marți, 29 ianuarie 2013

ROMANII ,ROMANIA , AL DOILEA IERUSALIM !

xx  

Noapte de IULIE 2006, cand ma trezeste brusc, un glas, ce venea de peste tot, rasuna si din CER si de pe PAMANT. Citez:"            
                               "S-A DISPUS ,PE TEMA CLADIRII : CADE IERUSALIMUL ...IN ROMANIA !!!
Dragii mei, frati si surori INTRU DOMNUL ! De mult timp, tot va spun ca, ROMANIA, VA DEVENI ,AL DOILEA IERUSALIM ! Si faptul ca, eu scriu, atat de mult si de , diversificat, din TAINELE primite de SUS, poate sa va intareasca,in CREDINTA, si sa credeti cu toata fiinta, ca MANTUITORUL, va veni a doua oara, in ROMANIA, GRADINA SFANTA, A MAICII LUI DUMNEZEU ! CREDETI SI NU VA INDOITI !      Dupa amiaza, in timp ce ma odihneam putin, aud glas, care spune cu tristete:" ROMANII...! CALITATEA DREPTEI COMUNITATI, ...LASA MULT DE DORIT "! Asa este fratilor, dar ,trebuie sa nadajduim, ca BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, ISI VA GATI, CALEA VENIRII SALE, CU PUTEREA SA, CU AJUTORUL SFINTILOR SAI. Cu smerenie si dragoste, Maria

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta sa fie asa!
    In tara noastra , de care rad toate poparele sa vina INSUSI IMPARATUL IMPARATILOR , DOMNUL DOMNILOR!DOMNUL IISUS HRISTOS!
    Eu unul cred ca asa va fi.Sa speram ca asa va fi , suntem un popr bun , chiar daca ne mai certam , suntem oameni , care incearca sa fie credinciosi cat de cat.

    RăspundețiȘtergere