marți, 8 septembrie 2020

PLANGE MAICA LUI DUMNEZEU !

                               

                                                                  Dragii mei,


Astazi după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, vad la nici 2 metri distanta pe ÎNSUSI MAICA  DOMNULUI in carne si oase,înconjurata de un Nor albastru senin.
Prea Sfanta si Prea Curata Fecioara Maria,arăta exact asa ca în Iconita de mai jos:

                                               Image result for maica domnului..

Dragii mei, pe obrajii sfinti ai Maicii Lui Dumnezeu curgeau râuri de lacrimi,iar ochii Săi erau ridicati către Cerul din Cer.
Văd cum MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Îşi desprinde Mâna Sa dreapta de la pieptu-I, si face Semnul Sfintei Cruci.
Da fratilor,MAICA DOMNULUI plange pentru noi acolo în CERUL SFANT si se roaga pentru noi in fiecare clipă.
Fratilor,a venit  Ziua când cu VOIA LUI DUMNEZEU si cu RUGACIUNILE MAICII LUMINII, CERURILE s-au deschis pentru ca noi sa vedem si sa aflam cum se roaga pentru intreaga Omenire,Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu.
Sa ne rugam si noi dragii mei,sa ne rugam cu inima ,cu sufletul, cu intreaga noastra fiinta,atat la MAICA DOMNULUI cât si la FIUL Ei Mult Prea Iubit,ca  sa fim ocrotiti si păziti de orice durere si de orice suferinţă. 
CREDINTA,NADEJDEA si DRAGOSTEA sunt cele Trei Virtuti Dumnezeiesti ,care ,de le vom tine strans legate,ne vor arata Calea spre mântuirea sufletului nostru.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,AMIN !
                                          Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. sf MARINA se serbeaza separat de MAICA DOMNULUI MARIA

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred si eu ca plange! Copiii jefuiti de drepturile lor, ucisi in razboaie fabricate, infometati si abuzati inclusiv sexual, Gradina Maicii Domnului plină de paraziti care fac ce vor ei! Pentru ca nici SRI, nici armata, politia si procuratura, judecatorii si preoții nu mai apara copiii. Apara banditii, violatorii, pedofilii!
    Cum sa nu planga, cand vede poporul de lași dormind?!
    Interesant cum uita de repede un popor lectiile din Biblie!
    Niciodata banul nu a ajutat oamenii sa se Mantuiasca! Decat daca este folosit in scopuri nobile. Banii sunt tinuti in conturile bancare ale unor nesatui, alimentand pofta de lux si desfrau a unor parveniti. Sa nu avem bani nici macar ca sa facem fapte bune...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poporul de idioti . Voiai sa zici
      Care accepta sa-si trimita copiii la scoala, sa-i interneze cu forta , sa-i testeze, sa-i traumatizeze, sa-i innebuneasca. Başca ca testarea reprezinta si un pericol, intrucat membrana de protectie catre creier poate fi sparta in momentul testarii , astfel copiii fiind predispusi la infectii cu mult mai grave decat acest covid( gripa). Foarte frumos. N-ai domle ce sa ceri de la un popor care de 31 de ani este sluga al strainilor si care se lasa condus de catre cei mai mari mafioti, politica, justitie, servicii,etc.
      Absolut totul e jale in Romanica. Romanasii n-au absolut nici o treaba.
      Sa traiti !!! Asta-i Romania. RUSINE !!!!! SA se puna in joc sanatatea copiilor si lumea sa n-aibe absolut nici o treaba. Scarba !!!!!

      Ștergere
    2. Anonim oo:24 ești cel mai idiot din toți idiotii !

      Ștergere
  3. Situația arata jalnic .Părăsirea biserici și acredintei

    RăspundețiȘtergere
  4. La mulți cu sănătate pt administratorul blog ului

    RăspundețiȘtergere
  5. LA MULTI ANI DOAMNA MARIA SI SA AVEȚI MULTĂ SĂNĂTATE ȘI BUCURII ALĂTURI DE CEI DRAGI.
    VA IBRATISEZ CU DRAG.
    O ZI BINECUVANTATA.😍😊😊😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariu pe masura persoanei care il posteaza, articolu il ignoram, credinta de fatada

      Ștergere
  6. Babusca, parca era un copchil indian, mare vazator , care prevestise ca pe 5 septembrie covidu' e gata. Am trecut de 5 septembrie si covidu' e in toata forta. Asa si cu tine, doar idiotii tai sa iti mai creada nascocirile. Ai fost la psihiatrul ala pana la urma?

    RăspundețiȘtergere
  7. Din nou a crescut numărul infectatilor.
    BILANŢ CORONAVIRUS 8 SEPTEMBRIE ROMÂNIA. 1.136 de cazuri noi de COVID-19 și 41 de decese în ultimele 24 de ore. Interesant! Fara cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani scumpă Maria !!!♥️♥️♥️

    RăspundețiȘtergere
  9. Incendiile din California au distrus o suprafaţă de 80 de ori mai mare decât cea a Parisului: "Este în mod clar un record"-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. LA MULTI ANI FERICITI , tuturor sarbatoritilor !

    RăspundețiȘtergere
  11. România este țara cu cele mai ieftine băuturi alcoolice din UE, la jumătate de preț față de cele din Finlanda-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i adevarat, Finlanda nu-i=UE! In RO sunt preturi =cu D și alte Tari.

      Ștergere
  12. Agenția Europeană de Mediu avertizează: Situație critică în România, unde un deces din cinci este legat de poluare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Nelu Tătaru.
    Urmează „o lună grea, de încercare” în lupta cu pandemia de coronavirus, mai ales din cauza campaniei electorale și a reînceperii școlii, a afirmat ministrul Sănătății Nelu Tătaru. Ministrul Sănătății a precizat că, dacă regulile și precauțiile pentru prevenirea răspândirii sunt respectate, România ar putea intra pe o pantă descendentă a cazurilor de Covid-19 de la mijlocul lunii octombrie...

    RăspundețiȘtergere
  14. La mulți ani de ziua frumosului nume cel purtați...și mulțumim pentru mesajele/informațiile de pe acest blog Dumnezeu există. Sănătate și putere încontinuare❤🌹

    RăspundețiȘtergere
  15. La mulți ani d-na Maria! Sa fiți sănătoasă!

    RăspundețiȘtergere
  16. Unde e cel cu Evenimentul si cu cele 5 zile?
    Nu mai înghiți pe nemestecate tot ceea ce citești pe net.

    RăspundețiȘtergere
  17. LA MULTI ANI d-na Maria. Maica Domnului sa fie mijlocitoare pentru noi toti atat in viata aceasta cat si la Judecata de Apoi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Care biserica jugare, aia de sa lasat inchisa de pasti ?

    RăspundețiȘtergere
  19. O,MAICUTA SFANTA,TU plingi in cerul sfant,cat de pacatosi suntem noi pe acest pamant.DUHUL SFANT,ne pregateste de ce este mai rau pe pamant,cine crede cu adevarat ca Sfanta Biblie a ajuns la sfarsit,va ridica fata catre cerul sfant sa-si ceara iertare si indurare la IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
  20. Normal ca Maicuta Domnului plange la cata rautate exista in lume.
    S-au intors unii impotriva altora, chiar si rude.
    Am asistat in Sfanta zi de sarbatoare la scene incredibile. O mama ii adresa numai blesteme, dracuieli, injuraturi de ziua propriului copil!
    I-a dorit moartea si a sarit pana si cu cutitul la copil. Il uraste de moarte, desi este un copil bun, nu stie ce sa-i mai faca. Pe acel copil il uraste ca e facut cu un barbat de care ei nu-i mai place. Dar coilul nu are nici o vina.
    Dar femeia asta e f. rea. Dracuie, blesteama si injura pana si in biserica. Nu mai are nici o opreliste.
    Blesteama urat de tot pe oricine, chiar si pe necunoscuti de pe strada.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acesti oameni au nevoie de noi crestinii care il iubim pe DUMNEZEU,sa ne unim in rugaciune sa-i salvam pe ei si familile lor,sa nu se intample tragedii.Numai uniti in rugaciune si fapte bune,ne putem numi crestini,si asa il iubim pe Dumnezeu.Uniti in rugaciune,putem opri minciuna de pe pamant,si razboiul.

    RăspundețiȘtergere