miercuri, 19 septembrie 2018

DUHUL CEL PREA SFANT SI MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL , DEASUPRA PATULUI MEU !


                                 Noapte de 17 -18 Septembrie 2018,ora 3,37 !

                                          Dragii mei,

In aceasta noapte,m-a trezit o Lumina alba si orbitor de stralucitaore,si astfel vad stand in pat cu ochii inchisi,vad cum plafonul camerei mele dispare si apare un Cer albastru violet,un Cer de noapte.
La circa 3 metri de patul meu ca inaltime,apare DUHUL SFANT sub CHIP de PORUMBEL.
                     Imagini pentru DUHUL SFANT IMAGINI.

Duhul Sfant stralucea in Lumina alba orbitoare care-L inconjura peste tot.
În Lumina DUHULUI SFANT dragilor, apare si MAICA LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS pe al Său piept deschis ca o poarta de Soare.

              Imagini pentru maica domnului.

IISUS ca PRUNC,stralucea orbitor de tare in mijlocul pieptului deschis al MAICII SALE.
Maica LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL la pieptul Său, ma priveste, îmi zâmbeste ca o MAMA a noastra a tuturor,după care,dispare si vine in locul MAICII ,FIUL Său si MANTUITORUL nostru al tuturor, ca OM si DUMNEZEU ce a fost si este.
IISUS HRISTOS era imbracat in VESMANT alb de LUMINA, era adult, avea părul castaniu si ondulat,si ochii albastri fara de asemanare. Un albastru ca de oglinda,un albastru intens si stralucitor.
MANTUITORUL nostru drag si mult Prea iubit,ma priveste ,im zambeste ca Om si ca Dumnezeu, iar eu am simtit in inima si-n sufletul meu,DRAGOSTEA SA ce a revarsat-o peste mine roaba Sa, si am inteles MESAJUL fara cuvinte ca ,trebuie sa duc CUVANTUL SĂU pe mai departe,CUVANT ce trebuie sa ajunga in sufletul Semenilor nostri.
Aceasta mare MINUNE mi-a dat din nou puterea sufleteasca de a păsi pe spini si bolovani, de a primi batjocura celor necredinciosi si plini de ură faţă de Semeni, cu scopul precis de a intoarce la DUMNEZEU pe sufletele slabe,pe sufletele pierdute.
Dragilor,sa ne rugam impreuna la PREA SFANTA TREIME si la MAICA DOMNULUI ca sa ne daruiasca sanatate ,ca-i mai buna decat toate,pace si liniste sufleteasca,si nu in ultimul rand ,statornicie in CREDINTA.
Un om statornic in Credinta, devine un om plin de iubire fata de Aproapele si faţă de DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                                      Cu dragoste,Maria.


P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

26 de comentarii:

  1. http://profetieavertisment.ro/mesaje/153/fiti-pregatiti-tot-timpul/

    RăspundețiȘtergere
  2. http://profetieavertisment.ro/mesaje/919/eu-vin-dupa-voi-pentru-a-va-duce-la-tatal-meu-eu-vin-pentru-a-indeplini-voia-sa-divina-si-pentru-a-implini-legamantul/

    RăspundețiȘtergere
  3. http://profetieavertisment.ro/mesaje/400/chiar-daca-va-fi-ales-de-membrii-bisericii-catolice-urmatorul-papa-va-fi-falsul-profet/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi un fals profet,ci unul adevarat. Biserica stie ca e programat un profet care va spune crudul adevar si atunci religiile vor dispare. Biserica incearca sa discrediteze din timp pe acest profet.(de fapt,e de domeniul trecutului,ultimul profet e venit si biserica a reusit sa-l anihileze). Dar,inca se teme de o mare dezvaluire ce va fi de necontestat( si care s-ar putea sa fie o mare proiectie pe cer-holograma,cum zic unii)

      Ștergere
  4. Doamna Maria citesc si plang de bucurie pentru dv.plang ca aveti mare dreptate ca multi nu cred si vorbesc urat.
    Bunul Dumnezeu sa ne ajute tuturor si celor care nu cred s-a le lumineze mintea.
    Va imbratisez cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va dea putere sa duceti mai departe cuvantul lui. Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  5. Rugativa pentru fata.mea.elisa.si.copilul ei damarys.sa aibă sănătate.sotia.mea.petra.operata.si.mihai.eu.rinichii.plini.de piatra
    Mersi.fff.mult.sa fiți salvați de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne, asculta rugaciunile pacatosului Mihai! Nu iti indeparta privirea ta de la Mihai si familia lui! Doamne Iisuse Hristoase, milueste pe Mihai si familia lui, pacatosii!
      Amin!!!

      Ștergere
  6. A inceput epidemia de gripă este prăpăd in unele comune si sate toata lumea e bolnavă de viroza gripala in perioada asta.Unii le-au luat la îmbarcarea in avioane
    a arătat si la stiri in America la fel pe aeroporturi.Vedeti stirile internationale. Este un virus foarte puternic stiu prin ce am trecut eu simptomele se manifesta cu gat imflamat amigdalitele rosii,cu febra mare de 40grade ,tuse la plamani si stări de rau permanent.Protejati-va cum puteti din timp si intariti-va organismul cu vitamina C ,fructe,legume , va spun ca este virusul foarte puternic si se extinde peste tot si din cauza prafurilor chamtrails împrăștiate din avioane.Elitele cauta sa ne distrugă cu totul..altii omoară porcii lumea este disperată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:51 Multumim frumos. Paza buna trece primejdia rea.

      Ștergere
  7. A fost o viziune canva cu un virus

    RăspundețiȘtergere
  8. ca sa creada lumea in minuni isusi HRISTOS le-a aratat la grupuri de crestini-astea sunt adevarate minuni nu numai cele din viziune la o singura persoana

    RăspundețiȘtergere
  9. D-NA MARIA V-AM MAI INTREBAT de ce spuneti mereu DUHUL CEL PREA SFANT? pai de TATAL SI FIUL CEL PREA SFANT NU SCRIETI NICIODATA DESI E SF TREIME SI TOATE VIN DE LA TATAL-EL ESTE CREATORUL-nu trebuie sa facem diferenta

    RăspundețiȘtergere
  10. Am scris si scriu intotdeauna DUHUL CEL PREA SFANT,sau PREA SFANTA TREIME si PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU,deoarece,asa am primit MESAJ de la DUMNEZEU ca sa spun DUHUL CEL PREA SFANT,PREA SFANTA TREIME si PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU. PREA SFANTA TREIME, este din DUMNEZEU TATAL, DUMNEZEU FIUL si PREA SFANTUL DUH ! Asa e corect! Asa a fost MESAJUL DIVIN !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤗👍👄💋🙏❤💛💙🕊⚘🥀🍀vă pup dna maria

      Ștergere
  11. Pai datorita acestor ET , aveti viziuni,iar mesajele vin de la glasuri si voci, de ce-L implicati pe Duhul Sfant,.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu amestecam LUCRURILE !
      Toate MESAJELE vin de la DUHUL CEL PREA SFANT si numai cu VOIA DUHULUI SFANT !
      Pe ET,îi vad mai des după răpirea din 2000 !
      Fiecare cu partea lui. Dar toate se petrec numai cu VOIA si cu PUTEREA DUHULUI SFANT !

      Ștergere
  12. D-NA MARIA-va rog sa-mi spuneti daca al treilea secret de la FATIMA -PORTUGALIA v-a fost revelat si d-stra-astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 03:14, ce parere ai tu, ce contine acest "al treilea secret de la Fatima" ?!

      Ștergere
  13. doamna Maria, daca porumbelul era la 3 m deasupra patului dvs., ma scuzati ca intreb, unde locuiti de aveti plafon asa de inalt?

    RăspundețiȘtergere
  14. Am.dureri.mari.fff.mari.la.uretere.pietre mari rinichi.si nu este c zic unii din cauza păcatului.caci Iov a fost znopit.in.chinuri de Satan.Doamne îndurate de mine.si nimicește lucrarea lui.amin.al tau serv Mihail
    Din ceata ta de sfinți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, omule, faci blocaj renal , du-te la spital , interneaza-te , ia trimitere de la medic si incearca sa iei medicamente le pe care ti le dau : No- Spa, Rovatinex, antibiotic pentru frisoane, Renalin care dizolva pietrele la rinichi . Renalin actioneaza intr-o maniera in care reuseste sa dizolve pietrele sau nisipul in formare atat la rinichi, cat si la vezica urinara . 1 capsula de 2 ori pe zi, de preferinta pe stomacul gol, administrate cu cate o cana mare de apa.

      http://www.farmaciacanadiana.ro/renalin-provita-nutrition-60-capsule-pnh-051?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllFBAVeAqK8vGHeh8chI52qwMsMn--eNxxjOA6XygGZymJUgl0AzOP8aAjqpEALw_wcB

      Ștergere
    2. Consuma niste otet de 9 grade sub forma de papara sa fie suportabil.

      Ștergere
    3. Cred ca e buna si apa cu bicarbonat pt pietre la rinichi!

      Ștergere
    4. 17.32. NU mai folosi tratamente ''din auzite'' ,doar medicul poate,in functie de istoricul tau medical, sa te ajute. In cazul tau este absolut necesara prezenta la medic . Nu mai astepta,risti sa faci complicatii mai greu de tratat,te rog sa te prezinti cat mai repede la medic . Daca durerile sunt insuportabile,poti merge la urgenta,dar nu mai sta asa,nu trece de la sine. Sanatate iti doresc...

      Ștergere
    5. LAMAIA rezolva! Curatza bine rinichii si dizolva pietrele.

      Ștergere
  15. cand calculii la rinichi au alunecat pe uretere e deja tarziu -repede la spital-durerile sunt cumplite

    RăspundețiȘtergere