marți, 15 septembrie 2020

VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !

VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !

       Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de 
Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.

Sau cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.



                    .

Cu iubire,Maria.

13 comentarii:

  1. Exact cum era anticipat. Pandemia a crescut din nou, insa pana la alegeri va scădea. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.111 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, au fost înregistrate si 51 de decese-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Apostolul Pavel, Saul cel vechi a fost orbit ca traia in legea veche sangeroasa.Sa ne intoarcem cu totii la legea veche a sabatului. Iisus nu da doi bani pe ea si pocanitii de ce o pretuiti? Cand veti pretui Invierea ca zi de sarbatoare si pe Mama Fecioara, atunci va voi iubi din inima,insa nu pot inca sa iubesc slugile mamonei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-aia te si lauzi cu banetul pe care-l ai.
      Tu nu intelegi ca viata de sclav nu e buna.
      La ce bun daca ai castigat lumea toata daca in schimb ti-ai pierdut chiar sufletul?
      Iisus era de fel mai muncitor, eu nu. Eu am nevoie de pauze mai multe si mai dese. N-o sa ma vezi pe mine carand pietre de moara in spinare. Cara-le tu pentru ca-ti place! Numai si daca suflu spre tine si te bate vantul.

      "insa nu pot inca sa iubesc"
      I don't care. N-ai inteles nimic.

      Ștergere
    2. Nu publicați nici un raspuns anonimei 21:43 sa nu se simtă jignită dar îi publicați comentariul idioatei care jigneste toti ortodocșii!

      Ștergere
    3. Anonima de la 21:43, se cheama Serb Ilie- Sorinel, caruia i se falfaie de toti cei care nu cinstescCrucea Mantuitorului si ponegresc Renumele Mamei Fecioare Maria. Pe aceia nu pot sa ai iubesc pentru ca au lipsa totala de respect jertfei Dumnezeiesti. Ati intales ma " pocaitalor"???

      Ștergere
  3. Buna dimineata!
    Niciodata n-a fost asa rau ca acum cu deregularea introdusa de Trump.
    S-aveti o zi buna! Multumiri de rugaciuni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai sa iti mai spun ceva uasista mica, la voi si peste tot in lume este un politist bun si unul rau, dar nu este nici o diferenta, pentru ca fac parte din Acelasi joc al ocultei mondiale, suprastatale. Tu de exemplu nu ai de ales decat intre trumpf si obama, insa mai ai o sansa de alegere uitata, Iisus Hristos, Imparatul Imparatilor,Regele Universului! Si asta ai sansa noastra a tuturor! Atunci cand vom sta la baza Crucii Mantuitorului impreuna cu Mama Lui Fecioara, Numai atunci suntem crestini!!! Mama Fecioara Este si va vii mereu al patrulea pol viu al Crucii, pentru ca nu poate exista Cruce fara de Mama Cereasca si pamanteasca. Fara de Mama Fecioara nu exista Crucea!!! Mama Fecioara este BAZA Sfintei Cruci, Fundamentul Ei!!! Este Dumnezeu Tatal manifestat in Dumnezeita Mama purtatoare de Dumnezeu!!! Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Mama , Dumnezeu Fiu inainte de Mama si Dumnezeu Mama inainte de Fiu!!! Asta trebuie sa intelegem !!! Si la inchegarea Crucii Sfantul Duh. Amin.

      Ștergere
    2. Sa fiu mai explicit, Duhul Sfant Imparatul Ceresc Mangaietorul este Centrul Crucii Sfinte mai copii , care aduna, bobutul de mustar din inimile noastre, acea scanteie divina mostenita si fara de care nu pot sa bata inimile noastre.

      Ștergere
    3. Mai du-te incolo cu oculta ta. M-am saturat de conspiratii aiuristice si nedovedibile pana peste cap. Minciuni si iar minciuni.

      Ștergere
  4. Bisericile nu se implica adegvat !
    Ar trebui sa nu mai vezi amarati pe strazi, ar trebui sa se ocupe ( macar sa incerce ) de toti !
    Ca veni vorba, stie cineva, exista cersetori in Israel ?

    RăspundețiȘtergere