marți, 29 septembrie 2020

COMORILE ASCUNSE ALE ROMANIEI !!!ACESTEA VOR IESI LA LUMINA !

                                   29 Septembrie 2020,ora 3,17 !

                     

                        Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud un glas crae spune ceva tare frumos si despre Romania Sfanta.

Glasul spunea asa:

            "Acum,poate sa iese cele ascunse  din Comorile Romaniei !

Din Comorile ascunse ale Romaniei !"

Dragii mei, asa cum spuneam, urmeaza pentru Romania,pentru lumea intreaga mari schimbari.

Despre ce Comori ascunse ale Romaniei sau cine le-a ascuns,vom afla cu siguranta impreuna.Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipa a vietii noastre.Sa fim buni fratilor, sa fim milostivi si iubitori si vom dobandi Imparatia Cereasca !

                             Cu dragoste,Maria.



 

17 comentarii:

  1. Comori la propriu sint in muntii Apuseni si in general in munti ca Sureanu unde dacii lui Burebista au mutat capitala Sarmizegetusa Regia de la Argedava de pe Arges linga actualul Bucuresti, dupa ce romanii au ocupat partea din sudul Dunarii a Daciei-Moesia devenita romana-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Ies oamenii valorosi la lumina ca sa arate ca suntem popor ales.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa gandesc si eu. Non-valorile au napadit oamenii normali cu interesele lor de grup si de aceea nu se mai putea respira.

      Ștergere
  3. Adevarat este,ca va fi scoasa la lumina,ADEVARATA BIBLIE,impreuna cu oamenii alesi de DIVINITATE,pentru a pregati omenirea pana la a DOUA VENIRII A MANRUITORULUI LUMII,pe pamantul Romanesc,unde S-A NASCUT,dar nu a copilarit,ganditi-va ca noi stim din Vechiul Testament,ca majoritatea sfintilor au prenume Romanesti,adevarul va fi scos la lumina,si istoria lumii se wchimba din temelii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mesajul da de gandit ,afirmatia "acum poate sa iese cele ascunse din comorile Romaniei,sa fie cei alesi de divinitate si care vor pregati calea venirii lui Iisus Hristos in tara romaneasca ??? Sa fie timpul lor ?? Doamne ajuta si sanatate multa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil odata cu prabusirea muntilor se vor descoperii

    RăspundețiȘtergere
  6. Comoara este numai adevărul Duhului Sfânt și oamenii care au curaj și înțelepciune sa lupte pentru el.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dl. Isus va veni doar pe pământul nou, purificat, nu pe pamant plin de pacate. Și Antic se va prezenta ca e Isus, dar sa ne ferim de înșelăciune. ..

    RăspundețiȘtergere
  8. da, acum INGADUIE Dumnezeu iesirea la lumina a o PARTE din comorile ascunse ale Romaniei; comori sufletesti, intelectuale, materiale; de la Prislop va lua foc Tara, focul credintei se va intinde - sa Dea Dumnezeu; cred, totusi, ca dupa o "clatinare" a noastra ca altfel zacem ca morti...; Nenea Ion spunea ca "peste noapte" noi, romanii, ne vom trezi altfel, virtuosi, nesuportand minciuna, hotia, incalcarea Poruncilor dumnezeiesti dar ca asta va veni de la Dumnezeu pentru ca noi avem fortele slabite... Sa ne ajute Dumnezeu! Comoara noastra este Dumnezeu si tot ceea ce este al Lui, cu El, intru El. Sfintii de la Aiud, Sfintii necanonizati inca, Sfintii nostri dragi, ocrotitori, care nu au incetat sa mijloceasca pentru noi. Dragostea si Credinta si Nadejdea noastra in El, acestea sunt Comoara noastra si se spune ca misiunea natiei romane este de a aduce Omenirea la Cunoasterea lui Dumnezeu, la Dreapta Credinta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gelu Visan scria de un an despre planul de a alege la Timisoara a lui Dominic Fritz consilier al presedintelui Germaniei ,pe linia USR sustinuta de Iohannis,plan ce include ;
    -Distrugerea sentimentului National si Crestin pe toate caile posibile.
    -Dezbinarea clerului.
    -Distrugerea politicienilor Nationalisti.
    -Transformarea Transilvaniei in Republica Autonoma. pe baza internationalelor progresist neo-Marxiste.
    Planul merge pe linia celui de al patrulea Richt a lui Hitler cu secesiunea Cataloniei de Spania,Corsica de Franta,a Italiei si al Scotiei de Marea Britaniei unul din motivele Brexitului etc..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. De la Timisoara va porni mare revolutie,si tot de la Timisoara,va pleca cel promis sau promisa lumii,sa pregateasca omenirea pana la a DOUA VENIRE A MANTUITORULUI LUMII,IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca era din Moldova cel promis?

      Ștergere
    2. Mai degraba cred ca puterea sta intr-o femeie,era barbatilor sa cam terminat,e pe duca.Universul lucreaza,stie ce face.

      Ștergere
    3. 21.18 teoriile voastre se bat cap in cap. Ba din Timisoara, ba din Bucovinea. Nu vedeti ca aveti capul plin de minciuni?

      Ștergere
    4. Dna Maria dati drumul la comentarii.

      Ștergere