vineri, 4 septembrie 2020

CADE GUVERNUL ACTUAL ???


                                              4 Septembrie 2020,ora 4,11 !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezesc din somn mai multe glasuri care spun asa:
               "Da!
                Poftiti la guvernare! 
              Haideti ca sa guvernati!
                Poftiti!"
După care,glasurile au disparut.
Dragii mei, cu siguranta se va intampla ceva si acest GUVERN va cadea.
Glasul care spunea    Poftiti la guvernare ,o spunea la modul cel mai ironic.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa ne apere si sa ne pazeasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,si sa nu ne lase ca sa cadem in ispita diavolului.
                                  Cu dragoste,Maria.     

20 de comentarii:

  1. Logic este sa cadă sigur dupa alegerile din decembrie. Voi ce părere aveți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Logic este ca psd.ul sa intre in opozitie 4 ani, sa fie minoritati in Parlament si sa intre in puscarie toti delincventii care au furat tara in perioada Dragnea.
      Apropo, logica majoritatii nu "se pupa" cu logica ta, a pensionarilor amagiti cu pensii din bani inexistenti si a asistatilor social.
      Tara asta are nevoie de investitii pentru a se dezvolta si doar asa pensiile voastre vor putea fi marite! Tara asta are nevoie de oameni competenti, nu de infractori la conducerea Camerei Deputatilor si de o inculta agramatala conducerea Guvernului!

      Ștergere
    2. Eu nu vad logica in ce spui,doar partinire. Mereu cei de la conducere au profitat,se intimpla si acum. Cine se asteapta la ceva bun din partea alesilor,oricare ar fi ei,se amageste singur.

      Ștergere
    3. 23.02, oricum pensiile trebuie separate de asistatii sociali sau ajutoarele sociale!!!!! Cei care nu au muncit deloc si sunt asistati social au un venit poate similar cu al pensionarilor care au muncit 40 ani(!!!), si atunci vine intrebarea: Este corect ca un pensionar sa primeasca dupa o viata de munca tot aceeasi suma ca unul care nu a muncit deloc?

      Ștergere
    4. Ce e corect in lumea asta?

      Ștergere
  2. E vorba ca PSD va pierde alegerile intr-un mod umilitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. CU RESPECT VĂ ÎNTREB DACĂ AVEȚI INFORMAȚII DIVINE DE CE? NU AVEȚI INFORMAȚII PRIVIND PANDEMIA (MOR ZECI DE ROMÂNI FĂRĂ A FI DUȘI CUM SE CUVINE LA MORMÂNT),NEDREPTATEA FĂCUTĂ DE POLITICIENI ESTE EVIDENTĂ ATÂT PENTRU OAMENI CÂT MAI GRAV PENTRU ȚARĂ.CE MESAJE AVEȚI ?????

    RăspundețiȘtergere
  4. Deocamdata au scapat,Coalitia Oculta a minoritarilor evidentiata la Motiune din PNL Evreiesc,UDMR,PMP condus de tatucul evreu Basescu, cei 19 deputati minoritari si 5 tradatori PSD-isti in frunte cu Radulescu zis 'Mitraliera'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. SRI serviciul reainfiintarii iobagiei , nu doarme, lukreaza paz ku paz la hordine inalte
    Patria apriorii.Patria lor de khazari kare konduk tot in tara lor de tikalosi de generali ku doktorate de kkath.Sa vedeti ce penzii nesimtite siau tras.

    RăspundețiȘtergere
  6. Protest anuntat pe data de 19 septembrie de o asociatie civica, contra Starii de Alerta pe care o considera neconstitutionala ca si modul cum s-a facut pregatirea pentru noul an scolar-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor fi 3 scaieti si 2 bete la protest! Cine in spatele lui? Catarama sau videochatista cu sparangelul? Ca om care stie Drept, are o Licenta luata "pe bune", la o facultate de stat, iti spun ca Starea de Urgenta este perfect constitutionala!

      Ștergere
    2. Perfect constitutionala si perfect de imperfecta si dauneaza grav sanatatii mintale a cetatenilor si economiei tarii. Tine- le lumanarea gastii lui a Halesului Baba ku cei 40de hoti, nu cand ne ft in gura, ci la prohod.

      Ștergere
  7. Dar starea de dezmembrare cum e o omule cu Dreptul ?
    primul bat prin gard care ma va deranja, Vai vai !

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru data de 19 Sept Pompiliu Diplan , nepotul actorului Constantin Diplan, care a lucrat in SUA la Microsoft, a anuntat un mare protest, la nivel national pentru libertate si pentru recastigarea drepturilor fundamentale. Preventiv, inainte de luarea altor masuri anticonstitutionale impotriva romanilor.Initial, protest in favoarea copiilor nostri, tintiti de cei rai, mai apoi stabilit ca protest in favoarea tuturor romanilor. Protestul va fi pasnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă Pompiliu a lucrat în SUA este omul lui Soros și are misiunea să provoce scandal în România.

      Ștergere
  9. sa cada guvernul ca tot din afara tarii este condus-pana acum a fost lapte si miere?!-sclavie in toata regula

    RăspundețiȘtergere