duminică, 6 septembrie 2020

DA ! TERRA A FOST SI ESTE TESTATA COVID 19 !

TERRA ! TERRA ESTE TESTATĂ !!! TESTE PE TERRA !


                                              19 Septembrie  2017,ora 6,15 !

                                          Dragii mei,

Astazi dimineata m-a trezit un glas care, comunica cu altcineva,spunându-i astfel :

                     Ai auzit?       
                Vezi că se face TEST pe TERRA!
               TERRA  este testată !"

Clipă în care dragii mei, glasul dispare, iar eu rămân uimită de toate aceste cuvinte.
Stim cu totii fratilor, că se fac multe Teste Nucleare,aici ma refer în mod special la Coreea de Nord si -or mai fi si alte Ţari.

Image result for terra imagini
                           
Doar RUGACIUNEA si  CREDINŢA catre (pentru )DUMNEZEU  si MAICUTA DOMNULUI ,ne poate ocroti si păzi de orice necaz si orice suferinta trupeasca sau sufleteasca.
Sa nu deznadajduim fratilor; ci sa fim in fiecare clipă a vietii noastre, cu ochii catre LUCRUL MANINILOR LUI DUMNEZEU, cu inima catre PĂTIMIRILE LUI IISUS HRISTOS ,iar cu Sufletul ,sa ne inchinam LUMINII ÎNVIERII CELEI de a Treia Zi si MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA,Amin.
                        
                             Cu dragoste,Maria

18 comentarii:

  1. Ati asociat mesajul din 2017 cu covidul ? De ce nu cu aparitia extraterestrilor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimeni si nici o autoritate nu sesizează ca sunt cutremure zilnic fiindcă se folosesc arme geofizice? Oare ce este de făcut? Ce trebuie sa așteptăm? Uite asa ne obisnuiesc cu aceste valuri de cutremure sa nu observam cand folosesc bombele sonice pentru a culca la pământ păduri intregi, ca sa taie padurile in voie.
    Chiar nimeni sa nu fi sesizat ca padurile culcate la pamant sunt numai cele foarte bune de taiat?
    Si mai ales unde nu sunt case ca sa nu fie vazuti toata ziua cum defriseaza mii de hectare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Terra nu este testata. Planeta noastra este un Avatar. Isi face bine treaba ei, drept pentru care va ascensiona pe un nivel superior de constiinta. Unde va fi vindecata de traumele produse de voi, cei ce va dati mari stiutori de carte si cititori de Biblie. Si de toti spurcătorii de pe pamant.
    Voi veti ramane pe o copie a Terrei. Un pamant inferior. Ca sa invatati ca nu sunteti buricul universului si nimeni nu e obligat sa stearga dupa voi mizeria. Unde veti fi nevoiti sa va castigati cu greu hrana. Pentru ca sunteti trufasi si luati mai mult decat meritati, veti fi invatati smerenia prin distrugerea Ego-ului. Adica, prin suferinta.
    Ati fost avertizati ca nu sunteti popor ales si degeaba. Vi s-a spus sa treceti la treaba si degeaba!
    Nu veti putea spune ca nu vi s-a spus! Nu ati invatat nimic din lectia pe care au primit-o evreii cand s-au infumurat si războit cu Dumnezeu? O sa invatati atunci pe pielea voastra! O lectie neinvatata se repeta la nesfarsit. Pana o invatati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia cu idei reiki ce ar fi daca v-ati duce fb, blog care va apartin? Argeseanu cred ca asa se numeste ar fi un bun inceput pt exprimarea ideilor voastre...

      Ștergere
  4. Coreea de Nord pregateste noi teste cu rachete balistice.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate tarile din lume testeaza oamenii pentru covid. Pana astazi se efectuase peste 27 milioane de teste, fiind aproape 900 de mi de morti. Deci nu o sa dispară pandemia dintr-o data asa cum au spus multi. Ar trebui acestia sa-si recunoasca greșeala. Voi ce părere aveți au acestia demnitatea sa recunoască?...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se va opri virusul pana la alegeri,nu te mai infierbanta atat, si lasa tu pesimismul ala tipic ,ca sa nu mai spun cum.

      Ștergere
    2. 07.56 daca nu se va opri virusul pana la alegeri, iti tragi doua palme singura?

      Ștergere
  6. Val de aer tropical peste România în septembrie. Temperaturi de vară şi secetă în mare parte din ţară...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ziarul turc Cumhuriyet a scris că 40 de tancuri au fost mutate de la frontiera cu Siria şi trimise spre graniţa cu Grecia.

    Un oficial militar, care a vorbit sub condiţia anonimatului, a declarat că desfăşurarea este o mişcare regulată a forţelor armate şi care nu are legătură cu tensiunile cu Grecia.
    Vor înţelege că Turcia are puterea politică, economică şi militară pentru a rupe hărţile şi documentele impuse”, a adăugat Erdogan, referindu-se la zonele marcate de Grecia şi Cipru drept zonele lor economice maritime.
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/erdogan-ameninta-grecia-si-ciprul-turcia-are-puterea-politica-economica-si-militara-pentru-a-rupe-hartile-si-documentele-impuse-1364041

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parintele Paisie Aghioritul a spus, in anul 1992, ca atunci cand se va auzi despre dispute pe apele teritoriale intre Grecia si Turcia, oamenii trebuie sa se pregateasca de inceperea celui de al treilea Razboi Mondial. Turcia va ataca Grecia si va intra pana la 6 mile marine in apele teritoriale ale Greciei. Grecia va fi ajutata de Rusia, care dupa multe lupte va zdrobi Turcia si o va desfiinta ca tara. Constantinopolul si teritoriile care au apartinut imperiului bizantin vor reveni Greciei. Romania va fi implicata si ea in razboi, pentru ca toate tarile balcanice dar si Ucraina, Polonia si tarile baltica vor fi ocupate de Rusia. Dar mai bine cititi tot ce a spus parintele Paisie Aghioritul despre cel de al treilea Razboi Mondial. Multe din evenimentele descrise de Parintele Paisie s-au intamplat deja. Ieri am auzit la TV despre declansarea conflictului dintre Grecia si Turcia si am recitit (pe net) despre prorocirile Parinlelui Paisie. Sub impresia a tot ce am citit, noaptea am visat ca eram intr-o hala mare si montam un pat de campanie (pat cu structura metalica). Cand am terminat treaba si m-am uitat in hala, aceasta era plina de paturi aliniate la fel ca intr-un dormitor sau spital de campanie. In acel moment am auzit un glas care a spus:" Se vor da lupte grele". Conluzia mea este ca va fi razboi. Vom trai si vom vedea. Doamne Ajuta!

      Ștergere
  8. Incendii apocaliptice in California-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Lumea iese in strada, rumunasii nu ies poate sa cada si casele pe ei, sa le ia sistemul si copii si avere ( ca drepturile li s-au luat de mult, apoi de' mici, bere si tv sa fie), nu au absolut nici o treaba.rusine!!!!
    https://saccsiv.wordpress.com/2020/09/06/video-protest-no-mask-la-roma/

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/09/06/video-protest-anti-lockdown-la-zagreb-croatia/


    RăspundețiȘtergere
  10. Testare nu de covid ci de acceptare a masurilor luate de toate guvernele lumii pentru "combaterea" plan(epi)demiei . Si planeta a dormit pe ea, in papuci. Doar Dumnezeu ne mai poate trezi, Trezeste ne, Te rugam, Doamne, pana nu este prea tarziu. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim 10;24 vad ca le știți pe toate când vii cu asemenea afirmații este bine sa dai soluția.
    Care este solutia?
    Vrei sa ne război, sa facem revoltă?
    Nu a sosit timpul.
    Cat despre noi oamenii,suntem oameni cu frica,cu dragoste de Dumnezeu și Maica Domnului.
    A-ti vazut ce era la mormântul părintelui Arsenie Boca?
    Poporul roman caută pe Dumnezeu,prin sfinții lui,nu caută revolte.
    Si sa zicem ca se revoltă vin altii mai flămânzi,și lucrurile se tot perpetuă.
    Căutând pe Dumnezeu are si vindecare trupească și sufletească.
    Dar sa avem răbdare să nu dea nimeni românului cât poate sa ducă sa ferească Dumnezeu.
    Sa stiti ca miroase a revoltă.
    Cu mult drag doamna Maria si DOAMNE AJUTA poporului roman si lumii întregi.

    RăspundețiȘtergere
  12. pai ce sa faca masonii-pun la cale moartea oamenilor crezand ei ca vor fi scutiti de multele rele-DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI CU TOTI SFINTII SA OCROTEASCA OMENIREA

    RăspundețiȘtergere