vineri, 25 septembrie 2020

VIN EXTRATERESTRII CU NAVELE LOR !

              5                     17 Septembrie 2020,ora 5,12 !

                            Dragii mei,

În aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea asa:

           "Vin Extraterestri !

              Uite-i !

Clipa in care, vad multe ,multe OZN -uri cu la fel de multi Extraterestri care coborau din Navele lor.Pareau ca invadase Pămantul la Sud -Est !

Aud din nou glas,care intreaba asa:

                Cum au aterizat?

Iar raspunsul a fost foarte prompt:

               Din Navele lor! "                      

.
 
.
După care dragii mei, totul dispare!
Dragii mei, sa ne asteptam cat de curand ca sa ne intalnim cu Extraterestrii si NAVELE LOR.
Si vor veni ca prieteni dragilor,si nicidecum ca dusmani.
Asa sa ne ajute DUMNEZEU si Maicuta Domnului ,Amin!
Cu dragoste,Maria.


28 de comentarii:

  1. Nu vin degeaba ci pentru razboiul nuclear-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Super!Sunt oricum mult mai avansați decât noi oamenii și fizic și moral și spiritual.E posibil că pe planeta lor nici să nu existe violenta,bani etc ,au alte sisteme a lucrurilor și se organizează alfel,poate nu exista lăcomie,răutate,bani,lacomie la ei.Poate sunt mai pașnici și mai evoluați spiritual decât noi,nu că poate,cel mai probabil!Exista și planete mai evoluate dar și mai involuate,daca vin la noi deja au tehnologie și sunt evoluați.Doamne ajuta,sa vina extratereștrii sa ne ajute!
    E doar o ipoteză.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost doi oameni rapiti de ET si dusi pe planetele lor. Au scris fiecare cite o carte: Profetia de pe Thiaoouba si Design inteligent( se descarca de pe net). Daca vrei sa vezi cum traiesc oamenii pe alte planete!

      Ștergere
    2. Voi chiar ati crezut ce este scris in carti aste "Thiaoouba si Design inteligent"? Nu ati inteles ca sunt carti SF si nu fapte reale. Le-am frunzarit si eu si am ramas socat ca extraterestii erau asa de inapoiati ptr. ca nu au dat mai multe informatii decat cele pe care le gasesti pe net. Socant a fost ca Biblia este interptretata de un extraterestu, exact ca un pastor sectar si la final esti sfatuit sa practici Yoga. Chiar asa ne cred prosti autorii cartilor incat sa crdem ca extracterestii practica Yoga. Asa ca atentie ce cititi! Analizati bine inainte sa credeti!

      Ștergere
  3. vineri noaptea spre simbata am auzit pe cer motoare turate

    RăspundețiȘtergere
  4. E nava lui Basescu. Scartaie rau de tot, de aici si harmalaia. Cukcati-va linistita in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fereste-ne, Doamne de invadatori!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai intai vor veni la dvs. dna Maria, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ei vin mereu,au fost aici inaintea noastra,Pamintul e al lor. Vor sa se si arate intregii lumi,sa ne scape de saracie,dar nu vor cei bogati

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt.legiuni de ingeri albi.ai lui YHWEEH.GLORIE LUI DUMNEZEU.EL ARE MEREU ULTIMA MUTARE.SLAVA LUI MARIRE LUI INCHINARE LUI.AMIN VINO DOAMNE AMIN

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma, io zac ase, ca le plac fetele de la noi, ori poate aurul, ma si ne dau la schimb praf de toba interstelar. Da avantaju' ai al nost ca ne incuscrim cu ei si nu mai vin rusii peste noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba vin rușii peste noi si nu ET. Așteptați voi mult si bine să vă salveze extratereștii. Vă tot uitați pe cer după extratereștii și o sä vă treziți cu rușii în casă.

      Ștergere
    2. Pana acum asteptam americanii, acum asteptam extraterestii sa ne fie mai bine, dar acum poate ca vin sa ne scape de virus, ca asa era ca la alegeri gata cu virusul !!!

      Ștergere
  10. Sa vina si sa ia pe toti coruptii si hotii de pe lumea asta!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pe cat punem pariu ca nu vin? O sa murim cu totii pentru ca va trece vremea noastra si extraterestrii tot nu vor veni, la fel, nici Iisus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au venit si Isus si et, nu esti informat,citeste cartea de mai sus

      Ștergere
  12. Pot fi interesați de resursele planetei,pot fi interesați de oameni,care sunt ei înșiși purtători și și producători de energie, sau de materialul lor genetic.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tare ma tem ca trebuie sa le dam si lor Pensii Speciale dar Fonduri pt ei nu sunt...si apoi Odraslele lor vor invata in Scoli cu Masca obligatorie ?????
    Apoi trebuie sa impartim si Alocatiile marite pt Progeniturile lor...Asa nu-mi convine, nu-mi place...

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu ce am scris pana acum nu a fost publicat niciodată. Cred ca sunt i... T. Aștept extraterestrii

    RăspundețiȘtergere
  15. In timpurile din urma, oamenii vor astepta mantuirea din Cosmos - ne atentioneaza Sfantul Cosma Etolianul. Sa avem grija pentru noi insine sa nu fie asa ! Da, si sfantul Otroc Veaceslav a spus ca vor veni extraterestrii cu navele lor, ca ii vor imbia pe oameni sa intre in ele, sa le faca gratis analizele, dar sa nu intram in ele., pentru ca vor extrage sufletele oamenilor prin tehnici speciale si oamenii vor iesi din farfuriile lor zombi. Asa ca mare Atentie !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai suntem zombifikati deja. Alegem liber pe cei alesi dinainte de oculta mondiala. Ku frika si kutremurrr sa va apropati de secktilele melle de voth

      Ștergere
    2. Si Al Bielek,care a fost implicat in Experimentul Philadelphia scria ca a ajuns prin anul 2700 unde i s-a zis ca prin anii 2020-2025 au apărut invadatorii ET canibali .

      Ștergere
  16. Astazi e ziua Sf Ioan Evanghelistul. Sa citim din cele scrise despre Sf Ioan urmatoarele, ca sa luam aminte la deosebirea duhurilor si sa nu cadem prada inselarii duhurilor demonice - extraterestre (chiar daca extraterestri pot avea infatisare exterioara materiala, concreta, ei tot demoni sunt):




    http://acvila30.ro/26-septembrie-troparul-si-viata-sf-ap-si-evanghelist-ioan-gr-ro-en/#more-32996


    Miron avea un fiu mai mare, anume Apollonid. Acela avea în sine un drac iscoditor, care spunea cele ce vor să fie. Şi toţi aveau pe Apolonid ca pe un prooroc. Dar cînd a intrat Ioan în casa lui Miron, Apolonid s-a făcut îndată neştiut. El a fugit într-altă cetate, temîndu-se să nu izgonească Ioan dintr-însul duhul cel isco-ditor. Apoi, fiind necaz în casa lui Miron pentru Apollonid pentru că se făcuse neştiut, a venit o scrisoare de la dînsul la Miron, care îl înştiinţa că Ioan vrăjitorul l-a izgonit pe el din casă cu farmecele, şi nu poate să se întoarcă pînă ce nu va pierde pe Ioan. Iar Miron, citind scrisoarea, a alergat la ginerele său ighemonul, spunîndu-i ceea ce se făcuse. Iar ighemonul, prinzînd pe Ioan, vrea să-l dea pe el la mîncarea fiarelor.



    Ioan a rugat însă pe ighemonul să-i îngăduiască puţin şi să-i dea voie să trimită el pe ucenicul său la Apollonid, făgăduindu-se că-l va întoarce acasă. Iar ighemonul n-a oprit să fie trimis uceni-cul, dar pe Ioan legîndu-l cu două lanţuri, l-a aruncat în temniţă. Şi s-a dus Prohor la Apollonid cu scrisoarea lui Ioan, în care era scris aşa: „Ioan Apostolul lui Iisus Hristos, fiul lui Dumnezeu, iscodito-rului duh aceluia ce petrece în Apollonid îi poruncesc: În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfîntului Duh, să ieşi din zidirea lui Dumnezeu, şi să nu mai intri într-însa niciodată, ci afară din ostrovul acesta singur să fii în locuri fără de apă, iar nu întru oameni”. Cînd a ajuns Prohor cu scrisoarea aceasta la Apollonid, îndată a ieşit dintr-însul dracul. Iar Apollonid şi-a venit în fire, şi ca din somn deşteptîndu-se, a plecat cu Prohor, întorcîndu-se în cetatea sa. Dar nu a mers îndată acasă, ci a alergat mai întîi la Ioan în temniţă şi, căzînd la picioarele lui, îi da lui mulţumită pentru că l-a slobozit de duhul cel necurat. Şi înştiinţîndu-se părinţii, fraţii şi rudeniile de întoarcerea lui Apollonid, s-au adunat toţi, şi s-au bucurat şi l-au scos pe Ioan din lanţuri şi din închisoare.



    Pentru că Apollonid a spus despre sine, zicînd aşa: „Iată, mulţi ani sînt de cînd mă odihneam pe patul meu, cuprins de un somn greu, şi un om de-a stînga patului stînd, m-a scuturat şi m-a deşteptat. Era mai negru decît un trunchi pîrlit şi putred, şi ochii lui ardeau ca luminile, şi m-am cutremurat de frică. Iar el a zis către mine: „Deschide-ţi gura ta” şi am deschis-o, şi a intrat în gura mea, şi a umplut pîntecele meu, şi din ceasul acela cunoştinţă mi-a făcut mie şi la bine şi la rău, şi pentru toate cele ce se făceau în casă. Iar cînd a intrat Apostolul lui Hristos în casa noastră, atunci mi-a zis cel ce şedea în mine: „Să fugi de aici Apollonide, ca să nu mori rău, că acest om este vrăjitor şi va să te omoare pe tine”. Şi îndată am ieşit, şi am fugit în altă cetate. Iar cînd am vrut să mă întorc, nu mă lăsa, zicîndu-mi: „De nu va muri Ioan, tu nu vei pu-tea să trăieşti în casa ta”.



    Apoi, venind Prohor în cetatea în care eram, dacă l-am văzut pe el, îndată necuratul duh a ieşit din mine cu acelaşi chip cu care a intrat întîi în pîntecele meu. Şi m-am uşurat de multă greutate, mintea mea s-a îndreptat şi m-am făcut sănătos”. Auzind acestea, toţi au căzut în faţa lui Ioan. Iar el, deschizîndu-şi gura sa, i-a învăţat pe ei credinţa cea în Domnul nostru Iisus Hristos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta inca nu am stiut- o pana acum.Un cadou inconstient pentru ziua mea si a Marianei. Vezi Marea Evanghelie dupa Ioan, de Iacob Lorber.Sa nu-l uitam Pe Sf. Neagoe Basarab.

      Ștergere
  17. toti cei care au avut contact cu extraterestrii au afirmat ca ei cauta resurse pentru ei si navele lor-oricum daca interveneau in conflictele de pe glob acum nu mai erau razboaie si calamitati asa caaaa au scopul lor

    RăspundețiȘtergere