luni, 1 mai 2023

PAMANTUL ISI VA SCHIMBA INFATISAREA!

 

.
1 Mai 2023, ora 5,11 !

Hristos a Inviat !

Dragii mei, 

Astazi dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa: 
"Pamantul isi va schimba infatisarea!"
Moment in care, vad Planeta Pamant cum se roteste lent de la stanga la dreapta.
Dragii mei, ce anume se va intampla cu Planeta noastra,eu nu stiu.
Dar, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa apere si sa ocroteasca Pamantul si pe noi toti copiii Sai, care, adeseori gresim si cu voie si fara de voie.
                   Cu dragoste,Maria.


29 de comentarii:

  1. Nu numai schimba intr-o clipa forma Pamintului si mai ales a Europei de Nord dar va pierde cimpia imensa si tari intregi sub apele oceanice prin schimbarea apoi brusca a axei Pamintului.
    O populatie mare cu cimpii si terenuri arabile mai putine va aduce Foametea si cresterea preturilor terenurilor din interiorul continentelor unde deja cumpara evreii si tarile prevazatoare mai ales cele insulare care vor disparea.
    De aceia spuneam bancile falimenteaza,casele distruse de cutremure Foc sau razboie.
    Ramine singura investitie sigura si de viitor pamintul cumparat departe de tarmuri mai sus de cresterea oceanica la peste 100 m altitudine dar pe malul unui riu cu apa sigura si permanenta
    Apa dulce la incalzirea globala si secete Adevarata Bogatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuzati-ma! Ce inseamna ,,schimbarea brusca a axei pamintului"? Eu stiu ca axa pamintului s-a indreptat cu doua grade,astfel ca de la inclinatia normala de aproximativ 24 a ajuns la 22 de grade. Asta ar explica incalzirea emisferei nordice a pamintului si clima tropicala de care avem parte acum.

      Ștergere
    2. Din cauza incalzirii globale si topirea Groenlandei si calotelor polare apa nivelului oceanic a crescut cu 20 cm si e mult mai rapida decit de estimase .
      Si asa este pina acum echivalenta cu 200 kg pe fiecare metru patrat de ocean cam greutatea a 3 oamei si doar pina acum.
      Insa suprafata inegala a oceanelor distribuite pe glob face ca la un moment dat momentul cinetic de rotatie sa se dezechilibreze schimbind lent axa Terei sau in cazul cind diferenta e mre crusta cu oceanele se misca Brusc pe mantaua interna fierbinte si fluida fapt pentru care oceanul cu marea inertie de rotatie va urca Brusc pe cimpiile litorale pe care le vor apasa in jos in mantaua Terei.
      Fenomenul brusc e vazut de doamna Maria in un medaj mai vechi dar si in acest mesaj ,muntii de Valuri Uriase de apa vor urca pe cimpii ,orase si Munti afectind Brusc zonele metropolele de litoral unde sint marile metropole si traesc jumatate din omenire.
      Dar vor afecta si zonele de la noua margine a apei prin inclinatea scoartei cu cladirile inalte si copacii batrini se vor rupe la jumatate -vazut clar in alt mesaj de doamna Maria-din inclinarea scoartei chiar neinundate si totul va fi Aseonat cu multe etupti vulcanice,mari Cutremure. Care vor afecta constructiile pe tot uscatul mai ales cele peste 3 etaje-craciun.

      Ștergere
  2. exista si modificari din sistemul nostru solar si din galaxie-in plus pe pamant au fost modificari fizice din lacomia puterilor la nivel planetar prin forari la adancime, fabrici poluante,ba chiar interventii asupra atmosferei-ce sa mai faca DUMNEZEU la asa probleme mari?!-am si spus de multe ori- pe pamant suntem chiriasi-dincolo e adevarata viata - depinde de faptele oamenilor

    RăspundețiȘtergere
  3. Grindeanu se vrea sef la unul din serviciile secrete pus de americani in Romania ca stat vasal, o spunea pe tv Dragnea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar Marinescu vorbea despre vila faraonului Iohannis de la Neptun unde politrucii au bazine de apa incalzite in complexul cu vile pentru presedintii celor doua camere ,Curtea de conturi etc
    Daca nu cumva poporul se va trezii in tara prost condusa sa preia ei conducerea cu tractoarele sa blocheze drumurile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trai tata pe babaca
    Anca Alexandrescu -Iohannis a venit din vacanta fara rost cu samba din America de sud si s-a dus direct sa se relaxeze la Neptun-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://youtu.be/wb4JDi1N294
    Profetii se vor adeverii_

    RăspundețiȘtergere
  7. Deplasarea axei polare spre Rusia va ridica Ecuatorul spre vestul Europei accentuind mult seceta de acum din Spania si tot Sudul Europei in timp ce in Nordul Europei va fi clima Tropicala in ce va mai ramine din tarile nordice dupa ce marea partei a cimpiei pina dincolo de Moscova va fi acoperita de apele oceanului care o vor cobori sub greutatea apei in mantaua fluida a Terei
    E si o prorocire a unui calugar Rus care spunea ca Petersburg va disparea sub ape iar din Moscova care e la altitudine de 195 m va ramine doar cetatea cu piata Kremlinului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai avea doamna Maria un mesaj in care vedea si harta Romaniei pe care vedea pe marginea ei de jur imprejur un lichid ,era apa de aici se poate estima o crestere a nivelului apei oceanului in jur de 60-70 metri sau chiar peste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă doamna Maria stie atât de multe de ce nu spune si anul cand se va intampla toate acestea? area și j7

      Ștergere
    2. Schimbarile sint deja in curs si depind de actiunile oamenilor deci nu e o data ci un proces si complex in desfasurare care pare lent dar ireversibil dar creeat de pacatele si greselile omului-craciun.

      Ștergere
  9. Asta e si motivul pentru care Trump voia sa cumpere de la Danemarca Groenlanda care eliberata de ghetari se va Usura in Greutate si se va ridica si creste in suprafata ca si nordul Canadei
    Iar din nordul Atlanticului vor aparea de sub ape si alte insule in dreptul Islandei si Europei motiv de scandal si un viitor razboi pentru delimitarea zonei lor maritime.
    In situatia extrema chiar toata Europa va pierde Scandinavia devenita insula dar chiar si Europa ar putea ajunge o insula si separata de Asia prin apele ce vor acoperi vestul Rusiei

    RăspundețiȘtergere
  10. Iar China -calul Galben din Biblie,afectata de apropierea noului Pol Nord cu zapada si Frig se va extinde prin sudul fostului URSS pina in Europa.
    In acest sens avea si doamna Maria un mesaj in care spunea-China va primi Dunarea de Jos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pina acum temperatura medie globala a crescut cu 1,1 grade si urca ireversibil
    Urmarea este topirea apei inghetate de la poli aproape de axa Terei si redistribuirea ei pe suprafata intregului glob face ca viteza de rotatie a Terei sa scada asemenea balerinilor sau patinatorilor care prin indepartarea miinilor micsoreaza vitesa de rotatie si urmarea e ca Tera cu apa din cauza rotatiei e mai bombata cu crestere nivelului aprei maxim la Ecuator, nu e sfera perfecta si de citiva ani viteza de rotatie scade si durata zilei terestre creste constatat cu citeva milisecunde fapt constatat ce da eroare sistemului de sateliti GPS in masurarea pozitiei unui reper pe scoarta sau in aer care trebue reglat si recalculat periodic.
    Deci cresterea desi inca mica arata ca fenomenul este inceput si deja se intimpla dovada fiind cresterea duratei zilei inca mica cu citeva milisecunde-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cauza fiind incalzirea Globala produsa de om si ireversibila singura sansa reducerea ei a Esuat mai existind un proces de incetinire doar prin cenusa vulcanilor aruncata in atmosfera care reduc energia data de soare reflectind mai multa caldura in spatiu cum s-a intimplat acum doua saptamini cu vulcanul din peninsula Kamtkiatka ruseasca care a erupt pe o raza de sute de km cu 12 cm cenusa si care pare a racii mai ales emisfera nordica cu o,1 grade doar pentru un an.
    Dar tot anul asta incepe ciclul de 3 ani al curentului oceanului Pacific El NiNio care aduce caldura din oceanul Pacific spre coasta americana ca si un ciclu solar de 11,2 ani care pe trei ani este si el in faza de maxim solar.
    Deci pe plan global e un maxim de temperaturi si de secete care va da in 3 ani multe decese de temperatura extreme care probabil numai in Europa de sud -vest va depasi 30 mii decese anual mai mare in marile orase care din cauza aglomerarilor dau fenomenul de insula de caldura dat de betoane dar si cresterea poluarii industriale si auto din lipsa vegetatiei care da un numar si mai mare de decese doar in Romania la circa 30 mii decese anual-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Titul se schimba
    Reconfigurarea globului Terestru duce si la modificarea fortelor intre placile tectonice si aparitia altora noi cu schimbari in aparitia de multi vulcani si Cutremure din care Gavris de la Tiha Birgaului-Bistrita acum aproape un secol vorbea si prevedea in viitor de un vulcan viitor in zona lui de culme a muntilor Birgaului care va arunca lava spre Somes in Nord si valea Birgaului spre sud.
    Deci vor fi multe schimbari si in Tectonica globala a placilor scoartei Terestre dar si de ridicarea de noi lanturi muntoase despre care unii vorbeau de cel pornit din Carpati prin podisul Moldovenesc spre nordul marii Negre mare ce pare a fi prima mare care va murii din cauza razboiului si aprinderii stratului inferior de Hidrogen sulfurat care dind acid sulfuric poate tempera din incalzirea globala prinformarea si de ploi toxice-
    Si acide pentru vegetatie si animale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca totul se schimba . De fapt schimbarea majora a inceput cu momentul inceperii pandemiei. Trebuie sa intelegem , odata ptr totdeauna , ca viata de dinainte de pandemie nu se va mai intoarce niciodata, ca asa numita normalitate la care spera toti sa se intoarca , ea nu se va mai intampla.
      Este f important sa intelegem ce se intampla, dar nu doar din perspectiva materiala, ci si din perspectiva spirituala. Daca privim in jurul nostru si judecam faptele din perspectiva materiala, vedem ca totul este un haos, cu tendinte de agravare din ce in ce mai mult. Din perspectiva spirituala, e momentul in care a inceput scoaterea la suprafata si curatarea a tot ce este rau la nivelul Pamantului. Pamantul trece prin mari transformari ce nu tin de noi . Trece prin niste evenimente cosmice si noi impreuna cu el. Incalzirea globala face parte din acest proces ireversibil. A ajuns in momentul in care isi ridica vibratia , drept urmare intra intr-o noua dimensiune . Jocul din acea dimensiune este diferit de acesta pe care il jucam acum in aceasta dimensiune in care ne aflam acum. Multi vor pieri ptr ca nu stiu ce sa faca , nu sunt pregatiti. E bine sa pleci din orasele aglomerate etc( tot ce ati spus de multe ori si nu mai vreau sa repet), dar daca cei ce vor face aceste schimbari nu inteleg ce se intampla cu adevarat, nu inteleg importanta intelegerii si implicarii spirituale , vor avea aceeasi soarta ca cei ce nu vor face nimic. Cu cat vom fi mai multi care ne vom trezi si vom intelege ce se intampla si vom actiona in consecinta, cu atat schimbarile ce vor veni vor fi mai putin dramatice ptr noi. Nu trebuie sa ne sperie schimbarea, dar trebuie sa acceptam schimbarea di perspectiva divina nu ce vor sa implementeze cei ce ne conduc. Tot ce se intampla acum, toate masurile halucinante, fara logica , toata frica ce se creaza , au ca scop incercarea disperata a coborarii vibratiei planetei, doar -doar vor mai ramane putin aici sa -si mai exercite puterea si lacomia fara limite. Stiu ca vremea lor se apropie de final, de aceea si agresivitatea lor este din ce in ce mai mare. Daca noi intelegem jocul nu vom intra in capcana lor, dar ptr asta este nevoie de mult studiu si multa munca. Aici e mult de povestit, dar ma opresc aici.
      Carmen M

      Ștergere
  14. Miscarile in Tectonica placilor accelerate si declansate si de golurile lasate in scoarta de exploatarea hidrocarburilor.
    Unde ironie Romania poate ramine fara zacamintul Deep din marea Neagra pe care Turcia il exploateaza deja in proximitate iar noi raminem doar cu seismele si miscarile tectonice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Iar acela va fii anul 0 in care vom afla și adevăratul calenDar astrologic(sau ordinea zodiilor)fiți pregătiți pt cei mai bun

    RăspundețiȘtergere
  16. pt CRACIUN- China s-a retras din alianta cu Rusia -cat priveste jocul politicienilor-este clar adera la cel american=imperialist -unde nu si-a bagat coada USA?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Schimbarile geoclimatice va duce la scaderea ponderii unor tari mari ca Sua dar si Rusia care vor pierde suprafete mari, mai ales de cimpie.
      Iar in Europa vor disparea sub ape Anglia si reduce Prin cimpia nordica si Germania,Polonia si tarile scandinave iar ponderea Romaniei va creste mai ales prin Re-unificarea cu R Moldova vazuta si in mesaje de doamna Maria.
      Dar toate vor avea costuri mari.
      O criza bancara si economica cu durerile re-Nasterii despre care Romania va suferi mai multe conform tot mesajelor primite-craciun.

      Ștergere
    2. Sua va fi micsorata nu numai de schimbari climatice dar si divizata in mai multe state pe criterii rasiale,deja negrii nu mai pot fi controlati.
      In schimb o tara de mare viitor va fi Canada care devine ca si vestul Europei tara Tropicala cu deosebire ca topirea ghetarilor din nordul Canadei va usura scoarta facind/o sa se ridice si sa aiba suprafete de uscat marite in nordul acum polar-craciun.

      Ștergere
    3. Iar Europa si America de Nord geografic vor fi vecine prin Groelanda si alte insule ce se vor mari sau ridica din Atlantic printre care poate fi si renumita Atlantida dar sint transformari si bruste dar in general lungi de timp la scara omului-craciun.

      Ștergere
  17. Nu incaalzirea e cauza nefiind vb de o ridicare definitiva a nuvelului oceanelor chiar atit de mult ci doar de valuri ( tsunami) precuzate si biblic ca unul din elementele urgiei cu care Savaot isi va invinge dusnanii . Dusmanie a popoarelor precizata inca din Psalm 2 contra Lor carora Dumnezeu le va spune inca o data ca < Totusi am uns pe Imparatul Meu pe muntele Meu cel sfint.> ( Septuaginta Codexuri si Marea Moarta fraza ramasa si in Vulgata ca una din mai multe abateri desi majoritatea sint in Vulgata si restul ca si in Apocalipsa fata de NT din primul mileniu. )
    Adresare care nu e teologizata corect ( inca) in doua privibte pt ca de fapt
    1 dusmanii asteapta pe Iisus dar nu il recunosc pe Acela deja uns care va fi scos din anonimat abia dupa urgie adus pt asta in fata Sa in direct si organizat festiv. Ei nu pot crede tocmai pt ca nu pot crede in identitatea Sa de Venire promisa inca din VT nici in noua Lor religie care le pare prea sincretica si necanonica inckusiv musulmanii care fac si razboi efectiv biblic religios ca jumatate a lor radicalizata de extremistii deja pregatiti de razboi jihad de raposata fiara cu profet rana si icoana video care trebuie numarati intre cei 7 imparati din numaratoarea pina la 8 toti 7 fiare din care mai e de revenit nr 8 si din care nu face parte si grecul danielic din cap.8.
    Au trecut si cei doi martori omorati in Creta Iraklion de prima caterisita ulterior a trecut si 666 cu asociere la ateusmul nepazirii credibtei si al.piruncikor vin9vat de ribie si razboi hiylerist din oartea fostikorcrestini din toata Renania franceza si ea musanalizata insa ea doar politic si fara ani de puscarie ca in Grecia.
    Efectele urgiei poruncita de Cineva Femeie ( Duhul Cirus etc ) trebuie studiate mai intai din Isaia apoi Apocalipsa originala dupa care vazuta revelatia vizionarei franceze ( de acum cca 2 secole ) Jahenny care detaliaza destul de bine inclusiv legat de axa cutremure si efectele gazelor si prafului vulcanilor explodati pe planeta etc.
    Aceste gaze si praf contin si dioxid de sulf care in combinatue cu apa ( din ochi gura plamani si ploi etc rezulta acussulfuric si putin sulfhidric care ard instant materia organica putrezi* limba si ochii de vii celor prinsi in cimp deschis adica dusmanii precizati in Zah.14.
    Ploile in zorii noptii a treiavir spala atmosfera dar va polua acid solul fertil si apele . Nu scriecit timp va dura poluareaapelor dar a solului va dura pina ka neutralizare si disipare in asancime 7 luni revenirea fiind mai rapida unde ploua mai.mult adica la mu.te si podis m9ntan ( sau se iriga si ara adanc ) unde solul e mai bazic in proximitatra zonelor forestiere de conifere .
    Desigur xa se potlua si masuri de prevenire in functie de marimea supraferei prin modelare sau acoperire cit si dupa cu trarament cu var etc cu care se stinge acidul.
    Noroiul vulcanic uscat se aduna usor de pe suprafete netede si odata stins e f bunca ingrasamint avind omare varietate de minerale.
    Deci primul an agrucol vafi anulat planetar cu prea mici exceptii dar foametea va fi combatura cu ratii din Rezerva se Stat care va fi inca o data marita de Basescu cind va fi premier 2 saptamani dupa Dancila 2 (si inainte de Vasile Dancu si Dragnea cu Romexiturile lui si alte nefacute desi.meritate).
    O mare litorala turca mediterana nu va mai fi prin ridicarea fundului deasupra .
    Acidul ca arde toata vegetatia joasa orice frunza si o treime din copaci cei cu radacinile cel.mai la suprafata .

    RăspundețiȘtergere
  18. Infatisarea deci schimbata vafi lipsa uricarei frunze incit va parea ca intreg Pamantul e pustiu ..pina la revenirea fertilitatii si cresterea noilorfrunze intai la copaci ..Ib soatiile protejate poate fi ok insa de la caz la caz in functie de masura etaseitatii si rezistentei la furtuna.
    O treime din cladiri vor fi ori darimate ori grav afectate de cutremure mai ales de miscarea brusca de revenire din miscarea de aplecare a globului ..intoarcere care va fi dupa 4 h de la inceperea urgiei.
    La fel o treime din oameni si vietuitoare va muri insa dupa venirea cea vizibila de toti a lui Iisus la mania Sa cu morti subite va i.jumatati in interval de citeva luni cele doua treimi ramase la una singura -zisa de unii sfert in alte profetii. Nescrisii nu vor supravietui nici nu vor putea primi noua Lor credinta si noua invaratura in tot adevarul promis care are si hrana tare in ea la vedere nu ascunsa ca pina atunci.

    RăspundețiȘtergere
  19. Reconfigurarea pozitiei polilor ,ecuatorului,suprafetelor de uscat si formei continentelor va duce si la Alta circulatie atmosferica care cumulat cu cresterea temperaturii globale va crea noi zone climatice si Deserturi diferite pe glob la care se adauga Riftil african care va da noi mari interioare in Africa Desertica acum in Sahara si in timp o noua mare din Israel pina in Africa de Sud pe lungimea de peste 20 mi km a actualului Rigt african cu legatura si continuare a actualei Mari Rosii ca si primele deserturi in Europa de Sud Vest inceput deja cu Spania care va fi un desert ca cel de acum din Maroc -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sarut mana tie Doamne ,pentu grija ce ne-o porti. Si ne tii in asta lume plina de miseii si hoti.Oameni buni ii ei la tine ,de e tanar ori batran. Cerni prin sita omenirea ,ei la Tine tot cei bun .Pe pamant lasand neghina ce nu crede-n Domnul Sfant. Parerea mea este ca: Pamantul nu se va distruge nici -o data ,DAR va fi distrusa viata .Atata locomie ,aviditatea de putere ,locomia va duce la distrugerea vietii pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  21. mesajul ca pamantul isi va schimba infatisarea vine in contradictie cu alt mesaj de mai jos-IISUS HRISTOS OCROTESTE ROMANIA DE TOATE DEZASTRELE- la nivel planetar deja se vad modificarile- este f clar ca tot pamantul este in transformare!

    RăspundețiȘtergere