vineri, 11 septembrie 2020

RĂZBOI ??? UN ANUME SCUT PENTRU RAZBOI ?

                                        9 Septembrie 2020,ora 6,09 !

                         Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
            "Dar ăsta este Scutul in care,am hotarat in parte sa purtam Razboiul !"
Dragii mei, acesta este un Mesaj mai complex, dar,in timp vom afla cu siguranta despre ce Scut este vorba si despre ce fel de Razboi va fi purtat.
As vrea sa ne amintim de faptul că, si acum purtam un adevarat Razboi al Virusilor.
Care este Scutul acum,in timpul Pandemiei care e pe sfarsite? Crearea unui posibil vaccin,iar acesta, va duce la un alt Razboi intre oameni,intre popoare si State.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa fim sanatosi si sa le putem duce pe toate cate ne asteapta!
                          Cu dragoste,Maria.

32 de comentarii:

  1. Scutul este aceasta p(l)andemie de virus despre care se face atata caz si se induce atata frica. Fratilor, pe pamant au fost si lepra si tifos si ciuma si altele, altele, si totusi nu s-a generat atata isterie in masa ca acum. Iar Razboiul este Razboiul impotriva lui Hristos! acesta e razboiul pe care il vor, "uciderea" lui Hristos in sufletele noastre! In sufletele noastre, ale crestinilor, este Imparatia lui Dumnezeu, pe Aceasta vor s-o atace! si vor sa instaureze in sufletele noastre, pe un fond de spaima, imparatia intunericului - sa ne inchinam lor primind noile lor tehnologii care ne spioneaza

    RăspundețiȘtergere
  2. vor sa instaureze imparatia haosului, a dezbinarii - a "distantarii SOCIALE", a "noii" religii a "iubirii" universale - adica un ghiveci si erezia cea mai neroada - de asta au favorizat migrarile mari de populatie, ca sa se amestece totul - oameni, traditii, credinte - sa se piarda radacinile si sa fim mai usor de manipulat, chipurile, in numele "modernitatii" secolului in care traim - si asta va duce la distrugerea noastra. Desteapta-te, Romane, din SOMNUL CEL DE MOARTE, in care te-ADANCIRA BARBARII de tirani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👍👍👍👍👍

      Ștergere
    2. Cine draga a favorizat? Cine? Numeste-i!
      Nu cumva o cauza din trecut isi arata consecintele acum, adica mai tarziu de atunci?

      "Abel si Cain" iti spune ceva?
      In loc sa te vaiti atat si sa nu te simti Cain ca mine, ai putea sa arati ce poti in Romania ca doar n-ai pierdut nimic. Unde ti-e genialitatea cu care te mandresti? Unde-ti sunt odraslele? Ce faci tu ca model si fotomodel pentru altii?

      "Somnul cel de moarte"- Din "melting pot" unde ma aflu, ete ce sa spun! Pune-ti fustele in cap si alearga prin ograda!
      De ce eu sa ma implic si sa rezolv la problemele omenirii si tu sa stai pe fund degeaba?
      Misca-ti-l ca l-ai facut latifundiar! Tot astepti si astepti sa-ti cada din cer - Nu cade!
      Nu cade fara ca vreunul sa se duca la cer sa ceara precum Moise in trecut.
      Poti tu aceasta? Esti tu intr-atat de curat incat sa fii auzit?

      Daca da, fa-o si cere si sa fim iertati toti!

      Ștergere
  3. VIZIUNE: "Războiul creştin Cernerea" va cuprinde tot pământul şi va dura 27 de ani!
    http://incomod-media.ro/ziar/viziune-razboiul-crestin-cernelea-va-cuprinde-tot-pamantul-si-va-dura-27-de-ani/
    Clarvăzătoarea Georgeta Florea susţine că urgia din Siria reprezintă începutul "Războiului creştin Cernelea" care va cuprinde întreg globul şi va dura 27 de ani. Ne-a mai spus că Marea Neagră va fi cuprinsă de flăcări, că acolo vor exploda containere imense ce conţin reziduri radioactive...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar pentru cei alesi, Dumnezeu v-a scurta timpul.Altfel nimeni nu v-a putea rezista.

      Ștergere
    2. Clar văzătoarea Georgeta Florea se pare că și-a clar văzut de pe net profețiile din moment ce existau dinainte de a se lansa ea și a profeți ea.,,Din Siria va începe al treilea război mondial.. Paisie Aghiorâtul 1991-1992. Această Georgeta Florea care își copie de pe net,,profețiile,,.Rușinică

      Ștergere
    3. Am incercat si eu sa citesc ce scrie Georgeta Florea. Te doare capul de ce aberatii gasesti in ideile pe care le propaga. Doamne fereste, cati dusi cu pluta gasesti pe net. Cititi cartile sfintilor parinti daca va place lectura si aveti timp. Acolo gasiti tot adevarul de care aveti nevoie sa va mantuiti. Nu va pierdeti timpul pretios citind tot felul de halucinatii pe care le are unul sau altul si mai riscati sa va indepartati si de Dumnezeu.

      Ștergere
  4. va fi un razboi si este"o lume toxica"care exista deja dar va fi si o lume noua(un nou scut) doar cei salvati vor merge in raiul "subteran" unde exista un soare nou si o noua viata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu va fi nici un razboi mondial. Nu trebuie sa semanam panica?!?! In urmatorii 6 ani nu vad nici un război! Dumnezeu sa ne dea sănătate si sa ne lumineze mintea. Sa ne dea liniște sufleteascs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11 septembrie 2020, 13:12
      E doar parerea ta ! A scrie un ADEVAR , nu inseamna a semna panica !!! In 6 ani de zile,m ulti nu vom mai fi in viata! Au grija de noi POLITICIENII si OMS-ul!

      Ștergere
    2. In urmatorii 5 ani vor fii multe incercari ale fortelor intunericului,asta e numai inceputul ce este acum...

      Ștergere
    3. Corect D-na Maria, eu consider ca suntem în război deja! Bacteriologic....si e doar la început. Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. Dar război va fi?

      Ștergere
    5. Maria, poate tu...ca eu n-am de gand sa mor! P.S. Nu va fi niciun razboi in Romania! N-am ghicit in stele, nu aud voci, nu "vad" cum s-au intamplat sarbatorile din calendar (stii tu la ce ma refer), ci doar sunt o persoana logica,citesc ziarele si urmaresc stirile din politica internationala.

      Ștergere
    6. Doamna Maria, dvs. aveți mare har de la Dumnezeu, si simt de multe ori ca omenirea se apropie de un sfârșit sau un nou început. Cei cu harul lui Dumnezeu întotdeauna au îndemnat oamenii la credință, iubire și mai ales la Sfânta Biserica și nu au cerut niciodată bani pentru sfaturi și ajutor și sunt convinsa ca harul dvs. de la Dumnezeu vine si Duhul Sfânt grăiește prin dvs.. În 2016 am avut un gand ciudat și anume ca dacă pana în 2020 vom trai sau vom trece de 2020 e minune, iar asta e nimic pe lângă ce va veni. Va pup și va îmbrățișez cu drag

      Ștergere
    7. 19.36 Cauta pe net:
      - Interviu cu un extraterestru
      - Profetii despre al treilea razboi mondial
      si apoi spune-ne ce concluzii logice ai tras(exista oare calatoria in timp?).

      Ștergere
  6. Turcia ameninta cu forta armata Grecia,ultima sustinuta verbal de UE prin Macron si mama Merkel,.
    Asta o fi data de 20 Noiembrie 2020 pomenita acum o saptamina?
    Mai este un focar mai mic si in Belarus.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria sa nu fie legat de scutul de la Deveselu,
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere de tot raul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Geoana;'' Anumite tari vin cu mesaje de dezbinare a UE si NATO si cibernetic,ca ei ar avea vaccinul,vin cu mesaje de acest gen si Rusia si China si Iranul''.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Romania a devenit SCUT la granita UE si NATO cum a ca fost ea timp de 2000 de ani la marginea tuturor imperiilor europene.
    Paza aeriana in Romania la Marea Neagra a fost din nou suplimentata cu avioane si militari canadieni iar o parte din trupele americane retrase din Germania vor ajunge in Romania si Polonia cele doua bastioane-scuturi NATO in estul UE.
    Geoana stie mai multe dar oficial nu poate spune doar frinturi.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Viitorul nu va arata bine,totul depinde de conducatori daca vrem o lume noua precum scrie in apocalipsa și cum va vrea bunul Dumnezeu după voia Sa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Hristos isi va lua oamenii si El ii va apara de orice rau ... Timpul acestui pamant a cam ajuns spre sfarsit, cred...

    RăspundețiȘtergere
  12. Furtună de nisip peste turci.Abia ce a închis telefonul,Macron...că se pornii
    https://m.ziuanews.ro/revista-presei/imagini-infricosatoare-la-ankara-momentul-in-care-o-furtuna-puternica-de-nisip-loveste-orasul-video-1519377

    RăspundețiȘtergere
  13. 12 Când a rupt Mielul pecetea a şasea, m-am uitat şi iată că s-a făcut un mare cutremur de pământ. Soarele s-a făcut negru ca un sac de păr, luna s-a făcut toată ca sângele 13 şi stelele au căzut din cer pe pământ, cum cad smochinele verzi din pom când este scuturat de un vânt puternic. 14 Cerul s-a strâns ca o carte de piele pe care o faci sul. Şi toţi munţii şi toate ostroavele s-au mutat din locurile lor. 15 Împăraţii pământului, domnitorii, căpitanii oştilor, cei bogaţi şi cei puternici, toţi robii şi toţi oamenii slobozi s-au ascuns în peşteri şi în stâncile munţilor. 16 Şi ziceau munţilor şi stâncilor: „Cădeţi peste noi şi ascundeţi-ne de Faţa Celui ce şade pe scaunul de domnie şi de mânia Mielului, 17 căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui şi cine poate sta în picioare?”........................................ Şi am văzut un alt înger care se suia dinspre răsăritul soarelui şi care avea pecetea Dumnezeului celui viu. El a strigat cu glas tare la cei patru îngeri cărora le fusese dat să vatăme pământul şi marea, 3 zicând: „Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii până nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru!” 4 Şi am auzit numărul celor ce fuseseră pecetluiţi: o sută patruzeci şi patru de mii din toate seminţiile......Apocalipsa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta se va întâmpla când vor fi eclipsele de Lună și de Soare din anul 2037,dar până atunci Necazul cel mare va fi tot mai cumplit.

      Ștergere
  14. Sfarsitul lumii dupa NOSTRADAMUS va fi in 2038..Nostradamus, celebrul profet, precum se ştie a scris următorul catren despre sfârşitul lumii, catren care a stârnit multe controverse:

    Quand Georges Dieu crucifiera,
    Que Marc le ressuscitera,
    Et que St Jean le portera,
    La fin du monde arrivera.

    Adică, acest catren ne spune că atunci când Paştele va cădea pe 25 aprilie (ziua Sf.Marcu), Vinerea Sfântă va cădea pe 23 aprilie (ziua Sf.Gheorghe) şi Corpus Christi (ziua Sf.Ioan va cădea pe 24 iunie)… în anul acela va veni sfârşitul lumii. Interesant e faptul că, atunci când această profeţie a fost scrisă, nu se produsese nicio reformare a calendarului, eveniment care a avut loc în anul 1582, când Nostradamus era deja mort. De ce spun asta? Pentru că, înainte de schimbarea calendarului gregorian din 1582, ar fi fost imposibil ca Paştele să cadă pe 25 aprilie. După 1582, Paştele ar fi putut avea loc şi pe 25 aprilie, dar acest lucru se întâmplă extrem de rar, şi, în istorie el a căzut astfel doar de 4 ori: în anii 1666, 1734, 1886 şi 1942. Următorul an când Paştele va cădea pe 25 aprilie va fi 2038.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica 13.10 ne spui ca mai avem atat de mult de indurat??, pai atunci cine mai scapa??? Poate vreun preot sfant si placut lui Dumnezeu...cred ca daca scapa100 de oameni, e mult.

      Ștergere
    2. Nu mai scrieti atatea prostii despre sfarsitul lumii. Mai este mult pana atunci. Profetiile lui Nostradamus le interpreteaza fiecare cum vrea si cum crede. Mai cititi si pe altii profeti si o sa vedeti ca nu-i asa de curand sfarsitul. Lasati sfarsitul lumii, principala ocupatie a oamenilor trebuie sa fie mantuirea.

      Ștergere
  15. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului sunt atatea violențe,peste tot ca te ia groaza.Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere