joi, 17 septembrie 2020

ROMÂNIA A PRIMIT CUNUNA DE STELE ,ACOLO SUS IN CER !

                           28 Octombrie 2018,ora 22,10 !

                            Dragii mei,

Cu mare bucurie, cu infinita bucurie doresc sa va spun o Mare Minune ce s-a petrecut in aceasta seara.
In timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca as fi avut inca un ochi in crestetul capului, vad un Cer de noapte albastra violet si fara nicio stea pe el, fara Luna si fara vreun norisor alb sau de alta culoare.
Pe mijlocul Boltii Ceresti apar cinci cercuri ovale formate numai din Stele aurii tot in cinci colturi,orbitor de stralucitoare,rupte ca din Soare .
În mijlocul cercurilor de Stele stralucitoare,statea TRICOLORUL ROMÂNIEI.
Da fratilor, ROMANIA va primi COROANA de STELE CERESTI,va fi incununata cu aceasta Coroana de Stele aurii si orbitor de stralucitoare.
                             

                      Imagini pentru STEAGUL ROMANIEI.

ROMÂNIA DUHULUI SFANT fratilor,este ROMANIA care va primi pe IISUS HRISTOS in cea de-a Doua Sa Venire pe Pămant.
M-am oprit din scris si nu mă mai saturam sa privesc la Bolta Cereasca cu, Cununa de Stele in mijlocul careia ,era STEAGUL  ROMANIEI.
Dragii mei,oricat de mult ar contesta unii,oricat de grele incercari s-ar abate asupra noastra,trebuie sa ne bucuram ca PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII ne-au ales ca sa fim Popor binecuvantat,ca sa fim Poporul sfintit care va sfinti Lumea intreaga . Iata:


24 feb. 2016 - Poporul care sfințește. ... care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL Român ,este ocrotit ..

                                 24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește!
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi care se cred atotstiutori si va stiti voi care sunteti, deoarece,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEUcare este greu de talmacit ,pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste asa cum voi v-ati dori ,uitand ca, DUMNEZEU ne graieste în PILDE și că nu poate omul obisnuit a înțelege ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu si arunca cu piatra, asa cum, acum 2000 de ani Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat care este , Hula împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU ne îndeamna ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria.  
           

33 de comentarii:

  1. Se vede cât e de ocrotit. Dar, precum in cer, așa și pe pământ, Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cinci cercuri de stele stralucitoare cred ca inseamna cinci cununi, pe care le daruieste Domnul Dumnezeu poporului roman. Parintele Arsenie Boca a vazut, in timpul savarsirii unei Sf Liturghii la o biserica din Ardeal, ca pe capul unor oameni care erau in biserica, au cazut din cer cununi stralucitoare. Acei oameni, in zilele urmatoare, au fost arestati de securitate si au murit martirizati in inchisoare. De aceea, cred ca aceste cununi de stele stralucitoare, care stateau pe steagul romanesc, sunt cinci necazuri mari prin care va trece poporul roman. Avand in vedere ca mesajul este din 2018, cred ca doua din necazuri le-am avut deja: pandemia Covid si seceta. Urmeaza si altele la care ma gandesc, dar nu pot sa va spun pentru a nu va supara . Prin aceste necazuri poporul roman isi plateste pacatele colective si astfel se sfinteste. Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. 7:44Cea mai iubita tara va fi cea mai greu incercata de Satana și slujitorii lui.Dar după suferință crucificării României de dușmanii ei,va veni și răsplată ei.Prin suferință se va trezi poporul,căci prin desfătare doarme liniștit în brațele celui rău.Asa că această suferință e pt cernerea oamenilor ceruta de Satana sa se vadă cine e cu Iisus Hristos și calea cea dreaptă,și cine sunt cu calea cea pierzătoare arătată de diavoli.Domnul sa lumineze pe toată faptura.!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai depinde de schimbarea noastra , suflete drag, pai da?!.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Norma Iohannis cind era primar de Sibiu nu raspundea la telefoanele de la Prefectura,dar obijnuia sa ia bani cu imprumut pentru piine la sfirsitul lunii de la Prefect,devenita acum Norma Nationala electorala dupa ce nu a vrut sa apara in confruntare cu fostul Premier Dancila.
    Mai nou nici Firea nu vrea confruntare electorala cu Nicusor Dan.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai craciune, pastreaza-ti obsesiile pentru tine. Toata lumea iti spune sa ne lasi dar tu continui sa ne torturezi cu stirile tale.

      Ștergere
    2. Prin ce s-a evidentiat acest Neica Dan?

      Ștergere
    3. 16.50 informeaza-te si nu mai jigni aiurea.
      Duamna ta firea s-a „evidentit” prin furt si hotie. E mai bine asa?

      Ștergere
    4. Te-ai informat si ai aflat ca Firea a furat? Eu n-am zis ca N. Dan a furat.Zi tu,cu ce idei politice iese in evidenta? Simonis a propus o lege buna- salariatii sa primeasca o parte din profit. Spune macar o idee a acestui Dan

      Ștergere
    5. 16.50 Informeaza-ne tu,daca tot il lauzi pe N. Dan,poate stii si de ce

      Ștergere
    6. Sogu ca stiu, s-a luptat ani de zile cu mafia PSD din primarie si a castigat multe procese in instanta impotriva celor care vorau sa ridice cladiri ilegale pe spatii verzi, contracte ilegale, firme de casa ale lui madam firea, infiintate ilegal ca sa mai spele niste bani. In plus, e un matematician olimpic spre deosebire de infractorii analfabeti angajati pe pile in primarie pentru ca sunt rude sau membri de partid fara pregatire. Cunoaste foarte bine problemele Bucurestiului. Ai priceput?

      Ștergere
    7. 21.38 Presa este a celor care sunt la putere de 30 ani. Nu o sa gasesti in presa ce fac cei din opozitie. Nu o sa ti se publice activitatea sau performantele altor oameni care nu sunt ai puterii. De aceea de 30 ani nu se pot afirma oameni noi. Media ii respinge. De la ei nu le vine cascavalul de 30ani. De aceea nu se poate schimba clasa politica in romania. Doar cei care inteleg aceste lucruri se duc la vot si pun stampila pe cei pe care nu-i cunosc. Nu se poate schimba si imbunatati nimic in tara daca asteptam acest lucru de la cei care au demonstrat 30 ani ca nu fac nimic pt romani, ci doar pt ei. De aceea tb sa mergem sa votam oameni noi, da, de care nu am avut cum sa auzim.

      Ștergere
  5. Este ocrotită doamna Maria
    Cu toate cate se intampla,ma refer la neînțelegerile dintre cei care ne conduc.
    Dar sa mulțumim Bunului Dumnezeu și Maica Domnului ca nea ferit de multe rele,la cate vad ca se întâmplă peste tot in lume,uragane,taifun,revolte,război,etc.la noi pot spune ca este liniște cu toata pandemie de covid nea ferit Dumnezeu și Maica Domnului De alte urgii.
    Chiar suntem bine ocrotiți.
    Romanul este cu frica si cu credința de Dumnezeu și Maica Domnului.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Romania e un popor că oricare altul ,ba încă unul plin de incompetenți și hoți,cu un sistem sanitar și unul educațional la pământ..Romania nu are nimic special fata de alte popoare,nu vad de ce ne-ar alege pe noi Dumnezeu și în primul rând dacă Iisus revine pe Pamant o face să vadă toți nu numai românii..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu românii au ceva special ci România, de-aia ne alungă la muncă dincolo, sa vina ei aici la vremurile noi.

      Ștergere
    2. nu românii au ceva special ci România, de-aia ne alungă la muncă dincolo, sa vina ei aici la vremurile noi.

      Ștergere
  7. Iohannis ne vorbeste de indicatiili'' cadrelor didactice'', termen placut profesorului de marxism -leninism de la Agnita.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Are special mai mult de cât alte țări
    CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI.
    Este suficient de cât tot aurul din lume.

    RăspundețiȘtergere
  9. 09,26 Eu v-as las dar nu ne lasati voi cu el.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Iohannis s-a trezit ,azi a visat spunind ca va face autostrazi dar pina acum 6 ani+.... a dormit ca Basescu.
    PSD-ul contra-ataca cu pensii de 40 la suta marite.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, inceteaza! Ai tot felul de obsesii si ne torturezi si pe noi cu ele! Daca lumea iti tot spune sa incetezi, ce tot ii dai inainte aiurea ca sa devii penibil?

      Ștergere
  11. 09.26 Nu exista Tiranie mai mare decit cea care le impun oamenilor cum sa Gindeasca si ce sa Spuna si sa Scrie.
    Asa au oprit oamenii Dictaturii Evreiesti cele 14 publicatii si vor alegeri cu orice pret in pandemia coronavirusului pentru a-si legitima Dictatura .-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. 09.26 Nu exista Tiranie mai mare decit cea care le impun oamenilor cum sa Gindeasca si ce sa Spuna si sa Scrie.
    Asa au oprit oamenii Dictaturii Evreiesti cele 14 publicatii si vor alegeri cu orice pret in pandemia coronavirusului pentru a-si legitima Dictatura -craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Tarile din vest de frica coronavirusului interzic Romaniei deschiderea de sectii de votare pentru diaspora romaneasca la alegerile parlamentare din Decembrie.
    In tara Dictaturii evreiesti nu-i pasa decit de vechile ei interese.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. 16,50 'Neica' Nicusor Dan iese in evidenta ca nu e evreu ca majoritatea celor ce conduc Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Ocrotirea poporului e o chestiune de viitor una profetica cind dupa mari nevazuri ne va merge doar bine.
    Iisus dupa urgie in Simbata urmatorului Paste va fi scos din anonimat fiind prezentat lumii in direct din Piata Universitatii de catre venirea Cineva Savaot zisa si Duhul (Femeia cea cu cununa) zisa zi Cel batran de zile prezentare organizatata si anuntata -pt care Iisus va fi adus fizic in fata Sa cu o masina trimisa special la aeroportul Baneasa.
    Ora sosirii in Piata la scena pregatita va fi ora 12:00.
    La urcarea Sa pe scena in fata fotoliului pe care sta Cineva El se va pleca cu fruntea de pamant in fata lui Dumnezeu Cineva.
    Va primi atributii de conducere politica in cadrul reconstructiei reorganizarii si tranzitiei catre noua orinduire. I se va prezenta activitatea si viata de pina atunci si i se va anunta si viitoarea casatorie cu o romanca aleasa doar pt ca seamana fizic cu Dinsul (incit lumea sa se acomodeze mai usor cu fizionomia Sa ceva mai severa decit cea din filme.)
    Spre deosebire de Savaot El nu va locui in Romania decit mai tirziu si temporar si va trai paminteste mult mai multa vreme mai ales ca nu imatrineste asa ca Savaot fiind o venire nenascuta.
    Viitoarea Sa sotie va ramane in tara si va fi luata pe linga Cineva intre aghiotanti si date unele atributii de organizare pe masura ei lucru stiut de ea incit deja i s-a suit la cap ca va pune mina pe sefie dar mai apoi va invata ca a coordoma peste altii nu inseamna ca ei trebuie sa iti faca tie pe plac ci ce trebuie ce e scris
    , inseamna sa ii servesti sa ii ajuti sa ii respecti sa ii iubesti sa ai grija de ei fara ingimfare ..uneori sefii sint sefi doar pt ca nu sint in stare sa faca zilnic ce fac subalternii chiar daca stiu cum se face. Inca nu e convertita la noua religie dar nici casatoria nu va avea loc pina nu va fi. Momentan e in bula ei de aroganta si uneori minciuni inclusiv nativa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cine zicea ca Luni este ziua anuntarii Judecatii?

    RăspundețiȘtergere
  17. craciune,tu cunosti arborele genealogic cal tuturor politicienilor? De unde stii tu care e evreu si care nu? Ti-ar placea sa fi pus la zid pentru ca esti roman?

    RăspundețiȘtergere
  18. 11,42 Acum e mai simplu ,o simpla cautare pe Google ,dar pe Realitatea TV a inceput de doua zile un ciclu de emisiuni la orle 15 si 16 cu reluare noaptea,azi se vorbea printre altele de evreul neo-marxist Soros care prin oamenii scoliti de el actioneaza in Romania printre altele impotriva ortodoxiei.
    Dar sa nu uitam de Karl Marx citire;"
    'Poporul evreu in intregime va fi propiul sau Mesia.
    Acesta va realiza dominatia lumii prin dizolvarea altor rase...si prin stabilirea unei republici mondiale in care evreii de pretutindeni vor exercita dreptul de cetateni.
    In aceasta noua Ordine Mondiala copii lui Israel... vor furniza toti liderii fara a intilni opozitie.''[citat din scrisoarea lui Karl Marx catre Baruch Levy publicata in Revew de Paris la 1 Iulie 1928 pag 574 ],
    Mai e o vorba in Biblie care spune ca' pomul se cunoaste dupa roade'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. 11,42 Printre cei amintiti la Realitatea ca pentru 'blidul de linte' al Tradarii au devenit instrumente ale ocultei straine in Romania e amintita Monica Macovei.
    Dar lucrurile la noi sint mult mai veci cu milioane de VICTIME romanesti, au intrat si in folclor ;'Ana Pauker[evreica] si cu Dej au bagat spaima-n burghezi',dar in zecile de ani ei au devenit o casta in statul Roman.
    Sa nu uitam de Agaton cel adus de aceasta casta evreiasca special din Israel direct in Guvern unde se stie cite rele a facut.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. aici in mesaj se vorbeste de cununa de stele primita de ROMNAIA in cer-CINE A VAZUT-O-1 persoana poate vin si altii cu acest aspect dar comentariile DERAIAZA CATRE POLITICA sau alte subiecte fara rost in tot blogul

    RăspundețiȘtergere
  21. 01,32 Nu ai somn daca, esti la serviciu si pare ca te deranjaza adevarurile spuse,nu mai citii ca risti sa te contaminezi si tu cu Adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  22. 25 sept 19:04-ce te deranjeaza ca scriu tarziu-asta pt ca la miezul noptii rugaciunile sunt de folos sau ca aceasta cununa de stele o va primi Romania dupa ce va primi pretul muceniciei?!-blogul cuprinde si mesaje ambigui dar si fara raspunsuri clare-ai vrea sa stii ce adevaruri cunosc!

    RăspundețiȘtergere