sâmbătă, 26 septembrie 2020

BISERICA SI DOSARELE ALBE DIN MAINILE CREDINCIOSILOR !

   Noapte de 21 -22 Octombrie 2018,ora 2,30  !


                                   Dragii mei,

În aceasta noapte,cand abia ma bagasem in pat,vad stand cu ochii inchisi,vad un interior de Sfanta Biserica plin de credinciosi.

Imagini pentru biserica imagini.

Dar care credinciosi dragii mei, aveau in mânutele lor in loc de obisnuitul POMELNIC pe care il dam la Preot la Sfantul Altar,aveau câte un Dosar alb,pe al carui colt stanga sus era scris un cu cerneala albastra,(carioca groasa)un numar format din cel puţin trei cifre,dar erau si patru cifre.
Oamenii stateau la rand unul in spatele celuilalt ,cu DOSARUL in mana stanga,pe partea stanga din BISERICA si se indreptau spre usa din stanga de pe solee.

                              Imagini pentru DOSARE IMAGINI.

Undeva in spatele oamenilor care stateau la rand,erau alti credinciosi aplecati asupra unei mese si scriau ceva pe o hartie  după care,o puneau in DOSAR .
Dragii mei, ce se va intampla cu BISERICA si cu noi credinciosii de vom depune DOSARE in loc de POMELNICE,eu nu stiu,nu mi  s-a descoperit inca.
Ceea ce stiu fratilor,este faptul că ,trebuie sa fim uniti,trebuie sa avem CREDINTA tare in DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI,in BISERICA SA iubita si sa nu ne abatem nicicand de la implinirea si respectarea celor 10 PORUNCI dumnezeiesti ,care sunt:

              Imagini pentru cele 10 porunci.

                                                                Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Cele trei cifre,sunt 666,pecetea antihristului,d-na Maria.Vor fi îndosariați electronic,Toți"mari și mici,astfel încât să nu poată vinde sau cumpăra".Vom fi vânduți de iudele care ar trebui să ne păstorească.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oile s-au vrut păstori si s-au apucat de dat lectii pe internet. Cele mai multe sunt lectii new age. Asa ca...cine pe cine a tradat? Voi pe Hristos, sau El pe voi?
    Nu poti fi in acelasi timp si cu dracu si cu Dumnezeu. Preotii si masonii? Ei sunt tradatori, in mare parte, datorita sistemului ierarhic piramidal. Piramidele lor au in varf stapanul la care se inchina: Satana. Au ales regatul acestei lumi si au fost prinsi in laț.
    Va inchinati la forme fara continut? Apoi dati vina pe Iuda ca v-a tradat? Asta face Iuda. E blestemat sa repete programul prin timp, ispitind si atragand in laț toți crestinii falsi. Iuda este ca lupul ce ucide oile bolnave insanatosind padurea. Sufletul romanesc este padurea bolnava. De fariseism si nepasare, de vrajitorii si trufii.
    Intr-o tara unde pe toti va doare fix in cot cand vedeti copiii abuzati, vreti pe Iisus? Asta nu se poate...Ati ales Iuda si nepasarea si goana dupa bani si faimă!
    O sa va luati crucile in spate. Dumnezeu nu mai sacrifica ingerii si Arhanghelii pentru oamenii tradatori!
    Dupa 2000 de ani ati ramas la fel: faceti alegeri proaste, apoi jeliti ca nu vine Dumnezeu sa va scape.
    Dumnezeu a fost aici. Sforaiati infatuati, convinsi ca sunteti cel mai credincios popor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia,deja plictisesti.Zau,nu invatam nimic,ne certi degeaba!

      Ștergere
  3. Oare vom fi obligați sa ne declaram apartenenta religioasa, zic și eu, e doar o părere?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si de muncit cand veti munci daca va tineti de dosariada?
    O sa muriti de foame cu dasarele in brate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e de bine,faptul că o luau la stânga și nu la dreapta.E o cernere !

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e de bine,faptul că o luau la stânga și nu la dreapta.E o cernere !

    RăspundețiȘtergere
  7. nu m-am bagat in pat!-m-am asezat in pat sunteti o persoana culta-si multe altele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice propozitie sau fraza incepe cu litera mare si se termina cu punct si nu cu liniuta. Aveti putin respect pentru gramatica limbii romane.

      Ștergere