marți, 29 septembrie 2020

ROMANIA LUI IOHANNIS ! ROMANIA CA O GROAPA !

 

                                       29 Septembrie 2020,ora 3,46 !


                              Dragii mei,


Desi sunt tare trista si cu sufletul indurerat,iar noptile inca nu ma pot odihni ca pana acum, totusi,Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului m-au intarit sufleteste si trupeste,ca sa pot scrie in continuare Cuvantul Său !

Iata ce spunea un glas astazi dimineata:

                "Romania lui Iohannis !

            Romania ca la canalele lui Ceausescu !

.
Clipa in care dragii mei, vad o strada inspre Sud,iar pe strada multi oameni imbracati ca minerii ,o masina din aceea veche care scotea fum negru la turnarea asfaltului, si mult fum negru si dens.Nu se mai vedeau bietii muncitori.
Era ceva de groaza ceea ce vedeam. pe acea strada plina de fum negru,pacura si oameni plini de taciune si care incercau sa repare acea masina veche,dar nu puteau respira de atata fum asfaltic.
Aud din nou glas, care spune cu durere:
"ROMANIA ca o groapa !"
Prieteni dragi, eu stiu că acum si ca in alti ani,vin din urma cei flamanzi care ,are dori sa faca ce vor cu bugetul tarii si ce vor cu poporul roman.
Dar ,am Credinta vie in Prea Sfanta Treime si in Maica Domnului ,ca nu vom fi lasati deloc ca sa ne prabusim.
Sa nu uitam dragii mei, ca toate cate am scris aici de la Duhul Cel Prea Sfant si de la Maicuta Domnului,toate se vor implini intocmai.
 Cu dragoste,Maria.


22 de comentarii:

  1. Doamna Maria sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sa nu fie ceva cu minerii,sau cine mai stie doamne ce ne mai așteaptă.
    Va doresc multa sanatate doamna Maria si sa va întărească BUNUL Dumnezeu sa treceți cu bine peste aceasta incercare stiu cum este.
    Ma doare sufletul dar asa a vrut Dumnezeu, va pup si o seara binecuvântată

    RăspundețiȘtergere
  2. Dictatura castei evreiesti 'liberale' va mai continua,alegerile din Decembrie ar putea fi aminate si din cauza coronavirusului.
    Cel putin e bine ca se lucreaza la drumuri cu ajutorul fondurilor europene.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciune, sa iti intre bine in cap,nu se amana alegerile. Nu te lua dupa mos tagarta tariceanu ca nu e cum vrea tarața lui.

      Ștergere
  3. Odată cu instalarea noului guvern Usr Pnl, care se pare ca au o grămadă de adepți prin reclama politica foarte agresiva, se instalează haosul și dezbinarea poporului roman, mi-aș dori sa ma înșel în ceea ce simt, dar atât pot sa spun Dumnezeu sa ne apere cu a Sa mila, dragoste și sa ne întărească în credință

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si rumunasii privesc, privesc nepasatori ...in marea prostie care a cufundat Rumunia

      Ștergere
    2. mai georgiana, pana acum ti se pare ca lumea a fost unita? Ce tot indrugi aiureli?

      Ștergere
    3. Pentru pesedisti Romannia va fi o groapa. DNA face anchete iar Codruta si-a inceput munca. Tineti-va bine!

      Ștergere
  4. Planul este folosire fondurilor europene. Plus eliminarea capuselor. Doar uitati-va cati sug din resursele altora! Voi chiar vreti sa lasati pe cei de pomina in Europa sa scape cu averile furate tot de la voi?
    N-aveti minte, zau asa!
    S-au dat la tepe si s-au facut la manevre… ca ma apuca pe mine groaza. De aceea este Iohannis, sa va imbarbateze, de aceea este Orban -sa-si puna istetimea la lucru, de aceea este Kovesi, sa prinda intreaga banda s-o aduca la judecata in fata social-democratiei europene.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria sa va dea Dumnezeu multa tarie si putere si sanatate sa treceti prin momentele acestea....E nevoie de timp,cind pierdem pe cineva drag,toate cele bune!!Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  6. România anormala a lui Iohannis va duce in groapa împreună cu USR la dezbinare și împotriva lui Dumnezeu va fi o dictatura a minciunii și un război psihologic inpotriva tuturor.by R.L

    RăspundețiȘtergere
  7. Dear Georgiana, curv--e cat de multe si rele si rele ar fi sant usor de controlat chiar si de un singur peste, fie el de aur sau nu :)

    RăspundețiȘtergere
  8. subiectul "fierbinte" al nostru, de ani de zile, indicator al "bunastarii" noastre, este acela al drumurilor; e ceea ce mai lipsea dar nu vedeti ca nu noi, multii modesti romani, ne bucuram de soselele astea sponsorizate de "mama" Europa ci comerciantii, "investitorii", masinile bengoase pe care le "incurca" second-hand urile noastre... beneficiaza de aceste sosele, autostrazi si infrastructura? noi suntem modesti si asa cum spune si Doamna Maria, sa nadajduim ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului nu ne vor lasa. Cu Dumnezeu inainte!

    RăspundețiȘtergere
  9. USR impreuna cu PNL au fraudat alegerile au furat voturi de la alte partide pt bucuresti si numai precum PMP si PSD pe cind cei de la USR nu vor recunoaste infrangerea pt ca stiu in mod intentionat de a cistiga in mod fraudulos fara sa se faca dreptate.Au mai fost in trecut asemenea jocuri politice de a mintii romanii in loc sa treaca la fapte si nu la dezbinare.Dumnezeu vede tot ce misca si nu iarta.Noi sintem prea mici pt asemenea lucruri si oricum nu contam ca ni se fura un drept la vot fara sa stim adevarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.03 voi ati fraudat alegerile, voi psd si tot voi urlati? Nu va e rusine de Dumnezeu sa mintiti in halul asta?

      Ștergere
  10. SE INSTAUREAZĂ DICTATURA HOȚILOR ȘI PUNGAȘILOR....ROMÂNIA SE VA TRANSFORMA ÎN GROAPA NAȚIUNII.....URMEAZĂ MĂCELU.....MORTI CĂT CUPRINDE ȘI SĂRACI CU DUIUMUL......SĂ TRĂIȚI BINE DUPĂ CUM VĂ IUBIȚI APROAPELE....

    RăspundețiȘtergere
  11. Din pacate, cel putin 8 ani de azi inainte, Romania nu va fi lasata sa isi decida soarta singura.
    Statul paralel s-a infiltrat peste tot si conduce autoritar.
    Sa urmarim cu mare atentie alegerile din SUA! Daca Trump va recastiga, sunt sanse sa scapam de Deep State....
    -fost ofiter SRI-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iar eu credeam ca Romania va fi deja impartita pana la sfarsitul mandatului lui iohannis ...dupa cum au stabilit ppe la sibiu

      Ștergere
    2. 21.20 ma apuca rasul cand iti vad semnatura de „fost ofiter SRI”! :))))))))))))
      Ceva mai ridicol nici ca am vazut! Craciune, tu esti?

      Ștergere
  12. ofitere, Trump a pierdut 30 de mil. de voturi.

    RăspundețiȘtergere
  13. DACA vreti sa aflati vesti despre campania prezidentiala din SUA urmariti nasul.tv , Nasul, il sustine pe Trump

    RăspundețiȘtergere
  14. 06,02 Cum sa fiu eu?,eu nu am mai multe nume,nici chiar pseudonim . Dar nu e rau de loc ca au si ofiterii pareri diferite,asa vedem si noi mai sigur Adevarul.
    Se spune ca atunci cind mai multi vad acelasi lucru ,asta cam e Adevarul .
    Deci ofiterul trebue crezut, bravo lui.-craciun

    RăspundețiȘtergere