duminică, 23 septembrie 2018

RUSIA ! VIN RUSII !


                                    22 Septembrie 2018,ora 16,44 !

                                     Dragii mei,

În aceasta după amiaza  ,chiar daca lucram la altceva ,aud glas care spune ceva despre vecinii nostri.
Glasul întreba asa:

                     "Rusia,in ce momente vine?

Iar raspunsul a fost asa:

                      Ruşii?

Iar aici glasul nu mai raspunde.
Cred fratilor ca traim linistea dinaintea furtunii.
Sa ne bucuram de aceasta liniste ingrijoratoare,deoarece,nu stim cat va mai dura.
                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  

                   
                 

83 de comentarii:

  1. A avut loc o proiectie pe Casa Poporului aseara,imi vine in minte previziuni ale dvs.cu musetelul si ca va arde.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=22%2C25

    RăspundețiȘtergere
  3. Lume plangeti-va păcatele ca Dumnezeu a hotărât sa ia pe mulți in aceasta Cernere acasa din tara asta mi-a arătat in vis cum se hotarase ca la o judecata cine pleaca plângeam cu lacrimi in fata altarului lui Dumnezeu ca sa fie iertati aceia pe care ii hotărâse .eu am cerut îndurare, mila plângeam si ma rugam sa nu-i cruțe dar din cauza răutăților nu cred ca vor scapa.Oare cine va fi acea mulțime de oameni nu stiu.
    Si dna Maria a prevazut atentate multe nenorociri care vin in tara asta toate acestea vor avea loc si jertfele pentru satana vor fi mari.Ma voi ruga pentru toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 4:10Monica .M.numai zapacii lumea cu exprimarile tale incorecte,invata mai intai limba romana si apoi vorbeste.Te contrazici exprimandu-te "ma rugam sa nu-i crute"(a cruta=a ierta,a avea mila)dupa ce mai inainte ai spus "ceream mila indurare)De fapt" gura pacatosului adevar graieste"!Esti o mare prefacuta si in curand vei fi demascata ca fiind o fata posedata.Nu poti pacali pe cei care sunt cu adevarat ai lui Dumnezeu.Pt orice om luminat este evident ca esti sub influienta satanei.Te-am vazut um dai replicile si ce expresii ai and esti demascata.Sf.parinti te-ar fi pus la colt imediat dar pana atunci o fac eu.Nu avem nevoie de rugaciunile unei posedate ci noi crestinii luminati trebuie sa ne rugam pt tine.F.curand vei fi demascata pe propiile tale "proorociri" care trbuiau sa se implineasca in septembrie.Du-te la un duhovnic bun fetito!Doamne IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU miluieste pe poporul drept credincios si sfarma toata puterea satanei!Amin!

      Ștergere
    2. Dna Maria comentariul idiotului de la 15:25 nu îl considerati jigniror???

      Ștergere
    3. Multumesc frumos ! L-am sters ! Asa este,este f jignitor !

      Ștergere
    4. 16:37 Nu crezi ca esti cam dur in exprimare? Eu cred ca tu esti cel cu probleme nu Monica Meryah.Si nu ea a scris sub anonimat.

      Ștergere
    5. 23:58Dur?De loc!Cand e cazul sa opresti o manipulare din partea unei persoane aflate sub influienta celui rau nu e deloc prea dur.A spus ca in septembrie se vor intampla vrute si nevrute ca ea cu Domnul Iisus va face minuni extraordinare va zbura dintrun oras in altul etc.etcNu crezi ca nebunia trebuie demascata?.Sf.Nicolaie l-a pleznit pe Arie pt minciunile lui asa ca nu e prea mult pt a opri inselaciunile diavolesti..Si sa stii ca in aceasta lupta cu diavolii multi vor fi inselati vezi sa nu fii si tu printre ei.Oamenii lui Dumnezeu au mintea luminata pt a distinge adevarul de minciuna iar exprimarea lor e clara nu amalgamata ,confuza, deliranta precum a Monicai M.PS.Sa vedem ce s-a implinit din ce a spus MM ca va fi in septembrie.Nimic!

      Ștergere
    6. 11:21 afla de la Mântuitorul ca prin vasele tinere se va face lucrarea lui pe pamant de la sfarsitul timpului.In mare parte vor fi tineri apostolii sai asa cam de varsta cat o avea si el Mantuitorul când era pe pamant,acestia sunt trimisii lui si o sa-i recunosti dupa minunile care le fac,vor muta si muntii din loc si vor porunci bolilor sa plece si vor pleca ..Dumnezeu a spus cine va fi impotriva fiilor si fiicelor sale nu pot face parte din armata sa care este instruită in ascuns de insusi El Dumnezeu..Iisus pregateste o armata a sa acum si sunt copii razboinici care nu le va sta nimeni impotriva nici un rau nu se va atinge de ei ,manifestarile se vor face prin ei si va fi global.
      Cu siguranta si doamna Maria va face parte din echipa pentru ca va vindeca.Asta e ce mi-a transmis divinitatea.Si ea va avea acest rol special,ca va incepe lucrarea acum in perioada asta sau la anul se va intampla cu siguranta..dar răbdare ca schimbarile vor veni.
      monica meryah

      Ștergere
    7. 16:52Niciun sfant (multi tineri)nu s-a laudat si a exagerat cum o faci tu.Domnul Iisus ne vorbeste multora si lucrari tainice dar si pe fata fac multi dar au ceva sfant pe cand tu vorbesti de Domnul Iisus fara respect (eu si Iisus facem etc)Nu ai pic de respect fata de Domnul .Revino-ti din delir"(eu voi zbura din loc in loc" , "voi muta si muntii "etc.)Doamne fereste de demonizati ca doar sfintii spun clar ca inaintea Venirii Domnului vor iesii demonii din iad si vor face exact ceea ce spui tu ca vei face inseland pe cei creduli ca sa-i atraga in iad.PS.Iata ma rog Domnului Iisus si Maicii Domnului sa fuga de la tine demonii care te inseala si de ma vor asculta tu vei fi cu adevarat luminata!Amin!

      Ștergere
    8. 16:52Dumnezeul tau care "instruieste in ascuns" "o echipa" nu cumva are "coada si coarne"?Imi vine si sa rad dar mai mult sa plang.Insasi limbajul folosit de tine nu e dumnezeesc.Eu stiu bine ca nu mai e timp ca Domnul e la usa caci vad
      "soarele si norii" care ne privesc facandu-ne"semne"insistent dar stiu bine ca si cel rau isi face treaba ca sa insele oamenii .Asa ca M M eu mi-am facut treaba vreo 25-30 de ani si o fac in continuare si sunt in oastea Domnului alaturi de altii dar nu pot accepta fara confirmare sursa divina a informatiilor tale.Asa ca astept dovada!

      Ștergere
    9. Asculta aici poate vei intelege ceea ce spun. Despre ploaia târzie este vorba.Latter rain va incepe.
      https://m.youtube.com/watch?v=cKW0QumrjSc

      Ștergere
    10. monica meryah.am uitat sa ma semnez.

      Ștergere
    11. 16:52Mai ,dar tu vorbesti cu divinitatea ca la telefon.Si altii aud dar o spun mai modest dar tu vorbesti parca divinitatea ar fi la cheremul tau .PS.Referitor la D-naMaria poate ai vrut sa scrii:"Si dansa va avea....."Nu strica mai mult respect caci nu prea ai!

      Ștergere
    12. 16:52M.M Daca iti inchipui ca tu esti detinatoarea tuturor "secretelor"iar noi suntem niste ignoranti te inseli amarnic.Naivitatea ta si modul cum tratezi"publicul"neajutorat ma face sa deconspir ceea ce tu crezi ca e un mare secret dar stiut de multi iar de mine de vreo 30 de ani.Si ma refer la acea"echipa" armata internationala(care va lua locul armatelor nationale) de misionari militari ,luptatori cu har,prefacuti psihic.Ei,ce zici?Numai ca acestia vor fi cu adevarat oameni cu har cu un psihic f. bun care stiu sa transmita si sa calmeze si nu sa bulverseze prin atitudini delirante.(MM : "voi face sa cada si foc din cer" -despre acest semn scrie in Sf Evanghelie ca il va face diavolul).Asa ca ai grija!

      Ștergere
    13. Nu te mai chinui Anghel sa-mi dai răspunsuri pe care nu ai cum sa le înțelegi,ai sa vezi despre ce e vorba.Chiar m-ai facut sa zâmbesc in ceea ce mi-ai scris ,tot timpul cauti sa ma ataci ,si App lumina,razele care le vezi în nori si eu le vad si sunt oznuri/nave care sunt in asteptare dincolo de acei nori si emit lumini,raze luminoase si vor aparea aici in văzul lumii în curând înaintea lui Iisus,vor veni oznurile inaintea venirii lui cum mi-a spus ingerul,sunt trimisii lui Dumnezeu ,chiar si dna Maria a scris ca se vor arata si se vor lasa văzuți de multe ori cu navele in timpul acestei mari recolte care este Trezirea de la sfarsitul timpului (recolta lui Iisus oamenii salvați) .Dar inainte de asta Iisus isi va trimite mireasa pentru a salva suflete si a vindeca.Nu te chinui sa imi dai inapoi raspunsurile tale ca nu vei intelege ai sa vezi la vremea lor tot ce a pregătit Dumnezeu.Chiar te rog sa fii mai buna la suflet si cauta sa te apropii cu inima de semenii tăi si fata de mine care nu ma cunosti..Indemnul lui Iisus este Iubiti-va unii pe altii.Si este o poruncă.
      Noi venim cu iubirea si transformarea lumii nu cu ura nici cu dusmania asa cum practicanți dvs.care sunteti in religie.Dumnezeu este iubire Anghel,Eu sunt fiica celui Prea înalt si ucenizata de El.(si inainte de a cobora si dupa intrupare,mi-a spus ca am fost un înger si Sunt trimisă jos la misiune )..Sunt trimisă pe pamant cu scopul de a întoarce sufletele catre Dumnezeu.Asta este rolul meu pe pamant de la sfarsitul timpului..Am mai scris ca misiunile vor fi de scurta durata cu semne si minuni si apoi va fi coborârea lui Iisus in Romania,asa cum mi-a spus va veni la Bucurestiul meu asa sa exprimat. El a spus cuvintele acestea ,deci nu poți sa il contrazici pe Iisus.Mireasa ii va pregăti calea si va incepe sa lucreze cu echipa care sunt in formare deja.Acum se ridica si vor fi mulți care vor sfinti poporul roman.Ei apostolii sunt diamantele lui Dumnezeu pe care ii trimite sa strălucească in lume asa cum ia trimis si pe primii sai apostoli.
      Monica Meryah

      Ștergere
    14. Cred ca si dna Maria a vorbit despre asta,te ajut sa înțelegi.
      Eu zic sa facem totul.
      MINUNILE umblă spre România !
      După care dragii mei, aud din nou alt glas care spune asa:

      "Unii Apostoli zic ,să pregatim Cerul de Venire a Lui Hristos !"

      Despre noi este vorba Anghel.
      Noi vom pregati Romania pentru venirea lui Iisus.
      http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/01/romania-venirea-si-minunile-lui-iisus.html?m=1

      Ștergere
    15. Un glas dragilor, un glas in aceasta noapte,spune ceva minunat pentru România si pentru poporul român.
      Iata ce spunea glasul:

      ” Dinspre Apostoli, vine sfintenia României si a poporului român .
      România ,va fi Noul IERUSALIM!”

      https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/08/romania-sfanta.html?m=0

      Deci vor aparea apostolii de care spun? Sau te îndoiesti de mesajele dnei Maria?
      monica meryah

      Ștergere
    16. Venirea lui Iisus va fi dupa persecuția mondială si dupa implanturile cu cip cu care va amăgi Anticrist omenirea.Vor veni torturi greu de imaginat pentru crestini si o prigoana a bisericilor purtătoare de har divin in schimb răscumpărarea va veni dupa prigoană prin Venirea lui Iisus pe pământ se poate si dupa război când va da lupta finala cu Omul păcatului dupa 3,5 ani de stat la putere..Deci vor mai fi evenimente pana atunci, între timp si extraterestrii isi vor face aparitia dar si salvarea multor suflete în aceasta recolta de la sfarsit.
      Acum ceea ce vedem pe cer sunt semne premergatoare care vor fi suficient de multe pana la venirea lui. Vor fi semne multe,un indiciu ca cerul se pregateste sa coboare pe pamant. Un semn final pe care îl vom recunoaste cu putin timp inainte este ca se va intampla ceva cu luna,va deveni rosie si va curge sânge cu foc pe pamant si stelele vor cădea din cer.Acesta este sfarsitul.
      monica meryah

      Ștergere
    17. MM.
      de ce nu incerci sa-ti faci un blog al tau personal?...iti va da posibilitatea sa-ti desfasori activitatea in liniste,sa-ti
      promovezi ideile-visele cu convingere, nu te va mai teroriza nimeni cu invinuiri de impostoare,etc
      Ai atatea calitati (strict ale tale), dar pe acest blog tu nu PREA ai credibilitate si esti intr-un continuu conflict cu foarte multi cititori.
      Imi cer scuze -nu vreau sa te jignesc-, noi foarte multi suntem persoane in varsta-pensionari-cu o educatie aleasa-cu un bagaj de cunostiinte-cu o experienta de o viata, SI sincer e josnic cateodata sa citim anumite amenintari,jigniri,fortat
      incerci sa ne bagi pe gat niste idei nastrusnice.

      D-na Maria are mult bun simt si respect ptr toti cititorii, incearca si tu inveti- adopti sistemul decent al comunicarii pe blog ,fara sa te impui ,fara sa te crezi superioara,fara sa te auto-numesti apostol+aleasa+mireasa+fara de pacate.
      Noi suntem pacatosii si tu de multe ori ne faci observatie.

      Deci iti multumim daca tu consideri sa lucrezi putin la
      capitolul COMUNICARE CIVILIZATA cu cititorii bogului d-nei Maria (care te primeste cu bratele deschise pe tine si pe noi toti cu decenta in exprimare)

      Ștergere
    18. 19:45Imi pare rau pt tine caci vad ca ai credinta dar din pacate esti f.inselata.Cum poti sa sustii ca lumina din spatele "norilor"e data de nave extrat.cand aceasta lumina vine de la"soare"?In vremea din urma oamenii vor astepta salvarea de la ET(demoni)
      spun sfintii.Eu vad bine adevarul caci "norii"sunt sfintii parinti care vin la Judecata"pe cai albi"cum spune proorocul.Tu esti f.inselata!

      Ștergere
    19. Monica Meryah, ai scris că:
      "... inceputul judecatilor lui Dumnezeu va incepe cu luna Septembrie dupa ce planul de pace intre Palestina si Israel va fi anuntata public pe data de 25 luna aceasta."
      Iar prin iulie scriai că în câteva săptămâni vei apare în public cu ceilalți apostoli. Ca să nu mai vorbim de levitări, vindecări, etc.

      S-a întâmplat ceva din toate astea?
      Dacă n-ai nicio explicație, ți-ai distrus singură credibilitatea.

      Ștergere
    20. Anghel cred ca ai o problema gravă.Ti-ai adus tu aminte asta-i culmea.Dar nici măcar nu ai răbdare sa vezi dar nici nu ma intereseaza ce crezi tu. Răutatea ta este la cote inimaginabile nu ai bucurie nu ai iubire,nu ai speranta nu ai nimic din toate astea de la Hristos dar nu ma mira esti religioasă si asa sunt persoanele ca tine cu veninul pe limba.Imi pare rau dar tu nu ai venit decat in contradictoriu cu mine ceea ce imi da impresia ca esti impotriva lui Hristos.Hai te rog sa ma lasi in pace nu te mai baga in seama cu mine nu ma cunosti deloc.Iisus sa-ti arate adevarul eu am vorbit pentru minti deschise nu pentru habotnici.Pa.
      monica meryah

      Ștergere
    21. 19:45MMAdu-ti aminte ce a spus Domnul Iisus:"Fericiti cei ce nu se vor sminti intru Mine"!Si tine minte ca tot ce repeti tu mereu stim si noi inaintea ta si nu numai tu esti fiica Celui Prea Inlt si cu misiuni apocaliptice ci multi sunt mai ales in Romania dar tie iti place sa te
      lauzi si in felul asta ai cazut in cursa inselatorului diavol.Asa ca ai grija si te spovedeste la preotii pe care tu ii sfidezi.

      Ștergere
    22. 22 22Daca esti corecta raspunde la intrebarile care ti s-au pus :de ce nu s-a implinit nimic din ce ai spus cu date precise ,de ce ai spus ca antihristul este Mahomed cand Domnul spune ca "precum cel mai mare bine a venit din mijlocul poporului evreu ,tot asa si cel mai mare rau(antihristul va veni tot din randul poporului evreu -contrarii:+ si-)apoi alta nebunie a inselatorului ca in 2020"conducerea tarii va fi preluata de o femeie divina regina instaurata prin preotie regala"(poate esti tu aceia!?)Faci afirmatii obraznice:"eu si Iisus vom porni lucrarea..."sau:"acum pregatesc minunile,demonstratiile si vindecarile.."(parca le pregatesti in bucatarie)Sfintii le faceau instantaneu nu "le pregateau".Altceva nu incerca sa te inalti cu puterea celui rau(in afara bisericii)caci vei cadea.

      Ștergere
    23. Monica, scrii mult dar nu poti da un raspuns sau o explicatie.

      Ștergere
    24. 00:41 Acuma sa te pregătești pentru recompensa ta pe masura gândirii tale el stie cine esti mi-a transmis Domnul Dumnezeu...nu e de bine deloc.ai incurcat-o.O sa-ti arate despre mine cine eram in scurt timp.
      MM

      Ștergere
    25. Anghel,acea armata va apare dupa ce Dumnezeu va uni omenirea intrun singur stat mondial,cu guvern unic,unde toti oamenii sunt egali si nu muncesc fac doar sport si sex caci nu va mai fi casatorie si nu va mai fi biserica sa se rusineze. Oamenii vor calatori pe alte planete si vor fi considerati dumnezei de oamenii de acolo. Iar de nu vor fi oameni pe acea planeta,se vor inmulti ai nostri. Iar daca nu vor putea sa respire pe acea planeta,se vor modifica genetic.Monica este mireasa(nu tu,caci esti habotnica si ai depasit destul 30 ani). Monica a fost aleasa sa doneze gene,din care vor fi facute femeile pe acea planeta. Monica,esti simpatica,pune o poza pe feisbuc!

      Ștergere
    26. 8:31Sa ne fereasca Dumnezeu de oameni rataciti!

      Ștergere
  4. Nu vin. Asta e răspunsul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba vin. Dar nu in Romania. Este o actiune energetica sa ne faca sa credem asta si cred ca la fel se intampla si la alte tari din jur. Razboiul fricii. La fel si cutremurul. Este proiectat dar nu realizat. Deci "Nu va temeti"- oricum, nu de aceste amenintari.

      Ștergere
  5. Prin Ucraina se lupta rusii pentru Noua Uniune Sovietica caci pe la noi se lupta neo-nazistii drogati de la Sibiu cu socialistii nationali de la Bucuresti.Vorba poetului;'Toate-s vechi si noua-s toate/Tu te-ntreaba si socoate'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:12 vorba poetului esti post ca noaptea. Daca vorbesti de neo-nazisti ar fi bine sa aduci si dovezi. Latrati sub anonimat incercand sa pareti inteligenti dar sunteti vai de capul vostru!

      Ștergere
    2. Taci sorosistule si nu mai face pe nimeni prost! Dar mai bine sa fi prost decat tradator de tara cum sunteti voi toti desteptii si smecherii !!!

      Ștergere
    3. Ai perfecta dreptate an.08.12!!!

      Ștergere
  6. Din partea mea, să vină și chinezii si oricare... Poate trăim și noi! Cu nemernicii ăștia care ne mint si ne fura, zi de zi, spunându-ne că nouă trebuie să ne fie bine cu 300 de euro pe lună. Iar lor, canaliilor nu le ajung zeci de mii. Să vină!Macar satisfacția ca-i aduc in rand cu noi,e sublimă si merită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu . Problema e ca daca vin rusii si chinezii nu omoara doar functionarii publici .

      Ștergere
    2. Sa-i multumim lui baselu si boc ca au avut grija sa tae cat au putut salarii si pensi, sa dea aprope totul din tara ca tot nu-i trage nimeni la raspundere iar romanii uita repede...

      Ștergere
  7. De ce oare niciodata glasul nu raspunde la intrebarile puse?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria,am o intrebare: Ce semnifica cântatul cucuvelei? De mai bine de doi ani în fiecare vara,cucuveaua canta la 5 dimineața. Am gasit explicatia logica,suntem singura casa de pe strada care a pastrat acea antena "parabolica" veche pe post de paratrasnet,de asemenea strada e populata 95% de bătrâni! Iar mereu ai mei zic : moare cineva moare cineva...nu vreau sa cred în superstiții!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Canta cucuveaua crapa cineva e clar!

      Ștergere
    2. Rusii vor veni si pe multi ii vor mierli. Partea buna este ca odata cu venirea rusilor multi romani vor trece de partea lor si isi vor regla conturile cu cei ce i au asuprit pana atunci. Sa vezi diCstractie!

      Ștergere
    3. Și unde stau eu cântă cucuveaua aproape zilnic , începând de pe inserat . Când nu o aud mă întreb unde este . 🤪😀 Spunea cineva că prevestește moartea , păi de 10 ani de când stau aici , trebuia să fie moartă toată lumea deja . 🤪🤪🤪 Eu nu vreau să cred in aceste superstiții . Este o pasăre de noapte care cântă , ca oricare altă pasăre . Acum este frig și am geamul închis și nu o mai aud .... Nu cred că este bine să ne gandim la moarte , dacă o să cânte cucuveaua .

      Ștergere
    4. Un trolache este foarte vesel ca vin ruși.Vai de capuțul lui.Puneți mâna pe carte capete pătrate și vedeți ce au făcut rușii în Basarabia , Polonia .Milioanne de oameni au murit de foame, de frig sau boli ori împușcați de soldați bolșevici .La așa cap așa căciulă.

      Ștergere
  9. Cucuvelele stau in locurile mai inalte cu copaci sau pomi inalti.In rest nici o semnificatie cu mortii,doar daca nu cinta in Cotroceni,acolo are alta smnificatie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. ...pe la 3 ,tot încercând sa adorm , am vizualizat baza militara ruseasca in Romania!
    O voce de femeie îmi vorbea in rusește.
    Cerul era intunecat si f straniu ...

    RăspundețiȘtergere
  11. http://profetieavertisment.ro/mesaje/1100/voi-ii-veti-cunoaste-pe-acesti-tradatori-prin-gesturile-lor-simbolice-care-insulta-divinitatea-mea/

    RăspundețiȘtergere
  12. Putem vedea o invazie a rusilor in septembrie 2019 sau in primavara 2020.Cu siguranta nu acum va fi mai sunt si alte evenimente pana la începerea războiului.Atunci cand veti vedea venind rusii in tara atunci incepe prigoana crestinilor si semnul fiarei va fi impus cu forta si tot in acea perioada de invazie mulți vor fugi la munți in grupuri,grupulete cum a spus si parintele Iustin Parvu si se vor ascunde in crăpăturile stancilor si creștinii ramasi vor astepta venirea lui Iisus pe pământ.Multi in acea perioada va fi ucisa pentru numele lui la ghilotina.Iisus a spus ca vine dupa persecuție ca sa-si aseze împărăția milenara pe pamant.Biblia o spune dar a confirmat si prin alți profeți ca va domni pe pamant cu aleasa sa,asa cum fiara/anticrist cu femeia babilon.Sunt doua personaje distincte,si cu diferite domnii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:08Rusii sunt crestini nu va mai fi ce a fost.Numai proorociti voi dupa capul vostru caci se va intoarce raul la voi si familia voastra!Vorbiti de bine pt tara !

      Ștergere
    2. 11:34 anonim ,multumim frumos si va iubim ptr postarea d-voastra. Din cand in cand e necesar sa reamintim oamenilor(cei cu o gandire gresita)ca prorocirile lor dupa ureche pot fi distructive (sunt satisfactia diavolului).
      Gandirea pozitiva,optimismul,credinta ca va fi bine,rugaciunile = ne pot ajuta sa primim ajutorul divin.

      Multa sanatate si o viata lunga frumoasa .

      Ștergere
  13. V-am mai spus că rușii vor un culoar de ocupație de la Marea Adriatica până în Afganistan și ocuparea Marii Negre cu țărmuri cu tot.Le vor merge lor în prima fază dar după aceea îi i-a draci și pe ei.

    RăspundețiȘtergere
  14. Vin ca.i chiama sleahta lu iliescu, blestematii natiunii

    RăspundețiȘtergere
  15. Walll
    De ce sa vina rusii? I-a chemat cineva? I-o fi chemat Dragnea, constatand ca nu-i va merge sa modifice legile cum vrea, si o incurca?
    Nu au auzit ca le lipseste pretextul? Ca inscenarile din 10 august au esuat si ca, in loc de razmerita, se lasa cu dosare penale?
    Ce sa caute aici rusii? De ce "glasul" ne sugereaza asa ceva? Vrea "glasul"sa ne sperie? De ce?
    Rusii au si ei atata minte incat sa stie ca navalitorii nu o sfarsesc bine si ca orice nas isi are nasul. Sunt popor crestin si nu cred ca si-ar asuma distrugerea lumii crestine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:29
      In mesajul d-nei Maria : Nu este vorba despre Romania.
      La vecini e o problema urata (au incurcat borcanele)si si-au dat singuri cu stagu-n dreptu,adica au facut-o de bacanie.
      Pai sa vedem acum ......dinte pentru dinte???... pentru ca nu merge asa :"pentru ei e muma iar pentru altii ciuma",iar ulciorul nu merge de multe ori la apa si daca s-a spart ulciorul TREBUIE SA PLATESTI PAGUBELE fie umane fie materiale

      Ștergere
    2. An.23.27 le cam ametesti...ce-l pomenesti pe Dragnea cu legile justitiei? Deja toata lumea si-a dat seama ca Dragnea si aPSD-ul vrea binele Romaniei si n-a fost lasat de la bun inceput sa lucreze de cel care si-a pus giaca rosie si a chemat lumea in strada.Halal presedinte!Cred ca el ne-a vandut si lui soros. Acctle huliganice pe care le face#rezist dece nu sunt contestate de catre opozitie si presedentie? Dece sunt anchetati jandarmii care si-au facut datoria iar niste huligani drogati care au vrut sa rastorne ordinea de drept sunt lasati liberi si neatinsi? Doamne vino ca doar tu poti aduce Justitia Divina in aceasta tara si la acest popor greu incercat!!!

      Ștergere
    3. 23:31 ai incurcat borcanele ptr ca an23:27 nu l-a abordat pe D-nul Dragnea. Rusii au in vizor alti vecini care au dat cu mucii in fasole .
      La noi sunt probleme ca peste tot,pe tot globul sunt probleme si mai mari ,urate rau.

      " " De ce sunt anchetati jandarmii???"""....
      -PENTRU CA SI-AU PERMIS SA APERE PALATUL VICTORIA-GUVERNUL ROMANIEI
      -PENTRU CA SI-AU PERMIS SA-SI FACA DATORIA SA APERE TARA
      -PENTRU CA SI-AU PERMIS SA TINA PIEPT HULIGANILOR
      PENTRU CA....nu mai continui...probabil la insistentele altor tari se doreste alt guvern anti-romanesc. DAR pot sa-si doreasca ei pana le creste par pe limba, decizia finala apartine numai TATALUI CERESC
      Asa ca stai linistit ,DIVINITATEA este de partea noastra.

      ps.in curand o sa auzi la stiri ca la austrieci le-a crescut
      par pe limba

      Ștergere
    4. 20:23Felicitari!Asta spirit romanesc nu ca vanzatorii si tradatorii de #rezist care n-au pic de constiinta isi tradeaza tara pt un pumn de bani.

      Ștergere
    5. 01:53, confuzi galeata cu sapa!

      Ștergere
  16. buna ziua doamna Ghiorghiu,
    1. cand vin rusii
    2. credeti ca ar trebui sa mai cumparam niste arme ?
    multumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iati arme si o sa ai iadul ca dar.

      Ștergere
    2. 1. nu vin rusii.
      2.cumpara-ti candele,lumanari,lanterne+baterii pentru doamne fereste o pana de curent care s-ar putea sa dureze ceva timp.
      Esti mai in siguranta +H2O,provizii.

      Ștergere
    3. 23:32, se vehicula si mai demult treaba asta cu "aprovizionarea" si poate-i "vremea"...

      Ștergere
  17. Poate ca este vorba de Deveselu doamna Maria.
    Am nadejde in Bunul Dumnezeu ca toate le oranduieste cum stie mai bine
    Dragostea si nadejdea in Mantuitorul Nostru si Maicuta Domnului nu ne va lasa. Poate ca trecem prin multe necazuri si nevoi pemtru a fi mantuiti. Cu mult drag si Dumnezeu s'a fie cu noi cu toti

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt multe cucuvele in Bucuresti, ca si alte pasari ori mici animale care ar sta in paduri, in habitatul lor, daca lacomia distructiva a umanoizilor nu ar fi doborat totul imprejur. Cucuveaua este o pasare simpatica si scoate sunete exact din acelasi motiv pentru care pisica miauna, cainele latra, vaca mugeste, s.a.m.d.Nu mai lasati superstitiile sa va domine.

    RăspundețiȘtergere
  19. 15,23 dovezile de martori au fost pe TV si trebuiau verificate de cel ce nu vrea LAZAR In SIBIU pe strada Crisanei nr 13.
    Acum tot pe TV Basescu vorbea de Institutiile statului care se bat cu alte institutii ale statului pentru PUTERE fara reguli, iar Presedentia in 'blocaj' cu Guvernul .
    Acum se intelege DE CE.

    RăspundețiȘtergere
  20. V-am mai spus că rușii vor un culoar de ocupație de la Marea Adriatica până în Afganistan și ocuparea Marii Negre cu țărmuri cu tot.Le vor merge lor în prima fază dar după aceea îi i-a draci și pe ei.

    RăspundețiȘtergere
  21. Depinde cat de mult se apropie vestul de est. Fereasca Dumnezeu de o confruntare militara intre cele doua puteri,ca noi vom fi carne de tun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Odata sa vedem,cind ne spune doamna Maria ca s-a nascut prunca 7;dupa aceea sigur ca nu urmeaza a bine!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit,ca ea este prezenta pe acest blog,a doamnei Maria,va raspunde si la unii dintre dumneavoastra.Voi o acuzati pe doamna Maria,ca va raspunde sub anonimat,gresit,ea va raspunde sub anonimat,ca nu mai suporta minciuna,si rautatea oamenilor,ca il slujesc pe satana,nu pe Dumnezeu,ea este mai mica ca doamna Maria,la vasta,dar si la comentarii.O sa apara anul viitor,daca asa ii este randuit de Sfanta Treime.

      Ștergere
    2. Ce varsta are d-na Maria?

      Ștergere
    3. Cine este ea? Despre cine vorbiti?

      Ștergere
    4. Adevarat bine graiesti suflet minunat.

      Ștergere
    5. Pai, Monica Meryah a zis ca-i aleasa, ca-i "Prunca 7", ca-i "Apostol", ca-i "Mireasa lui Iisus Hristos" etc.! Oare...?!

      Ștergere
    6. 06:49 Lasa-te ghidat de glasul interior Dumnezeu si Iisus iti va revela totul.Adevarul acesta e, dar nu este acceptat.Eu stiu ca prunca Sapte 7 se va naste intr-o joia mare cum a scris doamna Maria.Si aparitia mea va fi mai devreme ca sa arat lumii Adevarul lui Hristos si sa pregătesc calea venirii mirelui meu...In rest toate cele bune.
      monica meryah

      Ștergere
  23. 15,23 Astazi sau vazut neo-nazisti in actiune si la Bucuresti hartuind presedintele Curtii Constitutionale,dar din nou domnul Lazar are 'orbul gainii',nu aude si nu vede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt vanduti celor care vor sa faca si in RO maidanul din ucraina...Doamne Dumnezeule ocroteste scumpa noastra Romanie si pe poporul ei!!!!Amin.

      Ștergere
    2. 15.23 si eu am vazut un neo-nazist care a ordonat gazarea si bataia din 10 august. Se numeste Liviu Dragnea si are aghiotanti care l-au ajutat. Carmen Dan si cei patru sefi din jandarmerie.

      Ștergere
  24. Acea persoana aleasa de Sfanta Treime,nici ea nu stie ce har va primi de la Duhul Sfant.Ea se crede cea mai pacatoasa inaintea Lui Dumnezeu.Nu va spune niciodata,ca este vrednica sa-l urmeze pe Mantuitorul Lumii.

    RăspundețiȘtergere
  25. ” Dinspre Apostoli, vine sfintenia României si a poporului român .
    România ,va fi Noul IERUSALIM!”

    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/08/romania-sfanta.html?m=0

    RăspundețiȘtergere
  26. 15,23 Sa nu uitam ca presedintele actual al Curtii Constitutionale nu este primul judecator de acolo asupra caruia sau executat presiuni ilegale,primul a fost Toni Grebla care si-a pierdut functia si a fost chiar arestat ca apoi in justitie sa se dovedeasca ca acuzatiile au fost nelegale.Deci aceste actiuni ilegale au devenit o PRACTICA SISTEMATICA care nu putem sa nu o legam de actiunile lui Iohanis de a contesta toate legile,dovedita ca nejustificata,legile date de majoritatea din Parlament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca iohanis ne-a vandut lui soros acum face ce-i dicteaza satana de soros.

      Ștergere