sâmbătă, 26 septembrie 2020

OMENIREA A LUAT-O PE O CALE GRESITA ! DREPTATEA DIVINA !

                                         Imagini pentru SFANTA TREIME.




                                         11  August 2018,ora 5,28 dimineata !  


                                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune asa:

                            "Omenirea !
                                Nu ! În faţă omenirea a luat-o pe o cale gresita !
                           Înca-i mai liber !
Dar un alt glas continua:

                        Încă mai e luni,inaintea Dreptatii !"

După care,glasul dispare,iar eu raman uimita de toate cele auzite.
Din păcate dragii mei, ne indreptam cu pasi repezi spre o NOUA MARE REVOLUTIE.
Spun din păcate, deoarece, BUNUL DUMNEZEU ne da toate acestea pentru păcatele noastre. Daca am fi fost mai buni,mai tari in Credinta, mai iubitori fata de Aproapele nostru ,cu siguranta nu vorbeam acum de o Noua Revolutie.
Sa ne rugam la PREA SFANTA TREIME si la MAICA LUMINII ca sa nu ne lase din MAINILE SALE cele ocrotitoare ,si sa ne ajute cu mila si cu dragostea Sa,Amin.
                                    Cu dragoste,Maria.

29 de comentarii:

  1. nu toata omenirea PT O MANA DE SCELERATI CARE CONDUC LUMEA SUPUNANDU-NE VOINTEI LOR sufera omenirea-sa faca DUMNEZEU DREPTATEA SA VADA SI EI CE-AU FACUT CU SUFLETELE NOASTRE

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate atunci mai erau Luni,acum ca au trecut doi ani omenirea si-a epuizat sansa de Schimbare si va culege ce ea singura a semanat ,Apocalipsa in primul rind climatica care aduce cu ea toate celelalte variante care mai de care mai rele-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. nu toata omenirea pt o mana de scelerati sufera toti-ne supun vointei lor in goana dupa bani si putere-dar mai ales resurse

    RăspundețiȘtergere
  4. De multe ori m-am intrebat cat ne mai suporta Dumnezeu?! Ura, dezbinare, rautate, hotie, nedreptate...Ii uram pe evrei, uram minoritatile sexuale, ii uram pe "alogeni", ii uram ba le liberari, ba pe pesedisti, ii uram pe cei care au mai mult decat noi pentru ca au muncit mai mult, ii acuzam aiurea pe cei care scriu corect si le spunem ca sunt "lingvistii evreului de Helvig" si exemplele pot continua!
    Eu nu merg la Biserica si nu tin posturi, dar voi, cei care mergeti la slujba, asta auziti in biserica? Asta a provaduit Isus? Sa va urati aproapele, sa "aruncati cu pietre in el" (metaforic vorbind), sa acuzati fara just temei, sa va lasati manipulati, sa nu ganditi cu creierele voastre? Nu cred ca asta v-a invatat, oricat as fi eu de nedusa la biserica! Ganditi-va la ce v-am intrebat si intrebati-va daca schimbarea n-ar trebuie sa inceapa cu si de la voi! Craciun, tu ai inteles ceva?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma intreb daca exista

      Ștergere
    2. 00.17, ai auzit de raderea de pe fata pamantului a Sodomei si Gomorei???
      Si stii de ce? Pentru ca ajunsese un asemenea desfrau, erau orgii sexuale, homosexuali si alte fapte abominabile care nu erau pe placul lui Dumnezeu. Iar Dumnezeu a decis sa rada de pe fata pamantului acele cetati in care aveau loc "sodomii si gomorii". Asa ca trebuie sa aiba grija toti oamenii, toate popoarele lumii, sa nu Il supere pe Dumnezeu. Dumnezeu rabda, dar nu la nesfarsit. Isi doreste revenirea pacatosului, dar daca nu intelege, ca si la scoala, i se aplica o corectie. Nu intelege omenirea nici asa, atunci are loc ceva care sa schimbe omenirea si sa fie intoarsa la dreapta, adevarata credinta!

      Ștergere
    3. Esti sectanta dar acest lucru nu ma deranjeaza...altceva vreau sa punctez si anume citez "ii uram pe cei care au mai mult decat noi pt ca au muncit mai mult "-TOTAL GRESIT !!! Au mai mult pt ca AU FURAT, AU PRIMIT SPAGA ETC....Nu poti avea mai mult intr-o viata de om muncind ONEST, decat FURAND....

      Ștergere
    4. Sau avind salarii mult mai mari decit muncitorii( si el si ea- o familie de bugetari de lux)

      Ștergere
    5. 19.37 esti naiva daca crezi in teoria distrugerii celor doua orase,datorita obiceiurilor sexuale. Motivul a fost altul si este in legatura cu legenda lui Noe: omenirea a fost distrusa deoarece a fost considerata un pericol pentru o civilizatie et,care nu a dorit ca pamintenii sa aiba tehnologie avansata,iar orasele cele mai dezvoltate tehnologic erau cele doua,care au fost distruse prin bombardament atomic. La fel,are legatura cu legenda turnului din Babel,care era de fapt o racheta interplanetara construita de paminteni,pentru a ajunge pe planeta zeilor. Orasul nu a fost distrus,insa savantii care lucrau la proiect au fost mutati in alte locuri,slab dezvoltate tehnologic,unde se vorbeau alte limbi,de aceea in biblie s-a consemnat: incurcarea limbilor.
      Ati luat biblia cum v-au servit-o altii si nu ati incercat sa patrundeti logica ascunsa.

      Ștergere
    6. Dar tu de unde știi, ai trăit în acele timpuri? Poate nu este chiar adevărul absolut scris în Biblie, dar nici ce vă imaginați sau fabulați unii.

      Ștergere
    7. Acum daca fiecare ia si interpreteaza dupa bunul plac Biblia si interpreteaza gresit, dupa mintea fiecaruia, nu este bine deloc!

      Ștergere
    8. 20.57, nu, nu sunt sectant. Sunt doar cu capul pe umeri si gandesc normal, logic.

      Ștergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu a considerat mereu ca omenirea e pe calea gresita,a egoismului si concurentei. Sansele de supravietuire in viitorul indepartat sint de 4%

    RăspundețiȘtergere
  7. Zi de Vot in vremea coronavirusului.
    Americanii fiind si ei in campanie electorala au peste doua zile mai exact miercuri dupa ora Romaniei in zori de zi confruntare intre Trump si Biden.
    La noi asa ceva nu se mai poate , pentru ca se aplica Norma Iohannis fostul profesor de marxism-leninism de la Agnita si primar de Sibiu fara audiente care a refuzat confruntarea electorala prezidentiala cu Dancila.
    Mai nou Norma Iohannis este speculata si de Firea care a refuzat confruntarea electorala cu Nicusor Dan.
    La fel vor face si romanii refuzind 'votul''.???-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciune ai luat-o in barba, a picat Fierea de la primarie si mai toti pesedeii de pe la sectoare. Ce zici de asta? Ura ta impotriva lui Iohannis nu s-a regasit in optiunile bucurestenilor si nu numai. Asa ca e timpul sa taci si sa te smeresti pentru propaganda MIZERABILA pentru Pe Se De!
      Nu numai ca romanii nu au refuzat votul dar s-au si mobilizat in plina pandemie si au dat-o jos pe dna sarma sau voucher, cum vrei sa-i spui, au dat-o jos. Nici in marile orase PSD nu sta deloc bine.
      Deci, dupa cum spuneam mai demult, SE VA ALEGE PRAFUL SI PULBEREA DE PSD SI DE MINCIUNILE LOR SFORAITOARE.

      Ștergere
    2. Or sa o ia si bucurestenii in barba,nu o sa faca nimeni minuni,oricine va fi primar,doar se vor inmulti pensiile speciale

      Ștergere
    3. 06.48 o sa vezi ca o sa faca minuni pentru ca au intentia si dorinta si vointa de a face si stiu si cum. Sunt tineri toba de carte nu analfabetii din pesede. Nu ca PSD-ul care s-a instalat acolo ca sa fure.

      Ștergere
    4. Dumnezeu nu face politica si nu Ii este pe plac politica, 00.03!

      Ștergere
    5. 12.04 De ce nu si-au urmat calea pentru care s-au pregatit? Daca ai fost bun la matematica,nu prea esti bun la primarie. Si,nu ajunge nici-un cinstit la putere!

      Ștergere
  8. Presedintele Iohannis care a spus mai demult ca doreste sa faca parte din Grupul Bildelberg al lui Soros,in dimineata asta a fost la vot si cere romanilor sa mearga la Vot.
    Altfel au fost lucrurile cind la Referendumul pentru Familia Crestina a boicotat VOTUL de 2 zile ducindu-se la urne in ultima ora si facind propaganda masonica contra Referendumului si pentru simpatia lui LGBT-stii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, mai taci din gura ca nu mai prostesti pe nimeni. Esti penibil, omule!

      Ștergere
  9. https://www.youtube.com/watch?v=dll5xsHxNs8 Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  10. DUMNEZEU a lasat 2 cai-BINELE SI RAUL-ce alegem este intrebarea-acum dupa 2000 de ani omul a ramas ca pe vremea MANTUITORULUI-de ce? calea stramta si cu necazuri te intoarce la viata propoveduita de EL-putini si buni

    RăspundețiȘtergere
  11. Lumea se închină prea mult la bani.De asta e pe calea greșită.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un primar mort de covid de 10 zile ales la Deveselu si altul a murit de stres dupa ce a aflat ca a fost reales s treia oara.
    Dictatura castei evreiesti liberale favorizata la alegeri de coronavirus care a tinut virsnicii in case.
    ''Liberalii '' au cistigat fata de acum 4 ani dar nu au avut curaj sa aiba propriul candidat la capitala mergind pe mina independentului Nicusor Dan caruia dupa ce i s-a luat partidul USR de data asta a avut Noroc sau Ghinion [?]cu o capitala in colaps energetic.
    Sa dea Dumnezeu sa o scoata cu bine la capat altfel 'Rivolutia'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. pt 28 sept 00:31-nu se inchina sunt nevoi mai ales pt copii si batrani-daca nu ai o casa la tara sa cresti ceva in curte e greeeu asa ca sa nu amestecam lucrurile- pt cei bogati este un mod de trai

    RăspundețiȘtergere
  14. Dominic Fritz cetatean german din 7 frati, de 17 ani in tara fara cetatenie romaneasca, pe lista USR Plus a invins si cu votul electoral al celor de stinga la Timisoara cu peste 50 procente pe PNL-istul Nicolae Robu-caruia i s-a reprosat printre altele incalcarea libertatii cuvintului.
    Intrebat la un meci de fotbal Romania -Germania cu cine va tine raspunde;'' cu Romania,mereu tin cu cel mai slab.''
    Nu exista Tiranie mai mare in Lume decit obligarea oamenilor cum sa Gindeasca ,cum sa Scrie sau sa Vorbeasca-craciun

    RăspundețiȘtergere