joi, 24 septembrie 2020

O ZI DE 17 ,FOARTE APROAPE DE PAMANT,PE UN CER ALB DIVIN !

                                     

                                      24 Septembrie 2020,ora 19,52 !.


                                     Dragii mei,


Este timpul ca sa-mi reiau munca de suflet ,in a scrie CUVANTUL LUI DUMNEZEU asa curat si neintinat.

Probabil ca multi dintre cititori s-au bucurat de tragedia mea si au sperat ca sa nu mai revin, iar cei mai multi dintre nvoi dragilor ati asteptat cu inima si cu sufletul la gura,VESTI !!!

Iata dragilor ca am venit cu alte Vesti, decat cea tragica prin care am trecut si trec eu.

In aceasta seara, in timp ce -mi facem Rugaciunea,vad dragii mei inspre Nord un Cer bleu senin de ziua,din care iese la suprafata o fâşie de nor,de un alb imaculat ,precum albul Duhului Sfant.


Din albul stralucitor iese o cifra neagra,o cifra care a pulsat de 2 - 3 ori si s-a scufundat din nou in albul divin!

Aceasta cifra era :

                               "17 !"

Dragii mei, cred ca aceasta cifra inseamna ori un numar de zile incepand de azi,ori o zi de 17 a unei luni de zile, dintr-un an anume.

Sa ne rugam fratilor, ca sa fie ceva de bine si  nicidecum ceva de rău.Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru fiecare clipa a vietii noastre,petrecuta cu cei dragi si nu numai.

                            Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. Esec total pentru pnl.
    Rusine pnl!?! Oare au rușine ?!?
    Toate le-a pierdut pnl.
    CCR a decis că alocaţiile pentru copii trebuie dublate. Judecătorii CCR au respins sesizarea Guvernului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Rusine tie, craciun! Esti jalnic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo craciun!! Rușine ție an.23.23 !!!

      Ștergere
    2. 20.56 treci cu fata la perete, comunistoidule, nota 2! Numai papagalii ingana!

      Ștergere
  3. d-na MARIA doar un smintit se pate bucura de suferinta cuiva-ce aveti de scris scrieti-dar nu va mai suparati pentru contraziceri la mesajele d-stra-suntem diferiti si avem convigeri proprii dar si trairi unele deosebite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are nimeni voie sa-si expuna o alta idee sau proprie traire sau experienta a vietii ca gata ia si sarit in cap omului.e normal asa ceva ? Nu ti se pare grandomania cam mare pentru un proroc al domnului? Serios ,unde am ajuns?

      Ștergere
    2. 01.50 cine s-a bucurat? Vorbesti prostii!

      12.26 ai mare dreptate!

      Ștergere
  4. Imediat cum am ieșit de pe blogul dumneavoastră am intrat pe cel am doamnei Georgeta Florea. Dansa a construit din donații 10 troițe și mai are de făcut încă 7 troițe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo tie⁸ 08.15! Si de ce te-ai mai intors aici?

      Ștergere
    2. 17.36 ca sa vada cum sunteti mintiti, de aia!

      Ștergere
    3. Și de ce 17 troițe?!

      Ștergere
    4. La ce sint bune troitele?

      Ștergere
    5. 23.20 la ce sunt bune si crucile, cap sec.

      Ștergere
    6. Anonim26 septembrie 2020, 10:43 ,adica dejaba îs?Doar ase co visat batrana no?

      Ștergere
    7. Sint bune sa-ti umple capul, crestinule 10.43

      Ștergere
  5. Crăciune ai încurcat borcanele, ce zice Maria și ce zici tu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, Maria. Doar smintitii se bucura pentru ca v-a murit soțul. Si nu sunteti singura din lume care-si pierde iubirea. Ganditi-va cate mame isi pierd pruncii si nu se cred Iov!
    Nu va asteptati ca o sa stam si inghitim orice doar pentru ca va credeti mai aproape de Dumnezeu decat noi. Nu sunteti mai aproape. Sunteti doar mai trufașă decat noi si incapatanata in a nu vedea ca greșiți. Ati festelit-o cu amestecul politicii cu Hristos. Si cu profetiile despre ET si OZN-urile din care vor cobori asa zisii salvatori. Este o secta a raelienilor. Care chiar vrea sa construiască la Bucuresti o ambasada ET. Poate s-au inferferat unele informatii...
    Nu tot ce zboara este inger. In folclorul romanesc exista mitul zburatorului si mitul zmeului, entitate malefica ce rapeste " fete de împărat". Fata de imparat este omul pur, in ADN-ul caruia dracu nu si-a pus sămânța.
    Cred ca va este clar ca nu degeaba Dumnezeu s-a maniat pe ingerii care au coborit in paturile femeilor de pe pamant, incrucisare in urma careia s-au nascut uriasii. Cu puteri paranormale si urate metehne de a-i manipula pe oamenii obisnuiti, cei smeriti si cu nădejde in Dumnezeu. Gen paranormalii rusi care se joaca alba neagra prin Romania, de parca ar fi moșia lor. Si nu sunt singurii paranormali care zburda prin Romania!
    Aveti grija la asa zisele rapiri. Asa cum am zis deja, nu tot ce zboara este de partea Lui Dumnezeu. Am intalnit o multime de " răpiți" pe nave ET in grupurile new age. Care se credeau alesi. Alesi ca sa ce? Sa se faca pe ei experimente ca pe cobai? Dumnezeu nu experimenteaza pe noi nimic. Ne-a lasat liberul arbitru si pamantul ca scoala si leagan. Dracu isi baga mereu coada si distruge tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia,daca ai fi citit despre raelieni,nu ai spune prostii. Ce e rau in ambasada ET? Ei vor sa ne ajute,dar nu vor unii de aicj,care au inventat ca ET sint draci,sau ca vor sa ne fure sufletul,ca ei n-ar avea. Nu gindesti ca sint aberatii?

      Ștergere
    2. Ingerii Domnului au facut copii cu fiicele omului si urmasii acelor copii( semizeii) au devenit poporul evreu. Uriasii erau niste roboti biologici,creati de zei pe post de bodyguarzi,ca sa-i apere pe et(zei) de animale sau oamenii inapoiati de pe Terra( asta pe vremea cind Dumnezeu si sfintul Petre umblau pe Pamint-ca in povesti,de fapt erau et). Asta e biblia,de ce credeti ca se vorbeste atit de mult de evrei? Sint urmasii lor,a zeilor et si sint mai destepti ca restul. Si romanii au gene evreiesti(adica et), 8% are o verisoara de-a mea,se fac teste in sua

      Ștergere
    3. Nu sunt Aurelia, dar sunt de acord cu ce spune anonimul 12.26, în legătură cu ET si secta raeliana, care este o sectă satanista dovedita. Am remarcat că sunt adepți ai acestei secte, care scriu pe acest blog si fac propaganda, îndemnând oamenii să le citească cărțile lor. Nu am nimic împotriva sa citeasca cineva, dar numai să-și facă cultura generală. Pe anonim 23.25 o rog să se documenteze mai bine, cine sunt cei din secta raeliana si cu se ocupă si numai dupä aceea să critice. Vă dau un sfat prietenesc: Feriți-vă de secte! Stați drepți în biserică ortodoxă, dacă doriți să ajungeți în lumina lui Dumnezeu. Doamne ajută!

      Ștergere
  7. Vedeti ca nu e craciun cel veritabil care scriu fara diacritice,totusi ginditi-va daca nu marea PSD-ul salariile medicilor cine mai lupta acum cu Covidul prin Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.22 nu conteaza, fix aceleasi prostii le scrii si tu. Eu nu cred ca sunteti doi ci ca tu suferi de dubla personalitate. In rest, sunteti la fel si sunteti favoritii Mariei de jos.

      Ștergere
  8. arasele, ne caram maica. Lasam femeia in pacea mintii sale. E clar mesajul. Oricum oportunisti ca mine trebuie sa-si gaseasca si ei locul sub soare.
    Privim spre viitor sau ce?

    RăspundețiȘtergere
  9. Condoleante,doamna Maria! Sunteti nemângăiată acum ,intragedie ,dar nu incepeti acest nou capitol al vietii, trist ,cu gândul la cei ce ii credeti rău simtitori . Poate nu exista ,poate ii creati cu gândurile dumneavoastră!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa speram doamna Maria sa fie de bine aceasta minune cu data de 17.
    Parca nu se mai termina raul odată,raul,răutatea ce sa mai zic,BUNUL Dumnezeu sa le oranduiasca pe toate asa cum stie el,nădejde si credința.Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  11. Numai cineva nebun se poate bucura de raul cuiva!
    Nu te poti bucura nici de raul unui dusman, dar de raul unui om care nu face nici un rau cum se poate ca cineva sa se bucure???!?!!??
    E inexplicabil sa te bucuri de raul cuiva! Dar Dumnezeu ii vede pe toti si ii rasplateste dupa faptele fiecaruia!
    Nu iti place de cineva nu il asculti, nu te obliga nimeni! Dar sa sa ii faci rau sau sa te bucuri de raul cuiva este ceva demonic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21,.15 Numai la „rasplata” va e gandul. Cand cineva nu gandeste ca voi, va si duceti cu gandul la pedeapsa si blesteme mascate. Nu mai are nimeni loc de habotnicia voastra.

      Ștergere
    2. Dacă crezi ca nu mai ai loc de noi " habotnicii", te rog mută-te pe alt blog unde găsești oameni pe care să-i jignești cat vrei, iar ei să nu se apere în vreun fel. Pa!

      Ștergere
  12. 25 sept 22:23-cred ca nu ai citit corect mesajul-prost este un cuvant oribil trebuie sa-l scoti din vocabular DUMNEZEU NU A FACUT PROSTI CI IGNORANTI-

    RăspundețiȘtergere