luni, 28 septembrie 2020

MICROCIPAREA OAMENILOR, VA DEVENI OBLIGATORIE !

 

Dumnezeu există - Mărturii.: MICROCIPAREA OAMENILOR, VA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../microciparea-oamenilor-va-deven...
  
Translate this page
Apr 23, 2016 - În stânga oamenilorerau vreo 4 -5 ghisee ,prin fața cărora oamenii se opreau întinzând mâna stanga, unde li se împlantau sub piele,lânga ... 400 de angajați ai companiei suedeze Epicenter au deja acest microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării cipurilor continuă. -1x-1 ...

                                  22 Aprilie 2016,ora 3,18 zori de zi !

                                     Dragii mei, 

În aceasta dimineață dragilor, mă trezeste un glas care spune ceva la modă in aceste zile pe care le traim.
Glasul spunea asa:
                     ”Microcipările ! 
              Microcipările la oameni !”
Și văd dragii mei inspre Rasarit ,văd multime de oameni care stau la un rand foarte mare.
Ei stateau doi cate doi la rând, dar lungimea rândului era foarte mare.
În stânga oamenilor erau vreo 4 -5 ghisee ,prin fața cărora oamenii se opreau  întinzând mâna stanga, unde li se împlantau sub piele,lânga încheietura mâinii un Cip micuț.
Acest Cip dragilor,odată ajuns sub piele se vedea ca un mic dreptunghi negru, cu linii negre sau coduri de bară .
Un bărbat mi-a aratat bratul stang ,după ce acel Cip i-a fost implantat sub piele,si astfel, l-am văzut ca un mic dreptunghi cu linii negre la vertical.
Dragii mei, din nefericire pentru multi dintre noi, Microciparea la oameni va deveni o realitate.
 Cu adevărat dragii mei, toti oamenii vor fi obligati ca sa primeasca aceste MICROCIPURI care , spun totul despre cel însemnat.
Este strigator la Cer,dar ce putem face ?
Ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa ne dăruiasca si vremuri mai bune.
                                         Cu dragoste,Maria.

Iata aici,si-un material în acests sens:  
                                                    

Uluitor: companiile din occident implantează microcipuri în angajații lor


Oare ce ne rezervă viitorul? Vom fi urmăriți pas cu pas, zi de zi, nu vom mai avea libertatea de a exista fără a fi controlați? Cine și de ce ne controleazaă? Problema majoră este aceea că… mulți dintre noi se lasă controlați fără a se gândi la repercursiuni.
Companiile din occident au început să implanteze microcipuri în mâinile angajaților săi. Microcipul respectiv este puțin mai mare decât o boabă de orez și conține informații strict personale.
Principalele „facilitățile” oferite de aceste microcipuri ar fi următoarele: se pot deschide ușile fără a avea nevoie de o cheie sau de un card de identitate, pot servi drept card bancar atunci când mergi să cumperi ceva, fără să mai fi nevoit să porți cu tine bani cash.
400 de angajați ai companiei suedeze Epicenter au deja acest microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării cipurilor continuă.

-1x-1implantare microcipurilor la compania Epicenter din Suedia
Postul de televiziune NBC News a prezis că până în anul 2017 toți americanii vor primi un asfel de microcip. Greu de crezut că acest lucru s-ar putea întâmpla până anul viitor, dar este evident că autoritățile vor să convingă populația să accepte implantul cu cip RFID.
Mulți dintre americani sunt speriați de gândul că prin acest sistem de urmărire, guvernul va avea o totală  putere asupra întregii populații. Se vor putea oare opune?
micro_00000reporter NBC News dând vestea implantării microcipurilor
Aceste vremuri par să fi fost anticipate de textul biblic unde se spun următoarele, în Apocalipsa lui Ioan:
16.Şi ea (FIARA – n.n.) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17.Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18.Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

22 de comentarii:

  1. E un semn al viitorului,un lucru util

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un lucru satanic,pecetea fiarei ce va duce pe toti cei ce nu se pocaiesc de toate pacatele si pe toti cei ce primesc pecetea-semnul fiarei in chinurile vesnice ale iadului!

      Ștergere
    2. 28 septembrie 2020, 06:21...Corect,este un lucru util tuturor oamenilor de pe planeta.Dincolo de orice isterie religioasa microciparea va fi un lucru benefic pentru noi toti.

      Ștergere
  2. daca era "util" nu ne nasteam fara el

    RăspundețiȘtergere
  3. Este semnul fiarei așa cum scrie in apocalipsa.Vai și amar ce vremuri trăim.Dumnezeu sa ne ajute că nu este un lucru bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este semnul fiarei,este semnul viitorului,unde fiarele( robotii) muncesc si oamenii se distreaza

      Ștergere
    2. E semnul ca oamenii cae il vor accepta vor arde vesnic cu dracii in iad!Nu vedeti cate calamitati se intampla,sunteti orbi si surzi spiritual,cu inimile impietrite sa nu vedeti si sa nu auziti ca Mania si Judecata Lui Dumnezeu nu sunt la usi ci in case in plina desfasurare si Revenirea Dreptului Judecator Iisus Hristos si a ostilor ceresti e foarte,foarte aproape sa rasplateasca si sau sa pedepseasca pe fiecare vesnic dupa faptele noastre!

      Ștergere
  4. Mana stanga se intinde si cand se face termoscanarea - pe mana sau pe frunte! Deci atentie cu termoscanarea!!!
    Oricum luarea temperaturii este total inutila. Daca cineva este asimptomatic si nu are febra, poate raspandi teoretic virusul. In schimb, altcineva poate avea febra din cauza unei indigestii, a unui abces sau din multe alte cauze care nu au absolut nici o legatura cu covidul!!!!!!
    A se vedea marcarea izotopica:
    https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://blacktopics.files.wordpress.com/2020/05/marcarea-izotopica-1.pdf&ved=2ahUKEwiPtrDzx4vsAhWPYcAKHZ0oA9MQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw2s9aJDGGNDXQTxMNFteG5C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:46...atentie la ce? Marcarea izotopica ... ha,ha,ha.O bazaconie conspirationista!

      Ștergere
    2. Au dreptate 100% ce-i ce spui ca-s conspirationisti!Vine judecata,deja este in casele noastre!

      Ștergere
  5. Lenea e tot de la cel rau!. Mare greutate sa scoti banii cash sau un card sau cheile. Lenesii vor plati scump si stau ei acum sa li se deschida usa cu cipul, dar cand vor ajunge dincolo le va iesi pe nas aceasta lene si vor fi atat de munciti in focul gheenei, vor arde, ca isi vor dori sa dea timpul inapoi si sa nu fi folosit cipul, dar nu se va mai putea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Angajatorii care pretind asa ceva ar trebui sa ramana fara angajati si oamenii sa nu se duca precum oile proaste la microcipare (jignesc oile, dar si acelea sunt mult mai inteligente decat multi oameni). Pentru o paine sau ceva maruntis (ca asta reprezinta!), sunt dispusi sa-si vanda sufletele pentru vesnicie? Nici pentru toata averea si tot aurul din lume NU merita sa-ti vinzi sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Actele de identitate nou emise (buletin, pasaport etc.) sunt cu microcipuri... NU tebuie acceptate! Urmatorul pas va fi sa se implanteze sub piele!

    RăspundețiȘtergere
  8. este un viitor luminos al pamantului care va fi eliberat de oameni datorita eventualei microcipari obligatorii, ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand nu vor mai da salarii si pensii sa aveti frunzei de tei . Vezi pe YouTube Cuvioasa Palaghia din Rezani ne-a transmis prin finul sau sa folositi contra foamei aceste frunze.

    RăspundețiȘtergere
  10. prefer mucenicia pt ca stie lumea ce rol are acest cip-ma refer la cei inteligenti

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce se întâmplă cu specia umană?Îmi pare rău că trăiesc aceste vremuri.Cum acceptă oamenii așa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ti am zis si vad ca nu intelegi.
    Publica comentariile celula.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria asa este planul Oculte M. Se va veni cu vaccinul antivirus dar ne vom îmbolnăvi organele interne mai rău.
    După care va veni cu microciparea in primul rand este lupta pentru ortodoxie,aici vrea Lucifer,cu alte religii,nu are nevoie ca deja sunt ai lui,au treaba cu România noastra ca este cea mai credincioasă țară, chiar dacă mai sunt oameni,sa zic mai supărați, mai crispări,datorită la tot ce se întâmplă dar credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului nu au pierdut-o,bătălia se va da aici la ortodoxie nu poate Satana și urla urla la poporul roman ca nu poate să-l apuce,sunt si la noi oameni care slujesc maleficului,dar uita de viata veșnică de fapt nu cred in Înviere,si atunci nici in viata veșnică si zic aici e raiul aici e iadul,total gresit,foarte gresit.
    Multi zic ce DEAVOL?Nu este DEAVOL,lui Satana îi pare bine ca omul nu crede că există ca face cei placut lui,și atunci deja sunt ai lui.
    Mai abitir ca niciodata trebuie sa avem grija de sufletele noastre ca niciodata,va începe lupta cea mai grea pentru credința.
    De ce Romania este dorita de toți?
    Stie maleficul ca aici este un popor credincios de sine stătător,cu respectarea credinței strămoșești,caută pe toate căile sa ne apuce.
    Ce sa spun BUNUL Dumnezeu sa fie cu noi cu toți.
    Sa ne dea sanatate,răbdare,credința și mântuire.

    RăspundețiȘtergere