joi, 4 mai 2023

DE ZIUA COPILULUI LA 1 IUNIE, SA BUCURAM CATIVA COPILASI NECAJITI !

 

.
Hristos a Inviat,dragii mei !

Este pentru prima oara pe acest Blog, cand scriu in mod mai special despre ZIUA INTERNATIONALA a Copiilor din intreaga lume.

.
De-a lungul anilor, am vazut si vad si in prezent tare multi copilasi necajiti.
Si cand spun necajiti, ma refer si la faptul ca, nu au bani nici macar de un creion sau un caiet,de o Eugenia sau de un fruct, de un mar macar.

.
De cel putin 2-3 ori pe zi imi bat la poarta copilasi necajiti incepand de la 3 -4 anisori, pana pe la 10-11 anisori.
Cand ies la poarta de fiecare data, ii intreb de ce suna sau de ce ma striga, iar ei ma intreaba:aveti ceva dulce, dar un mar aveti, sau un caiet si un creion sau o jucarie mica?
.

Cand am, incerc sa le dau la fiecare cate ceva,dar cand nu pot sau nu am ,le spun ca nu am. Iar ei ma intreaba: dar maine o sa aveti?
Ce pot sa le raspund? Le spun ca da.Si am grija sa cumpar macar cateva bomboane sau cateva eugenii.
Mi se intampla adeseori,cand ma intorc din oras spre casa,sa vad cate un grup de circa 6 -7 copilasi care alearga spre mine si-mi spun: putem sa va imbratisam?
Dar eu le spun ca nu am nimic in sacosa ca sa le dau,iar ei imi spun ca au dorit doar ca sa ma imbratiseze si ca sunt cea mai buna doamna de pe langa ei.Cuvintele si imbratisarile lor sincere,curate, imi mangaie sufletul si totodata ma intristeaza pentru lipsurile in care traiesc. 
Intotdeauna dragilor, atat la SFINTELE PASTI cat si la CRACIUN am trimis si prin Curierat Daruri la copiii necajiti, indiferent de judetul in care ei traiesc. 
Am avut grija ca sa le cumpar numai lucruri de folos si totodata sa-i bucure.
Daca as avea o putere,as strange toti copilasii din lume la un loc si i-as ajuta sa nu mai sufere nici de foame,nici de frig, nici de sete.
Dar, din nefericire, nu am cum sa fac acest lucru.
Dar cu ajutorul bunatatii inimii voastre, a sufletului vostru plin de iubire fata de Aproapele si de Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, vom incerca impreuna ca sa bucuram macar cativa copilasi de Ziua Internationala a Copiilor din intreaga lume.
Voi merge personal la ei acasa ,dar voi trimte si prin curierat cateva pachetele la cativa copilasi pe care ii cunosc si i-am mai ajutat impreuna.
Cine poate si doreste ca sa bucure cativa copilasi foarte necajiti,copilasi care umbla descult si dezbracati si care nu se pot bucura de o mancare buna, o poate face ca intotdeauna,astfel:

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Sau telefonic ,la numarul 0747226236 si prin mesaj pe Whatsapp,acelasi numar.

Doar eu personal raspund la acest numar de telefon si la mesaje.

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca dragilor si sa va intoarca Darul vostru divin prin sanatate,bucurie si fericire,prin ocrotire divina si mantuirea sufletului.

                              Cu dragoste,Maria.



12 comentarii:

  1. Din ultima poezie a lui Eminescu
    Feciori ai lui Zamolxe,al Gaeei popor sfint!
    Sa nu lasati strainii sa i acest pamint!
    Eu plec pe alt tarim sa ma-nsotrsc cu zeii!
    Voi pe pamintul tarii sa va purtati ca leii!
    Luceafar stralucind in pagini literare,
    Asupra voi veghea,cu razele-mi astrale,
    Pribeag nu voi mai fi , batut cu mii de ginduri,
    Doar flori de tei, deasupra-mi, s-or cerne…
    rinduri, rinduri!
    - craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superbe, fara egal poeziile lui Mihai Eminescu!

      Ștergere
  2. Un simbolism iudeo -Rus deloc neintimplator vorba comandorului Veteran Radu Teodoru
    Eminescu asasinat de evreii Rege Carol I si PNLEvreiesc condus de ei ,impreuna cu asasinarea celor 11000 de tarani romani de la 1907 ca si pe Nicolae Iorga si multi alti romani.
    Iar fiul lui Eminescu din jud Botosani asasinat pe la 60 ani,de Rusi in 1945 la intrarea in tara cind au si plantat Banda celor patru evrei Ana Pauker,Iliescu ,Roman si Brucan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Evrei astia educati prin Talmud au asasinatul in singe,au mai asasinat prin otravire pe Lucian Blags . Creanga ,Rebreanu si altii dar chiar si pe comunistii lor ca Sadoveanu sau Lucretiu Patrascanu cind le stateau in cale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spre deosebire ,printul Charles visa la o Romanie Care pastreaza Traditiile-a ce e unic si special cu micii fermieri , in care a investit in case si biserici aflate la 3000 de km de Anglia lui in Transilvania la Viscri iubita de el parasit de sasi.
      Spre deisebire de Iohannis-Voda prin loboda care a inceput campania de plimbari faraonice dar fara rost prin lume -craciun

      Ștergere
  4. Acum pe Nasul Tv un englez vorbeste despre- substituirea caselor regale cu sabateenii evreului-kazar Rotchiaild inclusiv in Romania si zapacirea mintii inclusiv biserica.-
    Cam asa se intimpla si acum cind ne dau lectii de ortodoxie evreii Andrei Plesu,Bakonski si chiar Paleologu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. El vorbeste ca acesti regi evrei au omorit milioane de morti in lume si continua colonialismul acum la Bruxell prin Ue care e creata pe Genocidul asta
    Cind vorbesc de aunificate ei bancherii nu vor decit distrugerea natiunilor si sa se serveasca pe ei insusi pornind de la Darvinism ca omul e creeat din Maimuta.Controlori sabateeni au omorit spirite creind meinstrim divertisnent si stiinta ce duce la distrugere aducind prin stiinta doar entitati demonice pe planeta si acum vor sa ne faca sa mincam insecte cu vedete de la Howliwood,controlul mintii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei fura terenurile agricole si folosesc chimicale ,genocidul global e in linie dreapta amesteca in corp aluminiu cu mercur si flor o tehnologie ce se replica in corpul uman ,stiita demonica si 5G si in mincare si apa plus sampoane si modificate genetic
    Toate produsele din supermarket modificate genetic si solul ,oceanele si aerul contaminate inclusiv in petrol titei ne otravesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. El vorbeste de piramide si statui in Antartica.
    In Romania in o pestera tunele enorme ce duc pe alte continente in inima muntilor nostri si tehnologie extraterestra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevarurivascunse recunoscute in Biblie
    Englezul vorbeste de giganti umani de 4-5 metri, orase mari reale distruse cu usi foarte mari care au trait dovediti in marile muzee unde nu avem acces ca in Pensilvenia cladirea Tartarian.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Englezul spune -Dovezi de imperiul Tartarian si la Vatican si in Irak cu harti ale lui si sub pamint un sit sub Bucuresti si la Moscova sub piata Rosie inundate sin Bacalar -Mexic descoperite prin tehnologia dronelor care foloseau energia rece libera rece cu antene emitstosre de energie conectste cu cea a Pamintului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Numele lui e Saka Stone vorbeste de piramide in Africa in Sudan si Etiopia cu virfurile taiate de extraterestri pentru ca sa nu mai functioneze dar spune si de Bucegi si masini electice ca cele Tesla-craciun.

    RăspundețiȘtergere