marți, 29 septembrie 2020

MUNTII NI SE PRABUSESC !!!

                                                29 Septembrie 2020,ora 2,49 !

                                    Dragii mei,

Desi abia ca atipisem, aud un glas care spunea asa:

              "Muntii Bucegi !

             Alunecari de teren,alunecari masive!

Clipa in care dragii mei, asa precum cade apa in cascada de pe varful muntilor, tot la fel a inceput sa se prabuseasca si sa vina la vale, stanci din munti.

Aud din nou glas:

       Muntii Parâng !

      Parâng !"

Prieteni dragi, stim cu totii ca Muntii noastri au ramas golasi din pricina taierilor ilegale de paduri.Acesti indivizi care fura padurile Romaniei,sunt precum niste criminali ai padurilor si ai poporului roman.



Acesti hoti de paduri,ar trebui sa stea dupa gratii toata viata lor, caci poate astfel, nimeni nu va mai indrazni sa ucida PADURILE si FRUMUSETILE ROMANIEI!

Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,Amin!

                               Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. ASTAZI E ZIUA NASTERII SF ARSENIE BOCA-de acolo sus sa-l rugam sa ne apere de vrajmasi si catastrofe

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne SF ARSENIE BOCA ,iartane pacatele facute cu voie si fara de voie ,fie prea slavit numele tau ,ocroteste-mi toata familia ,multumesc pt tot !🙏🙏🙏🙏🙏🙏💋💋💋❤❤⚘⚘⚘⚘⚘⚘

    RăspundețiȘtergere
  3. Putin a primit drepturi de dictator-mandate fara numar,acum va continua marsul 'triumfalist' prin Ucraina si Belarusul aflat in criza cu Lucasenco care l-a invitat oficial-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Rezultatul despaduririlor lui Ciubar Voda Iohannis-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Padurile ne dau oxigenul, viata. Prin defrisarea lor isi fac rau si cei care le taie, dar ei nu gandesc decat la profitul imediat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce te ingrijorezi? Nu are grija de noi cine ne-a facut? Nu ai credinta?

      Ștergere
    2. Da, Dumnezeu are grija de noi, dar si noi trebuie sa facem ceva. Avem liberul arbitru, altfel nu ar mai fi judecata. Nu crezi?

      Ștergere
  6. Al IV-lea Reich = SUE
    https://www.mesagerul.ro/luju/al-patrulea-reich-previziune-cutremuratoare-facuta-din-ianuarie-2020-despre-planul-unor-alogeni-de-rupere-a-ardealului-de-romania-caderea-timisoarei-parte-a-caderii-ardealului-in-romania-varful-de-lance-pentru-transformarea-ardealului-in-republica-transi__373/

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma întreb daca mentionarea exact a acestor munti nu are alta semnificatie si e in legătură cu descoperirea din Bucegi si Paring,alt loc de initiere si portal spre Tibet,descrise de Radu Cinamar in cărțile lui.

    RăspundețiȘtergere