sâmbătă, 15 septembrie 2018

HARTA ROMANIEI SECTIONATA CA LA UN CUTREMUR INTENS !


               15 Septembrie 2018,ora 7,12 dimineata !

                                 Dragii mei,

La aceasta ora m-am trezit si vad stand in pat cu ochii inchisi,vad sub plafonul camerei mele,chiar deasupra mea ,vad HARTA  ROMANIEI intreaga,neatinsa.

Imagini pentru fulgere
Imagini pentru harta romaniei.

Brusc,precum fulgerul pe Cer, vad cum HARTA ROMANIEI se crapa, este sectionata de la Nord spre Sud.
Ex:
Imagini pentru fulgere
.
Cum ar fi din toata partea Nord -Estica,pana la Marea Neagra ,imi spune chiar acum un glas.
După ce HARTA ROMANIEI a fost sectionata,vad inspre Sud,chiar in inima Sudului ,cum ar fi intre Ilfov -Dambovita-Dolj-Teleorman,adica ,toata partea sudica a Romaniei.vad cum Pămantul era rupt in doua si distantat.
Deoarece nu intelegeam ce inseamna toate acestea, am zis in gandul meu:
        Doamne,dar eu nu stiu ce inseamna aceasta.
Moment in care,cele doua parti sudice,s-au lipit la loc una de cealalta.
Atunci mi-am dat seama ca, este posibil sa aiba loc vreun Cutremur mai intens.
Dragii mei, totusi ,eu nu vedeam nimic cutremurandu-se,si nici nu auzeam ceva care sa spuna de vreun posibil Cutremur intens.
Ceea ce vedeam,era ruptura de sus pana jos,iar jos, toata partea sudica de un negru dens si rupt (la primele secunde),după care ,totul a revenit la loc,adica,cele doua "falii" s-u alipit una de cealalta.
Prieteni dragi, tot mai des am scris despre CUTREMURE care s-au produs infara ROMANIEI sfinte.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa apere NOUL SĂU Ierusalim ,si sa nu ne lase din Mâna Sa cea Atotputernica si Atottiitoare.
Sa fim ferm convinsi dragilor,de faptul că, suntem si vom fi apărati de vom avea acel graunte de Credinta in inima si-n suflet, si de-L vom iubi pe DUMNEZEU si pe PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU,cu toata inima noastra si din tot sufletul nostru,nu ne va fi teama de nimic absolut.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si sa alungam ura si jignirile din sufletul nostru, de pe limba noastra.
Numai asa ne vom face bineplacuti PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUMINII, Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                             Cu dragoste,Maria.

P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

26 de comentarii:

  1. D.na Maria, va rugam,spuneti-ne pe unde trecea crapatura, fulgerul? Constanta era pe linia crapaturii? Probabil ca acest mesaj are legatura cu cel dinainte, cu Valeu se cutremura, adica era cutremur mare in Moldova, deci va fi in tara noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca va fi crapatura prin sudul Moldovei si nu pe la Constanta ...

      Ștergere
    2. Nu era in jurul CONSTANTEI. Ci exact asa cum am explicat in articol. Cu drag !

      Ștergere
  2. Daca poporul Roman,nu se trezeste sa apere tara Sfanta a Mantuitorului,prin rugaciune si fapte bune,sa nu fie vanduta strainilor,si sa nu aceptam legea homoxesualilor,sa fie votata la noi in tara.Daca suntem indiferenti si nu uniti,in Romania va fi cutremur de 10 grade,de va fi Romania,rupta in doua,asa mare pedeapsa ne va da Sfanta Treime,ca ne-am indoit de profetiile trimise de Duhul Sfant,prin doamna Maria.Vor scapa cei care il iubesc pe Dumnezeu,din suflet si cu fapte bune,adica sa-ti iubesti aproapele,si pace pe pamant,ca toti suntem copiii Lui Dumnezeu.Multi Romani,plecati se vor intoarce acasa,ca iadul se apropie de pamant.Fiecare este liber sa-si apere sufletul cum doreste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da și eu cred ce ai spus.va fi jale mare nu votați LGBT.sodomitii și lesbienele.nu nu .

      Ștergere
    2. Familia= are la baza uniunea dintre o femeie si un barbat. In Constitutie sa se precizeze clar ce inseamna soti= femeie si barbat. Este periculos sa existe casatorii intre barbat si barbat sau femeie si femeie, pentru ca acestia nu vor putea procrea iar atunci se vor gandi la adoptie, iar daca vreun copil va ajunge in sanul unei familii de homosexuali sau lesbience... ajunge cu acelasi narav, astfel are toate sansele sa devina la randul sau un homosexual sau o lesbianca. Astfel viata lui devine una modelata in acea directie si nu este bine.

      Ștergere
    3. 18.01, 21.09,00.11 vi s-au spalat creierele? Uniunea dintre un barbat si o femeie este deja prevazuta in codul civil foarte clar. PSD-ul vostru va minte si va manipuleaza ordinar. Referendumul nu prevede votarea LGBT, cat de cretin sa fii sa nu intelegi? Vorbiti numai prostii! Acest referendum este INUTIL, legea deja de mult timp in codul civil. Informati-va inainte sa debitati prostii.

      Ștergere
    4. Legile se pot schimba peste noapte...constitutia NU!
      Ai inteles 7:25, cum e cu spalarea asta?

      Ștergere
    5. 07:25,
      gresesti, caci in Constitutia Romaniei, la art. 48, alin 1) scrie:

      "ART. 48
      Familia
      (1) Familia se intemeiază pe căsătoria liber consimtită intre soti, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea părintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor."

      07:25, deci nu-i destul, caci trebuie sa fie definita notiunea de FAMILIE ca uniune intre o femeie si un barbat (nu intre soti- cum e prevazut acum). Trebuie neaprat modificat si in Constitutia Romaniei pentru a fi batuta in cuie aceasta definitie (unde sa fie precizat clar faptul ca familia se bazeaza pe casatoria liber consimtita intre o femeie si un barbat). O lege, fie si codul civil mai poate fi modificat/a dar Constitutia mai greu- a surprins bine Alexandru acest aspect.
      Nu avem nevoie de o societate bolnava plina de homalai si lesbience care sa adopte copii normali si sa-i infecteze transformandu-i in homosexuali/lesbience.
      Este nevoie de acest referendum si este foarte util! Doamne ajuta!

      Ștergere
  3. Eu cred ca va fi un cutremur foarte mare,ca sa iasa la suprafata Adevarata Biblie,si pe tot pamantul se va afla locul unde a fost ascunsa de oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarata biblie a aparut deja,e cartea scrisa de ultimul profet- Rael(se gaseste pe net)

      Ștergere
    2. Eu va spun ca Biblia Adevarata,este aceea care a fost scrisa inainte de IISUS HRISTOS,si ascunsa de oameni fara credinta,Vechiul Testament.

      Ștergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=60%2C106%2C66%2C5

    RăspundețiȘtergere
  5. Da vine Domnul nu mai huliți.amin.chiar vine se aud pașii lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai pus urechea la pamant ???

      Ștergere
    2. Eu nu aud decat pasii vecinilor.Tu cum faci de auzi pasii lui?Crezi ca-i totul ok cu tine?

      Ștergere
  6. Ati avut foarte multe previziuni cu harta Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine ar fi doamnei Maria sa ise afle si ziua cand va veni

    RăspundețiȘtergere
  8. Alpha si Omega # Chemare la 21 de zile de post și rugăciune pentru referendum
    https://m.youtube.com/watch?v=P-JMVEwVNdY

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu Romania s-a rupt ci harta ei politica.Probabil Romania e '' rupta'' Politic de o Divergenta/Diversiune /Lupta politica intre Votantii PSD-Dragnea si ONG urile-Iohanis.
    E vorba doar de interese si obiective pe harta politica pentru un nou MANDAT si pentru PUTERE care se poate vedea la un moment dat printr-o harta a votului si scorul electoral.
    Sau poate e doar o harta a contaminarii a acelorasi animale porcine cu PESTA africana sau politica-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. "Caci va veni o vreme cand nu vor mai suferi invatatura sanatoasa, ci - dornici sa-si desfateze auzul - isi vor gramadi invatatori dupa poftele lor. Si isi vor intoarce auzul de la adevar si se vor abate catre basme." (2 Tim 4:3-4).

    RăspundețiȘtergere
  11. s-a mai scris despre acest eveniment-SF ARSENIE BOCA a spus ca ROMANIA va fi ocupata de 3 popoare-vom vedea

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne, in ce lume traim !

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2018/09/15/o-familie-model-de-homosexuali-a-introdus-copilul-adoptat-in-retelele-de-pedofili/

    RăspundețiȘtergere
  13. Tamaduitoarea Elena
    Numar de contact: 0724 906 050

    RăspundețiȘtergere
  14. Bine ar fi s-a fie politic si sa nu fie cutremur de pamant.
    Politic sa inteleg ei intre ei pana la urma ca asa spune ca Romania va avea multe framantari in interiorul tarii cei mari se vor manca intre ei dar vor ajunge pana la urma la intelegere.
    Iar cu legea homosexualilor sa luam aminte ca de vom vota Iadul va fi la noi. Nu avem nevoie sa fie votata aceasta lege.
    Mare pedeapsa primim de la Dumnezeu daca calcam aceasta lege a firii.
    Sa luam aminte oameni buni suntem crestini. Cu mult drag tuturor.
    Cu mult drag doamna Maria si va imbratisez cu mult,mult drag.
    DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA.

    RăspundețiȘtergere