miercuri, 30 septembrie 2020

SFANTA EVANGHELIE , DIN MAREA SI SFANTA ZI , AL SFÂNTULUI ACOPERĂMÂNT AL MAICII DOMNULUI !

                                             1 Octombrie 2020,

Marea si Sfanta Sarbatoare a Sfantului Acoperamant al Maicii Lui Dumnezeu !

            SFÂNTA  EVANGHELIE de la     

      SFÂNTUL  EVANGHELIST   LUCA !

  În vremea aceea a intrat  IISUS într-un sat, iar o femeie cu numele de Marta , L - a primit în casa ei.Şi aceasta avea o soră , ce se numea Maria, care şezând jos , lângă picioarele LUI  IISUS, asculta cuvintele LUI . 
                                                        
Marta însă se silea să facă ospăţ mare şi , apropiindu-se , a zis : DOAMNE , nu socoteşti că sora mea m-a lăsat singură să slujesc ?
Spune-i dar ca să-mi ajute . Dar IISUS , răspunzând , i-a zis : Marto , Marto , te sileşti şi te îngrijeşti de multe ; dar un singur lucru trebuieşte . Maria însă şi-a ales partea cea bună , care nu se va lua de la ea . Iar când zicea Dânsul acestea , o femeie din popor, ridicându-şi glasul, a zis către DÂNSUL  fericit este pântecele care te-a purtat şi sânii la care ai supt. Dar IISUS a răspuns : aşa este , dar fericiţi sunt cei ce ascultă CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, şi-l păzesc pe el.
Zis-a DOMNUL ,ucenicilor Săi : cine vă ascultă pe voi MĂ ascultă pe MINE şi cine se leapădă de voi , se leapădă de MINE ; iar cine se leapădă de MINE se leaoădă de CEL  care M-a trimis pe MINE. Iar cei şaptezeci s-au întors cu bucurie , zicând : DOAMNE , şi diavolii se pleacă nouă în numele TĂU. Atunci IISUS le-a răspuns : am văzut pe satana ca un  fulger căzând din Cer. Iată , v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii peste toată puterea vrăjmaşului ; şi nimic nu vă va putea vătăma . Însă nu vă bucuraţi de aceasta , că duhurile se pleacă vouă , ci vă bucuraţi mai ales pentru că numele voastre s-au scris în Ceruri. În ceasul acela S- a bucurat IISUS cu duhul şi a zis : TE slăvesc pe TINE , PĂRINTE , DOAMNE al Cerului si al pământului , că ai ascuns acestea de cei înţelepţi şi de cei pricepuţi şi le-ai descoperit copiilor. Da, PĂRINTE , căci aşa a fost înaintea ta , bunăvoinţa TA. 
SLAVĂ  ŢIE  DOAMNE , SLAVĂ ŢIE !
                                     Cu dragoste ,Maria !

12 comentarii:

  1. Daca avem medici sau asistenti medicali pe blog sau oricine este in tema ii rugam sa ne dea un sfat in legatura cu vaccinul anti gripal sezonier,este bine sa il facem?Circula prea multe teorii ale conspiratiei ce ne baga complet in ceata.Eu merg maine la medicul de familie si nu stiu ce e mai bine sa fac.Daca cineva imi poate da un sfat ii multumesc anticipat.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va vaccinati,cine se vaccineazaa va accepta si semnul fiareia,microcipul,vaccinurile contin nanocipuri si otrava spre imbolnavire sau ucidere,cine se vaccineaza devine zombificat,inuman,si isi va pierde orice sansa la mantuire!

      Ștergere
    2. Nimeni nu poate sa va spuna ce sa faceti, decizia e a dvs. Cititi inainte de a va vaccina prospectul si cititi cu foarte mare atentie reactii adverse. Multe din reactiile adverse se aseamana cu covid 19.o parere...nnumai
      Dumnezeu sa ne ajute pt o decizie buna!

      Ștergere
  2. Si noi vrem sa stim daca e bine sa ne vaccinam sau nu.Si Maria ne poate spune,daca doreste,si-i multumim.Si oricine are mai multe informatii viabile le asteptam parerea,fiindca si unii medici se contrazic,sunt pro si contra vaccinului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cautati pe net NOUA MEDICINA GERMANA. Maria v-a raspuns; Dictatura medicala. Faceti miscare multa. De cind nu ati mai alergat? Ia sa incercati( sa alergati) si sa vedeti ca nu mai puteti. Luati-o incet. Hapurile nu conpenseaza sedentarismul. Copii nu fac covid pentru ca mai alearga.

      Ștergere
    2. Cautati pe net NOUA MEDICINA GERMANA. Maria v-a raspuns; Dictatura medicala. Faceti miscare multa. De cind nu ati mai alergat? Ia sa incercati( sa alergati) si sa vedeti ca nu mai puteti. Luati-o incet. Hapurile nu conpenseaza sedentarismul. Copiii nu fac covid pentru ca mai alearga.

      Ștergere
    3. Nu va vaccinati,cine se vaccineazaa va accepta si semnul fiareia,microcipul,vaccinurile contin nanocipuri si otrava spre imbolnavire sau ucidere,cine se vaccineaza devine zombificat,inuman,si isi va pierde orice sansa la mantuire!

      Ștergere
  3. Ce sa va spuna Maria, e cumva medic? Iar asistentele medicale nu se pricep. Nu va mai luati dupa teoriile conspiratiei, nu aveti nicio dovada ca e asa cum se vehiculeaza, niciuna. E usor sa rastalmacesti cuvinte si sa le legi de jumatati de adevaruri ca sa para veridic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va vaccinati !Vaccinele gripale au virusi gripali din anii trecuti.Gripa sufera mutatii in fiecare an !Am citit ca in Italia au murit de covid multe persoane vărstnice care facusera vaccinul antigripal!!Acum fiecare face cum vrea !

    RăspundețiȘtergere
  5. Oameni dragi va daruiesc o solutie verificata pe mine.
    uN ANTIVIRAL din plante creat de geniul romanesc. Cand spun geniu nu spun cuvant mare ci doar exact. Va dau un link pe youtube sa vedeti despre ce este vorba. A dat rezultat in Covid pe mine, si pe ai mei.

    Si site-ul de unde-l puteti cumpara online. Costa doar 60 lei si face cu adevart minuni in trei zile scade febra si incepe vindecarea.
    Arata ca un flacon mic de parfum de pe timpuri. Se ia betisorul si se unge usor fiecare nara. Apoi se inmoaie o bucatica infima de vata in foarte putin ulei esential si se mesteca in gura. Se inspira si aspira (nas si gat) pentru dezinfectarea si tratamentul cailor respiratorii si plamani. Site-ul de unde il luati are un singur produs ca atare nu trebuie sa-l cautai se numeste Ele s oil. Iar linkul va va lamuri despre ce este vorba. Nu e facut pentru Covid ci este de 12 ani facut pentru toate tipurile de bacterii si virusuri decelate pana acum.

    Se poate folosi preventiv si ca si curant.

    Daca nu l-as fi vazut pe pielea mea ce poate nu vi la-s fi recomandat.

    https://youtu.be/0eL43sWkt9o

    RăspundețiȘtergere