marți, 15 septembrie 2020

UN CUTREMUR INTENS !


                                              14 Septembrie 2020,ora 3,21 !

                                    Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata in zori,aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
          "Tu nu vezi ce tare este ?
Clipa in care,vad o incapere inspre Est,Sud Est,incapere ce se clatina foarte tare.
Apoi glasul spune:
         Şi s-o oprit aicea !"

Semn ca, acel Cutremur intens, chiar se oprise in momentul in care cele doua persoane pe care nu le vedeam ,dar le auzeam, intrasera in panica.
Cutremurul se oprise la fel de brusc ,asa precum incepuse.
Dragii mei, din păcate,vom auzi de un astfel de Cutremur intens.Unde anume sau cand,eu nu stiu unde!Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa ne ocroteasca asa ca oana acum,cu mila si cu iubire Sa de oameni.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si niciodata sa nu ne lepadam de Hristos si de Maica Prea Curata Fecioara Maria,si nici de Sfanta Cruce!
                               Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. s-au mai publicat cutremure intense dar tot fara rezultate concrete -eu cred ca nici nu are rost sa mai panicati lumea-cand va fi va fi doar DUMNEZEU le stie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema este ca toata lumea se asteapta la evenimente mari si spectaculoase. Fara a observa evenimentele mici: agresiunile asupra copiilor. Semn ca adultii dorm in post. Si nu s-au prins ca vor plati pentru lasitate si indiferenta.
      Iar in Romania si in toata lumea mor foarte multi oameni oricum. In accidente foarte multi! De cancer extraordinar de multi! De inima...etc
      Cu cat omului i se raceste inima, cu atat mai repede i se scurteaza timpul pe pamant.
      Ce-a mai ramas din crestinism?
      Vorbele? Vorbe dulcege si zaharoase, cu inima nepasatoare?
      Odata ce si in Romania au neobrazarea sa candideze animale prinse cu pornografie si făcând sex cu minore, la ce va asteptati? La mangaiere divina sau la pedeapsa?

      Ștergere
    2. http://spirituletern.blogspot.com/2020/09/originile-grays-si-motivul-rapirilor.html?m=1

      Ștergere
  2. Va urma unul destul de intens in Turcia

    RăspundețiȘtergere
  3. Rostul mesajelor nu este acela de a panica , ci acela de a ajunge unde trebuie , adica la oameni cu credinta mare , care sa se roage pentru noi . Domnul nostru Iisus Hristos ne-a arătat ca daca ai credinta poti muta si muntii din loc . Nu a spus acest lucru numai asa ca sa fie zis . L-a spus ca sa ne arate ce forta extraordinara poate avea credinta adevarata , chiar si asupra cutremurelor . Asa ca asculta si nu mai pune eticheta daca nu ai credinta .

    RăspundețiȘtergere
  4. cutremurul ne va scutura ca sa revenim la NORMALITATE, noi, romanii; nu vedeti ca traim o minciuna, ca aproape totul e fals si minciuna, ca asistam neclintiti la circul unor circari; uneori e nevoie de o ruptura ca sa ne opreasca dintr-un avant nebunesc care ne duce pe toti la moarte, indiferent de ce parte a baricadei suntem... Dumnezeu ne-a creat liberi si noi functionam normal numai in deplina libertate, credeti ca vom suporta pe termen lung puscaria ? nu vedeti ca ne-am intors de unde am plecat la "revolutia" din '89? una gandesti si alta esti obligat sa spui si sa faci - ma intreb cat vor rezista cei de la stiri ...Doamne, lumineaza-ne pe toti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este nevoie de un cutremur la propriu. Intelegerea faptului ca suntem un popor de farisei este un prim cutremur interior. Daca intelegerea nu este urmata si de reparare, vor mai urma si alte cutremure, sub forma de boli si umilita. Pana ne invatam lectiile.
      Se pare ca Dumnezeu nu mai are rabdare cu noi!
      Chiar asa? Sa nu miscam nimic? Doar sa cerem? Iubirea unde e?

      Ștergere
  5. pt Nicu-cu credinta te nasti -o ai sau nu, dar si in familia din- care te-ai nascut -oricum cine este bolnav grav nu poate face fata stresului oricata credinta are- mai bine sa nu stii ce poate fi

    RăspundețiȘtergere
  6. tot pentru Nicu, prin inducerea fricii nu ajungi nicaieri decat tot la rau. Credinta nu e aia despre care vorbesti tu ci credinta in forta binelui. Vad ca dna Maria cenzureaza la greu tot ce nu-i convine. Asta e lipsa de respect pentru cititori.

    RăspundețiȘtergere
  7. Frica vine de la necuratu
    De ce sa ne fie frică?
    Sa avem credința și nădejde la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului și nimic nu ne afectează.

    RăspundețiȘtergere
  8. da a fost cutremur in CRETA in timpul ciclonului-vremuri grele si ciudate

    RăspundețiȘtergere