sâmbătă, 26 septembrie 2020

ROMANIA SI UNIUNEA EUROPEANA !

          Imagini pentru STEAG UEImagini pentru STEAG UE.


             27 Octombrie 2018,0ra 4,13 zori de zi !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste un glas care ,este foarte hotărât in ceea ce afirmă.
Glasul spunea asa:

                "Hai vino aici! Vino să vezi !
                Nu voi pune niciodata,absolut niciodata,egal ROMANIA,egal UNIUNEA EUROPEANA ."
       Niciodata, = Romania = Uniunea Europeana!
                     Niciodata!"

Dragii mei, oare ce sa-ntelegem din aceasta formula exprimata cu hotarare de acest glas?
Eu stiu ,stim cu totii faptul că,UNIUNEA EUROPEANA nu va mai dura prea mult timp.
Se va destrama, precum se destrama un ciorap.Adica,foarte rapid mai multe TARI isi vor lua bagajul si se vor aduce acasa.
Cred ca asa se va intampla si cu ROMANIA.
UNIUNEA EUROPAENA a adus Poporului roman ,si bine dar si mult rau.
Bine,pentru ca putem circula liber,putem munci inafara si sa castigam mai bine,sa traim mai bine, sa asiguram un trai mai bun celor dragi ramasi acasa.
Dar cu ce preţ,fratilor?
Cu preţ de sânge varsat? Cu pretul destramarii familiilor? Cu pretul lacrimilor copiilor nostri ramasi acasa care plang de dorul părintilor si părintii de dorul lor? Cu pretul disparitiei bunicilor nostri,a părintilor nostri? 
Cate familii nu s-au destramat,câti copilasi au ramas numai cate un parinte sau chiar orfani ,din pricina instrainarii de Tara,instrainarii de familie,de cei dragi ramasi acasa.
Si cand privim in urma,vedem ca nu am realizat mare lucru; doar am pierdut pe cei dragi,doar ne-am neglijat pruncii si nu ne-am putut bucura de copilaria lor,nu le-am putut fi aproape atunci cand plangeau,atunci cand aveau febra,atunci cand spuneau :vreau la mami si la tati.
Si ma intreb:
Oare se merita? Oare s-a meritat ca sa stam departe de cei dragi,departe de părinti,de bunici,departe de soţ sau sotii,departe de pruncii si nepotii nostri care ,au uitat cum mai arata mami si tati, care au uitat cum arata Bunica sau Bunicu.
Viata trece pe langa noi fratilor !
Nu mai putem da anii copiilor nostri inapoi ca sa-i vedem crescand,ca sa-i vedem la gradinita,la scoala, sa-i auzim cum ne rostesc o poezie sau ne canta un cantecel.
Copiii nostri au nevoie de noi părintii lor,ca sa le incalzim sufletelul cu o vorba calda si plina de iubire. 
Sa intrebam un copil ce -ar vrea ,sa-l luam in brate sau sa-i dam un banut pentru o jucarie sau un dulce? Va asigur dragilor, ca va alege sa stea in bratele calde si pline de iubire ale mamii, si nici nu se va gandi la banuti.
Eu stiu ca este greu,extrem de greu ca sa razbati in ROMANIA zilelor noastre,dar,sa nu uitam de copilasii nostri care adorm cu poza lui mami si a lui tati, strangându-o la inimioara lor,oftand si adormind cu lacramioare pe obrajori.
Copilul nu stie de ce mami si tati trebuie sa stea departe de ei,ei stiu ca, mami si tati îi iubesc si ca trebuie sa fie langa ei ,pentru ca ei sa se simta in siguranta.
                          Cu iubire,Maria.

5 comentarii:

  1. Doamna Maria se vede ca UE putin ii pasa de România,niciodata nu a ținut cu poporul roman.
    În al doi-lea rand Europa nu se vrea unită de altii iar acest lucru duce la destrămarea ei cu bună intenție.
    Degeaba i se spune UNIUNEA EUROPEANA sunt trădători si vânzători printre ei,mulți trag harul pe turta lor sacrificand ba un stat ba altul,cum este România,care asa cum arata mesajul.
    Niciodată România nu va fi egală.
    Oare de ce?
    Datorită conducerii slabe si slugarniciei,lasi,vânzători de aceia nu putem fi egali.

    RăspundețiȘtergere
  2. Plus ca fondurile au fost ciordite de astia. S-a ales praful. Au fyacut si ei un capat de pod si-au schimbat borduri. Tot pentru ei a fost si UE

    RăspundețiȘtergere
  3. Masinca mai termina , mai femeie, cu atata jelanie. La tine,nimic nu e bun pe lumea asta, numai hotii si tradatorii tai din PSD.

    RăspundețiȘtergere
  4. SFANTA TREIME,va face dreptate,si UNIUNEA EUROPEANA,va ingenunxhea inaintea Romaniei,cand apare PRUNCA LUI DUMNEZEU 7.
    Ce este hotarat in cerul Sfant,asa vom trai cu totii din intreaga lume.

    RăspundețiȘtergere
  5. 26 sept 10:33- eu nu sunt cu nici un partid dar UE este o adunatura de escroci care manuiesc banii pe sume si dobanzi colosale-ROMANIA este vanduta pe zeci de ani-nu este jelanie ci purul adevar

    RăspundețiȘtergere