miercuri, 19 septembrie 2018

AŞA VA FI VENIREA LUI IISUS HRISTOS , PENTRU A DOUA OARA PE PAMANT !


                     Noapte de 18 -19 Septembrie 2018,

                           ora 1,30 !

                           Dragii mei,

La aceasta ora si-n aceasta noapte am inchis calculatorul si -mi doreac ca sa adorm.
Chiar atipisem cţnd,o lumina alba si stralucitoare  ca un fulger ,imi strapunge intreg trupul si astfel, ma trezesc dar nu deschid ochii.
Vad dragilor cu ochii inchisi fiind (nu simteam nevoia sa-i folosesc pe cei firesti),vad un Cer senin de ziua,iar in mijlocul Boltii Ceresti,cam pe unde sta Soarele in timpul de-amiaza,vad cativa norisori albi si densi,dar stralucitori ca lumina neonului.
Norisorii erau ovali ca forma, si de un alb dens imaculat.

                   Imagini pentru nori albi.

Norisorii albi se aduna  de jur imprejur, se unesc unii cu altii si formeaza un nor alb dens si rotund.
Brusc, acel Nor alb dens si rotund format din norisorii ovali, se sparge pe mijloc, se topeste si ramane doar un Cerc gol alb,ca o gură de tunel cu marginea alba si stralucitoare.
Astfel,vad un alt Cer după ce s-a topit Norul alb si dens. Prin Cercul de lumina alb ,ramas de la Norul care s-a spart pe mijloc,vad un Cer si mai frumos, si mai stralucitor.
Ganditi-va ca SOARELE s-ar topi pe mijloc si ramane din el doar un Cerc auriu,prin care vedeti un alt CER,fata de cel pe care-l avem noi zi si noapte. Era ca o poarta de trecere printr-un CERC de lumina alba, in alt CER albastru violet divin.
.Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI.

Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI

Prin acea Poarta din Cerul Lui Dumnezeu, vad cum paseste bucuros INSUSI IISUS HRISTOS care ,pusese deja piciorul drept peste Cercul de lumina alba ce ramasese după ce s-a topit norul alb.
MANTUITORUL m-a privit din CERUL SĂU bucuros,si-a ridicat bratele SALE de parca ar fi vrut sa imbratisez toata suflarea de pe pamant, si mi-a spus fara Cuvinte:

               "Iata -Mă, vin curand !"

Si-odata ce s-a deschis Poarta Divinitatii, IISUS HRISTOS era gata sa puna si celălalt picior peste Cercul de lumina alba,peste Poarta Divinitatii pentru a coborâ pe Pămant romanesc.
I-am spus si eu fara cuvinte MANTUITORUL nostru Mult Prea Iubit ,ca-L astept cu infinita iubire ca sa vina la noi pe pămant romanesc ,dar,pentru intreaga suflare.
După ce IISUS a disparut de pe CERUL DIVIN care s-a inchis la loc ,vedeam pe MAICA  SA ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, avand pe umarul Său stang ,pe DUHUL CEL PREA SFANT ,iar in Mâna Sa dreapta tinea CRUCEA de Lumina alba a Fiului Său si MANTUITORUL nostru al tuturor.
MAICA DOMNULUI stralucea cât 100 de Sori albi la un loc,in vesmintele-I albe orbitor de stralucitoare.
Întai a apărut DUHUL SFANT pe umarul stang al PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,apoi, a aparut si CRUCEA din LUMINA alba,inalta cat MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cruce pe care Maica Domnului o tinea cu Mana Sa dreapta.
Totul a durat catea secunde si -ncetul cu incetul s-a topit tot ce vedeam.
Fratilor,după cum vedem cu totii,MESAJELE DIVINE sunt din ce in ce mai dese si mai concludente.
Sa ne amintim si de aceste articole:


Dumnezeu există - Mărturii.: CANDELA SE VA STINGE ÎN VREMEA ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/2013/09/candela-se-va-stinge-in-vremea-veacului.html

10 sept. 2013 - Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă aceste CUVINTE, precum că, SFANTA CANDELĂ se va stinge în veacul acesta.


Dumnezeu există - Mărturii.: VENIREA LUI IISUS HRISTOS ! IISUS ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/02/venirea-lui-iisus-hristos-iisus-hristos.html

3 feb. 2017 - Iar glasurile continuau sa strige de uimire, de bucurie, de toate câte vedeau: VENIREA LUI IISUS HRISTOS,pentru a doua oara pe Pământ, ...

Dumnezeu există - Mărturii.: VENIREA LUI IISUS HRISTOS !


https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/09/venirea-lui-iisus-hristos.html

3 sept. 2018 - Am scris adeseori despre cea de-a Doua Venire a Lui IISUS HRISTOS in ROMANIADUHULUI SFANT,in ROMANIA CELUI de-al DOILEA NOU ...


IISUS HRISTOS SI ROMÂNIA DUHULUI SFANT - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/08/iisus-hristos-si-romania-duhului-sfant.html

20 aug. 2017 - Venirea Lui Iisus Hristos ,pentru a doua oară pe Pămant ,este foarte aproape ... sufletului nostru, este foarte aproape în Romania Duhului Sfant.

israel ! venirea lui iisus hristos, în românia noului său ierusalim

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/08/israel-venirea-lui-iisus-hristos-in.html

28 aug. 2017 - VENIREA LUI IISUS HRISTOS, ÎN ROMÂNIA NOULUI SĂU IERUSALIM ! Image result .... două volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT la.

Dumnezeu există - Mărturii.: VINE IISUS HRISTOS IN NOUL SĂU ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/03/vine-iisus-hristos-in-noul-sau-ierusalim.html

27 mar. 2018 - Image result for iisus hristos venirea a doua imagini ... Venirii a Doua pe Pămant,inRomania Sa,in ROMANIA DUHULUI SFANT si totodata ... Numai procedand astfel, vom fi bineplacutiLui Dumnezeu si ocrotiti de tot raul si de .
Dragilor,cine nu crede in PREA SFANTA TREIME (DUMNEZEU TATAL,DUMNEZEUL FIUL si PREA SFANTUL DUH )si-n MAICUTA DOMNULUI,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,va pierde mantuirea sufletului, si-n focul cel vesnic al iadului se va zvarcoli.
Cine crede insă, si iubeste pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI cu tot sufletul său si din toata inima sa,respectand si implinid cele 10 Porunci ale Domnului,va dobandi un loc in IMPARATIA LUI DUMNEZEU, Căruia I se cuvine toata cinstea,slva si inchinarea,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.


P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


129 de comentarii:

  1. I just could not depart your web site before suggesting that I actually enjoyed the
    standard information a person provide for your visitors?
    Is gonna be again continuously to check out new posts

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria nu pot s-a nu ma bucur din tot sufletul si sa nu plang de aceasta viziune a dv.ce pot sa spun sunt pacatoasa inaintea lui Dumnezeu dar tare mai doresc venirea scumpului nostru Mantuitor sa vina si sa stearga lacrimile noastre si sa traim alaturi de Mantuitorul nostru sa fim cu el.
    Cu mult drag doamna Maria.
    Doamne Ajuta la toata lumea si poporului roman

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi sunteți femeie?
      Doamna Monica Meryah a cunoscut bărbat vreodată?

      Ștergere
    2. Care-i problema ta de tot repeti asta?C

      Ștergere
    3. Pai,daca e fecioara,e credibila

      Ștergere
    4. Fecioarel sunt credibile?

      Ștergere
  3. Da sa vina cat mai repede!!! Lumea aceasta a inebunit dea binelea! Iar cine constientizeaza nebunia acestei lumi devine disperat si nefericit. Issus ne spune sa ne bucuram. Dar dece m-as putea bucura? Da pentru fiul meu pe care l-as vrea sa poata munci si trai in tara mea precum si eu nicidecum sa fim slugile strainilor! Dece acest lucru cand noi avem tara cea mai bogata din europa? Pentruca tradatorii de tara si neam ne vand tara si ne alunga tinerii din tara!!!!!toti din 89' incoace. Cer Justitia Divina sa vina URGENT asupra lor!!!! Doamne vino odata!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteapta,mult si bine! Dar, daca vine si asupra ta?

      Ștergere
    2. 22:16, nu lua in ris, caci nu-i de joaca cu Justitia Divina. Da, 14:44, sa se faca Dreptate Divina iar cei care umbla sa distruga Romania sa fie descoperiti, Dumnezeu sa-i judece. Fie Justitie Divina! Amin!

      Ștergere
    3. Pai,nu zice biserica ca justitia se face mai tirziu ,dupa sfirsitul lumii? Ca e iadul,dar si raiul, pustiu pina atunci?

      Ștergere
    4. 20:36, tu incurci cu Judecata de Apoi. Dar sa sti ca daca ai suferit o nedreptate din partea cuiva si ceri Justitie Divina, Dumnezeu iti face dreptate, va descoperi care este adevarul! Nu dureaza mult si Dumnezeu raspunde! Cand omul este nedreptatit sa ceara ajutor de la Dumnezeu.
      Sa avem credinta in Dumnezeu caci Drept este El! Amin!

      Ștergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/133/importanta-sacramentelor-casatoria-si-prima-sfanta-impartasanie/

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/80/ororile-rastignirii-mele-nu-sunt-dezvaluite-oamenilor-asa-cum-ar-trebui/

    RăspundețiȘtergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/165/dumnezeu-a-creat-lumea-nici-o-alta-planeta-nu-poate-fi-locuita-de-om/

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci si in PSD sunt tradatori de tara...il vor jos pe Dragnea ca ei tradatorii sa poata da gratis strainilor bogatiile din marea neagra...Dumnezeu asa sa-i ajute!!! Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:11, nu te ingrijora caci nu vor reusi! Nu mor caii cand vor cainii!

      Ștergere
    2. 15.11 termina, mai, cu prostiile!Pe ce lume traiesti de vezi totul cu susul in jos? Cum sa-l ajute Dumnezeu pe dragnea care a facut atata rau Romaniei? Esti dusa cu pluta!

      Ștergere
    3. 22:40, cel care traieste pe alta lume si care vede totul cu susul in jos, esti chiar tu.

      Ștergere
    4. asa e 22.40, chiar tu le vezi invers si din pacate ca tine sant f. multi !

      Ștergere
    5. 22.48 cand vi se va rasturna lumea in care traini sa nu veniti sa jeliti aici!

      Ștergere
    6. 22:40Ce rau a facut Dragnea mai mare ca Basescu si PDL?Ati luat-o razna voi de profesie....Razvratiti(si pieriti)!

      Ștergere
  8. http://profetieavertisment.ro/mesaje/201/sunt-indurerat-pentru-pierderea-copiilor-mei-care-nu-vor-sa-aiba-nimic-de-a-face-cu-mine/

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria, multa putere de munca in continuare.
    Nu am bani sa va citesc cumpar si citesc cartile,desi tare mult as vrea.Am vrut sa trec pragul la acea lansare de carte , sa va rog daca nu ma puteti lasa macar sa resfoiesc 2-3 minute cartea.Dar mi.a fost rusine : erau niste vedete acolo si in plus nu vroiam sa creada lumea ca cer ceva gratuit.Nu.Am preferat sa plec cu speranta ca poate o sa le gasesc la anticariat, acolo unde dl.Gelu mai mereu ma asteapta cu o carte buna.Tot mai multi bani se duc pe chirie si scoala -sunt student.Asta e ! Incer sa chibzuiesc fiecare banut,caci ai mei , oameni simpli,au muncit si muncesc mult ca eu sa fac scoala si sa ajung asistent medical.Stiu ca multi nu o vad ca pe o meserie banoasa, cum se spune ,dar cum spunea parintele de la mine din sat.Daca ai atata dragoste , imparte cu ceilalti mai putini norocosi.
    O zi frumoasa !
    Dragos


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Dragos! Te rog suna-ma la 0747226236 ,imi dai adresa ta si -ti voi darui toate cele 3 vpolume cu mare dragoste.
      Sa sti ca si la LANSARE au fost multe persoane care nu aveau bani sa cumpere CARTILE ci au dorit sa ma cunoasca,si-atunci le-am daruit cu mare drag toate cele 3 volume. Suna-ma la 0747226236 !Daca mai sunt persoane care-si doresc CARTILE si nu au posibiliatte sa le cumpere,cu mare drag le voi darui. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. V-am judecat gresit doamna Maria cu privire la faptu ca doriti sa luati bani pe carti si de la cei ce n-au posibilitate,iartati-ma!Eu personal nu sunt interesat in a lua carti de la dvs pt ca am alte cai de a-L urma pe Iisus,iar una din ele e asta de a fi impacat cu toata lumea!Iertati-ma ca v-am judecat gresit cum ca vreti sa faceti bani din asta!

      Ștergere
    3. Felicitari d-na Maria , sunteti un om de nota 20 , felicitari si tie Dragos pentru curatenia sufletului tau ! Parintii care te-au educat sa fie mandri de tine .

      Ștergere
    4. Dragos, esti un OM frumos...numai bine iti doresc. P.S.Ma bucura generozitatea doamnei Maria.

      Ștergere
    5. DRAGOS,stai linistit ,nu m-am supărat ! Cu toata dragostea iti daruiesc cele 3 volume. Daca mai doreste cineva CARTILE mele si nu le poate cumpara,sa ma sune la 0747226236 si cu mare drag o sa i le daruiesc ! Va multumesc din suflet dragilor,pentru cuvintele frumoase si sincere !

      Ștergere
    6. Eu care am scris comentul cu v-am judecat gresit doamna Maria nu sunt Dragos!

      Ștergere
    7. '13.03 Nu conteaza cine esti , bine ca ti-ai revenit , ca esti uman, citeste , nu e obligatoriu sa si crezi , vei crede cand vei vedea cu ochii tai .

      Ștergere
    8. 20.29 din ce si-a revenit 13.03?

      Ștergere
  10. Inainte va veni minunea prunca Sapte care va fi premergator venirii lui Iisus pe pământ.Minunea sigur va avea loc in 2019.Sa-l asteptam cu bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce poze frumoase ati pus in articol dna Maria
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
  12. Aprinde-ti candela sufletului si tot trupul va lumina .
    Si sa nu numiți pe nimeni tată pe pamant Tatal este numai Unul Dumnezeu in cer.

    RăspundețiȘtergere
  13. http://profetieavertisment.ro/mesaje/274/profeti-pentru-pregatirea-venirii-mele-a-doua-oara/

    RăspundețiȘtergere
  14. http://profetieavertisment.ro/mesaje/132/acelor-discipoli-ai-mei-care-condamna-aceste-mesaje/

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamne,sunt cea mai pacatoasa inaintea Ta,urasc minciuna,dar sunt mintita in fiecare zi,Doamne,ce sa fac,sa nu-i urasc pe cei care ma mint.Cum sa-i fac sa inteleaga,ca eu stiu tot ce ei ma mint.Doamne,te rog iarta-ne,si trezestene la lumina cea Sfanta,suntem satui de minciuna,si intuneric.

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamne,Tu vei veni,dar pe noi tot nepregatiti ne vei gasi,ca suntem foarte ocupati cu altele,decat cu Cuvantul Tau Cel Sfant.Toti in jurul meu ma critica,in fiecare zi,si imi zic ca nu pot sa traiesc numai cu rugaciune,ca de geaba am credinta,daca nu am bani,ca fara bani nu pot sa supravietuiesc.Dar eu stiu,ca nici pasarile cerului,nu au nimic,si tot traiesc,ca Tu,Doamne,le porti de grija.Asa si eu,nu imi pasa de mine,decat de cei bonlavi si saraci.

    RăspundețiȘtergere
  17. If you are going for finest contents like myself, simply go to see this site all the time for the reason that it presents quality contents,
    thanks

    RăspundețiȘtergere
  18. Monica!

    Ai avut dreptate. Se vad minunile! Minunile pe care le asteptam cu totii. A inceput revolutia in PSD. Tabara psd 1 se lupta cu pesta porcin din tabara psd 2.
    Incepe sa-mi placa. Doamne ajuta la cat mai multe minuni de genul! Amin!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lider social-democrat: PSD riscă să piardă guvernarea.

      https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/lider-social-democrat-psd-risca-sa-piarda-guvernarea-999681

      Ștergere
    2. Dragnea a cedat în fața cererilor Exxon și OMV la legea offshore. Legea, amendată în Senat în favoarea marilor companii care vor să extragă gaze din Marea Neagră.

      Ștergere
    3. 21:23Numai demonii se bucura de scandaluri.Iisus iubeste pacea de aceia nu te bucura ca nu stii ce te asteapta!

      Ștergere
    4. 21:23Daca astea le numesti"minuni"esti de plans!

      Ștergere
    5. 00.27 Vai de capul tau, nimic nu intelegi din ce citesti! Dancila 2!

      Ștergere
    6. Am scris catev relici pentru 00;27, dar nu se public. Tot tu esti maria si ca anonim? Nu inteleg de ce le publici mesajele unora, care se dau crestini si sunt satana.

      Ștergere
    7. 22:43Niciun om.ce contesta pacea lui Iisus si este inveninat de ura nu este fiul lui Dumnezeu ci fiul si sluga satanei.Omul indiavolit se umple de ura si manie gata sa scrie zeci de mesaje jignitoare ce da pe fata duhul celui rau.Omul lui Dumnezeu iubeste pacea si nu se bucura de discordie chiar in sanul Psd."Razboiul romano-roman"e produs de fortele satanice din afara tarii cu scopul jefuirii Romaniei dar si distrugerii credintei ortodoxe elementul de stabilitate si salvare de veacuri a romanilor.Daca vrei sa intelegi Adevarul citeste interviul cu prof. Corvin Lupu si
      fii mai inteleapta si fara ura altfel....ramai in ghiarele celui rau!

      Ștergere
    8. 22:43Pastreza-ti replicile si da-le dupa ce vei citi interviul cu d-ul prof universitar Corvin Lupu la ms.20:17.

      Ștergere
    9. 22:43Cate clase ai si de cand nu ai mai mers la biserica?

      Ștergere
    10. 01:59tu ce faci?judeci pe ceilalti?te erijezi in ce?

      Ștergere
    11. 7:32Te-am intrebat!Daca te judecam spuneam:"De ce nu ai mers la biserca"?Iata de ce e buna mai multa carte ca sa faci diferenta intre o vorba si cealalta ,dar daca nu e nici Dumnezeu nu cere!

      Ștergere
  19. I have read some excellent stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting.
    I wonder how a lot attempt you put to create this kind of wonderful informative web site.

    RăspundețiȘtergere
  20. Hi my friend! I want to say that this article is amazing,
    great written and include approximately all
    vital infos. I would like to see extra posts like this .

    RăspundețiȘtergere
  21. A motivating discussion is definitely worth comment.
    I do think that you need to publish more on this subject,
    it may not be a taboo subject but usually folks don't talk
    about these issues. To the next! Kind regards!!

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.youtube.com/watch?v=m3WIuq3_UX0

    RăspundețiȘtergere
  23. Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious
    if you get a lot of spam responses? If so
    how do you stop it, any plugin or anything you can suggest?
    I get so much lately it's driving me mad so any support is very much appreciated.

    RăspundețiȘtergere
  24. I every time used to study paragraph in news papers but now
    as I am a user of net thus from now I am using net for articles, thanks to web.

    RăspundețiȘtergere
  25. Dna Maria ma bucura generozitatea dvs. Nu m- am îndoit de sinceritatea dvs niciodată. Dacă vreodată am câteva rezerve sunt din cauza ca sursa mesajelor poate fi alta. Eu primesc multe mesaje ca si vise .. dar nici aici nu sunt sigură din ce parte vin cu toate că devin realitate, iar majoritatea cu siguranță sunt de la Cel de Sus. Multa sanatate si liniste sufletească la toata lumea. Emi

    RăspundețiȘtergere
  26. http://profetieavertisment.ro/mesaje/920/la-cea-de-a-doua-mea-venire-pe-toti-cei-ramasi-in-viata-pe-pamant-in-acel-moment-eu-ii-voi-judeca-in-functie-de-ceea-ce-au-facut-spre-marirea-lui-dumnezeu/

    RăspundețiȘtergere
  27. http://profetieavertisment.ro/mesaje/422/imi-provoaca-o-mare-durere-si-suferinta-sectele-care-in-taina-se-preocupa-sa-rastoarne-sfantul-scaun/

    RăspundețiȘtergere
  28. http://profetieavertisment.ro/mesaje/425/fecioara-maria-dumnezeu-cel-preainalt-poate-schimba-destinul-lumii/

    RăspundețiȘtergere
  29. Doamna Maria, mai demult v-am trimis pe Facebook o poza cu un cer de furtuna negru in mijlocul caruia se afla o gaura perfect senina si in care aparea un porumbel alb facut din nori; acea poza era facuta de mine, personal.
    A-ti vazut-o, stiti de ea, o mai aveti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice Comentariu care contine injurii si jigniri,nu -l voi publica niciodata,indiferent de care parte este.

      Ștergere
  30. http://profetieavertisment.ro/mesaje/1112/timpul-ca-pacatul-sa-nu-mai-fie-declarat-ca-atare-se-apropie/

    RăspundețiȘtergere
  31. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=239%2C32%2C63%2C135%2C10%2C2%2C30

    RăspundețiȘtergere
  32. intreaba-l mai dureaza mult pana ia o decizie corecta...pana se maturizeaza sa vina odata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=209%2C920%2C1138

      Ștergere
    2. http://profetieavertisment.ro/mesaje/229/sosirea-mea-va-fi-mai-curand-decat-va-asteptati/

      Ștergere
  33. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=60%2C5

    RăspundețiȘtergere
  34. Dna Maria, cateva comentarii mai sus v-am intrebat ceva, imi raspundeti si mie ?

    RăspundețiȘtergere
  35. D-NA MARIA- toti crestinii stiu ca DOMNUL va veni pe norii cerului cu mare slava--dar ce ne facem ca marile puteri lucreaza la o holograma care va fi proiectata pe cer si va uimi lumea crezand noi ca este DOMNUL dar va fi inselare-asadar cum vom departaja cele doua veniri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nici o holograma pe cer asta e pentru naivi.Asta este o dezinformare ca s-o haliti voi.

      Ștergere
    2. Va spun eu,la holograma nu vei trece prin raul de foc,si nu vei fi judecat in schhimb cand va veni Adevaratul Iisus,va rapi sfintii,iar pacatosii vor ramane,apoi toti atat dreptii cat si pacatosii vor trece prin raul de foc ca sa se-ncerce faptele lor!

      Ștergere
    3. Nu marile puteri lucreaza la holograma. Holograma va fi reala adica de la Dumnezeu,dar se incearca de acum sa se descrediteze,pentru ca nu le convine multora adevarul(ei deja stiu adevarul,dovada e ascunsa la Vatican)

      Ștergere
    4. 15.28 e simplu,prima va fi falsa. Dar,crezi ca Domnul nu le poate pacali pe marile puteri? Atunci,prima holograma va fi adevarata,dar si singura

      Ștergere
  36. Iisus vindeca !
    https://m.youtube.com/watch?v=E4ExXJrTNuI

    RăspundețiȘtergere
  37. An 15;28,BLUE BEAM,acest proiect va face holograma.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ma copîi,pai inimioarele noastre ín stransa legatura cu íngerasul de paza de om ne vor da raspuns.noi suntem pe felie ma iubitilor.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  39. Interviu cu profesorul Corvin Lupu


    „Organizarea și susținerea protestelor antiguvernamentale este o operațiune legată de menținerea captivă a României”, declară profesorul Corvin Lupu!

    L-am abordat pe profesorul Corvin Lupu privitor la problematica protestelor din stradă, mai vechi și mai noi, din București și din alte orașe ale țării, care erodează energiile națiunii române și împarte românii în două tabere opuse, cu păreri ireconciliabile și aflate într-o luptă continuă.

    Marius Albin Marinescu: Domnule profesor, nu v-ați mai adresat de multă vreme cititorilor revistei „Justițiarul” și ai canalelor mass-media cu care colaborăm.

    În România, s-au petrecut din nou evenimente violente, confruntări între protestatari și forțele de ordine, tulburări pe care întreaga țară le vede zilnic la televizor sau pe arterele unor orașe mai mari din țară.

    Referitor la ele, populația României s-a împărțit, aparent iremediabil, în două tabere opuse.

    Ce ne spuneți despre aceste evenimente, cum le vedeți dumneavoastră?

    Vă propun să avem un dialog deschis și direct, așa cum au fost și alte discuții ale noastre din trecut.

    Corvin Lupu: Sunt foarte multe aspecte legate de aceste evenimente.

    Eu am să mă refer la câteva, iar dacă dumneavoastră veți dori să știți și altele, vă rog să mă întrebați.

    Organizarea și susținerea protestelor antiguvernamentale este o operațiune legată de menținerea captivă a României și de direcționare a ei în folosul intereselor vest-europene actuale.

    Ele au fost declanșate imediat după investirea noului guvern, în ianuarie 2017, datorită faptului că șeful PSD, Liviu Dragnea și principalul său consilier și redactor al Programului de guvernare al PSD, Darius Vâlcov, au proiectat măsuri care duceau, într-o anume perioadă de timp, la creșterea suveranității României, iar o țară suverană poate evolua în direcții necontrolabile de către puterile dominante.

    De aici, a început totul. PSD a fost imediat perceput ca un partid care ia măsuri antisistem, iar Dragnea, colaboratorul din umbră al „sistemului ticăloșit”, a fost perceput ca vrând să se elibereze din chingile statului paralel. Nu conta că măsurile, care, între timp, s-au aplicat doar parțial, ar fi fost foarte bune pentru români.

    Conta faptul că țara vrea să fie ceva mai liberă, or pentru supunerea ei s-au făcut mari eforturi, pe o perioadă destul de lungă de timp, cu anumite costuri și puterile dominante nu erau de acord să piardă controlul, cu atât mai mult cu cât România este una din țările cele mai bogate în resurse de multiple feluri, aflată sub statut colonial. Deci, de aici s-ar putea lua/fura/exploata mult, cu condiția ca țara să nu fie suverană.

    M.A.M.: Când vă exprimați cu formula „puterile dominante”, pe cine aveți în vedere?

    C.L.: Am în vedere Uniunea Europeană, ca și principală purtătoare a intereselor companiilor internaționale multinaționale, Germania, Franța și, într-o mai mică măsură, statele vest-europene din linia a doua, Olanda, Spania, Austria.

    M.A.M.: Dar SUA? SUA nu o aduceți în discuție?

    C.L.: În primăvara anului 2014, în SUA s-a produs o reorientare geopolitică și geostrategică importantă. Presa noastră aservită nu vorbește despre asemenea lucruri. Le menționează scurt, lumea înțelege ce înțelege, mai mult nu înțelege și se trece la subiectele de pe agenda zilnică proiectată de regizori/manipulatori.

    Deci, în primăvara anului 2014, Casa Albă, în mare măsură chiar împotriva voinței grupării evreiești care a condus-o două mandate (Barack Obama, John Kerry, Hillary Clinton etc) și a forțelor „din ceruri” (Bilderberg, CFR, finanța evreiască), a anunțat public că SUA se reorientează geostrategic și geopolitic, mutând centrul de greutate al intereselor de această natură, din zona Euro-Atlantică în zona Asia-Pacific.

    M.A.M.: Vă întrerup, ca să înțelegem…

    Cum s-a făcut această schimbare, dacă mai marii SUA și mai marii Lumii, Oculta, nu au vrut acest lucru?

    C.L.: Da, vedeți, este interesant.

    În SUA, pe lângă forțele „din ceruri”, pe care le-am amintit, există încă niște forțe foarte mari, „în subteran”.

    RăspundețiȘtergere
  40. Sunt forțe scufundate în adâncurile sistemului american, în Pentagon și în anumite grupări național-protecționiste din serviciile secrete ale SUA, cele care l-au adus pe Donald Trump la putere, cele care au susținut Brexit-ul, cele care încearcă astăzi să se impună pe plan național și internațional.

    Este o mare luptă.

    Cea mai mare forță din SUA și din lume, este tot armata americană și serviciile țării. În fața lor pălește și puterea banilor și a presei.

    Iar când aceste structuri de forță ale SUA se coalizează într-o măsură/procent mare, se scutură de stăpânirea Ocultei, atunci puterea lor devine necontrolabilă de către bani și presă.

    Revin.

    Când s-a produs această schimbare de orientare politico-militaro-informativă strategică a SUA, cu aprobarea Casei Albe, Germania a preluat controlul politic, economic și administrativ asupra României, iar Washington-ul a păstrat controlul asupra Armatei și a serviciilor de informații. Așa s-a ajuns la „Revoluția Facebook” și aducerea lui Iohannis la Cotroceni, de către serviciile secrete din România (nu ale României!), la ordin, împotriva voinței lor! SIE și STS au rezolvat punerea în aplicare a ordinelor.

    Omul de legătură a fost șeful din 2014 al BND, la origine sas din Transilvania.

    M.A.M.: Haideți să ne oprim la referirile despre puterile dominante și să revenim la „oile noastre”, la mișcările de stradă.

    C.L.: Pentru blocarea acelui program de guvernare, președintele Iohannis, pe care eu îl consider, cunoscându-l bine, că este antiromân și am multe argumente în acest sens, a respins numirea lui Shevil Shaideh ca prim-ministru și l-a impus pe ofițerul SRI Grindeanu la Palatul Victoria.

    RăspundețiȘtergere
  41. Grindeanu avea misiunea de a sabota programul de guvernare, de a-l tergiversa și de a lua alte măsuri, pe lângă program, prin care să-i enerveze pe români, să scadă popularitatea PSD, care deranja puterile dominante și pe uneltele lor din România (Președinte, SRI, șefii procurorilor și ai judecătorilor).

    Apoi, au urmat mișcările de stradă.

    Ele au fost declanșate la cerere străină forțe străine, cu complicitatea președintelui Iohannis și a SRI-Coldea.

    Președintele iresponsabil al țării, care acționează pentru menținerea rupturii din societatea românească, ruptură ce permite continuarea jafului, a susținut revoltele din stradă și chiar a participat la una din manifestațiile neautorizate, ilegale, din Piața Victoriei, dând gir unor astfel de manifestații.

    Este în proiectul puterilor dominante de a stăpâni România prin astfel de acțiuni.

    De altfel, în decembrie 1989, așa a fost acaparată România: o revoltă populară declanșată de Securitate și serviciile secrete străine, în fața căreia, organele de ordine s-au retras în cazărmi.

    Acuma, în 10 august, Jandarmeria nu s-a retras în cazărmi, ci a acționat conform legislației NATO și a regulamentelor. Și-a făcut datoria.

    Cu toate acestea, într-un mod, repet, iresponsabil, președintele antiromân Iohannis a ordonat Procuraturii Militare să-i ancheteze pe jandarmi, pentru că au reprimat un miting ilegal!!?? Ce-i asta? O nebunie!

    Acțiunea Iohannis are în vedere viitorul.

    Strada trebuie controlată de forțele străine, prin intermediul slugoilor din România, iar dacă instituțiile de forță își fac datoria, le dăm pe mâna procurorilor militari.

    Astfel, oricând se ridică politicieni care acționează împotriva intereselor străinilor, se scoate strada la înaintare.

    RăspundețiȘtergere
  42. Pentru că pe lângă provocatori se găsesc destui care se cred „deștepți” și cred că este bine să acționezi contra statului român și, mai ales, destui antiromâni, minoritari, jidoviți, sau slugi ale lor.

    M.A.M.: Procurorii militari care de 28 de ani au trucat dosarele „revoluției” și ale mineriadelor!

    C.L.: Exact așa! Ei au cele mai mari salarii și pensii din România, pentru că au falsificat adevărul și l-au ascuns pentru români.

    Din perspectivă istorică, procurorii militari care nu și-au făcut datoria, au ascuns adevăruri și probe și au comis și alte fapte, sunt realmente nocivi.

    Mișcările de stradă au avut ca principal scop blocarea activității de guvernare a țării pe linia stabilită de programul PSD și bulversarea puterii legitime.

    M.A.M.: Dar Liviu Dragnea, cum juca în această „piesă”?

    C.L.: Liviu Dragnea, duplicitar, juca dublu, atât cu Sri, cu care avea înțelegeri secrete, care au ieșit însă la lumină, cât și cu partidul, ale cărui meciuri le-a vândut de mai multe ori, până când „sistemul ticăloșit” i-a aranjat o a doua condamnare, ca să-l scoată din joc.

    Până atunci, Dragnea critica „binomul” și pe președinte, dar, le-a mărit alocațiile bugetare foarte mult și la unii și la alții. Abia acuma, în iulie-august 2018, la rectificarea bugetară, Dragnea a început să taie din bugetele SRI și ale Președinției. El s-a simțit trădat. Avea și exemplul lui Seba Ghiță, care fusese „mare prieten” cu Coldea și după aceea a declarat că gen. Coldea vrea să-l asasineze și a fugit din țară, sub protecție americană și a celor din „E”-ul SRI.

    Dragnea le-a vândut meciuri și a numit ca prim-miniștri doi ofițeri ai serviciului și a închis o vreme ochii la „jocul de picioare” pe care aceștia îl făceau, în loc să aplice corect, repede și bine programul de guvernare. Astăzi, Dragnea nu mai are nici o șansă să joace dublu, adică, atât în „barca” SRI, cât și în cea a propriului partid.

    RăspundețiȘtergere
  43. Singura lui șansă este să fie alături de PSD, atâta timp cât acesta îl mai ține în vârf.

    De aceea a trecut la măsuri mai dure și nu mai tergiversează programul de guvernare, restrânge puterea președintelui și ia măsurile de control asupra serviciilor secrete. Asta nu înseamnă că va avea succes. Lupta este în toi, iar europenii sprijină președintele, serviciile care le sunt loiale și strada.

    M.A.M.: Dar americanii?

    C.L.: Vechea administrație judeo-globalistă de la Washington a sprijinit „trup și suflet” președintele (și el susținător al judeo-globaliștilor) și „binomul”. Ambasadorul evreu Klem, omul vechii conduceri, care a rămas până astăzi la post, deși a fost eliberat din funcție și pentru moment mai este doar înlocuitor temporar în funcție, a fost tot de partea lor.

    El a sabotat vizibil noua linie politică de la Washington.

    Când în SUA, președintele Trump ținea un discurs pe o anumită linie național-protecționistă, el mergea la o universitate, sau la alte manifestări și proiecta modelul invers, judeo-globalist.

    În schimb, în 2017, au fost trimiși la București oficiali mai influenți decât ambasadorul: șefii de stații FBI, CIA și Secret Service, care susțin noua administrație și care sunt principalii decidenți în problematica militară și a serviciilor de informații.

    În august 2018, a venit la București șeful serviciilor secrete din Congresul SUA și a trasat consilierilor americani ordine clare, de aliniere la noua administrație americană.

    Consilierii americani sunt cei care au stopat căderea guvernului Grindeanu și au oprit mișcările de stradă, în februarie 2017, cei care l-au eliberat din funcție pe gen. Florian Coldea, cei care au decis desecretizarea protocoalelor SRI cu ANAF, Parchete, ÎCCJ și diverse alte instituții și care au susținut pe cei care au criticat abuzurile sistemului din România, făcute sub oblăduirea fostului regim politic de la Washington.

    Ei sunt și cei care au aprobat renunțarea la Codruța Lascu.

    M.A.M.: Sunt de acord, dar iată că după un an și jumătate, România este din nou sub teroarea străzii. Unde sunt acuma americanii?

    RăspundețiȘtergere
  44. C.L.: Deocamdată vă pot spune doar puține lucruri. Cert este că s-a dat prea mare amploare operațiunii din 10 august 2018. Ceea ce este cert, este că acțiunea din 10 august 2018, pregătită în străinătate și în țară de cel puțin trei luni de zile, a avut ca obiectiv căderea guvernului Dăncilă, după modelul cunoscut în România: amintiți-vă căderea guvernului Petre Roman, în septembrie 1991, când au intrat minerii în Palatul Victoria și i-au luat la goană pe miniștri, amintiți-vă căderea guvernului Victor Ponta, în toamna lui 2015, când s-a organizat atentatul de la „Colectiv” și „strada” a dat vina pe prim-ministrul Ponta, cel care, împreună cu ministrul său de Finanțe, Darius Vâlcov, au achitat datoria către Fondul Monetar Internațional și au refuzat să mai semneze un nou acord. Greșeală mare, nu!?

    Acum, în 10 august, guvernarea ajunsese „scăpată de sub control”.

    Dragnea „dă cu parul” în sistem, simțind că, în ciuda fostului său joc dublu, nu este menajat.

    În trecut, cum spuneam, critica SRI-ul, dar le mărea bugetul cu sume mari. Îi critica la televizor, dar nu promova măsuri legislative împotriva serviciului și a slugilor lui importante, mai ales a magistraților aserviți serviciilor, care nu răspund niciodată, indiferent de abuzurile pe care le fac, multe dintre ele dovedite, multe altele încă nedovedite.

    La fel făcea Dragnea și cu președintele: critici la televizor și în spate, mofturi, bani, avioane, hatâruri etc.

    Nemulțumirile s-au extins și în străinătate, unde petrolul și gazele României sunt dorite în formă brută, ieftine și achitate cu redevențe de nimic.

    Or, insuportabilul Dragnea, a promovat legea prin care 50% din petrol și gaze rămân obligatoriu în țară, iar celelalte 50% se vând la licitație, iar statul român va putea să cumpere și el din acea a doua jumătate.

    Să vedem ce se va alege de legea asta, că presiunile sunt mari….

    M.A.M.: Ce să facă statul român cu petrolul și gazele?

    Nu mai are combinate, rafinării, nu mai are nimic din fosta industrie petrochimică, nu mai are întreprinderi care să folosească petrolul și gazele noastre. Au dat totul la străini…

    C.L.: Sunt mai multe proiecte care ar putea fi implementate și la care se lucrează. Patronul Ioan Nicolae are mari datorii la Romgaz, care se doresc a fi convertite în restituirea către stat a combinatului de îngrășăminte agricole la Măgurele, care ar putea fi relansat.

    RăspundețiȘtergere
  45. Apoi, s-ar putea relansa industria de mase plastice, de medicamente etc. Se fac proiecte de preluare de către guvern a Combinatului/rafinărie Arpechim Pitești, care stă închis, care a fost dat total aiurea de către guvernul trădător Năstase la austriecii de la OMV, ceea ce a distrus Combinatul Oltchim Vâlcea, care primea materie primă direct printr-o conductă de la Arpechim.

    Sunt multe soluții, sunt și specialiști, sunt și bani destui, trebuie doar voință politică.

    Or, străinilor le este frică să nu cumva să apară această voință, astfel ca România să nu mai rămână consumatorul de astăzi și să redevină producătorul de pe timpul comuniștilor. Acest „pericol” a catalizat și el „strada”.

    Apoi, în plan intern, principalul război româno-român este între PSD și SRI.

    Legile Justiției și intensificarea proiectelor de control sporit asupra serviciilor secrete, îngrijorează și catalizează și el lupta pentru dărâmarea guvernului. Noi suntem specialiști în a ne dărâma între noi.

    Face unul ceva, deranjează cu ceva, îi dăm în cap.

    Serviciile au avut mereu oamenii lor în fruntea guvernului: Roman, Stolojan, Năstase, Băsescu, Ponta, Grindeanu, Tudose, sau oameni care, fără să fie acoperiții lor, nu i-au deranjat cu nimic și le-au sprijinit demersurile, multe dintre ele fiind interese economice și de grup ale serviciilor, nu interese ale țării, respectiv ale culegerii de informații în favoarea beneficiarilor legali.

    Astfel au fost Văcăroiu, Tăriceanu și Boc.

    Acuma, premierul Dăncilă, execută deciziile de partid și lovește în sistem.

    Este normal s-o atace și să „tragă în ea” din toate pozițiile.

    Totul este joc de imagine.

    Oricărei persoane publice i se poate face imagine bună sau rea, în funcție de cei care controlează presa.

    Apoi, să nu uităm că s-a promovat un Cod Fiscal care supără băncile străine și multinaționalele. Codul îngrădește mult evaziunea fiscală și exportul ilegal al profiturilor, cel puțin teoretic. Rămâne de văzut cum se vor transpune și practic prevederile lui

    RăspundețiȘtergere
  46. Oricum, este cert că se fac colectări tot mai mari la buget. Sunt bani în România. Mai trebuie însă și folosiți corect.

    Oricum, plouă cu prevederi care deranjează colonialiștii.

    Vedeți, domnule director, colonialiștii s-au rafinat față de perioada clasică a sistemului colonial.

    În trecut, erau numiți guvernatori, care își asumau deciziile în favoarea metropolei și oamenilor ei care dețineau capitalul în colonii.

    Astăzi, colonialiștii, majoritatea zdrobitoare vest-europeni și evrei, dețin 90% din capitalul din România, dar nu își asumă conducerea țării pe față. Conduc prin slugile lor trădătoare din România, iar opinia publică, în majoritate ignorantă, dă vina pe slugi, nu pe stăpâni.

    Sunt foarte șmecheri și dirijează nemulțumirile justificate ale populației tot împotriva „victimelor”, respectiv a „aleșilor” acestora. Este un sistem foarte perfid.

    M.A.M.: Ce forțe credeți că au fost implicate în stradă, în 10 august 2018?

    C.L.: Cel mai mult au fost prezente serviciile secrete occidentale, în primul rând cele germane, franceze și austriece…

    M.A.M.: Austriece? În fond, nu mă miră, chiar eu am scris câteva articole despre amestecul Austriei în problemele noastre interne, subordonarea economiei românești firmelor austriece și tendința de revenire la jaful austriecilor de sute de ani din Transilvania, indiferent că-și ziceau imperiul habsburgic sau austro-ungar!

    Doar că acum jecmăneală este extinsă pe un teritoriu mult mai mare al acelorași români „buni de muls”, indiferent că vorbim de jaful forestier sau exploatarea petrolului și gazelor naturale.

    Fastuoasa capitală austriacă și-a construit palatele cu aurul furat din Transilvania!

    C.L.: Da, sigur. Austria are interese foarte mari.

    Ea deține exploatarea și valorificarea petrolului și gazelor românești, valorifică pădurile care se exploatează legal și pe cele pe care le fură români și le dau austriecilor, are bănci foarte mari, inclusiv cea mai mare bancă străină din România, are o mare piață de desfacere în România și cred că am spus destul, chiar dacă nu am epuizat interesele lor în România.

    Desigur, nu uităm serviciile secrete ale Ungariei, care au penetrat de multă vreme întreaga societate românească și care lucrează de o sută de ani pentru subminarea statului național român. Iar serviciile noastre s-au umplut de unguri și de evrei. N-ai cum să ai țara ta. Ai țara lor!

    Germania sprijină cel mai mult căderea guvernului Dăncilă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bun ce ati postat : ,,serviciile noastre s-au umplut de unguri și de evrei. N-ai cum să ai țara ta. Ai țara lor!''.

      Asa este .

      Ștergere
  47. Vine 1 ianuarie 2019, când România preia președinția CE, perioadă când se elaborează proiectul bugetului pentru următorul ciclu bugetar de mai mulți ani.

    Cu madam Dăncilă, avându-l pe Dragnea în spate, nu se pot promova deplin marile manevre financiare care se fac de regulă la Bruxelles.

    Ar fi foarte util Johannis și „guvernul meu”, cu care nemții chiar pot face ce doresc…

    Apoi, în piață au fost toate serviciile noastre, care au obligația să cunoască și să stăpânească informativ câmpul tactic.

    Apoi, au fost servicii secrete care doar observau confruntarea forțelor și „luau notițe”, pentru viitor.

    Ați văzut că au venit și frații noștri din Basarabia…

    Unii se băteau în față, în linia a I-a, dar mai în spate, printre lume, erau și alții, mai importanți.

    Provocatorii au fost și din țară și din afara granițelor.

    Erau foarte bine instruiți, curajoși și se vedea că au o miză reală, palpabilă, nu doar una prozaică.

    Nu acționau doar de dragul frumuseții „democrației” care o visau ei pentru România, în mintea lor de amatori ignoranți.

    M.A.M.: Domnule profesor, unii cititori se vor supăra pe dumneavoastră că îi persiflați pe manifestanți…

    C.L.: Domnule director, da i-am făcut ignoranți, dar să spunem una și bună: politica nu se face în stradă, nu se face punând plăcuțe la mașini cu inscripția M_ _ e PSD (lăudată public de „mărețul” intelectual și țigan ascuns Liiceanu), nu se face aruncând cu pietre în jandarmi.

    Apoi, cu această foarte falsă democrație și ea, atâta câtă este, prost înțeleasă, fiecare se crede deștept în domeniile analizei politice, a istoriei recente, care sunt științe complicate. În aceste domenii, este nevoie de studii temeinice, făcute în cadru academic, sistematic, pe o lungă perioadă de timp.

    RăspundețiȘtergere
  48. Trebuie să știi Istorie multă, ca să cunoști rădăcinile tuturor evenimentelor și fenomenelor din perioada recentă, ca să le înțelegi și să identifici traseul pe care evoluează aceste evenimente și fenomene.

    Nu poate oricine.

    Or, sunt intelectuali care, dacă se uită la televizor, dacă au citit niște romane și au făcut diverse facultăți, cred că sunt mari politicieni și dau lecții inclusiv specialiștilor, care și așa sunt puțini.

    Unii m-au contrazis și pe mine… Nu mă pot supăra, mai ales că unii erau apropiați…

    Toată lumea se crede mare deștept în istoria recentă: ingineri, literați, artiști, profesori de chimie… Toți aceștia cred că știu mai bine decât oamenii de meserie.

    Eu nu mi-am permis niciodată să contrazic un inginer în meseria lui, sau pe orice altcineva, din altă meserie.

    Închipuiți-vă că i-aș spune unui solist că nu ține bine arcușul, sau unui pictor că penelul trebuie înclinat mai tare.

    Este exact ce fac mulți străini de Istoria recentă cu noi, dar noi, îi suportăm și îi lăsăm în pace.

    N-ai cum să-i deștepți și greu le schimbi părerile greșite.

    Așa a fost construit acest sistem, ca toate „creierele spălate” să creadă că sunt deținătorii adevărului absolut, să meargă la vot și să creadă că ei decid totul, că sunt cei mai importanți și că sunt respectați de regimul democratic.

    Pentru a se promova acest model, în România s-a distrus învățământul, s-a distrus cercetarea în domeniile umaniste, s-a scos Istoria din școli și ce au mai lăsat din ea este o disciplină de prostit tinerii și de pregătit „omul nou”: hommo aeuropaeus, hommo globalus, sau cum vreți să-i spunem acestui tip de schimonosiți ai soartei.

    M.A.M.: Unii cititori ar putea să creadă că luați în derâdere ideea de democrație…

    C.L.: Care democrație, domnule director Marinescu?

    Aceea în care absolut toate alegerile din România post-comunistă au fost falsificate? Păi până și în 1990 și 1992, când Iliescu și FSN-ul câștigau la scor foarte mare alegerile și atunci s-au făcut falsuri.

    RăspundețiȘtergere
  49. De exemplu: FSN-ul a luat din propriile voturi și le-a dat unor partiduțe satelit, ca să acceadă și ele în Parlament și să se creeze atmosfera artificială de „emulație democratică”, cea necesară detensionării societății românești, resetării ei și pregătirii psiho-sociale a populației pentru jaful generalizat care urma să se desfășoare. Ce să mai vorbim?

    În 1996 a câștigat Iliescu alegerile și s-a dat ordin de afară să fie adus Constantinescu la Cotroceni. În 2000, a câștigat Vadim, au inversat cifrele și l-au pus pe Iliescu.

    În 2003, au făcut cel mai mare furt electoral din istoria României, mai mare ca cel din 1946, când au modificat Constituția, ca să facă jocul antiromânesc al stăpânilor (să introducă prevederi ca să vindem pământul agricol și pădurile la străini, să desființăm serviciul militar obligatoriu, să introducem sistemul adoptării tacite a legislației etc).

    În 2009, a câștigat Geoană și s-a dat ordin de la Washington să-l pună pe marinarul securist Băsescu, ca să dezvolte „sistemul ticăloșit”.

    M.A.M.: De ce nu l-au vrut pe Geoană președinte?

    C.L.: În timpul lui Ceaușescu, tatăl lui Geoană a fost general și șef al Apărării Civile a României, răspunzător de infrastructura critică a țării. El avea în răspundere, printre altele, buncărele prezidențiale, tunelurile care legau sediul CC al PCR de MApN, de Academia Militară, de Casa Poporului etc. Geoană a fost parte a complotului generalului Vlad și a generalului Stănculescu (agent al Securității), derulat sub coordonare sovietică, fiind el însuși în tabăra pro-sovietică din Securitate.

    La ordinul generalului Iulian Vlad, gen. Ioan Geoană a închis pe dinăuntru buncărul de la sediul puterii, adică de la CC al PCR (actualul MI), astfel încât Ceaușescu nu s-a putut retrage acolo, unde avea hrană, oxigen, alimente, apă pentru jumătate de an și unde avea un punct de comandă de unde putea lua și menține legătura cu toate unitățile MApN și ale MI din întreaga țară.

    Geoană, în 2009, ca și Stolojan în 2004, figurau în baza de date a SUA ca foști agenți ai taberei pro-sovietice din Securitate/SRI. De aceea au fost eliminați din joc.

    De altfel, este cunoscut că în pre-campania din 2009, Geoană a plecat incognito la Moscova să ceară ajutor, iar faptul a fost făcut public. Geoană nici măcar nu a negat.

    Ce să vă mai spun?

    Despre „Revoluția Facebook” din 2014, cred că am vorbit într-o altă discuție a noastră publicată în „Justițiarul”.

    RăspundețiȘtergere
  50. M.A.M.: Cititorii interesați de articolele dumneavoastră pot să le acceadă folosind motorul de căutare și scriind „Corvin Lupu interviuri Justițiarul”. Eu le recomand călduros și cărțile scrise de dumneavoastră! Scuzați-mă, continuați…

    C.L.: Deci încă o dată: care democrație? Cea în care magistrații sunt ofițeri sau agenți ai serviciilor secrete, încălcându-se grav legea și care distrug oameni, cariere sau firme ale celor care deranjează sistemul?

    Democrația este aceea în care ofițeri de informații sunt strecurați în ANAF și execută ordine de a-i nimicii pe români, pentru ca străinii sau serviciile secrete să le poată lua afacerile?

    În această democrație, cea care ne-a fost impusă de Uniunea Europeană, eu nu cred deloc!

    Ea nu va putea fi nici „reformată”, nici îmbunătățită.

    De ea trebuie să scăpăm cât mai repede și vom scăpa doar dacă UE se va destrăma și pe cadavrul ei vor renaște națiunile europene, așa cum preconizează doctrina național-protecționistă a noii administrații de la Washington.

    În caz contrar, vom rămâne colonie, ne vom deznaționaliza continuu, din popor cu un trecut, cu o cultură și o civilizație remarcabile, vom deveni doar o populație docilă și umilă…

    Din punctul meu personal de vedere, recentele declarații ale președintelui SUA, potrivit cărora UE este un inamic al SUA, sunt încurajatoare, ca și creșterea conștiinței naționale și a naționalismului sănătos, patriotic, în multe state europene.

    Eu sper (speranța moare ultima) că timpul nu mai lucrează în favoarea judeo-globaliștilor. Cel puțin în acest moment istoric.

    Dar lupta nu s-a terminat.

    Bancherii evrei, presa majoritar evreiască din întregul spațiu euro-atlantic și UE, și ea fiind tot o creație a judeo-globaliștilor, luptă în continuare împotriva noii administrații de la Casa Albă.

    Dar nu uitați: în acest moment istoric, singura garanție de securitate a țării noastre este Parteneriatul strategic SUA-România.

    Ca urmare, menținerea României în siajul Bruxelles-ului, Berlinului și Parisului este neproductivă, atâta timp cât președintele de la Casa Albă a declarat că Uniunea Europeană este „un inamic al SUA”.


    Mai mult decât atâta, poate fi și periculos pentru România să urmeze calea inamicilor SUA.

    M.A.M.: Dar tot nu ne-ați spus cum au fost, sau cum nu au fost americanii implicați în 10 august 2018, în marea manifestație, luptele de stradă și atacul guvernului?

    C.L.: Au fost implicați din birou!

    Păi, de ce credeți că, de dățile acestea (februarie 2017 și august 2018), nu a căzut guvernul?

    De ce credeți că Jandarmeria a fost lăsată să-și facă datoria?

    Jandarmeria a acționat conform legislației NATO, cu mențiunea că a fost cam blândă, că jeturile de apă au fost puse în sistemul „duș”, nu în sistemul „tun” și că cei mai profesioniști dintre provocatori, cei ai serviciilor, nu au fost reținuți, iar unii dintre ei care au ajuns în mâna jandarmilor au fost eliberați…

    Dacă americanii nu acționau din birou, serviciile europene cu susținerea președintelui, ar fi reușit în operațiunea lor și la Palatul Victoria venea „guvernul meu”.

    M.A.M.: N-o fi vrut șefii Jandarmeriei să rețină agenții unor servicii?

    C.L.: Cred că da și cred că pentru astăzi este suficient ce am vorbit. Oricum, iarăși se vor supăra… supărăcioșii. Doresc toate cele bune cititorilor revistei „Justițiarul”.

    M.A.M.: Vă mulțumesc și vă mai aștept.

    A consemnat Marius Albin Marinescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria ati muncit nu gluma sa publicati ,,interviul prof. Corvin " ca doar e pro rus,anti european,anti american si mai ales ANTI IOHANNIS !!!Bravo dna Maria !!! Felicitari !

      Ștergere

    2. Anonim21 septembrie 2018, 08:12
      Vorbesti doar ca sa te afli in treaba ! Nu-ti este frica de DUMNEZEU ca sa faci astfel de afirmatii mincinoase ? Eu nu scriu niciodata sub anonimat ! Apoi, oricine poate sa posteze ,daca aceste postari sunt in limita bunului simt. Tot ce aduce jigniri mie sau cititorilor nu va fi publicat ,ci sters ! Rog cititorii daca mai gasesc Comentarii cu injurii si jigniri, sa-mi lase aici un mesaj. Va multumesc frumos !

      Ștergere
    3. 20:17EXCEPTIONAL interviul cu prof.Corvin Lupu(reintruparea lui Matei Corvin ???)un observator de exceptie pe scena politicii mondiale si nationale in special ,drept,curajos,cu coloana vertrebrala iubitor de Adevar si de tara ,un adevarat patriot .Propun sa Candideze ca PRESEDINTE al ROMANIEI!Propuneti-l si sustineti-l!El a lamurit aproape toate Necunoscute privind situatia Romaniei si in special cazul scandalos al protestelor (#rezist).Spre rusinea lor s-au dovedit cu stire sau nu,unelte ale tradatorilor si strainilor care vor sa ne stapaneasca si jefuiasca cu totul.RUSINE!Daca nu va treziti voi veti fi participantii directi ai distrugerii tarii, oameni fara minte si caracter iar regretele va vor urmarii si dincolo de mormant.

      Ștergere
    4. 20:17EXCEPTIONAL interviul cu prof.Corvin Lupu(reintruparea lui Matei Corvin ???)un observator de exceptie pe scena politicii mondiale si nationale in special ,drept,curajos,cu coloana vertrebrala iubitor de Adevar si de tara ,un adevarat patriot .Propun sa Candideze ca PRESEDINTE al ROMANIEI!Propuneti-l si sustineti-l!El a lamurit aproape toate Necunoscute privind situatia Romaniei si in special cazul scandalos al protestelor (#rezist).Spre rusinea lor s-au dovedit cu stire sau nu,unelte ale tradatorilor si strainilor care vor sa ne stapaneasca si jefuiasca cu totul.RUSINE!Daca nu va treziti voi veti fi participantii directi ai distrugerii tarii, oameni fara minte si caracter iar regretele va vor urmarii si dincolo de mormant.

      Ștergere
    5. Felicitari cui a postat , Corvin Lipu mi-a fost profesor . Cei care nu doriti sa cititi ,,kilometri'', nu cititi, insa istoria , si mai ales ceea ce traim acum , nu incape intr-o cutiuta de chibrituri. Cppiii nostri habar nu au de istorie, pleaca , emigreaza ,macar sa stie vreodata de ce .

      Ștergere
    6. Angela,parca nu credeai in reincarnare!

      Ștergere
  51. Asa este 15-28 dar in sfanta scriptura cei care vor avea credinta vor citi vor sti sa faca deosebirea.
    Apoi Domnul Nostru Iisus Hristos va veni in carne si oase impreuna cu cetele ingeresti.
    Trebuie s'a se dea batalia cea mare intre fortele binelui si sle raului iar Mantuitorul ba pedepsi pe Antihrist.
    Noi am citit acum depinde cum au fost scrise cartile ca vedem asa cum zice doamna Maria despre Biblie nu este cea adevarata.
    Mai este un articol sa zic asa la vedeniile lui Daniel unde zice ;
    Poporul ales de Dumnezeu va trece prin multe zbuciumuri interioare.
    O vreme,doua vremi si jumayate de vreme.
    Acest lucru s-a intimplat de la moartea Lui Ceausescu unde zice.
    Un imparat care nu este de vita nobila se va ridica si va colinda lumea in lung si-n lat.
    Se va mari nu va tine cont de dorinta femeilor a mamelor va fi slavit si va domni O vreme a vremii si jumatate de vreme. A condus 25 de ani si va pieri ca nenimeni altul acum dupa pieire poporul trece prin multe framantari aceasta perioada 35 de ani si va veni Mantuitorul pe norii cerului vu cetele de ingeri.
    Asa am citit puteti si dv. Sa vedeti si veti face legatura.
    Spune ca imparatul de la rasarit insemnat de Dumnezeu cu numele de Mihail se va zburli la el si niste zvonuri de la miazanoapte il vor ingrijora
    Va pleca la ILibieni si va veni cu manie si va prapadi pe multi
    Multi vor cadea pentru o vreme 2 vremi si jumatate de vreme pana acest popor va fi mantuit.
    Asa ca are dreptate doamna Maria ca Mantuitorul este aproape sa vina in Romania Duhului Sfant.
    Ce putem spune decat VINO DOAMNE.
    Cu mult drag si Bunul Dumnezeu sa ne gaseasca treji si nu dormind.

    RăspundețiȘtergere
  52. http://profetieavertisment.ro/mesaje/137/nu-va-temeti-convertirea-va-genera-un-mare-sentiment-de-iubire-si-pace/

    RăspundețiȘtergere
  53. Nimic fără dumnezeu nu mișcă nu respiră pe pământ. Cu dumnezeu înainte .Pacea fie cu noi toți. 🕊⚘🥀🌷🍀

    RăspundețiȘtergere
  54. Ma copii,va tot repet si nu pricepeti! Acuma vine a saptea oara! Prima data cand o facut pamantul laolalta cu cerurile,a doua,2nd lo facut pe mosu . Adam ri pe óasa. Eva,a treia óara la potop,a patra óara sin proorocî vechiului testament,a cincea oara íntrupat ín. Maica . Sfanta,a sasea oara la cincízecime si urmeaza a asapteá oara ín inimile celor curati. Eu unul ínca nu sunt vrédnic de o asa mare cinste. Marioara surioara o are. Urmati-o!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  55. Ma copii,nu poate fii vazut fara prin ochiul cunoasterií celor nevazute de ochii firii.cunoasterea ínalta tine de registre mai ínalte de vibratie,íi alta lungime de unda! Ma,íi ca la un aparat de radio,da nu-i tot aia. Conteaza acordarea inimii,acolo unde ísi are salas graunciorúl de mustar,scanteia vietii. Cand se aprinde acea scanteíe laollalta cu. Iisus. Hristos,íi mai tare ca soarele de pe cer,are forta incomensurabila,mutarea muntilor din lóc fiínd un fapt banal! Cu. Dumnezeu ínainte. Pa,pa,tai,tai...

    RăspundețiȘtergere
  56. Despre ochiul cunoasterií. Are vers si revers,íi precum o sabie cu doua taisuri. Contactarea cu lumile ínalte are riscuri.daca nu stii sa ínoti,te afunzi. Nu esti pregatit,stai pe tusa,observa si nu comenta,pentru ca nu cunosti,nu ai trait,ori ai uitat. Noi,de ne-am aduce aminte cate rele am facut ín alte vieti,ne-am pune capat zilelor ,gandindu-ne cum traznitu de am putut face asa ceva. Ío ma gandesc la mine,ce oi fi facut de am stat ín iad paispe ani si totusi. Domnul. Iisus. Hristos m-o scos unul din douasapte si m,-o scos cu un scop,sa va graiesc sa nu va temeti de nimeni si de nimic si tot ce facetí sa cereti ajutor. Tatalui. Lumnii ín numele. Fiului. Sau. Iisus. Hristos. Amin....

    RăspundețiȘtergere
  57. Despre . Numitorul . Comun cu accen pe . I.... Fiiti foarte atenti la accent! Numitorul nóstru comun este imperos necesar sa fiíe. Iisus,. Fiul. Lui . Dumnezeu,singurul fara de pacat din cei 33 de . Fii ai. Sai,pentru ca a fost singurul care nu a avut femeie ín viata pamanteasca,ca sa punem punct anumitor scrieri cum ca ar fi avut prunci cu vrednica de pomenire. Maria. Magdalena.,sfanta íntre sfintí! Deci,fratiori si surioare,sa . Íl avem pe. Iisus. Hristos . Numitor. Comun.sa viim ai. Lui....

    RăspundețiȘtergere
  58. Doamna Maria Ghiorghiu, chiar nu vreti sa-mi raspundeti la ce v-am intrebat ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primesc sute de MESAJE zilnic ! Nu am cum sa raspund la toata lumea. Daca vei repeta intrebarea ,voi incerca sa-ti raspund.

      Ștergere
  59. Era asa :
    V-am trimis pe ( prin ) Facebook o poza cu un cer negru in mijlocul caruia se afla o gaura perfect senina si in care aparea un porumbel alb, din nori; acea poza am facut-o personal, in Bucuresti.
    A-ti vazut-o, stiti de ea, o mai aveti ?

    RăspundețiȘtergere
  60. Ati inteles gresit! Ma refeream ca ati postat imediat cu toate ca era ,,kilometric" !!! Dar nu ati raspuns niciodata ,daca Iohannis ar fi fost bogat( la fel ca Dragnea)ar fi avut copii la fel de bogati (in conditiile in care marea majoritate a tinerilor pleaca din Romania datorita SARĂCIEI),si ar fi lasat sotia pt.o tanara mai mica la ani decat copii lui . Nora lui e mai mare decat iubita (pe care ar vrea sa o faca PRIMA DOAMNA)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne intereseaza ura ta fata de Dragnea. N-ai fost in stare sa citesti si sa apreciezi postarea " kilometrica". Nici nu-l cunosti pe Dragnea(nici eu nu-l cunosc),dar critici,halal crestina!

      Ștergere
    2. Anonim 20:30 ,,nu ne inteteseaza ura ta fata de Dragnea " CARE ,,NE" ??? NU IL CUNOSTI PE DRAGNEA ??? Ciudat.....E RENUMIT !!!! DATORITA TUTUROR BARANILOR CA DRAGNEA(din toate partidele ) ROMANIA E PE MARGINEA PRAPASTIEI !!! Cap ai minte ceti mai trebuie !!!

      Ștergere
    3. 22:34, citeste ce scrie profesorul Corvin Lupu si vei intelege multe! Are dreptate dumnealui. Foarte corect a prezentat situatia actuala din Romania!

      Ștergere
    4. Am spus ca nu-l cunosc,nu ca nu am auzit de el. Daca-l cunosteam,iti spuneam si cum sta cu caracterul. Tu,stai cam prost!

      Ștergere
    5. Anonim 23:42 chiar crezi ca aveam nevoie sa imi spui cum sta cu caracterul ??? CE LEGATURA ARE ??? Ramane valabil...cap ai, minte ce iti mai trebuie !!!!

      Ștergere
    6. Ideea initiala era ca nu avem nevoie de comentariile personale,care nu spun,in esenta,nimic,asa cum sint cele privind anumite partide sau persoane. Pentru mintea ta seaca repet: eu nu judec un om daca nu am avut de-a face cu el. Lasa-ti veninul in alta parte,nu o mai trage la raspundere pe Maria,fa-ti blogul tau,sa vedem cine te urmareste!

      Ștergere
    7. Anonim 04:48 nu numai ca nu ai minte DELOC dar esti si laş !!! Te ascunzi dupa fusta doamnei Maria .Cretinule nu sunt pe blogul tău !!! Si nu trebuie sa îți spui parerea despre un om politic din vârful piramidei care iti influeteaza vita ta si a copiilor tai numai daca l ai cunoscut personal !!!Atat de prost esti???? Crezi ca Dragnea e presedinte de bloc,de scara sau CONDUCE ROMANIA??? Nu uita cretinule NU SUNT PE BOGUL TAU , E BLOGUL DOAMNEI MARIA !!!

      Ștergere
    8. Ai probleme la mansarda,dar ai dreptate in o singura privinta,e blogul Mariei ,iar tu ai certat-o ca a publicat un comentariu " kilometric" si nu-ti publica prostiile tale.
      Doamna Maria,de ce publicati comentarii la astfel de oameni?

      Ștergere
  61. http://profetieavertisment.ro/mesaje/12/dati-la-o-parte-toate-indoielile/

    RăspundețiȘtergere
  62. Doamna, nu mai stiu de pe ce cont v-am trimis-o, nici nu mai sant sigur ca am facut-o.
    Oricum, daca nu o tine-ti minte, sigur nu a-ti vazut-o.
    Fotografia, dar si gaura au fost facute de mine ; mai pot sa fac, cred; ciudat este ca a-ti pus o poza care e identica decat ca in loc de scari, la mine era porumbel.
    Inca ceva, a-ti fost prin Bucuresti acum, foarte aproximativ 10 ani, pe lacul I.O.R. si pe la bisericile din zona cartierului Titan ?

    RăspundețiȘtergere
  63. 8.12
    I-am asteptat pe americani vreme de 40 de ani si acum nu mai pleaca de aici! Dupa ce s-au instalat confortabil la Mihail Kogalniceanu, langa Constanta, si Deveselu, partenerilor nostri strategici le-a casunat si pe baza aeriana de la Campia Turzii. In inima tarii vor sa-si puna corturile militarosii lui Trump, cei ce de ani de zile agita apele prin Orient cu amestecul lor in treburile interne ale altor state.

    Nici bine n-a trecut prin Parlament legea offshore privind extractia gazelor naturale din Marea Neagra ca prietenii americani s-au si grabit sa isi intareasca sederea pe teritoriul Romaniei.

    Sub pretextul descurajarii Rusiei, SUA vrea sa bage pana la 40 de milioane de dolari in modernizarea bazei 71 aeriene de la Campia Turzii, ca sa fie adusa la standardele de utilizare si confort ale US Army.

    Chipurile, imbunatatirile avute in vedere ar permite lansarea unui numar mai mare de avioane militare, dar si repararea celor „bruiate” de inamici.

    De asemenea, se are in vedere construirea unui hangar ce va fi folosit pentru operarea dronelor MQ-9, in scopul intensificarii operatiunilor de recunoastere si culegere de informatii din Europa de Est si zona Marii Negre; in traducere libera, drone-spion cu tinta Rusia lui Putin!

    Cu toate ca US Air Force continua sa pastreze tacerea in privinta momentului in care MQ-9 va ajunge in Romania, majoritatea specialistilor conchide asupra faptului ca este doar o chestiune de timp pana cand faimoasele drone Reapers vor decola de la baza din Campia Turzii.

    Dronele Reaper sunt fabricate de General Atomics si pot fi dotate cu rachete pentru misiuni de lupta, dar scopul oficial il reprezinta doar misiunile de culegere de informatii, supraveghere si recunoastere.

    Senzorii cu care este dotat MQ-9 pot furniza imagini in timp real cu activitatile rusilor in Marea Neagra – ce fel de nave intra si ies din apele teritoriale ruse, activitatea submarina, transportul de senzori sau echipamente de aparare aeriana (vizate sunt temutele rachete S-400).

    Reamintim ca US Army nu are o prezenta permanenta la Campia Turzii, dar, in ultimii ani, in hangarele de acolo au fost stationate temporar avioane militare de tip F-15 si A-10. Mai mult, acum cca 2 luni, doua avioane invizibile de tip F-22 Raptor au ajuns la aceasta baza ca prezenta la exercitiul Dacian Eagle 2018.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-si cheltuie banii lor,nu-i bai. Am auzit ca unde ajung soldatii negri,vin si multe fete,creste venitul intern

      Ștergere
  64. https://www.youtube.com/watch?v=QN934bZjzwI

    RăspundețiȘtergere
  65. Doamna Ghiorghiu, iar mi-ati raspuns; unde-i copacul, in padure..

    RăspundețiȘtergere
  66. Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu iarta-ne pe noi pacatosii! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  67. Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu iarta-ne pe noi pacatosii.Amin.

    RăspundețiȘtergere