marți, 1 septembrie 2020

CUTREMURELE DIN JUDETUL VRANCEA ,POT FI AMÂNATE NUMAI PRIN RUGACIUNI !

   
 Draga cititorule ! 
Pe acest Blog esti musafir! 
Te rog sa dai dovada ca ai cei 7 ani de-acasa! 
De nu,Comentariile tale vor fi sterse!
Nu te obliga nimeni sa stai pe acest Blog si nici sa crezi in ceea ce vei citi aici ,pe Blogul Dumnezeu Exista-Marturii! Cine simte si vrea,va crede! Cine nu, e alegerea sa !
Nu uita ca,tot ce vei grai de rău pe cineva sau vei aduce cuvinte hulitoare Lui Dumnezeu,Maicii Domnului si Sfintilor Săi,se va intoarce la tine inzecit !

                                         
                                            1 Septembrie 2020,ora 4,44 !

                                    Dragii mei,
                
                                               cutremur-seismograf - Știri de Galați
Vorbim de ani de zile de MARELE CUTREMUR pe care l-am tot asteptat si-l asteptam.
L-am asteptat din pricina specialistilor care spuneau ba ca vine anul ăsta,ba ca vine luna asta,ba ca vine la anul,ba ca sigur vine in luna x sau y.
Asa precum stiti deja,eu am stat cum s-ar spune,cuminte in banca mea si v-am spus ca nu va veni Cutremurul despre care toata lumea vorbeste si isi da cu parerea.Eu v-am spus dragilor ca, inca nu va veni Cutremurul mare care ne-a fost sperietoare la toti,deoarece, fiecare spunea un an anume,o luna din an anume,si asa au trecut anii si ne-au macinat sanatatea cu gandul ca daca vine....!
Eu intotdeauna v-am spus ca nu e cayul sa intram in panica,căci,Cutremurul mare nu vine inca.Nu am spus ca nu va veni deloc,ci ca ,inca nu a sosit ziua in care sa aiba loc.
Iata ce spunea un glas ,astazi dimineata in zori:
                    "Cutremurele din Judetul Vrancea ! 
                  A feri lucrurile,nu se poate !
              Numai prin Rugaciuni,numai asa mai putem amâna Cutremurele din judetul Vrancea!"
Dragii mei, stiu ca nu este tocmai Mesajul asteptat.Dar,Bunul Dumnezeu si Maica Domnului ne mai dă o sansa ca sa ne indreptam, ca sa ne intarim in Rugaciune,in Credinta cea adevarata,in Credinta crestin ortodoxa.
           Icoana lui Isus Hristos, rugându-se în importanța Garden și fotografii
Mesajul ne spune ca ,aceste Cutremure(deci,vor fi mai multe)din judetul Vrancea mai pot fi amânate,dar numai cu Rugaciune curata.
Sa-L imploram pe Bunul Dumnezeu sa ne ierte pentru toate cate am gresit si sa ne ajute ca sa ne putem ruga Lui si Prea Curatei Fecioare Maria,cu inima,cu sufletul,cu intreaga noastra fiinta si astfel, sa ne mai amâne cu multele Cutremure ce se vor produce in Vrancea;cu acele Cutremure mai mari.
Dumnezeu fratilor, ne cere doar Iubire si Credinta ! Nu este deloc greu ca sa daruim iubire si sa avem Credinta fierbinte in Prea Sfanta Treime si -n Maica Luminii.
Putem ca sa ne intoarcem cu faţa catre CERUL LUI DUMNEZEU si sa cerem iertare si putere sufleteasca,Credinta statornica .Putem sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine;mai putem ca sa avem mila de cel bolnav,de cel flamand,de cel gol,de cel insetat,etc etc.
Iata cat de frumos ne arata aceasta Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie de la Sfantul Evanghelist Matei,cum putem muta si muntii din loc,dar numai cu Post si cu Rugaciune:
Sfânta Evanghelie după Matei
1
2
3
4
5
6
7
8
9
17
Capitolul 17
1.Şi după şase zile, Iisus a luat cu Sine pe Petru şi pe Iacov şi pe Ioan, fratele lui, şi i-a dus într-un munte înalt, de o parte.
2.Şi S-a schimbat la faţă, înaintea lor, şi a strălucit faţa Lui ca soarele, iar veşmintele Lui s-au făcut albe ca lumina.
3.Şi iată, Moise şi Ilie s-au arătat lor, vorbind cu El.
4.Şi, răspunzând, Petru a zis lui Iisus: Doamne, bine este să fim noi aici; dacă voieşti, voi face aici trei colibe: Ţie una, şi lui Moise una, şi lui Ilie una.
5.Vorbind el încă, iată un nor luminos i-a umbrit pe ei, şi iată glas din nor zicând: "Acesta este Fiul Meu Cel iubit, în Care am binevoit; pe Acesta ascultaţi-L".
6.Şi, auzind, ucenicii au căzut cu faţa la pământ şi s-au spăimântat foarte.
7.Şi Iisus S-a apropiat de ei, şi, atingându-i, le-a zis: Sculaţi-vă şi nu vă temeţi.
8.Şi, ridicându-şi ochii, nu au văzut pe nimeni, decât numai pe Iisus singur.
9.Şi pe când se coborau din munte, Iisus le-a poruncit, zicând: Nimănui să nu spuneţi ceea ce aţi văzut, până când Fiul Omului Se va scula din morţi.
10.Şi ucenicii L-au întrebat, zicând: Pentru ce dar zic cărturarii că trebuie să vină mai întâi Ilie?
11.Iar El, răspunzând, a zis: Ilie într-adevăr va veni şi va aşeza la loc toate.
12.Eu însă vă spun vouă că Ilie a şi venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el câte au voit; aşa şi Fiul Omului va pătimi de la ei.
13.Atunci au înţeles ucenicii că Iisus le-a vorbit despre Ioan Botezătorul.
14.Şi mergând ei spre mulţime, s-a apropiat de El un om, căzându-I în genunchi,
15.Şi zicând: Doamne, miluieşte pe fiul meu că este lunatic şi pătimeşte rău, căci adesea cade în foc şi adesea în apă.
16.Şi l-am dus la ucenicii Tăi şi n-au putut să-l vindece.
17.Iar Iisus, răspunzând, a zis: O, neam necredincios şi îndărătnic, până când voi fi cu voi? Până când vă voi suferi pe voi? Aduceţi-l aici la Mine.
18.Şi Iisus l-a certat şi demonul a ieşit din el şi copilul s-a vindecat din ceasul acela.
19.Atunci, apropiindu-se ucenicii de Iisus, I-au zis de o parte: De ce noi n-am putut să-l scoatem?
20.Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puţina voastră credinţă. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.
21.Dar acest neam de demoni nu iese decât numai cu rugăciune şi cu post.
22.Pe când străbăteau Galileea, Iisus le-a spus: Fiul Omului va să fie dat în mâinile oamenilor.
23.Şi-L vor omorî, dar a treia zi va învia. Şi ei s-au întristat foarte!
24.Venind ei în Capernaum, s-au apropiat de Petru cei ce strâng darea (pentru Templu) şi i-au zis: Învăţătorul vostru nu plăteşte darea?
25.Ba, da! - a zis el. Dar intrând în casă, Iisus i-a luat înainte, zicând: Ce ţi se pare, Simone? Regii pământului de la cine iau dări sau bir? De la fiii lor sau de la străini?
26.El I-a zis: De la străini. Iisus i-a zis: Aşadar, fiii sunt scutiţi.
27.Ci ca să nu-i smintim pe ei, mergând la mare, aruncă undiţa şi peştele care va ieşi întâi, ia-l, şi, deschizându-i gura, vei găsi un statir (un ban de argint). Ia-l şi dă-l lor pentru Mine şi pentru tine.
                                           
                                                     Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria.
    Chiar dacă suntem nemulțumiți de ce se intampla cu politica noastră si multi ne condamnă într-un fel anume ca nu protestăm,nu iesim in stradă ci ne ducem la biserica si la Mănăstiri ba in numar foarte mare, ma uitam ce de lume și ce frumos cântau împreună cu preoții.
    Nu ne lasa Maicuta,sa pieri pe cale ca noi suntem fii lacrimilor tale.
    Credeti ca se gandesc la cei care ne conduc ma iau pe mine ca exemplu,sunt cu trupul aici dar sufletul meu este sus la CERUL Sfânt,de acolo vine sănătatea și puterea mea,
    Lumea si aici ma refer la poporul nostru roman îl găsim la biserici și la sfintele moaște.
    O sa zică cineva ca asa si pe dincolo,ca ne meritam soarta,nu este asa,noi cei mici am muncit cu credința și cu dragoste si pe mult si pe putin,dar am putut să fim fericiți,bucuroși de ce avem si mai ales sa dormim linistiti pe perna noastră.
    Sa-mi spuna cineva cati dintre cei bogați sunt fericiți.
    Eu cred ca nici unul nu este fericit pe deplin
    Doamne da bucurie,pace și fericire pentru fiecare.
    Doamne pazestene de cutremure,războaie,războiul dintre noi si de navalirea altor neamuri peste noi.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate si fericire va doresc si la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este scumpa mea ! Ai mare dreptate! Te pup si te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  2. acum s-au inmultit seismele in judetul Buzau-de fapt D-NA MARIA ANUNTA CUTREMURE dar nu si data asa ca este egal cu ce spun seismologii-sa ne ferim sa bagam spaima in oameni!si asa viata e grea -mai bine mai des sa se vorbeasca de speranta in bine de la DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu trebuie nimic aminat!Sa vina cutremurele acelea mari sa ne scape de criminalii escroco-hoti PDL+PNL si de hotul de case din Sibiu!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. 11.57 saracul de tine, esti bolnav psihic! Tu crezi ca pe tine si PSD-ul tau te ocoleste cutremurul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe uni-i ocololeste,ca nu moare toata lumea,e cernere mereu

      Ștergere
  5. Vine in fiecare zi aproape cate o smucitura
    Se mai crapă pe ici pe colo,este si din cauza secetei dar sa avem nădejde in BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Ma gandesc la cutremurul din 1977 eram la Liceu la V.Calugareasca si am simtit sa plec di aula unde era filmul Dulce si Amar am plecat asa fara vreun motiv,am băut apa de la o pompa din curtea școlii și m-am dus spre dormitor,m-am oprit în pragul ușii si ma uitam pe cerul senin cum strălucea luna si contemplăm cu gândul la Dumnezeu și Maica Domnului ce frumos era,luna lumina grădina din fața dormitorului care era plină cu spanac verde si a început,stânga,dreaptă sus jos nu stiam ce se intampla am sărit drept in grădină eram singura persoana afara din toata școala,a fost groaznic nu puteai sta nici in genunchi nici in picioare,zburau animalele si o lumina puternica a brazdă CERUL,nu mai spun vuiala care se auzea spre Ploiești,Bucuresti peste tot,nu a murit nimeni din scoala dar sau daramat 2 clădiri unde erau dormitoarele băieților.
    Erau jos morman
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului să nu mai trăim asemenea experiențe este greu,mai ales că suntem împrăștiat prin lume,prin țară până afli unii de alții la asemenea situații mori si inviezi
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți,să avem credința și nădejde la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere