marți, 22 ianuarie 2013

UNGE MAINILE TALE ,DOAMNE...SI SFINTESTE CAPUL MEU..

Dimineata de 0ct 2006! Ma trezeste un glas,care se roaga asa:" UNGE MAINILE TALE DOAMNE, SI SFINTESTE CAPUL MEU ! UNGE INIMA TA DOAMNE ,SI SFINTESTE INIMA MEA ! ATUNCI VEI BINEVOI ,JERTFA DREPTATII, PRINOSUL SI ARDERILE DE TOT ! ATUNCI ,VOR PUNE,PE ALTARUL TAU VITEI. !Ce frumos, dragii mei, se ruga acest glas, nu am mai auzit nicicand, asemenea cuvinte, care te fac ,sa-ti pleci capul si sa te smeresti cu sufletul.

                                                 FRANTA ! Iata ce spunea un glas, despre FRANTA:"  FRANTA, VA ADERA ,IN FUZIUNEA APELOR,LA UNIUNEA EUROPEANA ! (si glasul dispare).  Dupa doar cateva minute, un glas, spunea ceva,:"KERATITA ,ESTE O SUBSTANTA ACTIVA".(dragilor, eu nu stiu ,ce este KERATITA si nici la ce se foloseste).

                                                  CERURILE....(dupa amiaza de oct, 2006, cand un glas, spune asa:"              "IN URMA CERURILOR ,TOTI VOR STRIGA ! VOR MICSORA ,CERURIRLE, VOR ADANCI PAMANTUL ! TOTI , VOR STRIGA ! si putin mai tarziu, aud, glas trist, care spune asa:"                                          CA SA AFLU AJUTOR, SA-MI DATI MACAR, AJUTOR DIN                                                                                                                  DIN AJUTOR "                         Dragii mei, noi primim, MARE AJUTOR de la DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, sa daruim si noi, AJUTOR DIN AJUTOR, sau cum spune la CARTEA SFANTA, "IN DAR AI LUAT, IN DAR, SA DAI " Si eu, am luat in DAR, de la BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, si in DAR, va dau voua, tutror, care CREDETI IN CUVANTUL LUI DUMNEZEU. Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu