miercuri, 2 septembrie 2020

DUHUL CEL PREA SFANT ,DEASUPRA ROMANIEI SFINTE !


                                                  Ce trebuie să facem pentru a dobândi duhul sfânt? – ORA DE RELIGIE.
                                   2 Septembrie 2020,ora 6,19 !

                           Dragii mei, 
În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata un Cer bleu senin,un Cer ca de oglinda deasupra Romaniei sfinte.
Sub un astfel de Cer divin,apare un Porumbel alb si pufos,un Porumbel care-si intinde Aripile-I sfinte si priveste in jos spre Pămantul care,nu era prea departe de Aripile Sale.
           Şi întru Duhul Sfânt, Domnul de viaţă făcătorul, care de la Tatăl purcede;  cel ce împreună cu Tatăl şi cu Fiul este închinat fi slăvit, care a grăit  prin proroci" - Jurnal.
Duhul Cel Prea Sfant privea in jos si zbura pe loc,doar ca sa stea deasupra pamantului.La ce privea in jos,nu vedeam.Dar cu siguranta dragilor, vor urma Evenimente in Romania in care,Duhul Sfant Îsi va pune pecetea.
Sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria,ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa nu se indeparteze 
nicicand de la noi robii Săi.
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si iertatori si sa facem fapte bune,fapte de milostenie.
Sa nu ne indepartam de Hristos, nici daca ar trebui sa ne dam si viata pentru El.
                             Cu dragoste ,Maria.

23 de comentarii:

  1. Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere de tot raul. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Marioara surioara, sa multumim pentru ocrotirea Puterilor Ceresti si mai ales Ingerasilor pazitori.Sarumana.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce sa faca porumbelul in univers?!-DUHUL SFANT ESTE ENERGIA TATALUI

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana si pe Duhul Sfant l-ai botezat! In biblie nu se pomeneste e „prea sfant”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂 daca spui prea sfant este ca si cum i-ai da o conotație negativa. E prea sfant! Cum isi permite?! Sa faca bine sa fie cum vrem noi!
      Cam asta este nivelul romanilor crestini, la 2000 de ani de la Prima Venire. Nu vor sa se schimbe ei in interior. Vor sa ramana falsificati si sa extinda modul lor de gandire fals in toate directiile. Creandu-si astfel o iluzie in care sa se simta bine. Numai ca...tot iluzie e.
      E usor sa-ti creezi un egregor. Evreii au fost primii care au inventat egregorul de popor. Este ca un fel de cer fals.
      Cand Dumnezeu a trimis Profetii sa-i aduca inapoi sub cerul adevarat, acolo de unde vin de fapt Revelatiile si " Apa Vie" aducatoare de curățire spirituala, evreii au ucis profetii. Iluzia lor, egregorul lor, le era mult mai convenabil. Pentru ca nu-i pedepsea atunci cand construiau sisteme periculoase pentru omenire. Gen nazism sau comunism. Crestinism nu aveau cum sa " croșeteze" din iluzii...Pentru ca nu au ca popor in ADN ceea ce le-ar fi necesar ca sa creeze un program cosmic ca acela adus de Hristos.
      Dar au gasit o cale de intrare si in crestinism: new age si alte falsuri spre care oamenii sunt ademeniti.
      Cu biserica ortodoxa din Romania au rezolvat-o usor, prin sistemul de valori fals inventat de ei: stalinismul, precursorul comunismului. Cati preoti cu Har si Oameni cu Lumina au fost schingiuiti de stalinisti...
      Asa bagi frica in oasele oamenilor si-i faci docili si supusi. Au in ADN inoculat programul durerii provocat prin tortura. Si chiar daca nu devin docili, multi tac si incearca sa reziste trecerii demonilor peste tarile lor.
      Oricum ar fi, tot cernere este. Unii tradeaza cu mare viteza, de frica sau platiti, altii raman fideli Lui Dumnezeu Creatorul.

      Ștergere
  5. Ce frumos!
    La mine a fost alta viziune despre care nu pot vorbi.
    E luna plina, se deschide subconstientul, ies cele zagazuite de constient.
    Inca visez la Cina cea de Taina.
    Daca este Taina, nu toti pot patrunde.
    Si cum stateau ei adunati, se imprastia sfintirea.
    Si veneau atrasi de aceasta sfintire sa cunoasca, sa, sa-si deschida cunoasterea. Si El le dadea, ii atragea, le deschidea ochii, mintile. simturile, dupa care trecea mai departe si tot asa.
    Lumina Lumii.
    Respira! Nu-ti fac nimic. Gandesc doar cum a fi fost cand a fost.
    Ce sa fi simtit oamenii simpli din maretia Imparatiei lui Dumnezeu anuntata?
    Respira! Inima bate mai repede. In ea este acasa. In ea este pace, iubire. Ramai impacat, suflete! Domnul te iubeste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta Dumnezeu ne iubeste! Din si cu Iubire ne-a creat. Numai ca...pana la Dumnezeu sunt multe ceruri false. Egregori construiti ca sa nu ne mai găsim Calea inapoi spre Casă. Prin inima este singura cale ramasa deschisa. In niciun caz prin mintea cea rece. Mintea rece e Iadul.

      Ștergere
  6. Nu numai Radu Morar are probleme ci toti opozantii lui Iohannis ca si ai lui Putin la care cel otravit dus in Germania otravit cu aceiasi substanta ca rusii omoriti la Londra.
    Mai nou George Simion si partidului AUR-Alianta pentru Unitatea Romanilor au fost opriti sa candideze la Locale ca ar fii prea nationalisti.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciuneee, radu moraru al tau trebuia demult arestat pentru ca eu propagator de stiri false. Si mai e si nebun.

      Ștergere
    2. Multi ca tine l- or facut nebun si pe tatal lui, asa ca ciocul mic
      .Pe distisul profesor l- am cunoscut. Nu putea sa aiba ca urmas decat un nebun pentru adevar.

      Ștergere
  7. Duhul Sfant este O Persoana din Sfanta Treime. Nu este Energia Tatalui!Duhul Sfant nu este mai prejos de Tatal. Energia este comuna Sfintei Treimi, nu separata. Prea Sfanta Treime nu este o exprimare gresita. In anumite momente simti nevoia sa reversi un preaplin de iubire. Sa ne bucuram ca unii oameni simt asa, majoritatea avem inimi reci, nu se vede asta din lumea pe care ne am construit-o ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Duhul nu e o persoana,ca d-aia-i zice duh,ca nu se vede. Acum citeva mii de ani,cind zeii umblau pe Pamint,oamenii auzeau voci dar nu vedeau persoana,ca era o voce din t.mobil

      Ștergere
  8. hei marius din oradea iti stiu temerile tale nu te juca cu focul si nu mai pune intrebari incomode stiu ca esti un copil care cauta raspunsuri la problemele tale,sau esti un prefacut si vorbesti in dodii. ps : tiam citit comentariile tale,sa nu crezi ca stiu ce vei spune ca esti din alta parte a tarii sau vei bate cimpii cu alte bazaconii. Nu uita ca dumnezeu te vede.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pandemia a uitat ca urmează alegerile.
    BILANŢ CORONAVIRUS 3 SEPTEMBRIE 2020: 1365 de cazuri noi, 44 de decese...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.18 ce sa-i faci, realitatea o contrazice pe Maria si pe craciun, adepti ai conspiratiilor.

      Ștergere
  10. Marioara surioara, sarumana, te rog sa publici. Vegheati clipa de clipa! Cand aproape toata lumea isi va lasa garda jos, va veni Lovitura! Domnul:" Fiul Meu, scrie aceste cuvinte pt cei care au urechi ca sa auda si ochi ca sa vada.In zilele urmatoare nu va exista mangaiere decat in prezenta mea.Nu va exista confort pamantesc pt voi, niciunul! Lucrurile. Pe care va bazati acum nu vor mai fi. Va spun asta, nu pt a baga spaima in voi, ci pt ca voi sa fiti gata si sa va puteti pregati. Trebuie sa incepeti sa va pregatiti, lepadandu- va de lucrurile de care depindeti in aceasta lume. Va bazati pe o locuinta care va este casa si o numiti " acasa"! Eu sunt adapostul vostru! Depindeti de munca/ slujba voastra pt a pune mancare pe masa? Eu sunt furnizorul vostru! Va bazati pe prieteni si familie pt dragoste si acceptAre? EU va iubesc mult mai mult decat oricare altul si va accept in Iubire!. Va bazati pe pastile, retete si medicamente create de om pt a va usura stresul si anxietatea din aceasta lume? Eu va chem pe voi, toti cei slabi, obositi si impovarati la Mine si va voi da putere, odihna si voi lua povara grea de la voi, daca o sa Mi- o dati! Va temeti de lururile pe care le vedeti venind pe pamant si va bazati pe armele voastre pamantesti pt a va apara?

    RăspundețiȘtergere
  11. Aveti incredere in Mine ca ai voi proteja pe cei pe care i- am chemat sa faca munca de recoltare si nu se va atinge nici un rau de ei! Daca cititi doar acezt Cuvant, Inseamna ca ati fost chemati!!! Nu este o coincidenta!!! Imi acceptati chemarea? Indiferent de ce depindeti in afAra de Mine, trebuie Sa Va Smeriti, sa le predAti si sa- Mi dati totul Mie! Acest lucru trebuie facut de bunavoie, nu cu revret. Stiti ca Eu vreau intotdeauna ceea ce este mai bun pt voi. Va voi da HAR si putere pt a birui pe toate, daca Imi permiteti. Trebuie numai sa Aveti Credinta in Mine!!! Nu trebuie sa va puneti credinta in nimic in aceazta lume, deoarece in curand totul va fi luat si totul va arde. Acest Pamant este temporar, pt. Ca voi face Unul Nou, iata ca Este Deja Facut, Pentru ca Am Cuvantat!!!...

    RăspundețiȘtergere
  12. Copii AscultAti- Ma!!! Acum trebuie sa incepeti sa va pregatiti pt ca lucrurile se vor schimba. Multi dintre voi ati facut pregAtiri spirituale si fizice si credeti ca sunteti pregatiti pt ceea ce vine, dar va spun ca Nu Sunteti!!!, pt ca nu ati vazut niciodata asa ceva, nimic asemanator cu ceea ce urmeaza!!! Desi lucrurile care vin se vor intamplA dintr- o data, ele se vor intampla foarte brusc, intr- o clipa, fara nici un avertisment si lumea se va schimba intr- un moment. Da, v- am spus-despre asta de multe ori, va fi un eveniment care. Va porni/ incepe Totul!!!...

    RăspundețiȘtergere
  13. Suntetimai aproApe de el decat ati fost pana acum(2018). Exista multi care vor rAde si batjocori acest avertisment si vor spune:" Am auzit totul inainte, unde este?" Si Eu va spun ca se va intampla intr- un moment cand cel mai putin va veti astepta ca se poate intAmpla Asa ceva. Cand aproape toata lumea isi va lasa garda jos, va veni lovitura!!!. IntotdeAuna se gasesc din cei care intreaba:" Cand va fi?" V- am spus deja de multe ori sa fiti gata in orice moment.AcestA este modul in care trebuie sa va trAiti viata, trebuie sa fiiti in comuniune constanta cu Mine si daca nu sunteti, nu veti fi pregatiti! Daca credeti in inimile voastre ca veti fi gata in ultima zi sau in ultimul moment, nu veti fi!!!( porcul nu sa ingrasa in ajun). Acum ezte timpul sa fiti gata, nu atunci!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. De ce nu se poate Satana sa ia chipul porumbelului si al mielului(oaie)?
    Porumbelul reprezintă Duhul Sfânt care are chip de PORUMBEL
    Mielul reprezintă Chipul Mântuitorului care a fost sacrificat pe Cruce,fără să se opună precum mielul la tăierea 05;51
    Sper ca ai inteles acum si nu ca la numit doamna Maria pe Duhul Sfânt PORUMBEL.
    Porumbelul reprezintă Duhul Sfânt.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu sunt doamna Masinca nu doamna Maria 18:36.
    Am citit mult Sf. Scriptură și încă mai citesc,sa inteleg toate cate lea scris
    Sf. Apostoli si toți inaintemergatorii nostrii.
    Sunt multi sfinți,prooroc si oameni cu credința puternică în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului dintre care face parte și doamna Maria
    Inteleg perfect cea ce spune,nu pot de cât sa ma plec in fata unui om cu asa un har,dar de la Dumnezeu
    Cu mult drag doamna Maria,nu pot fi comparată cu dv.
    Iertati pe anonim 18:36
    As vrea sa vad macar o data si sa aud ce trăiește doamna Maria
    Ce poate fi mai frumos și mai minunat de cât sa vorbesti cu divinitatea?
    Eu ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fiu sănătoasă și noi toți sa ne bucuram ca este cineva care ne iubește și ne împărtășește tot si toate cate vede si aude.
    S-ai mulțumim doamnei Maria.

    RăspundețiȘtergere
  16. Masinca -DUMNEZEU A DAT CREDINTA DAR SI LOGICA-asadar creierul are cele 2 emisfere care controleaza corpul uman numai ca nu putem accepta usor ce nu vedem cu ochii -personal ce am vazut eu poate fi interpretat gresit de altii-asta daca as povesti in amanunt-mare atentie in cine credem!

    RăspundețiȘtergere