vineri, 4 septembrie 2020

20 - 30 DECEMBRIE ? NOI EVENIMENTE ???

                                 
... trebuie să ne spălăm tot timpul mâinile cu apă și săpun după ce intrăm în contact cu animalele de companie. Cu dragoste,Maria. Maria Ghiorghiu la 23:45.
                                  10 Martie 2020,ora 23,45 !

                              Dragii mei,

În aceasta seara tarzie,aud un glas care spune doara atat:
              "În perioada 20 - 30 Decembrie !"
Prieteni dragi, ce se va intampla in aceasta perioada sau unde anume,eu nu stiu a va spune deocamdata.Dar cum pana in Decembrie mai e ceva timp, sa ne rugam fratilor ca sa avem parte si de lucruri frumoase in viata noastra.
Sa fim optimisti,sa nu ne temem de Coronavirus,ci sa avem Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si vom fi bine cu totii.
Sa respectam cu sfintenie regulile de igiena, si nu avem de ce sa fim ingrijorati.
                                Cu dragoste,Maria .

30 de comentarii:

  1. Un vaccin anti-Covid-19 dezvoltat și testat în Rusia a generat anticorpi la zeci de subiecți studiați. Ar fi culmea sa cumparam vaccin de la rusi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18;35Pe langa faptul ca informatia este indoielnica, de ce ar fi culmea sa luam vaccinul de la rusi? Aiidee ce forta culturala si stiintifica au rusii. Ai idee ce credinta formidabila are poporul rus si ce patriotism profund? Nu vorbesc de politicieni. Mergi in America, practic dezmembrata de razboi intern si ura si de la care ne vin cel putin doua treimi din nenorocirile globale. Stai acolo si roaga-te sa nu intre peste tine in casa, Cine? Oricine are chef sa se distreze.

      Ștergere
    2. De ce ar fi culmea? Nu ne dau unii voie sa cumparam de unde e mai ieftin?

      Ștergere
  2. Vad fiecare gand si stiu de unde vine Va cunosc inima mai bine decat voi o faceti! Nu incercati niciodata sa- Mi ascundeti ceva. Nu incercati sa fiti ca ADAM SI SA VA ASCUNDETI GOLICIUNEA PT CA EU VAD TOTUL. DE CE NU VA PREDATI MIE? EU sunt milostiv si bine voitor si inteleg totul si am murit pt voi, astfel incat sa nu fiti legati de pacatul vostru . Dar multi dintre voi nu vor fi eliberati pt ca va tineti de pacat, pt ca asta este ceea ce stiti. Dar va spun ca vreau sa Ma cunoasteti! O, cum Ma intristeaza ca va iubiti pacatul mai mult decat pe Mine! Intrebati- va de ce? Oare nu stiiti ca plata pacatului este moartea? Alegeti Viata! Alegeti- Ma pe Mine! Marturisiti- Mi Mie tot pacatul vostru, ca sa- l pot pune sub sangele Meu si vetpi fi eliberat de el. Dupa ce v- ati dat jos pacatul si mi l- ati dat, Eu sunt avocatul vostru cand va poticniti si trebuie doar sa va spovediti si sa va pocaiti Mie si pacatul. Vostru va fi acoperit de sangele Meu cand veti cere iertare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești un fals!!!!

      Ștergere
    2. Dar matale cine mai esti? Sa nu spui ca Dumnezeu! Nu ai fi singurul de pe internet si s-ar putea sa se iște niște războaie intre diversii Dumnezei..
      Am cunoscut o multime de Iisus, cateva Fecioara Maria si chiar si ciori si papagali costumati in Duhul Sfant. Avem si mai multi Eminescu, Zamolxis, Deceneu, Burebista, Vlad Țepeș.
      E carnaval in toata regula in Romania!
      Păcat ca tara este jefuita! Altfel, ne-am tot distra la carnavalul de pe internet!

      Ștergere
    3. 19.17, mai bine ai sta in nebunia ta acolo. Dumnezeu nu ar veni niciodata sa scrie pe un blog direct. Numai blasfemii indrugi acolo. Vezi ca vei fi pedepsit pentru ca iei numele lui Dumnezeu in deradere prin ceea ce faci!!!! Daca vroiai sa dai un citat din Biblie puneai niste ghilimele acolo, sa se inteleaga.

      Ștergere
  3. Copii, nu veti fi desavarziti pana nu Ma veti vedea asa cum Eu Sunt in plinatAtea Mea, pt ca atunci veti fii ca Mine. Dar pana atunci trebuie sa continuAti spre scopul vostru, spre Inalta Chemare a lui Dumnezeu, prin care urmeaza sa fiti schimbati dupa chipul Meu. Inca o data va spun, este vorba de Intentia Inimii
    Examinati- va! Duhul Meu Sfant care locuieste in voi, va va spune lucrurile care trebuie sa se schimbe in Inima voastra. Nu- L intristati

    RăspundețiȘtergere
  4. D.na Maria,
    Ați pomenit luna trecută ca vi s
    .a aratat un vapor scufundat.
    Păi zilele astea s.a scufundat unul incarcat cu aprox. 6000 vaci , in zona Japoniei.
    Și să mai zică careva...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand vorbeste, ascultAti, nu va supuneti legii si toti cei care incalca legea, poruncile, nu Ma iubesc. Cei care pacatuiesc in mod voit si obisnuit este al diavolului pt ca diavolul a pacatuit de la inceput. Tot ce este al diavolului Va fi ars! Nu doresc acest lucru pt nici una din Creatiile Mele, in special create dupa Imaginea Mea. Am facut o cale si nimeni nu trebuie sa piara. Dar trebuie sa muriti pt aceasta viata si pt toate lucrurile carnii din acest taram pamantesc. Trebuie sa muriti zilnic ridicandu- va crucea exact cum Eu am purtAt crucea pt voi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Abhigya Anand, adolescentul în vârstă de 14 ani care a prezis pandemia de coronavirus, avertizează că o altă catastrofă globală va începe în luna decembrie a acestui an şi se va amplifica în martie 2021.
    Abhigya asigura in noul sau videoclip ca 5 septembrie a acestui an va fi data la care Covid-19 va fi eradicat complet. El a subliniat ca este posibila scaparea de „aceste focare pandemice" numai daca se obtine „imunitate"

    RăspundețiȘtergere
  7. Planeta Nibiru are energie malefică și este destul de aproape de sistemul nostru solar, este puțin mai mare decât Luna. Urmăriți pe YouTube: PROOROCIE - ÎNCERCĂRI PESTE ROMÂNIA.Foarte curând va începe oficial Prigoana Bisericii,iar eclipsele de Lună și Soare din anul 2037 vestesc Răpirea Bisericii (Biblie - Maleahi).Suntem în perioada biblică numită Necazul cel mare și ceva urât și înspăimântător va avea loc în România după 19.12. anul acesta.Dar măcelul îl va opri Domnul Isus.De 3 ani de zile le spun tuturor și nu mă cred...Dar România se află în război informațional și cibernetic cu Rusia,să nu uităm! Dacă nu i-ar fi oprit Domnul Isus, deja România ar fi fost cucerită și românii împușcați fără milă...și asta vor face

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23;02, Romania ESTE cucerita. Cat priveste rusii, armamentul sau este de asa natuura incat nici nu are nevoie de impuscaturi. Dar nu are niciun interes sa porneasca un asemenea razboi.

      Ștergere
    2. Sunt unii obsedati de Rusia,mai relaxati-va!

      Ștergere
    3. Despre armele termice s-a scris mereu pe toate sursele de media din toti anii.
      Romania a folosit armele termice, plasele magnetice și lasere in lupta cu rusii in 1968. De atunci se tot scrie pe aceasta tema. Le vom folosi din nou cat de curând in razboiul din 2025.
      Desfăşurarea conflagraţiei va fi una decisivă pentru tara noastră pentru că trupele rusiei vor anihila într-o mare măsură armatele SUA şi Germaniei. Anglia va juca un rol duplicitar pentru că dacă în prima fază se va alia cu Germania şi SUA, atunci când armata roşie va ajunge la porţile Spaniei, va întoarce armele şi se va alia cu Rusia. În tot acest timp, SUA şi Germania vor fi forţate să atace ţările din Orientul Mijlociu cu bombe de distrugere în masă.
      Rusia prin credință va impune in Europa o nouă eră , era credintei a păcii eterne şi a evoluţiei spirituale...

      Ștergere
    4. Bine ,bine , hai mai rusule 21:29 ,poti sa ne lasi cu Rusia ta si cu "evolutia spirituala".Tot asa zicea si Stalin ca va face revolutie spirituala si a nenorocit milioane de oameni. Hai ,du-te si bea o votka si culca-te...

      Ștergere
  8. Rusii sunt cu noi pentru ca suntem toti ortodocsi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusii nu sunt ortodocsi ,ca au bagat caii in biserici pe vremea lui Stalin si au ochii oblici deoarece sunt mongoloizi. Grecia , Bulgaria sunt ortodoxe ,cu adevarat.

      Ștergere
  9. Nu exista covid, pentru ce frica iar între 20 și 30 decembrie era de așteptat deoarece este Crăciunul se repeta cum a fost de Paște sa nu poți avea sărbători cu bucurie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.17 nici tu nu existi! Esti doar o minciuna a statului paralel si perpendicular.

      Ștergere
  10. https://youtu.be/rR24NwLr-uk

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa 20 decembrie,va incepe sa scada intensitatea virusului,pina la primavara,va disparea aproape de tot!!

    RăspundețiȘtergere
  12. În perioada Sărbătorilor de iarna vor fi proteste și violențe în România la fel cum sunt acum in SUA.

    RăspundețiȘtergere
  13. 12.47 de unde stii, le organizezi tu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu în nici caz, are cine. Cei care le organizează dintotdeauna.

      Ștergere
    2. Nu eu, are cine. Cei care le organizează dintotdeauna.

      Ștergere
  14. Sa dea Dumnezeu și Maica Domnului să auzim numai de bine

    RăspundețiȘtergere
  15. Starea de spirit a românilor se degradează văzînd ce sumedenie de scenarii postati ma cuprinde o stare de detasare. Probabil credință nu va este suficienta. Oare nu cunoasteti faptul ca sîntem aicii pentru a face VOIA DOMNULUI. Acum este important sa păstrăm daca mai putem gîndul si inima la TRINITATE cu umilință si acceptarea evenimentelor oricare ar fi ele deoarece vor Fi permise de DUMNEZEU spre binele nostru suprem.

    RăspundețiȘtergere
  16. 12 sept 17:35-am fost in RUSIA si am vazut biserici profanate-greu am suportat sa vad mizeria umana ce a facut cu lacasele de cult-3/4 din rusi sunt comunisti -sunt si locuri binecuvantate si crestini autentici daaaar putini

    RăspundețiȘtergere