luni, 28 septembrie 2020

UN CUTREMUR INTENS CU PERETI CARE SE RUP !

 

.
27 Septembrie 2020,ora 18,47 !
Dragii mei, 

Tot in aceasta seara si tot in timp ce ma rugam, la un moment dat ,vad o incapere obisnuita in care erau cateva persoane din familie.
Brusc,incepe un Cutremur puternic, asa incat,pernele sareau de pe masa si erau gata sa cada.
Un glas spune cu uimire :
 Ce Cutremur !
 Dar nu se mai termina odata?"
Moment in care,vedeam cum temelia peretilor se rupea, precum painea in mainile noastre cand o frangem.
Prieteni dragi,eu nu stiu unde si cand se va produce acest dezastru mare,dar sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii,si sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa,de oameni,Amin!
           Cu dragoste,Maria.

32 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. R-dezamagesti,esti naiva

      Ștergere
    2. Sa nu fii convins ca se rupe atat de repede vraja. Astia care au venit acum sunt pe mana cu alta mafie decat PSD. Si mai lacoma. Si mai perversa.
      Uneltitorii stau la panda in timp ce romanii dorm pe ei. Desi citesc Biblia si stiau ca sunt timpuri de trezvie. E plin internetul de grupuri new age si de cabala care folosesc simboluri oculte spre vrăjirea poporului: pentagrame si mantre, puterea cuvantului intoarsa invers, spre malefic. Prea putini oameni care fac Lumina si prea multi care fac intuneric si iad! Balanta este dezechilibrata. Nu s-a ajuns aici peste noapte. Semnele sunt de mult timp. Dar...unul s-a prefacut ca nu vede, altul a gandit ca nu e treaba lui, altul a crezut ca e gata ales si nu trebuie decat sa stea cu burta la soare, ca-i cad bombe cu lapte si miere drept in gura. E plina Romania de lasi care cred ca se rezolva problemele dand din buze pe internet. Iar internetul este o rețea care apartine ocultei. Hranim cu vorbe goale oculta? In timp ce Romania fizică este secatuita de ultimele resurse? Vrei adormire mai mare decat asta? Milioane de conturi facebook, bloguri, blogulete, site-uri in care ne laudam pe noi ca popor. Lauda de sine...
      Oculta tace si face!
      Iar Dumnezeu nu ajuta popoarele care considera hotia ca fiind un sport national. Si minciuna, manipularea, magia neagra...

      Ștergere
    3. Dl Emil Strainu avea o înregistrare despre vrajitoria in politica. Cred ca mai este si acum pe net. Cum sa ajute Dumnezeu un popor unde paranormalii s-au pus in slujba politicului si-i invata drăcării cu flăcări violet, puterea mintii in a-ti atinge scopurile, inclusiv in a manipula PSI electoratul. Am vazut cand Iohannis a fost ales prima data cum Radu Moraru, un securist si manipulator smecher a manipulat prin postul lui TV diaspora, sa-l voteze pe Iohannis. Posturi TV mici si obscure prin care securistii isi țes planurile de tinere sub control a populatiei deja spalate pe creier tot prin TV. 30 de ani de prostire cu telenovele si show-uri de doi bani nu sunt putini.
      Radu Moraru a fost recompensat pentru activitatea lui in slujba maleficului. E bine merci in Canada, de unde continua sa faca pe patriotul si sa tapeze de bani romanii din diaspora care chiar il cred patriot. Patrihoțul l-a sustinut multi ani pe securistul Basescu. Dar romanii uita repede si hotul devine negustor cinsit. Securitatea lui Ceausescu si-a schimbat hainele si a devenit clasa prospera de oameni de afaceri a Romaniei.
      Voi stiti cat are poporul asta de muncă pentru a-si reveni dupa 30 de ani de tradare securistico-politica?!
      Sa le dea Dumnezeu securistilor si paranormalilor care ar fi trebuit sa apere Romania, nu sa o jefuiasca, dupa merit! Mai fura si din buget, bani pentru salarii si pensii nesimtite. Nu le ajunge ce au furat deja.
      Oricum nu dorm liniștiți...Constiinta incarcata provoaca insomnii. Sufletele copiilor vanduti si abuzati nu or sa le dea pace. Probabil de aceea multi tradatori se drogheaza si devin alcoolici. Ca sa uite ca au sange pe maini.

      Ștergere
    4. Bine spus.Mi-ai luat vorba din gură.

      Ștergere
    5. Draga R 02-22 nu sa rupt nimic ci din contra sau consolidat constringerile. Cu cine vrei tu sa faci treaba cu PNL=PDL, pai astia sint cu banii cu profitul, asa e invatatura Dumnezeiasca, sa faci multi bani pe spinarea celorlalti, cu USR, pai astia sint mai rai decit PNL ca nu au experienta de a conduce, cu PLUS, paia astia sint cu LGBT cu proprietatea comuna, etc. Tati ati sarit din lac in put. Eu zic ca ar fi mai bine ca pe acest blog sa vorbim despre ale lui Dumnezeu si mai putin despre politica si politici.

      Ștergere
    6. R 02.22, politica nu e de la Dumnezeu!

      Ștergere
    7. Mafia PDL+PNL+USR+PMP+PLUS este infinit mai periculoasa,hoata,parsiva si mult mai criminala decit cea a PSD-ului!!!Va veti convinge destul de repede,toti cei care ati votat contra PSD-ului ca ati inlocuit un hot cu un criminal jefuitor!!!

      Ștergere
    8. Dumnezeu n-a spus sa te inscrii in psd imediat ce te-ai dat jos din pat. Singur te-ai dus sa te inscrii ca poate iti da ceva pe credinta ca oricum nu ai altceva de oferit. Nu eu am stabilit pretul vanzarii.
      V-ati invatat cu rusii sa va stalceasca in bataie si sa va ia tot. V-ati invatat sa fiti dominati. Ati si uitat de ce sunteti dominati.
      Mai bine inselat de Trump si cu burta la gura decat defenestrat in Rusia!

      Ștergere
  2. Nu sa rupt nimic R 02-22 sa rupt dragostea dintre oameni,asta s-a rupt,comunicarea dintre oameni,asta sa rupt.
    Păcat să spunem de APROAPELE nostru ca sa rupt.
    Trăim toți in aceiasi țară
    Vorbim aceiași limbă.
    Dar suntem dezbinati.
    Mia placut de soțul Gabrielei Firea a spus un mare adevăr.
    Nou nu ne da nimeni nimic dacă nu muncim,urma alege turma.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Masinca un mare adevăr ai spus noi Românii vrem să avem ca nemții dar să ne mișcăm ca Românii. Dacă vrem să fim ca nemții trebuie să muncim și să acționăm ca nemții. Degeaba alegem să fim conduși de Friț dacă gândim și acționăm românește. Uite exemplul am pus președinte un neamț crezând în imbecilitatea noastră tipic românească că vom ajunge ca nemții și a-ți văzut același circ la birourile electorale centrale cu aglomerație saci de voturi și oameni care dormeau pe jos. Păi ce faceți mă nu o ardeți nemțește așa cum urlați când l-ați votat un neamț? Tot în neoliticul târziu te zbati dormi pe sacul de voturi mai Moromete cu tot cu guvernul occidental și cu președinte neamț?

      Ștergere
    3. 13.54 presedintele e ROMAN, tu esti neamtul aici. Adica nu intelegi romaneste.

      Ștergere
  3. SRI s-a implicat cu toate forțele că Nicușor Dan să câștige primăria generală a capitalei.
    -fost ofițer SRI-

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai un cutremur pe peste 8,5 grade Richter ne mai poate scapa de criminalii si escroco-hotii PDL+PNL+USR+PLUS!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-ai uitat pe pesediști. Dacă își făceau datoria față de țara asta nu ajungeam pe mâna hoților ăștia.
      Nu mai căutați salvarea prin partide, acum e târziu și scapă cine poate.

      Ștergere
    2. 13.03 de tine vom scapa prima data.

      Ștergere
  5. Ne apropiem cu pași repezi de ziua în care inevitabilul cutremur ne va trosni serios. Dincolo de Doamne Doamne ne va feri sau alte chestii născute din fricile noastre normale dealtfel să coborâm în realitate. În România ciclicitatea cutremurelor distrugătoare Vrancea este dovedită în timp. Suntem foarte aproape de un cutremur mare care să fim serioși va veni. Dar uitasem modul de gândire romanesc dacă nu vine cutremurul ne-a ferit Dumnezeu dacă vine cutremurul ne-a pedepsit Dumnezeu. Atenție însă că salvarea întotdeauna este individuală nu colectivă. Când mă refer la salvarea individuală mă refer la post și rugăciune. Dezastre naturale au avut loc dintotdeauna și vor mai avea loc pe acest pământ.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani 5781 Rosh Hashanah.

      Ștergere
    2. Rosh Hashanah?!La multi ani!Pe acest blog toti aveti numai nume straine?A mai ramas vreun roman pe aici?

      Ștergere
    3. Doar cativa si aceia sunt anonimi.

      Ștergere
    4. Anonim28 septembrie 2020, 21:23- Rosh Hashanah, the Jewish New Year (Anul Nou Evreiesc)...poftim explicatie pentru romanul din tine.Tocmai ai ratat ocazia sa ramai roman ignorant si anonim ( 22:19).

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Imi cer iertare pentru ca nu-mi iubesc dusmanul cand are replici otravite.
      Dupa ce ii simti ura si dispretul incarcat de sarcasmul pe care il are ca o emotie fierbinte care il trece, nu mai e nimic de zis.
      Noroc cu dna Sherry! Daca nu era ea, nu-mi dadeam nici-o sansa.
      Sper ca mi-am cerut iertare in mod corespunzator.
      A fost o aspiratie a mea de a face binele.
      Oricum nu te implica pe dumneata cu nimic.

      Revenim la cele percepute dna Maria. Ea vede un cutremur. Realitatea i se cutremura. Probabil ca se prabuseste de la stadiul de cum o stia. Eu nu vreau s-o influentez dar am spus ca poate fi vazut ca o suspendare a suportului pe care il are PSD in Romania in urma actiunilor lor complet in dezacord cu interesele romanilor pentru Romania.
      Daca nu mai primesc suport, atunci cad. Odata cu ei cad si lucrarile lor. Ca or fi bune, ca or fi rele, asta este - baza le e putreda. Ar trebui sa stii acestea.

      Ștergere
    2. SE ALEGE PRAFUL SI PULBEREA DE PSD. A iesit la iveala fraudarea voturilor de catre PSD la sectorul 1 deocamdata. Niste hoti ordinari.

      Ștergere
    3. Esti naiv daca crezi ca s-a terminat cu hotia. Stii macar cum se fura,daca tot vorbesti de hotii? Da exemple!

      Ștergere
  8. Daca ar fi doar cutremur ar fi usor.Sant nenumarate pericolele, de neconceput, de neimaginat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Datorita covid-19 oamenii sau distanțat de teama,cu mască pe figura nu se mai recunosc,
    Si OCULTA MONDIALA SE OCUPA CU SPERIETURA baga frica in oameni mai mult de cât este nevoie,
    Tot timpul pune mască,spala-te,dezinfecteaza-te,o sa ajungem ca roboții de dai până la urmă in zăpăceala
    Nu stiu bine este ce cei care își fac măștile acasă ca de nu le mai cumpărăm de la ei o sa zică a trecut covid-ul.
    Eu nu mai suport ,ma sufoc si ma tare apele,fac si eu ca Becali nu mai suport ca ma sufoc,are dreptate,nu mai ai concentrarea necesară nici auzul,parca toate nu mai sunt la locul lor.
    Trebuie să respirăm aer curat sa ni se umple plămânii cu aer curat.
    DV. care suportat purtati-o dar e otravă curata pentru căile respiratorii.
    Cu mult drag si cititi ce spuneCristian Alexandrescu despre PIRAMIDA PUTERII.
    Multa sanatate va doresc la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu va fi nici un cutremur in România in urmatorii 6 ani. Se creaza o panica fara rost. Deja sunt oamenii bulversati de toate regulile create pentru protejarea de coronavirus...

    RăspundețiȘtergere