duminică, 9 septembrie 2018

NORI APOCALIPTICI !


                     
                               Noapte de 8 -9 Septembrie 2018,ora 23,14 !

                                        Dragii mei,

În atimp ce scriam la articolul anterior, desi eram cu ochii pe monitor vad chiar deasupra mea un Cer inca de ziua,iar pe Cer a apărut un Nor Apocaliptic.
Era un Nor negru si extrem de gros,cu un varf indreptat spre nord ,varf ce se termina cu o forma ca doua gheare negre.



Imagine similară.

Dragii mei, vom auzi de o cumplita Furtuna care va face ravagii.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa trecem cu bine peste toate necazurile vietii.
                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.


Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

17 comentarii:

  1. Daniel Bălășescu, fost viceprimar al Slatinei, face o serie de dezvăluiri incendiare despre averea lui Vâlcov. Acesta susține că Darius Vâlcov are numeroase de proprietăți „ascunse” pe numele apropiaților săi.

    „-Deţine un apartament în Bruxelles (Belgia), central, pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia.
    – Deţine un apartament în Strassbourg (Franţa) pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia, şi o casă la 23 de kilometri de Strassbourg, pe acelaşi nume.
    – Deţine un apartament central în staţiunea Crans Montana, lângă Chamonix, Elveţia, la 2 minute de mers pe jos de partia de schi.

    Tot aici îşi ţine şi mai mult de 10 milioane euro cash, zidiţi în peretele despărţitor din gipscarton care separă bucătăria de living, pe numele aceleiaşi Vâlcov Roxana, sora acestuia.
    – Deţine un apartament central în Monte Carlo (Monaco), vecin cu Niro, patronul depozitelor NIRO din Bucureşti.

    Prietenul lui Cosmin Guşă (naşul familiei Vâlcov).
    Niro este unul din cărăuşii de bani cash către Elveţia.

    Tot în Monte Carlo deţine un iaht de 2 mil. euro pe numele lui Ramba Ovidiu şi D.J. Andy din Bucureşti.
    Ramba Ovidiu este patronul firmei Plus Confort SRI. Bucureşti, care este de fapt firma lui Vâlcov. (…)

    Ambii sunt cărăuşii de bani cash ai lui Vâlcov către Elveţia.
    Despre firmele PLUS CONFORT, RUPIAH SRL Slatina şi ACETI Slatina, Vâlcov a transmis mesajul că acestea sunt în slujba SRI. şi SIE şi sunt protejate de aceste instituţii.

    Discuţia a avut loc la barul Blue Window din Slatina, în data de 29.11.2011, ora 21:30.
    – Deţine o vilă de lux (4,3 mil. euro) cumpărătă recent la Como, Italia, pe malul lacului, la frontiera cu Elveţia, pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia.
    – Deţine două apartamente de lux în Bucureşti (unul în Piaţa Alba lulia şi celălalt în Moşilor) pe numele vărului său, Langa Bogdan, plus alte patru proprietăţi în Bucureşti pe numele aceluiaşi Langa Bogdan.
    – Deţine o vilă cumpărată în 2010 în Poiana Braşov pe numele lui Langa Bogdan, şi el cărăuş de bani cash către EIveţia.
    – Deţine restaurantul Dolce Vita, din Slatina, prin interpusul Ilinca Octavian.
    – Deţine locaţiile a patru foste puncte termice pe numele interpusului Ilinca Octavian.
    – Deţine 8 hectare teren intravilan la intrarea în Slatina, pe partea stângă (reper: Dir. Silvică), prin SC Salubris” .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-l domnule sa aiba. Bine ca poate, tu de ce nu poti? Invidia e sfarsitul...Putin imi pasa, sanatoasa sa ma tina Dumnezeu sa pot munci si sa am ce e necesar

      Ștergere
    2. 00.57 Vorbesti de ,,invidie''? Pai ce s-a postat mai sus inseamna hotie, furt, frauda , delapidare. Care invidie ?Unde dai si unde crapa , degeaba cititi ca tot nu intelegeti nimic . Tara e pradata de mafioti , dar dupa unii , e bine sa-i lasam sa-si faca mendrele si sa nu fim invidiosi !!!!!!
      Fereasca Domnu'!

      Ștergere
    3. 07:43, care hotie, furt, frauda, delapidare? Dovedeste. Faptul ca cineva are ceva nu inseamna hotie, furt, frauda, delapidare. Adu dovezi clare, inainte sa acuzi, nu povesti ca x are ceva. Aceasta nu este dovada pentru a acuza.

      Ștergere
    4. Auzi,14:16! Stii cati romani muncesc cinstit si nu au ce au hotii?! Parintii lor, bunicii lor au muncit cinstit (indiferent de clasa sociala) si nu au ce au hotii astia. Iar copilul continua munca cinstita, pentru ca asa a fost invatat.Stii????
      Poate tu faci parte din a doua categorie si nu ai lipsuri; de asta ii aperi cu inversunare. Stii, fie roata si patrata, tot se intoarce ea o data si-o data. Iti doresc sa ajungi la sapa de lemn, muncind cinstit!!!! Doamne ajuta!!!

      Ștergere
    5. 14.16
      Intr-o tara
      Mai "normala",
      Cine-i prins cu fofarlica
      Merge fest la "mititica"!

      Ștergere
    6. Ora 22.30: DEZVĂLUIRI - Săptămâna în care explodează Dosarul „10 august” – Miroase a cătușe în Kiseleff – Un personaj misterios s-a decis să vorbească

      Stadiul dosarului „10 august” și presiunile asupra procurorilor. Cine dosește probele

      3 teme majore pentru România în relația cu UE/SUA: Go West – Go East – Go Home!

      Războiul din PSD – săptămâna cuțitelor lungi sau încă un puci eșuat?

      Ștergere
    7. 14.16
      Iată-l pe Vâlcov: un interlop grotesc, șantajist, șpăgar.

      “Un om de o valoare rară” pentru Liviu Dragnea.

      Momentul este filmat, înregistrat. Mafia în acțiune, documentată video. Priviți:

      https://www.petreanu.ro/darius-valcov-santajist/

      Ștergere
    8. Darius Vâlcov a fost trimis în judecată de DNA în 2015, pentru trafic de influență, spălare de bani și operațiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ,

      Potrivit rechizitoriului trimis instanţei, în 2009, administratorul unei societăţi comerciale i-ar fi cerut lui Darius Vâlcov, care atunci era primar al Slatinei, să intervină la factori de decizie de la SC Compania de Apă Olt SA, pentru a câştiga licitaţii de lucrări pentru obiective din Slatina, Scorniceşti, Piatra Olt şi Drăgăneşti.

      În schimbul intervenţiei sale, omul de afaceri i-ar fi promis lui Darius Vâlcov că îi dă 20 la sută din valoarea sumelor încasate (fără TVA) din contractele de execuţie a lucrărilor.

      Darius Vâlcov şi omul de afaceri ar fi convenit ca sumele de bani promise în schimbul intervenţiei fostului ministru să fie date doar în numerar, în lei şi la sediul firmei. Astfel, în perioada ianuarie-martie 2011, Vâlcov s-ar fi prezentat periodic la sediul societăţii, unde ar fi primit de la administratorul acesteia, suma totală de 1,2 milioane de lei, în trei tranşe de câte 400.000 de lei.

      Vâlcov ar fi primit banii în sediul SC Tehnologica Radion, deţinută de Theodor Berna, susţinea DNA.

      Darius Vâlcov mai este acuzat că, în perioada aprilie-decembrie 2011, a primit de la omul de afaceri, prin intermediul fostului primar Minel Florin Prina, suma totală de 2,5 milioane de lei, în cinci tranşe a câte 500.000 de lei, banii fiind daţi lui Prina, în municipiul Slatina. Vâlcov ar mai fi primit, în perioada 2012- 2013, de la omul de afaceri, prin intermediul mai multor firme, suma de 3.080.000 de lei.

      DNA spune că, începând din 2011, Vâlcov a efectuat operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile de primar, senator şi ministru, utilizând informaţii deţinute în virtutea acestora, în legătură cu şapte firme pe care le deţine în fapt şi pe care le administrează, prin interpuşi, obţinând astfel foloase de 2.272.200 de lei.

      Potrivit anchetatorilor, Darius Vâlcov ar fi obţinut mai multe bunuri, între care trei lingouri de aur, care cântăresc în total trei kilograme, un tablou cu ramă aurie, inscripţionat Renoir, un tablou inscripţionat Jean Cocteau şi o pictură pe lemn, inscripţionată Aurel Acasandrei, precum şi sumele de 90.000 de dolari şi 1.323.850 de lei. Anchetatorii susţin că banii şi bunurile au fost depozitate într-un seif, în casa lui Daniel Bărbulescu, prieten al fostului ministru al Finanţelor.

      Ștergere
    9. Nume grele din politica românească precum Liviu Dragnea, șeful PSD, Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă sau Victor Ponta, fost premier, actual lider al PRO România așteaptă motivările sentințelor emise de judecători în cazul unor procese în care au fost cercetați.
      Judecarea apelurilor in aceste cazuri este intarziata de redactarea acestor decizii.

      „1. Liviu Dragnea

      Cel mai cunoscut caz este al presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

      Liderul PSD chiar a avut o reactie dura la sfarsitul lunii iulie. Politicianul a acuzat ca ar fi auzit zvonuri ca se incearca gasirea a trei judecatori care sa-l condamne.

      21 iunie 2018: Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni in Dosarul angajarilor fictive. Decizia a fost luata in majoritate: magistratii Geanina Arghir si Constantin Epure au fost pentru condamnare, in timp ce judecatorul Stefan Pistol ar fi vrut achitare.

      2. Calin Popescu Tariceanu

      Un alt caz mediatizat este cel al presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

      22 mai 2018: Calin Popescu Tariceanu a fost achitat de Inalta Curte. Decizia a fost luata de acelasi complet de judecata ca in cazul lui Dragnea, format din judecatorii Stefan Pistol, Constantin Epure, Geanina Arghir. Toti cei trei judecatori au hotarat achitarea.

      3. Darius Valcov

      8 februarie 2018: Darius Valcov a fost condamnat la 8 ani de inchisoare pentru trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile ocupate.

      Decizia de condamnare a fost luata in unanimitate de toti judecatorii din complet: Silvia Cerbu, Simona Elena Cirnaru si Maricela Cobzariu.

      4. Victor Ponta

      10 mai 2018: Fostul premier Victor Ponta si fostul senator Dan Sova au fost achitati in Dosarul Turceni-Rovinari, in care au fost judecati pentru fapte de coruptie, in legatura cu incheierea unor contracte de consultanta.

      Sentinta a fost data in unanimitate de toti membrii completului, judecatoarele Ioana Ilie, Ioana Bogdan si Lavinia Lefterache” .

      Ștergere
    10. ORNISS daca mai exista, sa verifice cum a putut ajunge un document clasificat secret de serviciu pe mana unui infractor si sa sesizeze mai departe organele abilitate etc.

      Mai e mult pana departe, dar vine si ziua lor. iar noua infractiune comisa de Valcov, se va aduna la condamnarea deja existenta ca spor de pedeapsa.
      O sa ajunga la 10-12 ani saracutul, dar poate il gratiaza Dragnea mascat, ca tot incearca de 2 ani si ceva. Poate reuseste totusi, nu de alta, dar ca sa scoata odata toti oamenii cinstiti din case.

      Ștergere
    11. Dosarele fabricate de catre DNA nu sunt probe si nici nu vor fi vreodata. Nu poti acuza un om decat in cazul unsei sentinte DEFINITIVE si IREVOCABILE.

      Ștergere
    12. 00:57 una din doua, ori esti hoata, ori esti proasta. Iarta-ma ca iti spun de-a dreptul dar vad ca pricepi greu.

      Ștergere
    13. 23.05 Hotii si borfasii acestui neam, nu au nevoie de nicio decizie , din nefericire au deja pe ei stigmatul pus .

      Ștergere
  2. In m.Neagra a fost un nor ieri cu o trompa mare de tornada deasupra Crimeei

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria numai ce am venit acasa de la sf. biserica de la Sf.Liturghie nicaieri nu este ca atunci cand esti la casa domnului.
    Poate ne ocoleste Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de furtuni mari si de vijelii.
    Acum ce vrea Dumnezeu noi il rugam sa ne ierte si sa ne mantuiasca.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca in data de 14 sept america va fi lovita de un uragan in partea de nord calorina de sud tot calorina de nord statul virginia si phensivenia o parte iar al doilea uragan care se pare ca deja s-a format va lovi pina in data de 16 sept o parte din Philiphine partea de nord Taiwan si estul chinei Hong kong si metropola Caton. Dumnezeu sa ii aiba in paza pe cei care vor pieri in acest eveniment rugati-va pentru ei.

    RăspundețiȘtergere