vineri, 4 septembrie 2020

UN CUTREMUR INTENS ?


                                                  3 Septembrie 2020,ora 3,47 !

                                 Dragii mei,

Desi dormeam la aceasta ora,asa cum se intampla intotdeauna,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Apus o suprafata de pamant imprejmuita cu o banda rosie.
Langa aceasta suprafata de pamant imprejmuita (semnalizata)cu banda rosie,mai vad o alta suprafata mai mica decat prima si tot cu banda rosie imprejmuita.
Nu vedeam case,ci parea camp.Brusc,asa ca la un vulcan,pamantul clocoteste,se cutremura.
Dar nu tot pamantul,ci numai acele doua suprafete imprejmuite cu banda rosie.
Dragii mei,daca va fi un Cutremur mai intens ,eu nu stiu cu siguranta,asa cum nu stiu nici locul si nici timpul cand se vor intampla toate acestea.
Daca se va intampla ca vreun vulcan sa se trezeasca pe neasteptate,iarasi nu stiu.Cert este faptul că,vom auzi de un asemenea eveniment trist,dar cu Credinta fierbinte si cu iubirea faţa de Aproapele nostru ,vom trece cu bine peste toate.Doar Rugaciunea inimii, ne mai poate salva dintr- atatea primejdii.
 "Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul (a)"
                             Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Par mai degraba Doline subterane care se prabusesc,goluri subterane prin dizolvarea calcarului multe in Anglia,Florida si mare parte din SUA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul acesta este cel mai negru an al țării! Accidente, seceta, inundații, cutremure zilnice, inundații, vijelii, tornade, incendii, foarte mulți morți prin inecare, grindina si pandemia. Cum de Dumnezeu anul acesta ne-a lovit asa de crunt? Ce părere aveti? Unii din iarna au prezis toate acestea. De unde au stiut? Si suntem doar la inceputul lunii septembrie ! Si inca marile revolte si mitinguri anunțate de cativa ani nu au sosit. Urmează oare revoltele cele mari?

    RăspundețiȘtergere
  3. Anul acesta este cel mai negru an al țării! Accidente, seceta, inundații, cutremure zilnice, inundații, vijelii, tornade, incendii, foarte mulți morți prin inecare, grindina si pandemia. Cum de Dumnezeu anul acesta ne-a lovit asa de crunt? Ce părere aveti? Unii din iarna au prezis toate acestea. De unde au stiut? Si suntem doar la inceputul lunii septembrie ! Si inca marile revolte si mitinguri anunțate de cativa ani nu au sosit. Urmează oare revoltele cele mari?

    RăspundețiȘtergere
  4. Io zac neA Craciune sa aratAm cu destiu la aia kAre ne aratA destiu, nu la ce santampla ca traba sa santample. Toti din fruntea tArei arAta cu destiu aratator spre noi, incepand cu presul sriului si continuand cu toate marionetele lor din justitiepolitieprocuraturacoproculturasistemmedikallsanitharpolitienesk
    Haideti cu totii sa le aratam si noi destele noastremuijlocii atata de functionale de neanlocuit de irepetabile de unice de sters la cueur si daka nu le ajunge sa le aratam vanele noastre si sa boicotam alegerile. Pai chiar ne konduk toti patrihotii hotide pamanturi de bani si de copii ka pe noi toti nu ne doaren kur ka nus ai nostrii! As ai nostrii frAieri de romani ca mAine nu poimane le vine randul la ai nostri. Mama lor de kriminali ca nici Ceausescu no facut deAstea. Nu impuscAti, spanzurAti de organe!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred doamna Maria posibil un vulcan,
    Mai sunt si extragerile gazelor de sist si acestea duc la surpari ma gandesc la împrejmuite locului cu banda,sau cum spune si d-ul crăciun sa fie doline
    Ce o fi BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    O zi binecuvântată va doresc.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  6. Cutremur în Rusia, 6.3 grade pe scara Richter, joi,03 septembrie 2020, orașul port Anadîr.

    RăspundețiȘtergere
  7. BILANŢ CORONAVIRUS 4 SEPTEMBRIE 2020: 1339 de cazuri şi 47 de decese în 24 de ore

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca inima va ests asa incat vreti sa va tineti de pacatul vostru si apoi sa renuntati la el doar in ultimul moment Sunteti in robie si nu veti fi eliberati de Mine pt ca intentia inimilor voastre nu este corecta.Eu sunt Cuvantul si sunt mai ascutit decat ar putea fi orice sabie cu doua taisuri, deoarece impart intre suflet si spirit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Alertă mondială. Apărarea antiaeriană taiwaneză a doborât un avion de luptă chinez...

    RăspundețiȘtergere
  10. Incendii! Vad mari incendii la sud de tara noastră. Posibil incendii de vegetație si de păduri in Grecia sau Macedonia___

    RăspundețiȘtergere
  11. Si in tara noastra e o zona cu probleme asemanatoare dolinelor ,ma refer la toata depresiunea Petrosanului sub a caror orase foarte frumose Lupeni .Petrila, Vulcan ,Petrosani cu o populatiela la un loc de un sfert de milion de romani sub ele se gasesc peste 6-10 galerii de mina din care s-a exploatat carbune si care se vad si din satelit ca se lasa usor in timp mare.
    Ar mai fi o zona in centrul Transilvaniei din care sau exploatat 'buzunarele' cu gaz metan timp de un secol-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. 16,44 Au fost si sint incendii in muntii Cernei in judetul Caras Severin-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Arsenie Boca a prezis un mare cutremur care va avea loc în România: "marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui"
    Părintele Arsenie Boca a făcut mai multe profeții, iar în unele dintre ele a vorbit despre cutremurele care vor face ravagii în România. Două dintre seisme au avut loc deja în țară, însă acum este așteptat un al treilea cutremur major.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi am adus aminte, ce mai picau chinezii cand a inceput Papamdemia...
    Dupa ce sa tras linie, cateva mii de chinezi morti versus cateva Sute de mii amero indi laginos !
    Inca doua tentative de astea si se face curatenie.

    RăspundețiȘtergere
  15. RUSIA este la EST=RASARIT iar mesajul este pt cutremur in vest

    RăspundețiȘtergere
  16. prabusire de grote in subteran-pe zone limitate

    RăspundețiȘtergere