sâmbătă, 15 septembrie 2018

SUA ÎN PERICOL ??? STATELE UNITE ALE AMERICII SI NOSTRADAMUS !


                                               14 Septembrie 2018,ora 10,13 dimineata !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata în SFANTA BISERICĂ fiind , aud glas care spune ceva tare ingrijorator despre SUA.
Glasul spunea asa:

               "A luat Nostradamus SUA !"

Clipă in care dragilor, vad la circa 10 metri distanta ,la 1 metru inaltime de pămant (desi eram atenta la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE )vad o pagina de culoare inchisa scrisa cu litere din lumina alba stralucitoare.
Nu intelegeam ce scrie, dar ultimele doua randuri o Forta nevazuta imi transforma cuvintele si astfel ,pot citi in limba romana.
Iar ceea ce tocmai am auzit ,vedeam si scris asa:
          NOSTRADAMUS !
         A luat NOSTRADAMUS Statele Unite ale Americii.
        A luat Nostradamus SUA ."

Apoi ,totul dispare.
Dragii mei,iata cum,si PROFETIILE LUI NOSTRADAMUS se adeveresc rand pe rand.
Ce se va intampla cu SUA, eu nu stiu. Dar vom afla impreuna,chiar daca vestile vor fi triste si ingrijoratoare pentru SUA.
Iata cateva din PROFETIILE LUI NOSTRADAMUS  pentru anul 2018 :

Nostradamus, profeții pentru 2018 | DCNews

https://www.dcnews.ro/nostradamus-profe-ii-pentru-2018_571159.html

18 dec. 2017 - Nostradamus, marele astrolog de origine franceză, în catrenele lăsate a lăsat o listă cu previziuni, ... Iată care sunt profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018: .... SUA şi Japonia au efectuat cu succes un test al sistemului.
Acasa  Ştiri  Eveniment  Nostradamus, previziuni înfricășătoare pentru 2018

Nostradamus, previziuni înfricășătoare pentru 2018

Un articol de:  
EVENIMENT
Profeții de la Nostradamus pentru anul ce bate la ușă. China va ajunge lider mondial, devenind prima superputere a lumii și detronând astfel SUA. Italia va conduce Europa într-o criză economică de amploare iar liderul Bisericii Catolice va fi ucis, informează B1 TV. 
O listă cu previziuni înfricoșătoare pentru anul 2018 a fost făcută publică. Ele au fost descoperite în însemnările lăsate de celebrul astrolog de orgine franceză.
Prima pe listă poate fi considerată o adevărată bombă în lumea bisericească, dar nu numai. Nostradamus anunță că terorismul va fi principală amenințare a anului iar în acest context, liderul Bisericii Catolice va fi ucis.
De asemenea, conflictele armate vor lua amploare iar la baza lor va stă încălzirea globală. 

În topul superputerilor, China va detrona Statele Unite ale Americii. Totul se va întâmpla în urma unei mutări strategice realizate de țara asiatică. SUA va intra într-o era a incompetenței guvernamentale.
Iar pe lângă necazurile de la nivel economic, SUA se vor confrunta și cu un cutremur de aploare produs în vestul țării.
Nici America Latină nu va sta mai bine. Vor avea loc schimbări importante la mai multe capitole. Nici Italia nu a scăpat din vizorul marelui astrolog. Ea va atrage Europa într-o criză economică majoră, susține Nostradamus.
Două mari superputeri se vor lupta 27 de ani în cel de-al Treilea Război Mondial.
Iar cutremure nu au fost anunțate în anul care vine doar în SUA, ci și în Italia. Vezuviul va avea cea mai puternică erupție din istorie. Mii de oameni, estimează marele profet, vor muri în urma seismului de amploare.
                                                                Cu dragoste,Maria.
P.S.


Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

42 de comentarii:

  1. Nostradamus a fost descifrat in fel si chip.Multe din profetiile lui sunt prapastii pentru ca cei care au pretins ca il descifreaza habar nu aveau de adevaratul inteles. Vlaicu Ionescu este, dintre acestia, cel mai credibil.Deci, cele spuse mai sus ca profetii, sunt aiurea - catrenele lui Nostradamus au altfel de referinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. A venit timpul ca tot ce a profetit despre SUA,sa se adevereasca ! Acum va fi asa precum a profetit pentru SUA,din păcate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre caderea SUA nici nu trebuia sa spuna Nostradamus, caci da, se vede cu ochiul liber. Dar daca statul ca atare se va prabusi, sa speram ca oamenii, multi dintre ei chiar sunt oameni, vor trece peste acest necaz.

      Ștergere
  3. La Paris s-au gasit ultimele manuscrise ale marelui prezicator Nostradamus.

    Acestea au fost tinute secret din dorinta profetului, care a spus ca acum este momentul cand acestea pot fi date publicitatii.

    Aceste descoperiri sunt extrem de interesante si prezic lucruri sumbre pentru omenire.Iata cele 20 de preziceri ale lui Nostradamus.

    1. VOM VORBI TOTI ACEEASI LIMBA! „Se va creea un nou motor lume, la fel ca inainte de Turnul Babel”, a scris Nostradamus.

    2. MORTII VOR UMBLA PE PAMANT! „Nu mai tarziu de sfarsitul acestui secol, cand nu va ma fi loc in Iad, mortii vor iesi din morminte”

    3. ECONOMIA MONDIALA VA INTRA IN COLAPS! „Averile vor disparea, iar bogatii vor muri de mai multe ori”

    4. SOARELE VA DEVENI FRUNIZORUL UNIC DE ENERGIE! „Regele Cerului va primi un satelit care-i va prelua energia si o va da Pamantului”

    5. OAMENII VOR TRAI 200 DE ANI! „Medicina se va extinde, iar oamenii vor trai mai mult. O persoana de 80 de ani va arata ca una de 50”.

    6 RADIATIILE VOR USCA PAMANTUL! „Regele Soare va fura padurile pamantului. Cerul se va deschide si caldura va arde campiile”, aluzie la faptul ca distrugerea padurilor va c.reea o gaura in stratul de ozon care ne protejeaza de radiatii.

    7. METODELE VECHILOR CHINEZI VOR INLOCUI MEDICINA MODERNA! „Din Est va veni vindecarea. Chinezii vor fi cei mai buni medici, folosind invataturile strabunilor!

    8. OAMENII VOR INVATA SA VORBEASCA CU ANIMALELE! „Telepatia va fi atat de avansata incat cainele va deveni fratele omului”9 TOATE TAXELE VOR FI ABOLITE! „Oamenii vor refuza sa mai plateasca taxe vreunui rege”

    10. VOM AVEA NEVOIE DE LICENTA CA SA DEVENIM PARINTI! „Oamenii vor trebui sa isi arate calitatile emotionale, intelectuale si genetice pentru a fi certificati sa aibe un copil”.

    11. NUDITATEA VA DEVENI NORMALA! „Fizicul oamenilor se va imbunatati, iar ei se vor expune nud in public”

    12. INSOMNIILE VOR DEPASI 1 BILION DE CAZURI! „Oamenii vor ajunge sa doarma ca mortii.”

    13. NUMARUL HOMOSEXUALILOR SE VA MARI DE 4 ORI! „Numarul barbatilor care iubesc barbati va creste de 4 ori”

    14. RAZBOAIELE INTERGALACTICE VOR PROVOCA DEZASTRE! „Estul se va separa de vest. Mii de luminite din cer vor ataca Pamantul. Multe lasere vor provoca daune mari”

    15. VIITORUL PAPA VA FI ASASINAT! „Noul papa va fi asasinat. Este vorba de o persoana tanara care ii va succede lui Benedic al XVI-lea”

    16. CREDINTA ORGANIZATA VA INCETA SA EXISTE! „Uciderea Papei va duce la un razboi sfant international. Rezultatul va fi disparitia bisericilor asa cum le stim”

    17. INGERII VOR TRAI ALATURI DE OAMENI! „Fiii lui Dumnezeu si fiii omului vor locui impreuna pe Terra”

    18. ANTICRISTUL VA FI CAPTURAT! ” In mijlocul unei paduri intunecate Satan va fi prins. Acest lucru va intarzia Apocalipsa”

    19. OAMENII VOR LOCUI PE ALTE PLANETE! „Pamantul va deveni un mit, oamenii se vor extinde si vor locui pe alte planete”

    20. SFARSITUL LUMII VINE IN 2436! „Istoria omenirii isi va cunoaste sfarsitul pe 1 octombrie 2436. Dusmanul nostru stravechi va duce la distrugerea Pamantului”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca radiații la usucă pământul cum mai traiesc oamenii 200 de ani?
      Lăsați l pe Noastra si puneti va viata in mana lui Dzeu.

      Ștergere
  4. Dar,cum sint posibile profetiile? In timpul in care au trait profetii,au existat calatori veniti din viitor,iar profetii receptau telepatic informatia din mintea lor?

    RăspundețiȘtergere
  5. Oamenii vor trăi 200 de ani

    Scrierile conţin sute de profeţii, necunoscute până acum, unele dătătoare de speranţe, altele îngrozitoare. Iată câteva dintre ele, considerate de Fourier - importanţ cercetător al operei lui Nostradamus - drept cele mai semnificative: „Diferenţele între limbi vor dispărea.

    Potrivit lui Nostradamus, ca urmare a unei invenţii pe care o denumeşte un nou aparat, lumea va fi aşa cum a fost înainte de Turnul Babel. Explicaţia cercetătorului este că Nostradamus s-a gândit la un fel de maşină de tradus universală, poate un calculator. Fourier a continuat, exaltat de ceea ce a descoperit: ”Profetul spune că această descoperire va duce curând la dispariţia naţiunilor.

    În următorii 300 de ani, omul va coloniza alte sisteme stelare. Pentru majoritatea oamenilor Pământul „va deveni un mit”, prezice Nostradamus. Sfârşitul lumii va avea loc în 2436. Nostradamus declară cu certitudine că istoria umanităţii se va sfârşi la 1 octombrie 2436. El nu indică mijloacele prin care omenirea va fi distrusă, dar sugerează că fiinţe pe care le denumeşte „duşmanii noştri vechi” vor începe un război.

    RăspundețiȘtergere
  6. Legenda spune ca in mai multe nopti inainte de nasterea lu Nostradamus activitatea cereasca a fost extrem de importanta. In arhivele din Salon, orasul unde marele profet si-a petrecut ultimele zile, inca se mai pastreaza consemnari ale unor relatari despre existenta pe cer a unor obiecte rotunde si stralucitoare deasupra orasului Saint-Remy de Provence.
    Nasterea lui Nostradamus a fost ea insasi remarcabila, deoarece Bianche Nostredam (adevaratul nume al familiei) darui sotului ei un nou-nascut perfect. In secolul al XVI-lea nou-nascutii perfecti erau extrem de rari.
    Rata mortalitatii era foarte ridicata, nou-nascutii se nasteau subalimentati, deoarece si mamele lor erau subalimentate. In cazul lui Nostradamus avem motive sa credem ca a fost "protejat" la o varsta precoce si poate chiar calauzit de o "putere" invizibila in mod normal.
    Stim cu siguranta ca prezicerile sale sunt cele mai exacte din cate s-au inregistrat vreodata.
    Nimic nu ne spune ca s-ar fi inselat vreodata cand incerca sa vada in viitor.
    Altii, fie ca erau mediumuri sau ghicitori in carti, au momentele lor de sensibilitate extrema, dar Nostradamus vedea intotdeauna exact. Intr-un fel. era ca si cum ar fi trait viitorul si ar fi povestit pur si simplu ce vazuse.
    Numeroase motive ne fac sa credem ca era diferit de toti oamenii care traisera pana la el si dupa el.
    De exemplu:
    Marele profet era incredibil de inteligent; pe cand era inca foarte tanar a invatat mai multe limbi si matematicile superioare.
    La 23 de ani a devenit medic licentiat si mai tarziu si-a obtinut doctoratul aproape fara efort.
    Luni de zile a umblat printre victimele ciumei fara sa se molipseasca de cumplita boala. Ca si cum de acolo de unde venea fusese vaccinat pentru a nu i se intampla nimic rau.
    Ca un amestec misterios de ierburi si ingrediente necunoscute la noi putea sa vindece un mare numar de napustiti. A fost recunoscut in Franta si in restul Europei ca un vindecator misterios.

    CINE ERA?

    Sunt mai multe ipoteze despre originea si felul in care Nostradamus isi folosea darul de vizionar.
    Asa cum vom vedea mai departe, acorda o mare incredere astrologiei, dar se pare ca nu exercita aceasta activitate decat pentru a ascunde adevarata metoda de care dispunea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Unii spun ca invoca demonii cu o bagheta speciala. Totusi, este imposibil ca Nostradamus sa fi facut un pact cu diavolul. Era o persoana foarte religioasa.
    Nascut evreu, s-a convertit mai tarziu la religia catolica si in practica sa religioasa a pastrat putin din cele doua credinte. Intr-adevar, avand in vedere faptul ca multe din profetiile sale vorbesc despre a Doua Venire a Mantuitorului si de aparitia anticristului, sunt mari sanse ca el sa fi fost intr-adevar un mesager al lui Dumnezeu.

    In Biblie, nu rareori vorbeste Domnul pentru a spune adeptilor sai ceea ce ii asteapta (bine sau rau).
    Poate ca gratie puterilor sale, Nostradamus s-a straduit intrucatva sa modernizeze Apocalipsa. Cat despre faptul de a fi un vrajitor, nu exista nici o dovada ca ar fi practicat magia neagra.
    N-a incercat sa invoce mortii sau spiritele pentru a le cere sfatul cu toate ca, fara indoiala, trebuie sa fi crezut cu tarie intr-o viata de dupa moarte.
    Aceasta nu ne lasa decat cu doua alte posibilitati:
    A) Era un calator in timp sau B) A fost adus pe pamant de fiinte straine, in realitate venind din stele.

    Da, era astrolog, dar studia stelele intr-un fel exceptional. Le studia ca si cum fusese in cer cu ele. Aparatul pe care-l folosea n-a fost reprodus niciodata cu succes.
    Era format dintr-o bagheta, un trepied de culoarea flacarii si un bol cu apa.
    Obisnuia sa stropeasca cu apa trepiedul si bagheta, apoi pe el insusi. Atunci, atingea trepiedul cu bagheta, ceea ce declansa o profetie in creierul sau.
    Este mai probabil sa fi obtinut acest aparat dintr-un alt timp sau alt loc.
    Daca ar fi fost un calator in timp venit din viitor, este evident ca ar fi stiut ce urma sa se intample si ca ar fi vrut sa ne avertizeze dinainte sau, cel putin, sa ne faca sa presimtim ceea ce ne rezerva viitorul.

    Dar explicatia cea mai probabila despre ceea ce putea realiza este aceea ca venea de undeva, "de acolo", fie ca fusese lasat acolo pe cand era bebelus, fie ca Nostradamus era ceea ce a desemnat deseori sub numele de "substituit".
    S-ar putea, pe baza a ceea ce stim pana acum despre acest subiect, ca un strain sa fi venit sa ocupe un corp terestru cu invoirea completa a ocupantului originar pentru a impartasi cunostiinte importante care ne-ar fi ajutat in dezvoltarea noastra. Nostradamus avea toate semnele unei fiinte numite "copilul stelelor" si toti cei care l-au cunoscut au jurat ca era deasupra si dincolo de muritorii obisnuiti.
    Stim ca prietenii nostri extraterestri traverseaza distante mari petru a veni la noi si o pot face deoarece vehiculele lor sunt probabil nave spatiale fotonice, ceea ce incetineste procesul atomic intr-o calatorie spatiala foarte rapida.
    Astronautii straini de galaxia noastra ar putea sosi astfel pe pamant intr-o alta perioada, intr-un alt secol.
    Este deci foarte posibil ca celulele corpului lui Nostradamus sa fi fost programate pentru a vibra mai incet permitandu-i astfel sa faca o saritura cuantica in viitor.
    Acest rationament ar explica de ce profetul a fost atat de precis: deoarece el vedea cu adevarat evenimentul derulandu-se sub ochii sai!
    Acesta ar explica, de asemenea, de ce Nostradamus fixa rareori data profetiilor sale. El era martor al evenimentelor, dar nu avea nici un mijloc de a sti cand aveau sa se petreaca.

    Legatura dintre Nostradamus si extraterestri se intareste cosiderabil cand analizam omul si evenimentele care-l inconjoara. Examinati urmatoarele puncte:
    1. Activitatea celesta deasupra orasului Saint-Remy de la nasterea sa.
    2. Inteligenta superioara a omului.
    3. Aparatul straniu pe care il folosea pentru a se proiecta in viitor.
    4. Infailibilitatea sa in fata bolii.
    5. Excelenta sanatate de care s-a bucurat in timpul intregii sale vieti.
    6. Marele sau dar de clarviziune.

    RăspundețiȘtergere
  8. 7. In sfarsit, Nostradamus a scris un catren care are cu siguranta un parfum extraterestru. Nu e un pasaj agreabil, dar trebuie sa-l includem:

    O foarte mare (datorata) unui val pestilential
    Se va intinde in jurul polului arctic
    Samarobin la o suta de leghe de emisfera
    Ei vor trai fara legi, nesupusi vreunei politici.

    Acest catren arata ca o ciuma va fi raspandita de o nava aflata la 400 km (100 de leghe) deasupra Polului Nord.
    Nu se cunoaste vreo semnificatie pentru cuvantul "Samarobin", dar pentru Nostradamus aceasta inseamna cu siguranta o nava spatiala.
    Si, bineinteles, extraterestrii de pe aceasta nava nu s-ar supune nici legii, nici politicii.
    Fara indoiala, extraterestrii au hotarat sa-si raspandeasca ciuma peste Polul Nord, pentru ca regiunea este putin populata.
    Se poate ca ei sa aleaga polul pentru a ne avertiza asupra a ceea ce ne asteapta, daca refuzam sa ascultam ceea ce calatorii in spatiu au sa ne spuna.
    In orice caz, trebuie sa reluam viata si profetiile de o ciudatenie nelinistitoare ale marelui profet.

    INFRICOSATOAREA PREZICERE A MARELUI PROFET

    Intr-o scrisoare catre fiul sau, Nostradamus scria: "Inaintea conflagratiei universale, se vor produce inundatii atat de mari incat rare vor fi zonele neacoperite de apa si vor dura atat de mult incat vor pieri cu totii exceptie facand obiectele materiale si pamantul cu formele lui. Inainte si dupa aceste inundatii, in multe tari va fi o seceta atat de mare si atat de multe incendii si pietre incandescente ce vor cadea din cer incat nu va mai ramane nimic nemistuit".
    Cand va avea loc acest oribil eveniment?
    Dupa Nostradamus, Armageddonul va incepe cu apogeul celui mai cumplit dintre razboaie care va dura de la 23 noiembrie la 21 decembrie 1999. Spune ca va fi ciuma, foamete, moarte "prin forta armata" si ca in urmatorii 40 de ani "pamantul secetos va deveni din ce in ce mai uscat".

    RăspundețiȘtergere
  9. A DOUA VENIRE

    Nostradamus de spune foarte clar in catrenele sale ca Hristos va reveni si ne informeaza chiar despre ceea ce se va intampla inaintea aparitiei Sale. Doua versuri dintr-un catren al lui Nostradamus sunt redactate astfel:

    Steaua cea mare timp de sapte zile va arde,
    Un nor va face sa apara doi sori.

    Intr-adevar, steaua cea mare pare a avea aceeasi marime ca soarele. E un fapt rar, dar nu fara precedent. Celebra cometa din 1911 era intr-adevar mai mare decat soarele.
    A doua parte a catrenului e redactata astfel:

    In anul 1999 si sapte luni,
    Din cer va veni un Rege cu o putere infricosatoare.

    Nostradamus nu il numeste pe Hristos, ci Rege. De ce? Pentru ca Hristos inseamna Rege. Cei care presupun ca profetul ar putea face aluzie la un extraterestru coborat dintr-o nava spatiala in 1999 au probabil dreptate pur si simplu pentru ca un alt catren nu spune de unde vine Regele si ce va face pe pamant.

    Domnia umana de origine ingereasca
    Va face sa se nasca pacea si unirea in timpul domniei sale,
    Va tine razboiul captiv, intrerupandu-l pe jumatate
    Ii va pastra in pace timp indelungat.

    Primul vers ne spune de unde va veni si de vreme ce e de origine ingereasca nu poate fi decat din Cer. Va face sa inceteze razboiul pentru mult timp, dar nu pentru totdeauna. Remarcati si faptul ca-l va face sa taca pe jumatate. Totusi, pacea va domni cu adevarat pe pamant mult timp.
    Putem fi, de asemenea, siguri ca dincolo de aceasta domnie de pace ne asteapta o ameliorare inca si mai mare caci Nostradamus scrie fiului sau intr-o scrisoare: "Dupa ce aceasta va fi durat un anumit timp, aproape ca va urma o alta domnie a lui Saturn, o varsta de aur".

    CINE ERA NOSTRADAMUS

    Ceea ce am scris pana acum nu ere opera unui batran ce-si pierduse mintile si care isi petrecea tot timpul aplecat asupra mesei sale de lucru. Nostradamus nu era un vrajitor limbut. A fost un profet adevarat care a stiut sa prevada cele doua razboaie mondiale, razboiul aerian, atacurile submarine, agresiunea lui Hitler, lipsa de grija a Angliei de a se inarma, esecul liniei Maginot in Franta, asasinatele celor doi Kennedy si inca alte lucruri.
    Toate acestea din partea unui om care a trait acum 500 de ani.
    Cum a procedat? Nu stie nimeni. Ceea ce stim e ca nu folosea un glob de cristal, nu intra in transa, nu avea contact cu lumea spiritelor si nu a facut pact cu diavolul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stim ca se aseza pur si simplu la birou, isi lua pana de gasca si scria tot ce-i trecea prin minte. Si-a scris toate prezicerile in catrene, fara a le aseza intr-o anumita ordine.
    De exemplu, un catren putea sa povesteasca ceva ce urma sa se intample la cateva luni, iar cel care urma imediat dupa el putea sa descrie un eveniment care avea sa se petreaca in anii '60.
    Profetul ne-a prevenit asupra bombei atomice.
    A scris despre zborurile in spatiu, despre marirea si decaderea Rusiei.
    A descris Revolutia franceza, Revolutia americana, a scris despre sosirea la putere a lui Cromwell in Anglia, despre Napoleon, despre stapanirea Angliei asupra marilor timp de 300 de ani, numind aceasta tara "Marea Britanie" inainte de-a i se spune astfel. Nostradamus si-a vazut chiar propria moarte la timp pentru a ajuta la pregatirea funeraliilor.
    Putem crede in prezicerile sale despre Armageddon si despre a Doua Venire a lui Hristos? Am fi nebuni daca n-am face-o.

    NOSTRADAMUS, OMUL

    Adevaratul sau nume inainte de a si-l latiniza in Nostradamus era Michel de Nostredame. S-a nascut la miezul zilei de 14 decembrie 1503 (pe stil vechi), la Saint-Remy de Provence. Familia sa era o familie de evrei care s-au convertit la catolicism cand Nostradamus avea noua ani.
    A studiat latina, greaca, ebraica, matematicile si "stiintele celeste". Asa numea el astrologia si aceasta a devenit subiectul sau favorit. Bineinteles, ii placea foarte mult si medicina, dar astrologia a fost cea care i-a creat cea mai mare parte a necazurilor.
    Nostradamus traia in timpul Inchizitiei; o epoca unde nu era bine pentru nimeni sa ramana fidel ideilor ce nu erau in general admise.
    El credea in teoria lui Copernic potrivit careia Pamantul era rotund si se invartea in jurul soarelui. Galilei fusese el insusi persecutat pentru aceasta credinta.
    Parintii sai erau foarte ingrijorati; puteau avea loc repercusiuni, cu atat mai mult cu cat ei erau evrei proaspat convertiti. Pentru mai multa siguranta l-au expediat pe Nostradamus la Montpellier in 1522. In acest oras a avut sansa sa intre in contact cu cele mai inaintate spirite ale tarii din lumea medicinala. A studiat cu ardoare sub conducerea unor profesori excelenti si a putut sa obtina licenta in trei ani.
    Era acum doctor cu o licenta ce-i permitea sa exercite aceasta profesiune. In plus, putea fi sigur de o mare cantitate de bolnavi caci la acea epoca Europa era pustiita de ciuma.

    NOSTRADAMUS, VINDECATORUL

    In secolul al XVI-lea ciuma bantuia in permanenta in sudul Frantei. Forma virulenta de aici era cunoscuta sub numele de carbune deoarece pe corpul victimei apareau mari partile negre.
    Nostradamus a dat dovada de un curaj neobisnuit in fata bolii. Era bun si generos cu saracii loviti de boala si isi arata calitatile umanitare ocupandu-se de oamenii care stiau ca aveau sa moara.
    Nostradamus a inceput sa-si exercite meseria in 1525 si in curand si-a castigat reputatia de a fi un vindecator miraculos. Mergea din sat in sat distribuind leacuri si supragehind restabilirea celor ce fusesera loviti de boala.
    Tanarul facator de miracole nu-si tinea secrete retetele. Intr-adevar, cateva au fost adunate intr-o carte pe care a publicat-o in 1552.
    Daca Nostradamus avea un defect, avesta era incapacitatea sa de a ramane intr-un loc.
    Adora sa calatoreasca si sa vada locuri noi.
    A facut tratamente la Narbonne, pe urma la Carcassonne.
    Se stie ca mai tarziu se afla la Toulouse. Apoi la Bordeaux, unde ciuma a fost deosebit de grava. In final s-a dus la Avignon, unde isi petrecuse tineretea (in parte), si aici a ramas mai multe luni.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aici, la Avignon, i se deschide lumea magiei si a ocultismului.
    Biblioteca acestui oras avea o sectie importanta de ocultism si Nostradamus si-a facut o datorie din a parcurge aproape in intregime acest fond. In timpul sederii sale la Avignon, orasul a primit vizita ligii potificate si a Marelui Maestru al ordinului Cavalerilor de Malta.
    In cinstea lor, Nostradamus a compus o delicioasa reteta de jeleu de gutuie. S-a pretins ca era mult prea dulce.

    NOI NECAZURI

    Nostradamus s-a intors la Montpellier pentru a-si completa studiile medicale. Voia sa obtina doctoratul. Nu-si imagina ca patrunsese in mijlocul dusmanilor.
    Reputatia sa de vindecator miraculos ajunsese si aici inaintea lui si acum se afla in fata unor profesori invidiosi care il copleseau cu sarcasme la adresa pretinselor sale vindecari.
    A incercat el sa le explice leacurile si tratamentele sale prea putin ortodoxe, dar fara nici un succes. Totusi, nu i se putea refuza dreptul de a studia. A obtinut doctoratul si a ramas la universitate ca profesor timp de un an.
    Ar fi ramas probabil mai mult daca nu si-ar fi dezvoltat teorii bizare asupra medicinii si tratamentelor. De exemplu, refuza sa lase sange bolnavilor, ceea ce l-a pus intr-o lumina nefavorabila.
    La vremea aceea se credea ca, luand o mare cantitate de sange unui bolnav, acesta s-ar fi vindecat, oricare ar fi fost boala de care suferea. Nostradamus credea ca acest lucru e absurd.
    Cum isi irita prea des colegii, vindecatorul a hotarat sa cedeze pasiunii sale pentru calatorii si sa mearga sa vada ce se mai petrece prin lume.
    Merse dintr-un loc intr-altul profesand ca medic. Obosit de un oras, pleca intr-altul. Purta o toca neagra de savant si o toga.
    Nostradamus se afla la Toulouse cand a primit scrisoare de la Jules Cesar Scaliger. Acest om era considerat unul din cei mai mari filozofi ai Europei, al doilea dupa Erasm.
    Raspunsul pe care Nostradamus l-a trimis lui Scaliger nu ni s-a pastrat, dar trebuie sa fi fost foarte agreabil de vreme ce Scaliger l-a invitat pe doctorul vagabond sa vina sa locuiasca cu el la Agen. Viata la Agen a fost o fericire pentru Nostradamus, caci aici s-a indragostit.

    NENOROCIREA IL LOVESTE PE NOSTRADAMUS

    In jurul anului 1534 s-a casatori cu o tanara considerata "de rang inalt", frumoasa si deosebit de inteligenta. Au avut un fiu si o fiica. Nostradamus a fost extrem de fericit in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  12. VENEA DINTR-UN ALT TIMP?

    Marele profet era mic de intaltime, robust, vioi si plin de energie. Avea o frunte inalta, libera si un nas lung si regulat. Avea ochi gri si privirea ii era de obicei binevoitoare, dar ea se putea inflacara de manie, furie sau indignare. Fata sa avea in ansamblu o expresie severa, dar placuta. Toata viata, Nostradamus si-a pastrat culoarea in obraji, chiar si la batranete, fara-ndoiala pentru ca petrecea mult timp in aer liber. Avea barba lunga si deasa. S-a bucurat de o sanatate excelenta de-a lungul intregii sale vieti, pana in chiar momentul mortii. E un adevarat miracol ca, desi a fost ani intregi in contact direct cu victimele ciumei, n-a fost niciodata contaminat.
    Nostradamus avea o minte foarte agera. Era capabil sa inteleaga orice subiect, oricat de dificil ar fi parut. In cea mai mare parte a timpului vorbea foarte putin, dar atunci cand i se ivea ocazia putea tine lungi discursuri perfecte.
    Profetul nu avea nevoie decat de patru sau cinci ore de somn in 24 de ore. Se bucura de o mare usurinta in exprimare si le dorea si celorlalti acest lucru. In conversatie era vesel si chiar poznas.
    Era un catolic fervent, se ruga, postea si facea milostenie. Era foarte generos cu saracii, dar prefera tovarasia egalilor sai pe plan intelectual. I se dusee faima in toata lumea cunoscuta, dar aceasta nu l-a facut infumurat. Marele sau succes i-a venit din prezicerile pe care le facea citind in stele si avea cu siguranta un mare dar. Istoricii ii recunosc talentul. Nimic din ceea ce facea nu era supranatural, dar parea sa vina cu adevarat din alt timp.

    RăspundețiȘtergere
  13. "STELELE VA IMPING, NU VA CONSTRANG"

    Marele profet a transformat ultimul etaj al casei sale in camera de lucru. Aici se intari interesul pentru stiintele oculte. Citea toate cartile pe care le putea gasi si se spune ca le ardea dupa ce le termina, dar cu siguranta ca acest lucru nu e adevarat, caci, in calidate de erudit, n-ar fi putut distruge cunostiinte. Poate ca s-a inventat aceasta poveste pentru a-i calma pe cei care-i voiau raul.
    Dupa 1550 a scris un almanah anual si dupa 1554 si-a scris Prezicerile. Succesul acestora din urma l-au incurajat sa inceapa sa-si scrie Profetiile.
    Sunt cu totul 900 de catrene. Unele prezic evenimente ce urmau sa se petreaca peste cateva luni, altele sunt cu secole in avans. Bineinteles, Nostradamus era astrolog, dar nu seamana catusi de putin cu astrologii moderni. Insista asupra faptului ca tot ceea ce prezicea urma sa se realizeze negresit, ca destinul era hotarat o data pentru totdeauna. Nu exista nici o libertate de alegere, cum exista un proverb care spune: "Stelele va imping, nu va constrang".
    Nostradamus isi mentinea spusele oricare ar fi fost opozitia pe care o intalnea. Intr-o zi a spus unui grup de oameni care incercau sa-i puna intrebari incuietoare: "Nu ma veti obliga sa ma dezic, nici in timpul vietii, nici dupa moartea mea".
    Isi scria catrenele profetice pentru secolele urmatoare, opunandu-se ignorantilor care, neintelegand ceea ce acestea voiau sa spuna, aveau tendinta de a le biciui cu dispretul si inversunarea lor. El spunea: "Scrierile mele vor fi mai bine intelese de cei care vor veni dupa moartea mea si de cei care le vor patrunde sensul".

    RăspundețiȘtergere
  14. :) se pare ca Nostradamus era evreu... :) Si din pacate a luat America si vai de noi toti ce face cu ea... Sa ne rugam ca Dumnezeu sa dea Pamantul in mana lui Hristos si a crestinilor si sa interzica Satanei cat mai repede orice influenta asupra acestei mici planete care este atat de importanta spiritual datorita Intruparii...

    RăspundețiȘtergere
  15. CENTURIILE

    Nostradamus si-a grupat catrenele in "centurii", dupa cum le-a numit el, dar acest lucru n-avea nici o legatura cu perioadele de o suta de ani. Fiecare centurie cuprindea 100 de catrene. Avea intentia de a scrie zece pentru a avea in total 1000 de catrene. Nimeni nu stie de ce, dar a saptea centurie n-a fost terminata niciodata. Voia de asemenea sa scrie o a unsprezecea si o a douasprezecea centurie, dar se presupune ca a intervenit moartea .

    NOSTRADAMUS A FOST IN MOD INTENTIONAT IMPRECIS

    De-a lungul secolelor, oamenii s-au plans de stilul obscur si alambicat al lui Nostradamus spunand ca scria intr-un amestec de franceza si italiana, de greaca si latina. E adevarat, dar avea un motiv important pentru a actiona astfel. In acel timp Biserica era foarte puternica in Europa. Daca nu ar fi amestecat in mod deliberat ordinea profetiilor si daca nu si-ar fi ales cu grija cuvintele ar fi putut fi acuzat de magie. Trebuie sa ne amintim ca in secolul al XVI-lea urmarirea pe cale judiciara era departe de a fi ceea ce este astazi. Cu siguranta, Nostradamus n-ar fi avut un proces echitabil. Simplul fapt de a fi acuzat era de ajuns pentru a fi condamnat. Condamnat, ar fi trebuit sa suporte orice forma de tortura care l-ar fi facut sa marturiseasca. Ar fi urmat moartea, fie sub tortura, fie prin spanzuratoare.
    Nostradamus avea si un alt motiv pentru a fi obscur. Avea un talent pentru crearea de imagini.
    Adora sa se joace cu cuvintele. Facea anagrame. Daca in acel timp ar fi existat cuvinte incrucisate, Nostradamus ar fi fost neintrecut.
    Cand vorbea de Anglia, o numea Neptun sau Insule, uneori Anglia sau Marea Britanie. Adeseori vorbea despre o tara numind numai unul din orase, precum Venetia, Geneva, Angoumois sau Dniepr.
    Pe Hitler l-a numit "Hister". Numele lui Napoleon a fost incurcat devenind Pan Nay Loron (Napoleon Roy), Cromwell a fost prezent sub anagrama numelui sau, Old Noll. America era "Occident", Biserica din Roma era Barca de Pescuit.

    UN EXEMPLU DE JOCURI DE CUVINTE ALE PROFETULUI

    Despre Revolutia franceza a scris:

    Sotul despartit va purta o mitra
    Reinceput conflictul se va intinde sub tigla
    De cinci sute un tradator va fi numit Narbonne
    Si garzile din Saulce pe butoaie de ulei.

    Pasareasca? Deloc. E felul in care Nostradamus deghiza ceea ce voia sa spuna cu adevarat si pentru eruditii care cunosc bine Revolutia franceza totul se afla aici, cuprins in aceste patru versuri.
    Tot ceea ce ne trebuie e sa gasim interpretarea exacta.
    De exemplu, Ludovic al XVI-lea a fost despartit de Maria-Antoaneta si cei care l-au arestat l-au obligat sa poarte boneta frigiana sau mitra. Aceasta a avut loc dupa intoarcerea de la Varennes, unde fusese arestata familia regala.
    Doua luni mai tarziu izbucni o batalie la fabrica de tigla de la Tuilleries. Cauza acesteia a fost rezistenta a 500 de barbati din Garda elvetiana a regelui.
    Pana aici Nostradamus a fost cat se poate de precis. Cele doua versuri si jumatate arata ca sotul a fost despartit si ca purta o mitra. S-a intors de la Varennes si un conflict s-a intins asupra fabricii de la Tuilleries. Cauza erau intr-adevar cei 500 din garda elvetiana.
    Si tradatorul Narbonne? In realitate era contele de Narbonne, ministrul de rabzoi. Ludovic al XVI-lea l-a revocat deoarece il banuia de tradare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ultimul vers, "Si garzile din Saulce pe butoaie cu ulei", este asemenea clar pentru cei care cunosc istoria Frantei. Saulce era primarul din Varennes. Avea un magazin si este cel care a arestat familia regala, Maria-Antoaneta fiind gasita printre butoaiele cu ulei din magazin.
    Dupa cum vedeti, Nostradamus avea mare grija sa-si deghizeze catrenele. Facea in asa fel incat stantele sa fie lizibile, dar sensul sa ramana vag. Intr-o zi i-a scris regelui Henric al II-lea: "Dar unii pot spune ca a intelege rima e la fel de usor ca buna ziua, insa sensul este mai greu de priceput". In aceeasi scrisoare, putin mai departe adauga ca: ar fi putut fixa in fiecare catren momentul exact cand ele (evenimentele) urmai sa se petreaca, dar ca aceasta nu ar fi fost pe placul tuturor, iar interpretarea lor si mai putin.
    In prefata la Centuriile sale a scris: "Daca as veni sa vorbesc despre ceea ce se va inampla in viitor, cei din regat, secta, oameni ai religiei si ai credintei ar gasi acest lucru atat de putin in acord cu ideile lor meschine incat ar ajunge sa condamne ceea ce secolele viitoare vor cunoaste si le vor intelege ca fiind adevarate".
    Cum intotdeauna erau prea putini in conformitate cu lumea traditionala, a fost obligat "sa arate in fraze obscure si complicate lucrurile viitoare, chiar cele mai urgente asa cum le percepeam, oricare ar fi fost schimbarile, in asa fel in cat sa nu scandalizeze intelegerea lor firava si sa scriu fiecare lucru intr-o forma mai degraba vaga decat profetica in mod clar".
    REGALITATEA A CREZUT IN NOSTRADAMUS

    Renumele profetului s-a dus in toata Franta si in toata Europa cu o viteza extraordinara. Si aceasta gratie profetiilor, care erau incomplete acoperind trei centurii si o parte din a patra. Nu trebuie sa uitam ca in acel timp cartile erau foarte scumpe si ca nu era publicate decat pentru bogati. Cea mai mare parte a populatiei era analfabeta.
    In 1555, Profetiile au facut mare valva la curtea regala a Frantei. Familia regala era stupefiata, mai ales regina Caterina de Medicis. Ea se interesa de stiintele oculte si ii placea sa se inconjoare de un numar mare de magicieni, ghicitori si astrologi. O parte din curteni erau nemultumiti de Nostradamus deoarece prezisese moartea regelui.
    Totusi, regina trimisese dupa Nostradamus si el porni spre Paris la 14 iulie 1556. In mod normal calatoria ar fi durat opt saptamani, dar regina ii daruise cai odihniti in diferite etape asa incat ajunsese in Orasul Lumina la 15 august.
    A luat o camera la hotelul St. Michel si nici nu se instala bine ca regina il chema. Era nelinistita din cauza prezicerii mortii sotului sau.

    RăspundețiȘtergere
  17. MOARTEA LUI HENRIC AL II-LEA AL FRANTEI

    Catrenul care o tulburase atat de mult pe Caterina de Medicis era formulat astfel:

    Leul tanar il va invinge pe cel batran
    Intr-o lupta singuratica pe camp
    Ii va strapunge ochiul intr-o cusca aurita
    Doua rani venind dintr-una singura si va muri de o moarte cruda.

    Evenimentul s-a produs exact asa cum l-a descris Nostradamus. Henric al II-lea a provocat la lupta un tanar cavaler scotian in timpul unui turneu organizat in cinstea casatoriei surorii sale. Tanarul scotian era contele Montgomery. Henric fusese deja prevenit sa se nu se incapataneze sa lupte, dar el a hotarat sa-si sfideze destinul. Henric al II-lea si tanarul sau adversar purtau amandoi pe armura emblema leului.
    Cei doi cai s-au lovit cu putere. Fu o scurta agitatie. Contele nu avea inima sa se bata, dat fiind faptul ca adversarul sau era cu mult mai batran decat el. Dadu o lovitura slaba de lance. Varful abia daca zgarie gatul Regelui. Dar lancea fu deviata de arma lui Henric al II-lea, ea declansa desciderea vizeriei de protectie a coifului de aur al lui Henric si varful lancei ii strapunse ochiul si rani creierul.
    Henric al II-lea o mai duse cateva ore prada unei cumplite agonii, murind de o moarte cruda.
    Trebuie sa adaugam un post-scriptum: contele Montgomery se numea el insusi Leul cel tanar.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cel mai probabil SUA va fi devastata de incompetenta lui Trump si schimbarea climatica prin uragane si tornade.Vor plati pretul alegeri facute,la fel ca si noi de altfel.

    RăspundețiȘtergere


  19. PROFETUL L-A NUMIT PE HITLER HISTER

    Eruditii care cunosc bine opera lui Nostradamus inteleg de ce profetul a preferat sa-l numeasca pe Hitler Hister mai degraba decat sa-l desemneze pe dictator cu adevaratul sau nume, asa cum a facut-o in cazul lui Franco. Dupa eruditul Stewart Robb, care si-a petrecut toata viata studiindu-l pe Nostradamus, "Hister avea mai mult sens decat Hitler pentru generatiile care l-au precedat. Hister era vechiul nume al Dunarii; aceasta lasa sa se inteleaga ca viitorul dictator era austriac; mai mult, avand aceeasi radacina, greceasca, cuvantul isterie ne da un indiciu despre personalitatea viitorului tiran".
    Nostradamus a prezis nu numai venirea luo Hitler la putere, dar ne-a spus si de unde venea, ne-a vorbit despre parintii sai, despre usurinta de a vorbi si despre abilitatea de a seduce alte natiuni. Catrenul 35 din cea de-a treia centurie:

    Din regiunea cea mai indepartata de vestul Europei
    Din parinti saraci se va naste un copil,
    Care cu limba sa va seduce multi oameni,
    Faima sa va creste in regatul Orientului.

    Fiecare vers se aplica cu exactitate lui Hitler. S-a nascut in regiunea cea mai indepartata de vestul Europei, Austria. Parintii sai erau saraci. A sedus intr-adevar milioane de oameni cu discursurile sale, reusind chiar sa convinga Japonia sa se alature armatelor sale pentru a lupta impotriva Aliatilor.
    Iata un catren autentic cu numele Hister, scris in franceza veche:

    Bestes farcouches de faim fleves tranner,
    Plus part du champ encontre Hister sera,
    En cage de fer le grand fera treisner,
    Quand rien enfant de Germain observera.

    care in traducere da:

    Fiare manate de o foame salbatica vor traversa raurile,
    Cea mai mare parte a campului de bataie va fi impotriva lui Hister,
    Il va tari pe sef intr-o cusca de fier,
    Cand copilul Germaniei nu mai respecta nici o lege.

    RăspundețiȘtergere
  20. NOSTRADAMUS PREZISESE SVASTICA

    Intelegerea unor evenimente situate atata de departe in viitor este de-o ciudatenie nelinistitoare. Nu putem decat sa presupunem ca intr-un fel sau altul el a fost prezent pentru a vedea simbolul atat de profund dispretuit de atatia oameni. Dar cum? Proiectie astrala? Zbor spatial fizic in viitor? Iata catrenul:

    Marele pontif de partea partidului razboinic
    Care va suprima tarile scaldate de apele Dunarii,
    Crucea urmarita oricat ar costa,
    Captivii, aurul, bijuteriile, mai mult de o suta de mii de rubine.

    Primul vers ne vorbeste de Papa Pius al XII-lea, care a fost criticat in timpul razboiului pentru lipsa sa de energie fata de nazisti si Mussolini. "Crucea urmarita oricat ar costa" este o interpretare imprecisa, ar putea insemna si crucea incarligata, svastica. Partidul nazist a luat nastere in Austria, tara prin care trece Dunarea. Ultimul vers ne vorbeste de milioanele de franci si bijuterii personale luate de la victimele nazistilor.

    RAZBOIUL LUI HITLER

    Acest catren descrie al doilea razboi mondial:

    Un capitan al marii Germanii
    Va veni sa dea un ajutor viclean; rege al regilor,
    Pentru a ajuta Ungaria,
    Razboiul sau va provoca o mare varsare de sange.

    Hitler a numit cel de-al treilea Reich Grossen Deutscheland, ceea ce inseamna Marea Germanie. A invadat Polonia si Ungaria sub pretext ca le ajuta, argument subliniat de Nostradamus si intr-un alt catren. Numarul oamenilor ucisi in razboiul provocat de Hitler a fost estimat la aproximativ 20 milioane.

    HITLER SI PAPA

    Nostradamus a vazut cu precizie problema care se punea in Italia in catrenul urmator:

    Libertatea nu va fi aflata, va fi
    Instrainata de un om negru, mandru, grosolan si nedrept,
    Cand problema papei e dezbatuta de Hister,
    Republica Venetiei va fi torturata.

    Ceea ce se apropie incredibil de evenimentele reale. In anii 1934-1938, Mussolini a pus la cale intrigi pentru a ajunge la un acord cu Hitler. s-au intalnit la Venetia cand Mussolini era director. "Negrul" la care se refera Nostradamus erau fara nici o indoiala fascistii sau camasile negre. Papa a semnat un Concordat intre Mussolini si Vatican in 1928. Cum o spune Nostradamus, "Republica Venetiei va fi torturata". Venetia insemna Italia, care a fost torturata de nenorociri si razboi, exact asa cum prezisese profetul.

    RăspundețiȘtergere
  21. AL TREILEA RAZBOI VA DISTRUGE PROBABIL AMERICA

    Nostradamus se joaca sigur cu cuvintele in acest catren, dar se face bine inteles:

    Zeii vor face omenirea sa inteleaga
    Ca e responsabila de un mare razboi
    Inainte ca cerul sa fie degajat de arme si proiectile
    Cele mai mari stricaciuni vor fi impuse in stanga.

    Profetul ne spune ca nu vom sti cu adevarat cine a inceput cel de-al treilea razboi mondial, cu toate ca in alte catrene arunca fara ocolis vina asupra Chinei. Spune ca cerul va fi plin de arme si proiectile si ca cele mai mari stricaciuni vor fi facute in stanga. Expresia "la stanga" ramane misterioasa pana cand aruncati o privire pe harta. Tara din stanga este America. Pentru ca Nostradamus se afla in Europa...la dreapta fiind Asia, atunci la stanga este America.
    Este evident ca Nostradamus detinea cunoasterea mistica a marelui secret din Apocalipsa si aceasta cunoastere rezolva pentru noi sensul profund ascuns in spatele "fiarei apocaliptice". In Apocalipsa XIII, 18, Sfantul Ioan Evanghelistul spune: "Aici e intelepciunea. Cine are pricepere, sa socoteasca numarul fiarei caci este numar de om. Si numarul ei este 666".
    Daca intoarcem 666 vom obtine 999. Ne-am putea referi de asemenea la H.G. Wells si alti scriitori de science-fiction care ne vorbesc de invazii ale unor fiinte venite dintr-o alta lume.
    E interesant de notat ca in unele interpretari versul profetului e scris: "Inainte si dupa, razboiul va domni in fericire". Altele il scriu: "Inainte si dupa, Marte va domni dupa placul sau".
    Cel de-al doilea are mai mult sens. Astazi stim ca Marte este o planeta moarta si ca exista putine sanse sa suferim o invazie venita din acea parte. Si totusi, ceea ce a vazut Nostradamus este poate o invazie venita dintr-un spatiu indepartat, din directia planetei Marte.
    Inainte de a iesi la pensie, generalul Mac Arthur a prezis, intr-un discurs pronuntat la West Point, ca intr-o zi toate fortele umanitatii se vor uni pentru a sustine un razboi interplanetar. Poate ca citise previziunile lui Nostradamus.

    RăspundețiȘtergere


  22. O PERIOADA GLACIARA IN STATELE UNITE

    Pamantul si aerul vor ingheta intr-atat apa
    Cand vor veni sa se roage zilei de joi.
    Cel care va veni nu va fi niciodata la fel de drept
    Ca partenerii care vor veni sa-l onoreze.

    Perioada glaciara care va veni va lovi oare numai Statele Unite? Se pare ca profetul pe ele le-a ales in acest catren infricosator. De unde stim ca tocmai despre Statele Unite e vorba? Nu e greu de inteles. Sabatul crestinilor are loc duminica. Pentru evrei e sambata, iar pentru musulmani vinerea. Statele Unite au o traditie unica, celebrata doar o data pe an, Thanksgiving Day, care cade totdeauna joia.

    CUTREMURE SI RAZBOI VENIT DIN SPATII INTERSTELARE

    Acest catren, care este confirmarea unei alte profetii, explica un fenomen rar in cer. Profetul scrie:

    Cutremurul va fi atat de mare in luna mai.
    Saturn in Capricorn, Jupiter si Mercur in Taur.
    De asemenea, Venus in Cancer, Marte in Fecioara,
    Incat grindina va cadea mai mare decat oul.

    Pe o cale ocolita Nostradamus ne spune ca un enorm cutremur va zgudui violent planeta in timpul lunii mai. Conjunctia planetelor asa cum e ea descrisa de scriitor din secolul al XVI-lea a avut deja loc in aprilie 1929. N-a fost nici un cutremur in aceasta perioada, cel putin un de aceasta amploare. Urmatoarea data cand planetele vor ocupa aceeasi pozitie va fi 10 mai 3755. O data foarte indepartata, desigur.
    Ultimul vers este partea cea mai interesanta. Grindina mai mare ca oul. Cei mai multi dintre noi au vazut sau au auzit vorbindu-se de grindina mai mare decat mingile de base-ball.
    Dar aceasta nu se va intampla in acelasi timp in lumea intreaga. Marele profet ne arata ca acesta va fi cazul in timpul cutremurului.
    Deci, dupa toate aparentele, ouale reprezinta un razboi cu arme pana atunci necunoscute.
    Si purtat poate de catre fiinte pana atunci necunoscute, venite din galaxii indepartate.
    Daca atacul ar fi fost suportat de o regiune anume, Nostradamus ar fi spus-o, asa cum o face in catrenul urmator.

    RăspundețiȘtergere
  23. RUSIA SI SUA IMPOTRIVA OMULUI DE SANGE

    In repetate randuri Nostradamus desemneaza Statele Unite sub nume diferite. In acest catren sunt desemnate prin "Nouvelle Lauda", ceea ce s-ar traduce prin Tara Noua. E un termen folosit in mod curent in secolul al XVI-lea pentru a desemna continentul nord-american. Totusi, catrenul ne surprinde foarte mult:

    Intr-o zi cei doi mari sefi vor fi prieteni;
    Se va vedea cum marile lor puteri vor creste,
    Tara noua se va afla
    In varful puterii sale.

    S-ar parea ca cei doi mari sefi despre care e vorba ar fi Statele Unite si Uniunea Sovietica. La acea epoca cele doua puteri se vor uni. Pentru ca un astfel de eveniment sa aiba loc trebuie ca vor avea de infruntat o amenintare mai puternica decat amandoua. Aici intra in scena omul de sange. Cine este? Unii sustin ca e cel de-al treilea anticrist, care va trebui sa-si intareasca din nou puterile cand cele doua puteri se vor uni. Inca o data nu ni se precizeaza data cand toate acestea vor avea loc, trebuie deci sa presupunem ca profetul a avut viziuni cu cel de-al treilea anticrist in diferite perioade ale vietii sale si ca le-a notat asa cum i s-au prezentat acestea. Asa cum am spus, i-a numit pe Napoleon si Hitler ca fiind primul si cel de-al doilea anticrist. Cel de-al treilea n-a fost numit, dar abunda aluziile la adresa lui.

    RăspundețiȘtergere




  24. SUA SI RUSIA, ATACATE

    Se pare ca omul de sange isi va lansa atacul impotriva celor doua mari puteri la rasaritul soarelui, asa cum putem vedea in acest catren:

    La rasaritul soarelui se va vedea un foc mare,
    Zgomotul si lumina se vor intinde spre Nord,
    Pe glob se vor auzi tipete si moartea,
    Moartea ii asteapta prin fier, foc si foamete.

    Catrenul ne lasa sa subintelegem ca tarile din nord, SUA si Rusia, vor avea de facut fata unui imens bombardament la rasaritul soarelui. Acesta va fi urmat de o perioada de imense distrugeri. Ceea ce ne permite sa presupunem ca omul de sange, oricine ar fi el, va reusi sa cucereasca cele doua mari puteri.



    ANTICRISTUL ATACA AMERICA SI MAREA BRITANIE

    In acest catren Nostradamus nu ne spune cine e anticristul, dar il numeste precis pe cel care-l va trimite:

    Primul ministru al Londrei gratie puterii americane
    Va impovara insula Scotiei cu o rece povara.
    Regele Reb va avea un anticrist atat de inspaimantator
    Care va aduce tuturor mari nenorociri.

    In acest catren avem o situatie care s-a produs deja si alta care trebuie sa vina. Primul ministru englez in vremea cand Scotia a primit o rece povara este Harold Macmillan. Povara rece o constituie submarinele Polaris cu baza in largul coastelor scotiene. Profetul ne spune ca regele Reb va avea un anticrist ingrozitor care va aduce nenorocirea Americii si Marii Britanii. In momentul in care scriem acestea regele Reb nu a fost indentificat. S-ar putea sa nu fie cu adevarat rege, ci un sef de stat. Asteptam sa vedem ceea ce omul sau de sange a rezervat celor doua tari de limba engleza.

    RăspundețiȘtergere


  25. AMERICA IN PERICOL LA 7 DECEMBRIE 2024

    Pericolul nu este descifrat, dar este intr-adevar srios:

    In slabe liste, mari calamitati
    Peste America si Lombardia. Focul
    In vapor, ciuma si captivitatea
    Mercur in Sagetator, Saturn avertizeaza.

    Aceasta configuratie a planetelor indicata in ultimul vers nu se va produce decat la 7 decembrie 2024. Ultima data s-a petrecut in 1839. Cuvantul pe care Nostradamus l-a folosit pentru a desemna Lombardia era Insurbia, ceea ce ar putea insemna de asemena Milano. Pericolul ciumei si al captivitatii se aplica Americii si Lombardiei sau orasului Milano. Nu stim de unde va veni acest pericol. Nu exista nici un indiciu.

    RăspundețiȘtergere
  26. NOI APARATE ZBURATOARE

    Trebuie sa recunoastem ca urmatorul catren ne descumpaneste in ansamblul sau, dar ne arata cu claritate ca zborurile cu ractie vor sfarsi prin a fi depasite:

    O revolutie fara varsari de sange, fara lupta.
    Oamenii intr-o dezordine regretabila incearca sa obtina perfectionari
    Dincolo de competenta lor. Esec. Apor exaltare. Fortele Pamantului
    Se inclina in fata unei noi puteri de deasupra norilor.

    O revolutie fara varsari de sange sau lupta trebuie sa fie in legatura cu o revolutie industriala sau cu un mijloc revolutionar de a face ceva ce ne este tuturor familiar. Oamenii despre care vorbeste profetul trebuie sa fie oameni de stiinta esuand in cautarea unor raspunsuri. Dar, din fericire, pana la urma reusesc in ceea ce au intreprins si sunt plini de exaltare sau usurati.
    Nostradamus virbeste despre forte ale Pamantului care cedeaza, dar care ar putea fi acestea? Fortele magnetice, forta de agitatie, timpul? Singurul indice apare in expresia "deasupra norilor". Plecand de aici avem impresia ca profetul vorbeste despre o noua metoda de a zbura, o metoda care sfideaza poate legile gravitatiei, fara a avea nevoie de propulsia prin reactie. Poate o masina gravifica sau un motor asemanator celor folosite de OZN-uri?

    UN RAZBOI SPATIAL?

    Nostradamus descrie un adevarat razboi al stelelor, dar nu ne spune cine sunt cobatantii:

    Albinele inteapa printre fulgere si tunete,
    Invalmaseala. Frica. Spaima misterioasa. Pestele tremura.
    Guvernele patreaza o tacere ciudata in timp ce cerurile
    Lanseaza populatiei mesaje nelinistitoare. Estul si Vestul se intuneca.

    Un razboi spatial? Posibil. Dar intre cine si cine? Albinele sunt oare cu adevarat OZN-uri sau sunt propriile noastre nave spatiale in lupta cu nave spatiale ale unuei tari? Nu stim, dar orice s-ar intampla pe cer, putem vedea de pe pamant. Tunetele si fulgerele reprezinta arme de tragere de un anumit gen. Nu stim ce fel de mesaje nelinistitoare sunt lansate pe pamant. Intunecarea Estului si Vestului se leaga ca un black-out mondial in timp ce combatantii isi continua lupta in spatiu.

    RăspundețiȘtergere
  27. MARIA- MESAGERA A BINEVOIRII

    In acest catren aflam un indice despre momentul in care Fecioara Maria isi va face aparitia si de ce:

    Dupa trecerea cometei, pestele pluteste pe o parte,
    Paganii se bucura, pacatul triumfa, opera lui Satan reuseste,
    Mama Regelui cu un aer sever in timp ce lacrimile ii curg pe obrajii palizi
    Si o ciuma nestapanita domneste in toata tara.

    Dupa interpretarea noastra, ne putem astepta la frecvente aparitii ale Fecioarei Maria dupa ce cometa Halley va fi strabatut cerul, adica dupa 1986. Pestele care pluteste pe o parte este mort sau pe cale sa moara. Pestele e biserica catolica. Nu stim daca puterea Papei va fi uzurpata sau daca in urmatorii trei ani conditiile economice vor fi de asa natura incat dificultati de ordin financiar vor dobori Biserica. Dimpotriva, ceea ce stim e ca Biserica nu-si diversifica bunurile in asa fel incat prabusirea institutiei financiare care detine banii Bisericii inseamna automat prabusirea Bisericii insasi.
    Al doilea vers ne spune ca lumea va pacatui mai mult ca oricand si ca eterna lupta pentru bine si rau va vedea cum castiga raul. Fecioara va aparea din nou, cu fata severa si in lacrimi pentru ca lupea l-a parasit pe Fiul sau. Nu trebiue sa luam cuvantul "ciuma" in sens literal. Presupunem ca Nostradamus vorbeste de un rau care se raspandeste pretutindeni precum ciuma.
    Se pare ca Fecioara va veni printre noi in speranta de a rascumpara o lume pierduta pentru hedonisti. Nu este sigur ca va reusi. E mai probabil ca cei care vor declara ca au vazut-o pe Sfanta Fecioara vor fi calomniati. Mass-media va trata aceste evenimente ca pe un fapt divers si le vor aseza in aceeasi categorie cu aparitiile OZN-urilor sau a altor istorii de senzatie.
    ZIUA IA LOCUL NOPTII

    La drept vorbind, nu cunoastem semnificatia acestui catren. Sunt prea multe supozitii de facut. Evenimentul; insusi este senzational si nu stim de ce trebuie sa aiba loc:

    Ziua ia locul noptii, o mare spaima pretutindeni,
    Un avertisment dat, o femeie cere razbunare,
    Enorme bubuituri in Sicilia, la Dijon, la Roma. Teroare.
    Sangele curge in orase in timp ce un fals Dumnezeu se umileste.

    Se pare ca un eveniment va face ca noaptea sa fie la fel de stralucitoare ca ziua. Sa fie vorba de o explozie nucleara? Exista un avertisment dat de cineva si apoi Nostradamus mentioneaza o femeie, ar putea fi Fecioara Maria, dar n-o putem vedea pe mama lui Iisus facand ceva din razbunare. Italia si Franta sunt legate in aceasta profetie. Vor cunoaste bubuituri, dar oare acestea sunt fizice precum cutremurele de pamant ori politice sau sociale? Un fals Dumnezeu umilindu-se este vag. Ca si faptul ca sangele va curge in orase. Acest catren nu va deveni cu adevarat clar decat atunci cand se va intampla.

    RăspundețiȘtergere
  28. O EPIDEMIE DE STIGMATE

    Iata acum catrenul poate cel mai ciudat dintre toate. Prezicerile sale n-au nici o legatura cu ceea ce marele profet spusese mai inainte:

    Cinci gauri apar. Boala se intinde,
    Bisericile sunt pline de credinciosi, se vad dare
    De sange. Roma ia in deradere; enigma devine mai tulburatoare.
    Statuile plang si Regele cere raspunsuri inainte sa moara.

    Asa cum stiti si dumneavoastra stigmatele sunt rare. Numai cei mai mari sfinti au acest privilegiu. In toata istoria nu exista decat zece sau unsprezece persoane care sa fi fost insemnate cu adevaratele stigmate ale lui Hristos. Totusi, Nostradamus ne vorbeste aici de cinci gauri si de extinderea bolii. Iisus Hristos a avut cinci rani datorate cuielor batute: doua la maini, doua la picioare si una in coste facuta de lance.
    Vom vedea o epidemie de stigmate? Totul ne face sa credem ca da si din cauza acestui fenomen multi crestini credinciosi se vor imbulzi spre biserica pentru a se ruga. Pretutindeni se vor vedea dare de sange. Nu stim cati oameni vor fi atinsi.
    Catrenul ne spune ca Roma va lua in deradere acest fapt. Aceasta semnifica Vaticanul. Este binecunoscut faptul ca biserica nu accepta repede miracolele, oricare ar fi ele. Motivul e simplu. Biserica este eterna. Probabil ca va lasa sa treaca un timp inainte de a accepta epidemia stigmatelor.
    Enigma devine mai tulburatoare atunci cand statuile, icoanele, tablourile sfintilor si ale profetilor vor incepe sa planga. Acesta este de asemenea un fenomen rar, dar e clar ca nu se va produce in aceasta perioada dificila. Nostradamus spune de asemenea ca un Rege va cere raspunsuri inainte de moartea sa. In aces caz Regele trebuie sa fie Papa, care va incepe o ancheta sperand sa primeasca raspunsurile ianinte de a muri.

    ANTICRISTUL ESTE NUMIT!

    In doua din catrenele precedente, Nostradamus cita doua nume pe care le descria ca fiind cel de-al treilea anticrist, Napoleon Si Hitler fiind primul si cel de-al doilea. Aceste nume, anagrame dupa toate aparentele, erau Alus si Mabus. Daca aceste doua catrene erau misterioase, cel de mai jos nu este nici el mai putin:

    Marte si Sceptrul vor fi uniti,
    Sub Cancer va fi un razboi dezastruos;
    Mai tarziu, un nou suveran Laus Masbu va fi consacrat
    Dominand sangeros timp de 27 de ani.

    Numele, Laus Masbu, este probabil o anagrama. De data aceasta insa Nostradamus il leaga de razboiul de 27 de ani pe care l-a prezis deja. Daca studiati astrologia veti putea sti ca Marte si Sceptrul vor fi uniti sub Cancer in anul 1999. Aceasta va fi data inceputului razboiului.

    (La acea unire dintre Marte si Sceptru se refeta la eclipsa totala de soare ce a avut loc in luna august parca in anul 1999).

    IMPERIUL LUI ANTICRIST

    Razboiul de 27 de ani nu este o imagine placuta si Nostradamus nu incearca sa infrumuseteze tabloul:

    Doua decenii plus 7 marele imperiu domneste,
    Foametea, ciuma, sangele, lacrimile, razboiul.
    Anticristul este vesel si multimile striga si
    Cer pe Xerxes. Opresiune pentru toti intr-o lume agitata.

    Imperiul lui anticrist domneste timp de doua decenii plus sapte, adica 27 de ani. Tabloul este sumbru. Milioane de oameni vor muri din diferite motive. Dupa toate aparentele singurul fericit in aceasta lume este anticristul si suita sa. Tipetele care il cer pe Xerxes sunt firesti. Xerxes era un rege al Persiei din dinastia Asemenizilor. Era fiul lui Darius I si s-a urcat pe tron in 466 inainte de Hristos. El a reunit una din cele mai mari armate din lume. A invadat Grecia si a recucerit Egiptul. A fost un sef bun, am putea spune despre el ca a fost opusul unui anticrist.

    RăspundețiȘtergere
  29. SFARSITUL LUMII

    Asa cum am declarat-o deja, catrenele care prezic sfarsitul acestei epoci nu inseamna sfarsitul lumii in sensul literal al cuvantului, ci ca se va schimba intr-un mod atat de dramatic, incat nu o vom mai recunoaste. E ceea ce ne spune Nostradamus in acest catren (primul vers era ster):

    Tenebrele se abat asupra Pamantului.
    Mari eclipse. Nordul si sudul se schimba.
    Razboiul si natura se unesc impotriva pacii. Holocaustul din cer
    Face sa ploua sange pe stanci si fata noastra e mutilata.

    Iata tabloul. Cand va izbucni razboiul de 27 de ani in 1999 vor fi eclipse care vor intuneca pamantul. Polul nord si polul sud se vor schimba, ceea ce va provoca pretutindeni o vreme infricosatoare. Razboiul va fi deja destul de oribil, dar natura va inrautati si mai mult lucrurile, rasturnand intreaga planeta prin cutremure monstruoase. Holocaustul din cer nu pot fi decat exploziile nucleare.
    Va fi varsat sangele a milioane de oameni. Fata noastra mutilata vrea sa spuna pur si simplu ca fata pamantului va fi de-acum schimbata.

    UN SEF GERMAN

    Acest catren ne aminteste ca razboiul nu va dura vesnic si ca se va termina (acest razboi de 27 de ani) prin sosirea la putere a unui om al pacii:

    Un nou suveran se va ivi din al cincizecilea grad nord,
    Reinnoieste pestele altadata puternic. Un mileniu de pace.
    Roma se reconstruieste si mana divina aproape de suveran
    Se indeparteaza. Pamantul se reinnoieste, dar cicatricile se vindeca greu.

    Xerxes-ul care doboara in final anticristul este german sau de descendenta germana. Biserica este salvata si restaurata. Vom avea pace pentru 1000 de ani si in acest timp Roma va redeveni o mare putere.
    Avem impresia ca seful german a fost calauzit de Sfantul Duh in cruciada sa impotriva fortelor raului. Incet-incet, pamantul se reinnoieste, dar cicatricele razboiului au nevoie de mult timp sa se stearga. Nostradamus vrea poate sa spuna ca exploziile nucleare vor face ca numeroase regiuni sa fie de nelocuit timp de multi ani din cauza radiatiilor.

    CUTREMUR DE PAMANT

    In timpul lungii perioade de pace ce va dura 1000 de ani, pamantul va fi insa victima unor catastrofe nucleare, ne spune Nostradamus. Manuscrisul ascuns atata vreme ne dezvaluie doua catrene. Iata-l pe primul:

    Gradina lumii, aproape de tarmurile Pacificului,
    Pe drumul Marii falii,
    Se vor prabusi intr-o mare cuva. Oamenii bolnavi
    Obligati sa bea ape sulfuroase otravite.

    Orasul Los Angeles are reputatia de a fi gradina lumii. Este marginita de apele Pacificului. Catrenul vorbeste despre Falia de la St. Andreas si ne spune ca Los Angeles va fi victima unui cutremur de pamant. Se pare ca orasul se va scufunda cand Falia va deveni mai adanca si va desparti orasul de Continent. Locuitorii Californiei vor fi obligati sa bea apa de mare, probabil dupa ce o vor fi desarat.
    Curios, Edgar Cayce a facut aceeasi prezicere asupra destinului Californiei. Cayce a spus ca intai California va suferi un cutremur de pamant si apoi va fi inundata.
    Edgar Cayce a fost un profet american si fara indoiala cel mai mare de la Nostradamus. Era profesor intr-o scoala de duminica presbiteriana din Virginia Beach, in statul Virginia. Practica hipnoza asupra lui insusi de doua ori pe zi si in timp ce se afla in transa diagnostica sute de boli fizice si efectua mule vindecari. De asemenea facea "lecturi de viata" avand legatura cu incarnarea indivizilor.

    RăspundețiȘtergere



  30. UN MARE CUTREMUR DE PAMANT

    Marele profet nu da nici o data. Cuvintele sunt infricosatoare:

    Cand se va sfarsi calmul, pamantul se va zgudui atat de tare
    Incat Marele Teatru plin, va fi in ruine;
    Aerul, cerul, pamantul intunecate si agitate
    Si ateii vor implora pe Dumnezeu si sfintii.

    Cand zarurile au fost aruncate si cand moartea se apropie toata lumea crede in Dumnezeu.

    CAND VA FI SFARSITUL LUMII?

    Nostradamus a compus doua catrene privind adevaratul sfarsit al lumii. Amandoua contin numarul sapte:

    In momentul revolutiei numarului sapte,
    Va sosi, in momentul jocurilor hecatombei,
    Nu desparte de marele secol o mie
    Incat mortii vor iesi din morminte.

    Catrenul respecta destul de fidel ceea ce ne spune Biblia despre sfarsitul lumii cand mortii vor invia. Dar aceastea nu se va intampla inainte de triumful simbolic al Bisericii. Invierea vine dupa marea masacrare, dupa jocul hecatombei. Bineinteles, sfarsitul lumii inseamna aici sfarsitul habitatului uman pe pamant.
    Catrenul urmator este si mai explicit:

    Douazeci de ani dupa trecerea domniei lumii,
    Sapte mii de ani un altul isi va mentine putearea,
    Apoi profetia mea se va implini si termina.

    Alti mari profeti nu sunt de acord cu Nostradamus. Aristarc, de exemplu, spune ca lumea se va termina in 2404. Daretes Dirrachinus credea ca lumea va dura 5552 de ani. Herodot si Linus au spus ca vom pieri dupa 10.000 de ani. Dionysius era sigur ca vom supravietui pe pamant timp de 13.984 de ani. Casandra a fost cea mai optimista dintre toti: lumea se va sfarsi dupa 180. 000 de ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos ptr toate postarile d_voatra pentru noi (cei care suntem mai putin informati)
      O zi frumoasa

      Ștergere
  31. 02.58 de unde stii tu ce a profetit? Sunt doar presupuneri si atat! Nu mai induce lumea in eroare!

    RăspundețiȘtergere
  32. http://profetieavertisment.ro/mesaje/1216/cei-care-ii-injura-pe-profetii-mei-ma-injura-pe-mine/

    RăspundețiȘtergere
  33. Daca stam bine si privim in jurul nostru cu tot ce se intampla acum pe Pamant Nostradamus se cam adeveresc treptat.
    Este greu de descifrat catrenele lui.
    Referitor la America a prezis ca ca va avea un conducator de culoare si a fost Obama.
    A prezis ca 2 tari vorbitoare de limba engleza vor pieri.
    Acum nai Dumnezeu va hotara ce va fi.

    RăspundețiȘtergere
  34. Anticristu si.a racolat oamenii si acestia lucreaza.
    Cum spunea dna Maria, lumea fuge la anticrist
    Chinezii din pacate sunt atei, ceea ce.i face mai lesne munca la satan. Chiar sapt. asta chinezii au facut manevre militare impreuna cu rusii si chiar japonezii- de mare amploare chiar fara precedent. Asta da de gandit, e o coincidenta faptul ca cel mai popular ziar de la rusi a avertizat populatia sa se preg. de razboi.
    Intre una si cealalta, lumea nu da semne de schimbare in bine, s.a inceput cu razboiul economic, si tot ce.i posibil sa se ajunga la o noua criza.

    RăspundețiȘtergere
  35. Foarte interesante lucruri despre Nostradamus , despre unele din ele habar nu aveam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca iti foloseste sa citesti pe acest blog, ai aflat lucruri despre care nu ai stiut.

      Ștergere
  36. prea mult copy paste-adevarul il stie DUMNEZEU-vom trai si vom vedea

    RăspundețiȘtergere
  37. pentru viitor catrenele lui NOSTRADAMUS se implinesc dupa ce s-au produs faptele asadar sa nu ne asteptam la lucruri exacte-la DUMNEZEU NU EXISTA TIMP SI SPATIU -noi oamenii am inventat aceste coordonate pentru a ne putea descurca pe planeta

    RăspundețiȘtergere
  38. Very good info. Lucky me I found your blog by chance (stumbleupon).
    I have book marked it for later!

    RăspundețiȘtergere