marți, 29 septembrie 2020

RUSIA ! INCLINATI RUSIA PESTE NOI ?

                                        29 Septembrie 2020,ora 2,46 !

                                    Dragii mei,

Tot in aceasta noapte,aud un glas care spune asa>

                 "Si acum, ce faceti cu tot ce stam in izolare ?

Si iata dragii mei, ca intervine un al glas care adauga:

            Veti inclina Rusia pe noi,cu tot ce este !"

Dragii mei, nu vom avea liniste in Romania si nici in lume.Dar de vom avea Credinta si iubire in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului  si faţă de Aproapele noastru,vom face fata la toate.

                               Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Am mai scris. Cine ne-a scos din rahatul in care ne-a lasat vestul dupa al doilea razboi mondial o sa ne scoata si acum din rahatul in care am fost bagati tot de vest impreuna cu marii nostri politicienini si. Doar Dumnezeu cu puterea lui ne mai poate scoate din rahatul in care sintem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi intotdeauna asteptati sa faca altcineva ceva pentru voi. Dumnezeu nu va face nimic in acest scop si nici in altele. Nu asta este scopul lui Dumnezeu.
      Dumnezeu nu este ceea ce credeti voi.
      Fiinta umana a fost inzestrata la nastere cu tot ce are nevoie, are capacitatea de a discerne intre ce este bine si ce nu, ce este corect si ce nu, ce este adevar si ce este miciuna. Cand vrei sa se intample un lucru trebuie sa iei initiativa nu sa astepti sa faca altul sa fie cum ai vrea tu, acel altul va urma intotdeauna scopul lui nu pe al tau.

      Ștergere
    2. Anonim07.31, habar nu ai ce vorbesti. Numai daca esti omul lor, platit sa faci propaganda, poti vorbi asa.

      Ștergere
  2. Armenia și Azerbaidjan se războiesc de câteva zile și morții, răniții și distrugerile fac ca oprirea războiului să devină din ce în ce mai imposibilă. Ambele țări au în spate doi actori mari Turcia și-a declarat susținerea pentru Azerbaidjan iar Armenia are pe teritoriul său baze militare rusești. Un nou motiv după Siria pentru războinicul de la Ankara ca să își tragă șalvarii pe el și turbanul pe cap și să iasă la război. Oricum un alt conflict după Siria care aduce fata în față Rusia și Turcia. Probabil că Rusia și Turcia se va plictisi și de conflictul Armeano Azer și vor ajunge la concluzia că până ce nu și o vor da între ei unu la unu ca să vadă care-i mai tare nu vor rezolva nimic. Istoria ne-a arătat că nu este bine să subestimăm un război mic că din el poate porni unul mare. Faza cea mai tare este cea în care un ofițer armean dădea ieri un interviu din zona de coflict purtând mască covid. La ce naiba mai porți mască covid când îți șuieră gloanțele pe la ureche? Vezi să nu iei covid de glonț că te mai vindeci doar cu cataplasme cu colivă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mare pacat sa se razboiasca intre ele popoarele, tarile! Dumnezeu, daca i-a lasat pe oameni pe lumea asta, i-a lasat pentru a se intelege si pentru ca au cu totii loc pe pamant, acest loc trecator! Bietii oameni, bietele popoare chiar nu au nici o vina! Sa stai sa te razboiesti pentru ca anumitor scelerati sa le mearga bine este mare pacat!
      Bine ca nimeni nu e vesnic pentru ca ce ar fi fost... cei care pun bietele popoare sa se bata intre ele ar fi dorit continuu sa fie razboaie interminabile...

      Ștergere
  3. Este mana unui impostor cu vocație care a mai scris pe acest blog și Dumnezeu știe asta. Nu ii vor da numele lui căci Dumnezeu va face dreptate după voia sa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria mai dati-ne vesti despre fetele rapite . Ce mai stiti, pe unde sunt, traiesc inca , cum vor scapa amaratele de ele ? Va fi o intamplare , o pura coincidenta , cineva le va gasi , le va aduce ? Sunt impreuna pe mana aceluiasi traficant ?

    Aflati dvs. adevarul ca institutiile statului au ramas blocate ca Dinca le-a ars in butoi .

    Speranta a ramas la Maica Domnului care va ridica valul, va rupe barierele si va incurca itele raufacatorilor.

    Aflati numai dvs. cu marele har pe care-l aveti si cu puterea a ceea ce vi se dezvaluie . A trecut mai mult de un an si e groaznic prin ce au trecut si trec.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/dezvaluiri-socante-despre-alexandra-macesanu-gheorghe-dinca-a-marturisit-in-sfarsit-adevarul-unde-se-afla-numai-un-prost-poate-sa-creada-ca-am-arso-238005.html?utm_source=Website&utm_medium=antena-3-home-2-stiri&utm_campaign=RSS

      Ștergere
  5. Vom afla de la Maria despre fete, rabdare,

    RăspundețiȘtergere
  6. La ce impostor te referi 11.17 sa intelegem si noi

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va mai agitati! Considerati-va sub Rusia deja!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o profetie,din Rusia va porni noua orinduire sociala. Rusii au trait bine inainte iar saracirea-i nemultumeste. Citeste cartea Profetia de pe Thiaouba(gratis pe net). Este un mesaj de la divinitate.

      Ștergere
    2. Ai grija ce iti doresti pt ca roata se poate intoarce impotriva ta. Ocarina.

      Ștergere
    3. Eu va dau perspectiva in ideea ca va credeti independenti.
      Nu sunteti! Voi uitati cine e pe urmele voastre si n-a intervenit nicicand; nu va ezita daca e cazul.
      Apoi voi trageti de partea PSD-ului care vrea sa se vada intai cu fundul in scaune si apoi negociaza cu capul in nisip si coada intre picioare.
      Capul plecat, sabia nu-l taie. Cel putin nu sunt tradatorii care o fac, ci sunteti voi pentru ca e politicos sa te ai bine cu vecinii: Zambiti lui Putin ca nu se stie!

      Ștergere
    4. 9:38 Site are madam care si aude si da mesaje. Eu n-am nici site, n-aud nici voci, nici nu ma prea aude nimeni, si daca am zis ce-am zis, nu a fost ca sa deranjez. Este o simpla constatare. Ce vrei de fapt? Sa mint sau sa nu mint?
      Mergi de te cearta cu ai tai ca te mint, nu cu mine! Eu spun ce am in tartacuta si atat.
      “Ai grija ce-ti doresti”
      Adica ma si smotocesti sa-mi zboara fulgii dupa ce ca imi rupi ramurile.
      Carina s-a carat cu ai ei, am ramas doar eu. Nimeni nu sta langa mine ca se agraveaza singuri si pleaca. Eu ce sa le fac? Ii las sa plece.
      Si ce daca sunt rusii mai grozavi ca mine?
      Asta era exact ultima mea preocupare. La cate bube si probleme am ... nu eu te pun sa iei deciziile pe care le iei.
      “impotriva ta”
      Intai sa iasa soarele pe strada mea!

      Ștergere
  8. Daca ar fi putut sa-l puna direct pe Putin presedinte, l-ar fi pus. Au ezitat insa.

    RăspundețiȘtergere