joi, 24 septembrie 2020

ARMA BIOLOGICA !!! IMPLEMENTARE !!!

 

                       23 Septembrie 2020,ora 3,37 !


                           Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:

                         "Eu cred ca n-are de gand ca sa te tina asa,cu implementarea Natiunilor!

Dar un alt glas,rosteste doar doua cuvinte:

                        " Arma Biologica !"

După care s-a asternut linistea !

Dragii mei,asa cum am mai scris adeseori,salvarea omenirii intregi, va fi prin VENIREA LUI IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM,numit ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!

Sa ne rugam ca sa se intample aceasta MARE MINUNE cat mai curand,pana cand lumea nu va fi decimata.Iar cei care au indraznit sa faca rau Aproapelui său si o vor mai face in continuare,isi vor primi pedeapsa lor chinul cel vesnic al Iadului!

Sa fim buni,sa ne iubim unii pe altii,si sa cautam sa facem numai BINELE,chiar si dusmanului nostru.

Sa multumim Domnului si Maicii Domnului,pentru toate cate am primit bune sau mai putin bune,si sa ne spovedim si sa ne impartasim cu Prea Sfant si cu Prea Scump Trup si Sangele Mantuitorului Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

                                       Cu dragoste,Maria.



44 de comentarii:

  1. Asa rezulta si din spusele unei agajate specialista in virusi biologici refugiata din China in occident,ea acuza faptul ca acest coronavirus e fabricat artificeal de laboratorul militar al armatei chineze si imprastiat intentionat de Guvernul Chinei pentru a creia dificultati celorlalte tari-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este domnule Craciun! Artificeal si imprastiat pentru a creia...Vai de capu'tau!

      Ștergere
    2. Anonim 23:09, e bine sa ai pareri personale dar daca tot le exprimi, arata ca ai absolvit macar patru clase, fie si cu media 5.

      Ștergere
    3. 👍👍👍👍👍👍👍

      Ștergere
    4. Da, craciun, totul e o conspiratie, inclusiv tu!

      Ștergere
    5. Magda, daca ai fi citit mesajul la care am comentat, in speta mesajul lui Craciun, ai fi inteles ce am vrut sa exprim. Citeste, te rog, cu atentie primul mesaj postat la comentariul doamnei Maria G!

      Ștergere
  2. Da, ca la alte tari le-o fi fost greu sa amestece malarie cu gripa , asa de distractie sau de rarirea dusmanilor. In tarike corupte se intampla astfel de lucruri, nu in China comunista unde se dau pedepse atroce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23:07 daca ai citi mai mult si in mai multe limbi, ai afla ca Bill Gates are o stransa legatura cu laboratorull din Wuhan; de fapt sunt mai multe laboratoare. Cat despre pedepse, ma faci sa rad-cum crezi ca acolo zboara o musca fara ca statul chinez sa nu stie? Ma tem ca nu ai habar ce inseamna un asemenea laborator.

      Ștergere
    2. Magdhalena 'telectuala de servici,hatoate stiithoarea si bagatoarea in samha cu tata lhumea se sthiee!Cu sare ea ca muscha in shaorma.

      Ștergere
  3. CHINA nu are mama nu are tata-e mai ceva decat RUSIA si sunt multi si sclavi-e de asteptat sa fabrice orice arma de distrugere in masa-bunicii mei spuneau-va veni rasa galbena peste noi dar vor lua pamant in maini si se vor inchina-asta in ROMANIA-sa dea DOMNUL asa sa fie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Convenabil sa dam mereu vina pe altii, nu? Noi suntem prunci curati, ceilalti sunt murdari.

      https://www.youtube.com/playlist?list=RD_c4DzjEG6hY&feature=share&playnext=1

      Spre amintire...Ce spunea Maestrul Toma Caragiu pe vremea impuscatului la zi de Craciun. Nu s-a schimbat nimic de atunci. Cautam mereu noduri in papura pe la altii. Si vrem posmagii muieți! Vrem crestinism de fațada si un loc in Paradis. Vrem si bani, vrem si in Cer. Vrem si lași, pitulati pe sub paturi,vrem si conducatori cinstiti. Vrem sa votam hoti, dar sa nu fure chiar tot. Sa ne mai lase si noua o firimitura-doua.

      Ștergere
  4. Hahaha, nu mai gandim de mult asa.
    Astea-s ramasite de ganduri.
    Hahaha, cu gust de orbit- A.
    Asa vorbim 'acum' adica AM. :))))
    Ne mai dilim si noi. Mereu 200 ganduri pe secunda, cine rezista?

    Mai rar ca ma ametesti! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha din ce debitezi aici
      se vede că ești amețit deja.
      Hahaha lasă etnobotanicele
      hahaha că ți-a prăjit creierul deja. Hahaha!

      Ștergere
    2. R ca să fii ironic îți trebuie inteligență lucru care ție îți lipsește cu desăvârșire. Dar îți acord circumstanțe atenuante așa-i când ai profesor pe pepsiglas ieșiți pe bandă rulantă pepsiglași diliți.

      Ștergere
    3. Mie imi place sprite-glas.

      Ștergere
  5. Pai da noi suntem într-un război biologic și arma biologica este chiar acest virus ucigas.Nu trebuie neapărat să fie cu arme.Este destul dacă da drumul unor viruși din laborator.Sau din cauza topirii ghețarilor acei viruși din acel loc sa se împrăștie în atmosferă și atunci putem fi in mare pericol.

    RăspundețiȘtergere
  6. 23,09.Ce sa fac daca voi mi-au umblat prin calculator dereglindu-l intentionat.
    Pai atunci sa vorbim si de sefii lor vorbitori in silabe,Iohannis,Ceausescu vorbitori pe silabe ca si 'Ceausescu' Marian care are cel putin o scuza de la batai.
    Astia parca nu au toti neuronii acasa,cu toate ca unii silabisesc chiar cu promterul in fata.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, "promterul" este prompter, "voi mi-au umblat" sau voi mi-ati umblat?
      Apropo, nu ti-a "dereglat"nimeni calculatorul, doar ca tu ai o problema...cu limba romana.

      Ștergere
    2. 22.36 problemele lui craciun nu sunt doar cu limba romana.

      Ștergere
  7. Medicii atrag atentia asupra alimentelor neambalate atinse de mai multe persoane cu atit mai mult cu cit brutarii din cauza caldurii nu poarta masca cind produc piinea-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa faca ainea cu picioarele si cu fata la oglinda. Si medicii aia sa opereze fara masti chirurgicale, plase de gard pentru tantari, nu pentru virusi. Iti plac tare mult galustile, nea Craciune ca le inghiti nemestecate. Pa, pa.

      Ștergere
    2. Pai sa faca ainea cu picioarele si cu fata la oglinda. Si medicii aia sa opereze fara masti chirurgicale, plase de gard pentru tantari, nu pentru virusi. Iti plac tare mult galustile, nea Craciune ca le inghiti nemestecate. Pa, pa.

      Ștergere
    3. 19.11, hai sa nu exageram!!! Da?? Pentru ca nu mananci ambalajul. Ce daca-a atins altcineva? Crezi ca e râie si se ia? Deja exagerati! Mai si ganditi. Virusul gripal traieste in aer cateva secunde pana la cateva minute si se rapsandeste prin saliva. Daca omul are masca, ce mai vrei? Stai linistit(a) si nu mai iti scormoni atata mintea ca nu e nimic daca ti-a atins cineva ambalajul.
      Nu vei lua nici râie, nici lepra, si si nici altceva!

      Ștergere
    4. Daca alimentele sunt nembalate si mai sunt date si pe jos, nu este in regula!
      Multe persoane din alimentatie NU SE SPALA PE MAINI nici dupa folosirea toiletei, nici macar o data pe zi!!!

      Ștergere
    5. De-asta s-a si ajuns aici si cu virusii astia deosebit de rezistenti, virulenti. Din cauza igienei precare. Cica suntem in secolul XXI... Oare? Parca am fi in preistoric. Nu se face imunitate luand si lingand un virus ca asta - covid, apoi mai iei unul ca hiv ca imunitatea sa fie facuta "mai bine" si mai vii si cu un virus de hepatita si v-ati facut fratilor imunitate de nu puteti s-o mai duceti... mult.

      Ștergere
  8. Marile puteri ale lumii vor decimat omenirea.
    Are grija Dumnezeu și de ei,de fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  9. craciune, mama, esti cazut rau in cap. As vrea sa vad ce figura ai!

    RăspundețiȘtergere
  10. 22,36;22,19 Deci am avut dreptate,dovada e ''prompter',sinteti din serverul din Bucuresti ,specialistii in lingvistica ai evreului Heelvig, si va deranjaza adevarurile despre casta evreiasca de la conducere de zeci de ani si o 'dati' pe ortografie-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08.47 pana acum aveai obsesia cu statuia lui Avram Iancu din Sibiu si cu Iohannis, acum vad ca ti s-a pus pata pe evrei. Antisemirismul e permis pe acest blog cu ingaduinta dnei Maria.

      Ștergere
    2. Eu te-am corectat, mah Craciune! Dovada este ca esti agramat,incult si usor de manipulat! Promit ca nu iti mai corectez niciun cuvant si ca nu mai fac misto de tine! Esti prea prost, sa-mi fie cu iertare!
      P.S. Nu sunt specialist in lingvistica, nu lucrez pentru servicii, doar ca am fost la scoala si spre deosebire de tine...eu am invatat!

      Ștergere
    3. Prost e acela care foloseste acest cuvant. De ce nu ai spui presului ka- we-geu ka e a-nal - gra mat de kandt a intrhrath in masonerie? Si acesti homalai conduk destinele unui popor crestin. Ai doa unitati de masura Pune botnita si taci.

      Ștergere
  11. 19.11, hai sa nu exageram!!! Da?? Pentru ca nu mananci ambalajul. Ce daca-a atins altcineva? Crezi ca e râie si se ia? Deja exagerati! Mai si ganditi. Virusul gripal traieste in aer cateva secunde pana la cateva minute si se rapsandeste prin saliva. Daca omul are masca, ce mai vrei? Stai linistit(a) si nu mai iti scormoni atata mintea ca nu e nimic daca ti-a atins cineva ambalajul.
    Nu vei lua nici râie, nici lepra, si si nici altceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca este atins ambalajul nu e nici o problema.
      Dar eu am vazut pe vremuri la paine ca vanzatoarea a dat o paine pe jos si a vrut sa o vanda si pe aceea ca scuturat-o si nu are nimic; se mai si certa cu persoana din fata. Deci va dati seama cata indolenta? Cand nu este vazuta persoana care a dat un covrig sau orice altceva pe jos pune bine-mersi la vanzare produsul.
      La f. multe fast-food-uri, covrigarii, gogoserii etc. umbla sobolanii in voie pe produse si pe sacii cu faina! Acest lucru este foarte periculos. Urina de sobolan este atat de toxica ca este letala! Documentati-va despre leptospiroza si bolile cauzate de sobolani si de hepatite sau bolile care sunt transmise de igiena precara!

      Ștergere
  12. Daca alimentele sunt nembalate si mai sunt date si pe jos, nu este in regula!
    Multe persoane din alimentatie NU SE SPALA PE MAINI nici dupa folosirea toiletei, nici macar o data pe zi!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu afecteaza ce bagi in gura trecut printr- un proces termic. Bunul meu bunic, mosu Ion o fost copil de trupa si framanta pita cu piciarele si facea cruce pe ea. Si- mi zacea ca soldatii de rand trageau in aer sa nu impuste vreun roman. Mare diferenta fata de azi cand ochim pe semeni in parte si nu vedem sistemul de kontrol kare aduce separare si vrajba. Skepsisul e greu de inteles. Fac ceva pe toate skolile inalte fariseice.

      Ștergere
    2. Si tot eu care am mancat si din tomberoane si nu am murit de atatia ani. Am urmat exemplul lui Iov.

      Ștergere
    3. Se va ajunge astfel incat cei avuti asi fak mormant din hrana lor abundenta, iar cei saraci vor supra- vietui prin hrana lor putina si indoielnica igienic. Pentru ca saracul multumeste Domnului si face cruce pe tot ce mananca.Am trait in cele doua ipostaze.Insa acum incet, pas cu pas, ajung la hrana spirituala. Un colt de paine bine- cuvantat ori un pumnut de grau inmuiat in apa are valoare mult mai mare pentru suflet decat o mie de bancheturi, pentru ca sunt la masa nuntii cu Iisus care a saturat multimile cu cativa pesti si turtite. Voi cei imbuibati, o sa muriti de hrana si sete , pentru ca nu apreciati pe aproapele vostru.

      Ștergere
  13. 10,42 dovedesti cu 'statuia lui Avram Iancu' ca era vorba de idei iar lingvistica doar un pretext folosit cu alte invective ca de obicei de voi cei care nu mai aveti idei si argumente pentru ascunderea Adevarului care e singular si pina la urma se impune,dar minciunile sint multe pentru ca vor ascunderea adevarului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. 10,42 dovedesti cu 'statuia lui Avram Iancu' ca era vorba de idei iar lingvistica doar un pretext folosit cu alte invective ca de obicei de voi cei care nu mai aveti idei si argumente pentru ascunderea Adevarului care e singular si pina la urma se impune,dar minciunile sint multe pentru ca vor ascunderea adevarului iar voi va cam plictiseati in server de cind cu pauza in mesajele doamnei Maria.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai suntem kondusi de un politruk, nu sovietik, ci german pt. Ca in Armata Romna Crestina nu exizda acezd termen. Si hanturajul sssAu de ssazalau e formath dupha ell, hell, hell e nukleull, radiantull dentzd, athotkunoskhatorul si mai halless atoatevazatorul, de la furathorul de la zwanzig minute pauza la vier horen din viata kopiilor vostri si aa wietior bunicilor wostri si a woaztra in tothalitathen.

    RăspundețiȘtergere
  16. De-asta s-a si ajuns aici si cu virusii astia deosebit de rezistenti, virulenti. Din cauza igienei precare. Cica suntem in secolul XXI... Oare? Parca am fi in preistoric. Nu se face imunitate luand si lingand un virus ca asta - covid, apoi mai iei unul ca hiv ca imunitatea sa fie facuta "mai bine" si mai vii si cu un virus de hepatita si v-ati facut fratilor imunitate de nu puteti s-o mai duceti... mult.

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca este atins ambalajul nu e nici o problema.
    Dar eu am vazut pe vremuri la paine ca vanzatoarea a dat o paine pe jos si a vrut sa o vanda si pe aceea ca scuturat-o si nu are nimic; se mai si certa cu persoana din fata. Deci va dati seama cata indolenta? Cand nu este vazuta persoana care a dat un covrig sau orice altceva pe jos pune bine-mersi la vanzare produsul.
    La f. multe fast-food-uri, covrigarii, gogoserii etc. umbla sobolanii in voie pe produse si pe sacii cu faina! Acest lucru este foarte periculos. Urina de sobolan este atat de toxica ca este letala! Documentati-va despre leptospiroza si bolile cauzate de sobolani si de hepatite sau bolile care sunt transmise de igiena precara!

    RăspundețiȘtergere