vineri, 4 septembrie 2020

PLOI TORENTIALE LA SUD -EST !


                                     4 Septembrie 2020,ora 21,17 !

                                 Dragii mei,

În aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog, vad in spatele meu,vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad o strada pe care circulau multe masini.Era noapte.
Din Cer,s-a dezlantuit o ploaie puternica,o ploaie torentiala!
Nu se vedea om cu om,iar masinile abia daca reuseau sa circule.
BihorStiri.ro COD GALBEN în Bihor! Ploaie torenţială şi vânt puternic -  BihorStiri.ro
Umbrelele nu-si mai aveau rostul, deoarece,vantul si ploaia deosebit de puternica le intorcea pe dos.
Vedeam masinile cum incercau sa depaseasca pe om asa vreme, si derapau,faceau accidente .
Dragii mei, vom auzi de o astfel de vreme, de aceste ploi torentiale.Dar tot ce Bunul Dumnezeu ne daruieste ,pe toate sa le primim si sa multumim pentru toate.
                              Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Un ciclon se dezvolta in partea de vest a Marii Negre ,va aduce ploi mai ales in sudul Basarabiei si Dobrodea , dar si mai putine in estul Baraganului si sudul Moldovei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Alois Irlmaier considera că miza viitorului conflict va fi în Balcani
    Alois Irlmaier (1894-1959) a fost un german recunoscut pentru puterea sa de a „vedea” viitorul. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial el indica dinainte locurile unde Germania avea să fie bombardată de Aliați și găsea persoane dispărute. A devenit faimos și datorită predicțiilor lui despre un posibil Al Treilea Război Mondial. „Războiul va începe brusc în Orientul Mijlociu. Mari forțe navale se confruntă în Marea Mediterană, dar miza este în Balcani, dar nu pot spune exact unde”, prorocea Irlmaier acum mai bine de 70 de ani. El mai susținea că Germania va fi atacată pe neașteptate de Rusia, iar „Dragonul Galben” (nr – probabil China) va invada Canada și Alaska și invocă, de asemenea, o „ploaie cu praf galben și verde” ce va fi aruncat din avioane între Marea Neagră și Marea Nordului – deci, inclusiv în România - și va ucide totul în cale, creându-se o „fâșie a morții”. „Oamenii vor deveni negri și carnea cade de pe oasele lor, atât de puternică este otraca aceea”, mai spunea Irlmaier. El mai pomenește despre o revoluție ce va izbucni în Rusia ce se va solda cu multe crime și schimbarea liderilor. Dar Irlmaier și-a încheiat într-un mod optimist profețiile, spunând că întoarcerea la credință va salva omenirea și, după o perioadă de războaie, revoluții și dezastre naturale, omenirea va cunoaște o lungă pace și reîntoarcere la adevăratele valori.

    RăspundețiȘtergere