joi, 3 septembrie 2020

CUTREMUR ? TSUNAMI ?VALURI MARI SI FURTUNOASE !

Draga cititorule ! 
Pe acest Blog esti musafir! 
Te rog sa dai dovada ca ai cei 7 ani de-acasa! 
De nu,Comentariile tale vor fi sterse!
Nu te obliga nimeni sa stai pe acest Blog si nici sa crezi in ceea ce vei citi aici ,pe Blogul Dumnezeu Exista-Marturii! 
Cine simte IUBIREA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI ,va crede! 
Cine nu, e alegerea sa !
Nu uita ca,tot ce vei grai de rău pe cineva sau vei aduce cuvinte hulitoare Lui Dumnezeu,Maicii Domnului si Sfintilor Săi,se va intoarce la tine inzecit !
                   3 Septembrie 2020,ora 4,39 !

                             Dragii mei,
Deoarece sunt si persoane care nu au cei 7 ani de-acasa si nici pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului in inima si-n suflet, ma simt nevoita ca de cand in cand ,sa le amintesc acestora ce-i asteapta daca hulesc impotriva Divinitatii,daca hulesc si batjocoresc pe Aproapele lor.
Acum insa ,voi trece la subiect.
În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
           "Nu vad nimic aicea!
Decat niste valuri care se agita, si-s foarte nemultumitoare!"
Prieteni dragi, stim cu totii faptul ca,atunci cand valurile se agita,este posibil sa se produca un Cutremur major sau un Tsunami .
Ce se va intampla dragii mei,sau cand di unde se va intampla asa ceva ,eu nu stiu a va spune.Ceea ce stiu cu certitudine,este faptul că, daca vom avea Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului  si daca ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine,vom fi ocrotiti  si ocoliti de tot ce inseamna dezastre,chin si suferinta.
                          Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Specialistii anunta pentru Romania o crestere a temp .medii anuale cu 0,1 grade celsius anual=1 grad in zece ani.,anul asta au fost 154 coduri rosu fata de 60 anul trecut vom ajunge la 2 luni anal fara precipitatii si o reducere a productiei agricole cu 20 procente si cresterea mortalitatii date de caldura.
    Pe plan global se prevede ca in 2050 o crestere medie de temperatura intre 1-5 si 2 grade si a nivelului oceanic cu 1 m facind ca Amsterdamul sa fie sub ape.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai de noi cu seceta, irigații de urgență. Pamintul e sătul de noi nu facem nimic bun. Chiar pe acest blog ne duelăm in cuvinte care e mai tare. Dragostea care acoperă totul unde este?

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna vorbeați de un uragane tocmai este am văzut la stiri azi 4 țări afectate asa ca sa adeverit ce ati vazut cu ceva timp in urma.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului dar era groaznic,oameni loviți pe străzi,dărâmături si totul zboară acoperire de casa si tot ce întâlnește în cale.
    Sa ne apere Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cauza poluarii se va distruge tot!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ce ne trebuie avertismente!-vedem cu ochii ce se intampla pe pamant-lumea nu se va schimba usor si repede-biciul oricum vine

    RăspundețiȘtergere