joi, 17 septembrie 2020

CRED IN NUMELE TATALUI SI IN MANTUITORUL HRISTOS !

  Glas din Cer,graia asa :

                                         "  CRED  ÎN  NUMELE  TATĂLUI, 
                              CRED  ÎN  ATOTŢIITORUL , 
                              CRED  ÎN  MÂNTUITORUL "!

                                           Dragii mei,

Singură fiind în camera mea, eram copleşită de toate DARURILE pe care mi le dă DUMNEZEU şi nu ştiam ce să fac cu atâtea DARURI SFINTE.
 Şi am îngenuncheat în faţa SFINTEI  ICOANE a SFINTEI TREIMI,  şi-L rugam pe SFÂNTUL DUH, ÎL imploram pur şi simplu cu lacrimi ce-mi ardeau obrajii, să vină şi să-mi dea un semn, să-mi lumineze mintea şi calea ca să ştiu ce să fac pe mai departe.
Şi dintr-odată, văd liber cu ochii deschişi fiind,vad cum se întâmplă o MINUNE pe SFANTA  ICOANĂ a SFINTEI TREIMI.
DUMNEZEU  TATĂL  Îşi mişcă degetele şi chiar MÂNA SA dreaptă care, este ridicată în sus ca semn al BINECUVÂNTĂRII. Degetele MÂINII LUI DUMNEZEU TATAL se închideau şi se deschideau, iar o LUMINĂ aurie, orbitor de strălucitoare pulsa în PALMA dreaptă a TATĂLUI CERESC.
Această LUMINĂ AURIE ia forma unui PĂTRAT auriu ce se aşează între TATĂL  CERESC şi  IISUS HRISTOS, astfel încât , MÂNA DREAPTĂ a LUI  DUMNEZEU  TATĂL este prinsă în PĂTRATUL AURIU, precum şi jumătate din CARTEA  MÂNTUITORULUI  pe care o ţine în MÂNA SA stângă pe genunchi.
De SUS, DUHUL  SFÂNT sub CHIP de PORUMBEL sufla asupra LUI  DUMNEZEU şi a FIULUI  SĂU MULT PREA IUBIT, sufla izvor de LUMINĂ aurie extrem de strălucitoare;iar PĂTRATUL care unea pe DUMNEZEU TATĂL cu  DUMNEZEU FIUL, pulsa ca o inimă şi strălucea  enorm, cât o mie de Sori la un loc.
Pătratul auriu era transparent la mijloc, iar laturile erau de un auriu intens. 
Toată SFANTA  ICOANĂ cu SFANTA  TREIME, prinsese viaţă. Priveam liber, lacrimile-mi curgeau şi nu-mi puteam lua ochii de la MINUNEA care mă absorbise cu totul.
Din ochii LUI  IISUS  cad lacrimi albe, stralucitoare sub formă de stele. 
DUMNEZEU  TATĂL, DUMNEZEU FIUL si PREA  SFÂNTUL DUH erau uniţi prin acel pătrat auriu, orbitor de strălucitor.
Sub SFANTA ICOANĂ  a SFINTEI TREIMI se afla ICOANA MAICII LUI DUMNEZEU în care, MĂICUŢA stă cu MÂINILE SALE strânse ca la RUGĂCIUNE  şi priveşte în SUS,  iar din ochii Ei curg şiruri de lacrimi sfinte. 
MĂICUŢA  DOMNULUI din SFANTA ICOANĂ prinde viaţă, clipeşte, ochii Ei se rotesc în orbite şi priveşte când la SFANTA TREIME care stralucea cât o mie de Sori la un loc, când la mine în jos,ce parca eram ca şi ţintuită pe pământ,de ceea ce vedeam.
Maica Domnului priveşte la PREA SCUMP FIUL Ei, priveşte spre mine, închide pleoapele,apoi iar le deschide şi priveşte la SFANTA TREIME şi iar spre mine şi tot aşa de câteva ori consecutiv. 
Eu nu mai clipeam, nu mă mai mişcam, ci eram ca de piatră la ceea ce vedeam. Nu te mai poţi gândi la altceva, nu te mai poţi mişca, ci pur şi simplu eşti atras ca de un magnet puternic şi nici nu mai clipeşti.
Aud un glas care spune aşa :

               "Ai Sufletul curat !
                 Curat îl ai, ca lacrima de Mai !"
Ce puteam sa mai zic?
Am plans de bucurie si am multumit Domnului si Maicii Domnului pentru aceasta mare bucurie.


Dragii mei, fiecare dintre noi poate să vadă la un moment dat MINUNI de la BUNUL DUMNEZEU dacă,cum spunea un glas din cer,citez:
              "Să ne rugam,sa ne rugam cu umilinta si cu smerenie.
              Dragostea-i Iubirea de Credinţă !"

Dragii mei,cu totii putem sa ne curatim sufletul ,prin bunatate,prin mila si iubire fata de Aproapele,prin Credinta fierbinte in Prea Sfanta Treime si-n Maica Domnului,prin Sfanta Spovedanie si prin impartasirea cu SFINTELE TAINE a LUI HRISTOS. Sa implinim fratilor cele 10 PORUNCI ale LUI HRISTOS si cu siguranta ne vom mantui.
                                Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Marți a fost o zi de rugăciune cerută de Tatăl Ceresc și noaptea a trimis Binecuvântarea Sa Tripla, Patriarhală, Apocaliptică și de Lumina, peste credincioși, fiecare după credință sa, ac ajuta pt timpurile ce vin. Este minunat ce ați văzut, cred ca ați primit ac Binecuvântare Tripla, va felicit din inima și mă bucur pt ca sunteți aproape de noi, și ca reușiți sa va pastrati sufletul curat. Mulțumim Preasfintei Treimi și Măicuței Sfinte și Dvs ca le-ati produs o așa mare pretuire manifestată în lumea materiala. Va prețuim și noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce marți este zi de rugăciune cerută de Tatăl Ceresc?. De ce nu luni, când a fost särbătoarea " Įnalțarea sfintei cruci" cu post? Mie Domnul Iisus Hristos mi-a spus în vis așa: "Zilele plăcute mie sunt miercurea si vinerea, iar zilele plăcute lui Satan sunt marțea si joia". Mi s-a spus să țin post in cele două zile plăcute Domnului. Nu o sa reproduc tot mesajul, pentru că este personal, ca răspuns la o rugăminte a mea adresată Domnului.

      Ștergere
  2. sufletul curat nu JUDECA-are starea permanenta de calm si intelegere fata de tot omul indiferent cum se prezinta acel om-pentru ca asa a fost trimis pe pamant

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu și Maica Domnului va ales doamna Maria pentru credința dv.curata si sinceră.
    Dumnezeu dorește sufletul omului.
    Cu toată dragostea doamna Maria, multa sănătate.

    RăspundețiȘtergere
  4. si sf DUH unde este in formula?-numai TATAL SI MANTUITORUL! pai administratorul blogului spune ca DUHUL SFANT o inspira si-i trimite mesaje-curios!

    RăspundețiȘtergere