sâmbătă, 26 septembrie 2020

ROMÂNIA RIDICATĂ ÎN SLAVA LUI DUMNEZEU !

                            15 Aprilie 2017,ora 6,14 dimineata !


                                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata o Lumină alba si stralucitoare ma trezeste, si astfel, vad stand cu ochii inchisi, văd un Cer de noapte albastra , iar dincolo de plafonul camerei mele,mai la înăltime, o forţă nevăzută contureaza o floare albastra violet, cu aproximatie, precum aceasta de mai jos.                                                      

                                
Related image

Dragii mei, o Mână contureaza forma florii albastre violet, din culoare rosie pe margine, iar la mijloc rămânea albastrul violet plin de stele aurii stralucitoare.
Conturul rosu al florii ,avea forma bratelor Crucii Sfinte:

                                         Image result for cruce imagini..

Deci dragilor, o Mână nevăzută a facut conturul rosu al florii imense,precum l-am face noi din creion, iar în interiorul conturului rosu, era un Cer albastru violet plin cu toate Stelele Cerului noptii.
 Toate Stelele au venit in conturul rosu al florii, pe albastrul violet si catifelat.
Fratilor,Cerul firesc nu mai avea Stele, ci era in negru intuneric, iar FLOAREA ce avea contur rosu ,avea un Cer albastru violet la mijloc si plin de Stele mari si aurii stralucitoare.
O Mână adevarată din carne si oase scrie în dreapta CERULUI sub forma de floare, scrie un singur cuvant:

    Related imageRomânia !    ..

  România era scris cu litere mici de mână ,cu Lumină albă,Lumină divină si orbitor de stralucitoare.
  
                   "România  !".

În faţa acestui CER sub forma de floare cu numele de ROMÂNIA , DUHUL  CEL PREA  SFANT si-a întins larg Aripile Sale, fiind si EL plin de STELE aurii de jur împrejurul Trupului Său.
Dragii mei, trebuie să credem în MINUNI,trebuie sa  credem cu toata fiinta noastra ,că România este ŢARA  DUHULUI SFANT, si că va fi VIITORUL al DOILEA  IERUSALIM.
Din toate Ţarile din Lumea asta mare,DUMNEZEU a ales ROMÂNIA!
DA ! ROMÂNIA  ŢARA  DUHULUI SFANT;ROMÂNIA ,ADEVĂRUL  DUHULUI SFÂNT !
Să multumim PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI,pentru faptul ca ne-a ales pe noi pentru a pregati CALEA VENIRII MÂNTUITORULUI HRISTOS,pentru a doua oara pe Planeta PĂMANT.
Să ne rugăm cu inima si cu sufletul, pentru Semenii nostri, prieteni sau dusmani, pemtru mantuirea fiecarui suflet de pe acest Pământ.
Să incercam a fi mai buni si mai milostivi, iar în ziua SFINTEI DUMINICI ,sa nu mai pierdem timpul prin pieţe sau în faţa televizorului si a calculatorului,ci sa mergem în SFANTA BISERICĂ ca să ne contopim inima si sufletul,trupul si cugetul, cu SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, care ne va aduce pace si liniste in suflet, dar si dobândirea unui loc în ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU ,Amin.
                                  Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Mă îndoiesc că la cum arată și se comportă oamenii în frunte cu ticălișii care conduc această țară,România va fi ridicată în slava Lui Dumnezeu.Ever, never!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU,lucreaza cu cei pe care ei nu-i baga in seama,cei foarte saraci si cei foarte bonlavi,il striga zi si noapte pe DUMNEZEU,in ajutorul lor,ca cei alesi sunt instare sa ne puna impizit si pe aer,ca nu este al lor,este puterea Divina.

      Ștergere
  2. Ati vrea voi! Sa nu faceti nimic si sa fiti ridicati. Cu nesimtirea de pe voi cu tot? Cu vrajitoria, minciuna si ET ăia reptilieni, dusmanii Lui Dumnezeu? Pentru ca vrei tu asa? Poruncesti? Racnesti la Dumnezeu? Nici moartea sotului tau nu te-a potolit...O femeie normala sufera si plange in tacere. Nu face circ si teatru pe internet.Se vede ca nici nu ai suferit. Ai jucat teatru ca sa mai smulgi cateva lacrimi si energie de la noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum nu este cazul sa arunce nimeni cu noroi si sa o acuze pe d-na Maria Ghiorghiu ca nu ar suferi. Durerea este in sufletul omului. Sunt oameni care poate de atata plans/suferinta, nici nu mai pot sa planga, le-au secat lacrimile.
      Daca nu ii convine cuiva ce scrie dansa aici pe blog poate sa se exprime civilizat, sa vina cu argumente, sa zica de ce crede intr-un fel si nu altfel. Dar nu este cazul ca un om in suferinta sa fie lovit si mai mult de semenii sai. In lumea animalelor nu vezi asa ceva. Daca un animal se afla in suferinta, suratele sale vin sa ii aline durerea.
      De ce nu putem lua si noi exemplul animalelor sau pasarilor, pana la urma? Pentru ca s-au dovedit intotdeauna a fi mult mai inteligente si mai cu suflet decat oamenii!!!!

      Ștergere
  3. O,Doamne,cata cruzime in gandirea acestu-i Crestin,care nu inceteaza de atata timp cu acuzatiile,ca nu cunoaste puterea TA,nu stie ca toti cei alesi de tine suferim de mici,si pana plecam din aceasta lume,pentru ca te iubim DOAMNE,asa cum ai suferit,asa suferim si noi,ca numai prin suferinta putem sa ne mantuim.
    Iarta-l Doamne si pe acest crestin,ca.nu stie ce il asteapta,suferinta lui va fi mai mare decat a mea,ca nu te iubeste.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, asa va fi, aici, in Romania va fi Venirea a Doua a Mantuitorului, precum au prezis Sfantul Parinte Arsenie Boca, Mos Ilie de la Bucium si Parintele Pantelimon, fostul Duhovnic al Manastirii Ghighiu. Cititi Cartea trezirii neamului. Doamne al Puterilor Fii cu noi ca pe altul afara de Tine NU STIM!

    RăspundețiȘtergere
  5. de ce nu ati publicat acest mesaj in 2017?

    RăspundețiȘtergere
  6. Da de unde 16,27 ?? Esti la categoria misogini si mercenari.Tu stii mai bine despre tine si crezi ca si altii sint asa.

    RăspundețiȘtergere