-un mare laborator sofisticat, persoane, ce pareau foarte multumite de ceea ce faceau acolo,vorbeau si zambeau sarcastic.  In dupa amiaza zilei,de 3 febr, 2006, aud glas, care spune asa:"
                           BUNA ZIUA !-                      "DACA ,PAPA IOAN PAUL AL 2 LEA...,A TRIMIS O SCRISOARE,IN WALT DISNEY...(si glasul dispare).


                         Putin mai tarziu, aud glas, care spune asa:"
                        
                                    "SARUT MANA,IMPARATEASA CERULUI" SARUT MANA,TATAL AL CERESCULUI ..FACATORUL CERULUI SI AL PAMANTULUI...."! Fratilor, sa spunem si noi, cu smerenie si cu dragoste,  SARUT MANA, PREA SFANTA TREIME SI SARUT MANA, MAICA LUMINII. Si asa cum un glas, mi-a spus, mai demult, sa spunem asa: "SARUT URMELE PICIOARELOR TALE, DOAMNE IISUSE HRISTOASE SI SARUT URMELE PICIOARELOR TALE,PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU SI MAICA LUMINII. Cu multa dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu