luni, 1 mai 2023

ROMANIA SI CREDINTA CRESTIN ORTODOXA ! CINE VREA SA DISTRUGA ORTODOXIA DIN ROMANIA???



                                                        Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas tare nervos,un glas infricosator care striga asa:

                 "Sa schimbam totul in Romania !

              Sa schimbam regulile Religiei,sa schimbam oranduirea Religiei!"

.
Dupa care,glasul se opreste la fel de poruncitor precum a inceput.

.
Prieteni dragi, sa mergem la Sfanta Biserica,atat cat mai este timp inca. Vor veni vremuri in care ne vor interzice sa ne mai rugam asa cum am facut-o pana acum in Sfanta Biserica.
.
Sa nu ne indepartam de Dumnezeu si de Maicuta Domnului,nici daca am muri pentru Hristos.Sa nu abandonam Sfanta Biserica dragilor!
.
Sa ne facem timp, ca macar in Sfanta Duminica sa mergem la Sfanta Biserica si sa traim Sfanta si dumnezeiasca Liturghie,sa ne spovedim la Parintele Duhovnic,dupa care,sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie cu prea scump Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia i se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea !Amin?
Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Adevărat a Înviat doamna Maria
    Prigoana împotriva creștinilor doamna Maria 🙏
    Cred că atunci va fi revoluția mare.
    Nu cred că poporul român creștin va abandona credința noastră strămoșească ortodoxă.

    RăspundețiȘtergere
  2. HRISTOS a înviat. De na Maria ce ziceți de unirea religiilor

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi ne rugam la Dumnezeu nu la ...religie.Religia este o oranduire a oamenilor ,o succesiune de reguli si obiceiuri , modificate de multe ori de-a lungul timpului, tot de catre acestia.
    Credinta in Dumnezeu poate fi aratata in multe feluri.
    Disputele din ultima vreme cu privire la data Pastelui Ortodox sunt binevenite ,deoarece Craciunul este calculat dupa alt calendar si nu este ceva normal sa aplici doua calendare in sarbatorile crestine.
    Tot asa mare scandal a fost la trecerea alfabetului latin in biserica si iata ca totul este bine.
    Dumnezeu se bucura cand este iubit si impartasit cu credinta adevarata indiferent de loc sau data.Dumnezeu a creat timpul ,vremea , iar calendarele oamenilor nu au importanta.Totul este El.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anticristii
    Evreii cei cu Talmudul anticrestin
    Casta evreiasca cu pensii specisle astia au nevoie de teren liber cu rezervele subsolului si de religia ce-deranjaza pentru ideologia lor imperialista mai speciali si increzuti decit nazistii
    De aceia vin cu idei sugubete de dezbinare anti ortodoxe si Atee dindu-se mari credinciodi si cunoscatori si din interiorul crestinismului prntru ca prima miscare comunismul venit din exterior cu tancurile sovietice a Esuat cu peste 100 milioane de crime
    Acum incercara consumerismul libertinajul si Drogurile vorba papei Francisc de la vizita din Ungaria, combinat mai nou cu virusii-crciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu intimplator Esuatul evreu a inmormintat institutul Cantacuzino lasindu/ne in voia virusilor si a Vintului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Capul Apostolului Toma si alte moaste au fost aduse in Romania din Grecia dupa duminica Tomei care coincide cu sarbatoarea sfintul Gheorghe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Razboi antiortodox pe axa Nord-Sud.
    Daca consideram ca doi poli ai crestinilor credinciosi pe harta Romaniei ar fi evident ca la unul se afla arhiepiscopul Teodosie al Tomisului iar la celalalt Pol si nordic ar fi complexul construit ilegal de evrei fara autorizatii de constructie la Sighetul Marmatiei format din Sinagoga scoala hotel pentru care nu au evreii autorizatie nu au fost amendati,
    Ci doar Teodosie pentru acoperisul ars la care ceruse Autorizatie dar incepuse reparatia pentru ca venea iarna trecuta.
    Tot pe axa asta Nord evreiasca si sud a Tomisului vin atacurile de la evreimea insinuata in tara care vor sa ne schimbe prin evreii Telectuali ca Plesu si Patapievici catre polul sud une-l critica pe Teidosie si pe care il cer sanctionat prin Votul in Bor ca nu se conformeaza proectelor de schimbari ca cea a datei de sarbatorire a Pastelui de parca Crestinismul ar tine de un Vot si nu de Credinta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. pt d-na MARIA daca vreti un exemplu de lipsa de credinta si JIGNIRI la adresa d-stra si a mea MERGETI LA AN 30 APRILIE 05:29 si cititi tot ce scrie -asa blasfemie rar intalnesti-!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Biserica ortodoxa romana va fi atacata crunt inclusiv de presa romana?! Vad cum oculta mondiala si-a infiltrat oamenii peste tot dandu- se mari credinciosi si vorbind de extraterestrii !? Inclusiv aici pe blog se inoculeaza ideea de extraterestrii. Nu vor invinge fiindcă credința oamenilor este foarte puternică si este Dumnezeu cu ei. A fost anuntat din timp, de cativa ani si aici, acest asalt asupra ortodoxiei-craciunu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presa romana e dominata total de culturnicii evrei care ne-au virit pe git Ateismul Comunist si acum fac acelasi lucru prin neomarxidsmul Bruxelez.
      Sint doar variatiuni de transpunere ale ideilor AntiCrestine din Talmudul evreiesc asa ca ortodoxia va fi atacata din trei direct iNord Sighet evreiesc vest neomarxism Bruxelez si intern prin culturnicii evrei care domina cam total si insidios masmedia din presa si Tv-craciun.

      Ștergere
  10. asa este d-nule Craciun sunt ANONIM 5 si credinta ORODOXA=DREAPTA CREDINTA este suficient de inradacinata in poporul roman, mai ales in cei cu varsta de la 40 ani-desi sunt si tineri care au crescut frumos in familii credincioase-sa ne dea DOMNUL SI MAICA SA sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  11. Mesajul poate fi valabil cu dublu sens pt ca la Judecata mai toate cultele si religiile se vor scunda macar in doua inclusiv BO cam ca si pe vremea lui Iisus cind unii au ramas un urma hulitori nunai nescrisi desi cu senzatua ca pastreaza bine ce li s.a dat nealterat desi au tot alterat dsi dupa. ..si respectiv cei scrsi deschisi la minte la nou la progres care nu tin de s aune nazuitiri de sfintire etc care au facut pasul inainte necesar momentului.
    Nimeni.nu iti va interzicesa te rogi nu asta e problema ci schimbarile vor exista atit prin noua Lir religie mireasa reala ca noua organizare si predicatori nescoliti in facultati cit si dupa un alt tipic cultic cu mai.multe diferente dictrinare dar schimbari vir fi si in factiuneaconservatoare care deja se i trezareste ca miscare de opozitie de tip fanatic care are ca tinte de defaimare atit fistul si viitirul Mare Sinod cit si Septuagintadin Cidexuri cea initial canonizata de orimul canon Apistol8c biblic ( 85) cit si manus riselede Marea Moarta declaratefalsuri ale ocultei presupuse de parerologia lor .
    Motivatia lor de baza e ca ele ar fi necanonice vazibd Biblia nu ca oe cevasacru de nemodificat ci ca un subprodus al credibtei populare venita de la Dumnezeu fara a tine cont de puterea redusa pretinsa maxima de la o vreme in BO si desigur cu combaterea darului deosebirii in.forma lui secretizata de acelasi canon.
    Credibta lor fanatica e xa nu toate orofegiile bibkicese vir impkini ci diar ce pitei crede dupa teoriile deja stabikite ba chiar unii ca dupa urgie nu e inca Noul Pamantci abiaatunci dictstura presupus religioasa exustind si indtigari ruse de opunere la imparatia sfibtilor pe ideea ca e prea frumoasa ca,sa fie adevarata. De parca nu tteb sa fie frumoasa
    Desigur exista si reguli de organizare in Didachia care vor fi puse in duscutie cu privire la Marile Sinoade pt ca in ambele cazuri tabere vor fi incalcate cum.ar fi ca o decizie trebuie confirmata si de urmatorul Mare Sinod dupa care la fel.nu mai poate fi abrogata.
    Insa alte Mari Sinoade dupa cel.viitir nu vor mai fi pt ca harul chiar le ca fi retras incit nu factiunea conservatoare nu va mai putea resoecta obkigatia detiberii darului deosebirii.
    Iar viitirul Mare Sinod va decide recunoasterea Sa si convertirea inclusiv patrimoniala cu lasarea unui nr de locase factiunii conservatoare insa ea ca protestva decide sa le inchida.
    Harul va fi pastrat doar la mireasa reala.
    NouaLor religie va parea prea eretica si sincretusta desi nu e umbra celor viitoare ci 8nsasi viitorul rezervat celor putini ..iar factiunea BO conservatoare desi va mai exusta putin asa hukitoare si aparent apostolica cu o versiune bibk8ca stricata si rastalmacita si mai.mult isi va schimba numele adaugind inca doua nume Dreptmaritoare si Apostolica.

    RăspundețiȘtergere
  12. Parintele Ortodox Serafim din Germania-am inceput in 90 cu 9 parohii ortodoxe in conditii grele in Germania si in ciuda distantelor am ajuns la acum la 200 parohi in Germania la cei 1,2 milioane de romani cu legatura ombilicala cu ortodoxia romana din Romania.
    Multe biserici ortodoxe si in Canada mai ales Montreal si sint cam 2020 in afara tarii in toata lumea, inca o Romanie dar de exilati din pacate a doua natie dupa sirieni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihai 35- ce scrii omule ca este indescifrabil!-esti roman?scrie te rugam inteligibil

    RăspundețiȘtergere
  14. pt. an. 1 mai 09:35- nu este vorba de religie- la sf. liturghie spune asa-UNIREA CREDINTEI SI IMPARTASIREA DUHULUI SFANT- e diferenta maaare

    RăspundețiȘtergere
  15. ce traim acum ca si crestini ortodocsi se va amplifica- deja unii preoti calugari sau de mir au dosare pt ca vorbesc liber despre credinta lasata de MANTUITOR-se intrevede sacrificiul daca ne lasam prada vrajmasilor atei

    RăspundețiȘtergere