vineri, 25 ianuarie 2013

TRUPELE IRANIENE.....! UNGARIA....

Noapte tarzie de oct, cand, in timpul Rugaciunii mele, aud glas, ca de povestitor, care spune asa:" TRUPELE IRANIENE !(si un al glas, intreaba mirat):"BOMBARDAMENTE ,IN IRAN ? (si glasul dispare).Putin mai tarziu, aud glas, tare rugator, care spunea asa:" DIN TOATA INIMA MEA, SLAVA TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH..."!(fratilor, sa spunem si noi asa, dar nu cu buzele, ci cu toata inima noastra).                        
                          SANGELE, DIN OCHIUL, LUI IISUS !                                         

Era tarziu , in noapte ! Si in timpul Rugaciunii,la SFANTA ICOANA A MANTUITORULUI, vad cu ochii inchisi, cum albul ochiului stang, al lui IISUS, SE UMPLE DE SANGE. UN SANGE, CARE INCONJOARA de 2 ori, albul ochiului, apoi dispare.Intr-o alta noapte, tarzie, ma trezeste un glas, care spune asa:" IN MOD FRECVENT, NOI AM RENUNTA, LA CARIERA ,IMPOTRIVA BERLINULUI "!        
                      "UNGARIA " Este dimineata de octombrie, cand un glas, saluta politicos si zice:" BUNA DIMINEATA ! UNGARIA SI LA REGAL...PUTEA FI INTRAT IN UNITATE"!. Dragii mei, sa avem CREDINTA in inimile si-n sufletele noastre, si vom gusta, din DRAGOSTEA NESECATA, A LUI DUMNEZEU SI A MAICII DOMNULUI. Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu