duminică, 16 septembrie 2018

5 ZILE DE MUNCĂ CONTINUĂ ! 5 ZILE DE MUNCĂ FĂRĂ ÎNTRERUPERE !



        Imagini pentru SFANTA TREIME.

                                      rugăciune puternică.

                            16 Septembrie 2018,ora 6,34 !

                                           Dragii mei,

Ne asteapta vremuri grele !
Si cand spun aceasta,inseamna ca vom suferi tare mult atat trupeste cat si sufleteste.
A venit clipa cand trebuie sa lasam toata ura si toata batjocura la o parte faţă de Semenii nostri, si sa plecam genunchii nostri la pămant, iar cu inima si cu sufletul sa cerem de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI iertare ,precum si multa si mare milă.
Ne asteapta 5 zile de muncă fara intrerupere. Unde si ce inseamna aceasta, vom afla impreuna.
Iata ce spunea un glas,astazi dimineata:

     "Daca ati observat voi ,5 zile de muncă !

Dar un glas tremurand,intreaba cu teama asa:

              Oare ce inseamna aceste 5 zile de muncă continuă?
           5 zile de muncă continuă?"

Da,fratilor! Vom auzi de oameni (poate chiar noi cu totii),care nu vor pune geana pe geana,timp de 5 zile si de 5 nopti.
De ce? Sau in ce context? Sau unde anume si cand?
Este TAINA LUI DUMNEZEU pentru noi FIII SĂI,care ne da după faptele noastre, după inima si sufletul nostru.
Mai avem inca timp ca sa ne indreptam,pentru ca tot ce vom primi de la MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU, sa le primim si sa le putem duce fara ca sa cartim in vreun fel.
Sa ne rugam MAICII DOMNULUI ca sa ne ajute cu RUGACIUNILE SALE la PREA SCUMP FIUL SĂU si MANTUITORUL nostru,ca sa nu ne dea mai mult decat putem duce si sa aiba mila de noi păcătosii.
                              Cu dragoste,Maria.

P.S.

Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

30 de comentarii:

  1. Cr nu stii Maria ce fac iubiții tai șefi din PSD care ocupă posturi bune si își consideră subalternii sclavi? Eu stiu ce înseamnă sunt sclavul lor deși am scoala multa si experienta. Ma oropsesc si ma ameninta ca ma da afară pentru ca nu vreau să fiu partasa la nelegiuirile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmeazal pe Dumnezeu,El conduce Romania,nu PSD.

      Ștergere
    2. Pentru pesedei !!!

      http://www.mms.com/Resources/img/products/dark-choc/prd.jpg

      Ștergere
    3. Cine te.a pus sa te cardasesti cu ei? An.19.43

      Ștergere
    4. 19:43, demonstreaza ca este asa cum spui. Fa o plangere pentru amenintare, altfel nu esti credibila.

      Ștergere
  2. cred ca va fi cutremur in Romania,si oamenii vor lupta cu puterile lor sa salveze vieti dintre daramaturi, numai in acest caz nu ai odihna cand esti contracronometru ca sa mai gasesti oameni in viata; dupa 5 zile deja nu prea mai sunt sanse de supravietuire caci omul fara apa nu rezista decat 3 zile maxim ; sarac poporul acesta , vai de capul lui, batut de soarta cu conducatori care nu se gandesc decat la ei si clica lor, statul nu va interveni cu nimic pentru ca toti banii care ar fi trebuit de ani multi sa mearga pt consolidarea cladirilor cu risc au fost mancati , masurile in situatii de urgenta maxima lasa intotdeauna de dorit, in accidentul din Apuseni de acum 2 ani cu elicopterul Smurd l-au gasit padurarii inaintea celor de la ISU,jandarmi,armata,etc.Deci suntem complet la mila Domnului, indura-se de noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bingo.....ai ghicit !

      Ștergere
    2. 20.20 La un cutremur, problema va fi sacalajul , nemernicii care vor profita de situatie sa fure din case, din magazine , ciorditorii bastinasi .

      Ștergere
  3. 19:43, asa este. Isi fac de cap, pentru ca pot. Cat ii mai rabda Dumnezeu?!

    RăspundețiȘtergere
  4. La cei 43 de ani de suferinta,si trecuta prin tote sitele vietii,va spun sa va opriti cu jicnirile,si amenintarile,asupra doamnei Maria.Va spun inca o data,ca este singura persoana din lume,care primeste mesaje de la Duhul Sfant,ca noi sa ne pregatim pentru ceea ce urmeaza pe pamant.Ea nu tine cu nici un partid,asa comenteaza pentru ca o persoana,trebuie sa raspunda in fata voastra,cat de mult il iubeste pe Dumnezeu,poate este o persoana care este falsa pana la urma,Dumnezeu,asa lucreaza prin ea,ca sa.aflati mai multe,si cat de credinciosi suntem noi ca popor,inaintea Sfintei Treimi si Maicii Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria chiar ca este o taina mare de la Dumnezeu cine sti ce inseamna.
    Nu ne pierdem nadejdea in Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului si de o fi ceva le ducem toate cu rabdate si cu credinta. O fi un cutremur inundatii cine mai stie. Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand se va descoperi Adevarata Biblie,in Romania 5 zile nu se va dormi,atata lume va veni sa vada,si sa creada,ca cu adevarat,Maica Domnului,IISUS HRISTOS,Ioan Botezatorul,Arhanghelii,si multi Sfinti sunt nascuti in Romania,asa cum scrie in Vechiul Testament.De aceea,Romania,va fi Noul Ierusalim.

    RăspundețiȘtergere
  7. 19.43 Asa este, au incapusat institutiile statului cu neamurile lor aduse din provincie , fac altora zile negre ca sa isi dea demisie sa creeze locuri libere . Se stie ca e greu sa scoti din executie pe cineva de aceea tactica este de a-i pune sa semneze in locul lor . Eu mai nou nu mai semnez ,,intocmit'', ci bag pe documente ,,redactat '' . Adica eu doar ,,dactilografiez'' ce vine de la alte departamente .
    In plus ca in fiecare birou din doi angajati, unul e sub acoperire cu ochii bleu . Asa s-a a ajuns . Era mai bine cand era mai rau, tovarasi ! .

    RăspundețiȘtergere
  8. Vor merge sa munceasca in continuu cei de la toate partidele,ca si asa numai se cearta intre ei de 28 de ani! !si noi am muncitori pina acum!!

    RăspundețiȘtergere
  9. PROOROCIA PENTRU PLANETA PĂMÂNT , ŞI PĂCATELE OMENIRII !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2013/11/proorocia-pentru-planeta-pamant-si.html?m=0

    RăspundețiȘtergere
  10. 120 de pacienți infectați în spitalul din Brăila, în 8 luni
    Medicii de la Spitalul Judeţean din Brăila au raportat că 120 de pacienţi s-au infectat cu bacterii, în timp ce erau internaţi. Iar numărul s-ar putea dubla până la sfârşitul anului, în condiţiile în care specialiştii cred că foarte mulţi bolnavi nu făcut reclamaţii.
    Zeci de pacienţi care ajung la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Brăila pentru a se trata, pleacă acasă cu infecţii! Este şi cazul Florentinei

    Florentina Mocanu, fost pacient al SJU Brăila: Miroase numai a urină şi a fecale pe hol, le-am spus şi nimeni nu face nimic. În WC nu poţi să intri, am ajuns cu tatăl meu şi am făcut de două ori infecţie în spital.

    La Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila este raportată şi cea mai mare incidenţă a infecţiilor asociate asistenţei medicale. Numai în primele 8 luni ale anului, au fost externaţi aproape 120 de pacienţi cu infecţii intraspitaliceşti. 11 chiar luna trecută.

    Gabriel Ciochină, director DSP Brăila: Cele mai frecvente probleme sunt cele de natură digestivă, plagă chirugicală, mai puţine...

    Nimic ieşit din comun, însă, pentru medicii de aici, care pun totul pe seama rulajului foarte mare de pacienţi, de peste 20.000.

    Dr. Alina Neacşu, director medical SJU Brăila: Considerăm că nu sunt un număr mare de infecţii nososcomiale, noi am încercat în permanenţă să încurajăm colegii medici să declare aceste infecţii nosocomiale.

    Ieşit din comun este că în 2013, spre exemplu, la Spitalul Judeţean Brăila au fost raportate doar 13 cazuri de infecţii intraspitaliceşti, o diferenţă mult prea mare faţă de incidenţa din 2018.

    Dr. Andreia Gavrilescu, medic epidemiolog: Părerea tuturor specialiştilor în domeniu este că raportarea nu este reală, de fapt,se vede doar vârful aisbergului şi undeva baza este foarte mare.

    Femeie: În străinătate se obişnuieşte să se facă o deratizare profundă, până chiar la dărâmarea pereţilor, pentru că în felul acesta se elimină microbii.

    Cele mai frecvente cauze în apariţia infecţiilor intraspitaliceşti sunt legate de deficienţele de curăţenie, dezinfecţie şi sterilizare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Becali, OFERTĂ ȘOC pentru Liviu Dragnea: ”Îți dau eu 10 milioane de euro, dar du-te, lasă-ne” .

    Omul de afaceri Gigi Becali se declară sătul de modul în care Liviu Dragnea conduce PSD și țara prin oamenii săi, mai ales prin cei de la Teleorman. Supărat pe faptul că Dragnea ”distruge țara”, în stilu-i caracteristic, Becali scoate pe masă și o ofertă surpriză: e dispus să-i dea liderului PSD 10 milioane de euro pentru a pleca în Brazilia.

    ”Eu vreau ca Dragnea sa ia banii toti sa plece in Brazilia sa fie fericit o mie de ani, dar sa nu mai distruga tara mea ca am si eu copii si, pe calea pe care duce el tara, vor suferi si nepotii mei.

    Dam si gratierea, scapa si lumea de acolo, scapa si Dragnea, scapi, ma, Dragnea, ma, dar lasa-ne, nu adu toate femeile teleormanence sa ne conduca pe noi ca ai distrus tot , asta vreau eu: pleaca! Ia-ti toti banii, iti mai dau si eu 2-3 milioane, du-te in Brazilia daca nu iti ajunge, dar lasa tara in pace!

    Uite, as da acum pe loc 10 milioane sa scap de Dragnea, 10 milioane as da pentru tara mea sa scapam tara de Dragnea” a declarat Gigi Becali pentru B1tv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa plece Dragnea si sa vina becali cu toata familia lui?
      Doamne fereste, cu milioanele lui ptr "tara mea",oare a uitat cum a facut becalii milioanele HAI sa fim seriosi
      toti sunt la fel

      Ștergere
    2. In ce hal v-a spalat pe creier mass media asta corupta, care prezinta doar ce vrea patronul X sau Y. Sau tu cel care dai mesaj esti baiat cu stele si ochi albastri. Cum poate gandi un om cu scoala, citit, educat, ca "toti sunt la fel"? Romania se reduce la Dracnea, Becali sau alti cativa oameni care s-au perindat prin politica in acesti ani? NU. Oamenii inteligenti, capabili si buni in domeniile lor de activitate nu s-au bagat in politica, nu s-au bagat in cocina de porci, in mizeria numita politica. Asta nu inseamna ca ei nu exista. Acesti oameni sunt marginalizati, inlaturati din functii pt ca vedem ca se aduc rudele proaste si prietenii si se pun pe functii. Asta e anormalul, asta e coruptia si dispretul fata de oamenii integri, inteligenti si buni. Cu aceste vorbe infecte " toti sunt la fel" au reusit ei sa ramana la putere 28 ani. Aceste vorbe ne manipuleaza, ne fac sa votam aceiasi oameni de 28ani cu toate ca ei au distrus tara in toate domeniile. TOATA CLASA politica trebuie in totalitate SCHIMBATA. Indiferent cu cine. Nu are importanta cum se vor numi, daca vor fi tineri sau nu. Totul este sa-i schimbam.

      Ștergere
    3. 05.37 vaai dar cum sa scapi de psd-ul sfant care face bine la boborul sarac? Of, of, chiar nu intelegi ca ei sunt salvatorii oamenilor saraci? Haiducul drac-nea care nu vrea domle sa dea gazele la straini ca noi nu ne vindem tara, noi muncim nu gandim! Intreaba pe Maria, sa te lamureasca!Nimic nu stii!

      Ștergere
    4. 05:37
      50% va dau dreptate:
      -28 de ani cu anumite clase politice mai mult /putin colorate moral.
      - vorbe infecte<>
      -oamenii inteligenti,capabili,adevarati romani cu COLOANA
      VERTEBRALA sunt: inlaturati,marginalizati,"indosariati"
      sau "parfumati",,,,IAR daca exista de ce nu s-au
      coalizat (EI cu EI si pun bazele unei noi PLATFORME

      50% Gresit
      -nu sunt cu ochi si stele albastre.SUNT O DOAMNA.
      -"Indiferent cu cine" NU SUNT DE ACORD....prefer porcul
      din ograda mea ,decat mistretul din ograda
      VECINILOR(adica alte nationalitati:turci,huni,tatari, etc
      Hotarat nu vrem sa fim ingenunchiati-sclavi de "cotropitori",
      Am inteles mesajul d-tra, imi pare rau, nu traim intr-o lume perfecta, daca ati avea informatiile reale ce se intampla pe tot globul pamantesc(incepand din america pana-n africa ),ati realiza ca ,coruptie este pesste tot la nivelul cel mai de sus,hotii sunt imbracati in costume Chanel dior dihor{{{noi romania suntem mici copii pe langa ei}}}
      MULTUMESC TATALUI CERESC CA TRAIESC IN ROMANIA

      Ștergere
  12. Poate revolutia cea mare va dura 5 zile...
    Mai aveti un mesaj cu cifra 5.

    RăspundețiȘtergere
  13. Partea bună este că au terminat ăștia vacanța și s-au întors în capitală. Îi prinde numa' bine și scăpăm de ei. Cinci zile de muncă și o grămadă de saci de plastic.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa aruncat otrava cu avioanele sa pus aditivi ceanura sare de masa farmacia tratează cu aditiv spitalele tratează cu morfină copii vaccinați cu mercur pe locul1 la moarte prematură viermi din stomag inimă creier morții vii sclavii

    RăspundețiȘtergere
  15. Poate cineva moare de epuizare si e tanar,au mai fost cazuri impresionante de tineri care au murit de prea multa munca ...

    RăspundețiȘtergere
  16. 00.11. Noi suntem martirii din firava coloana vertebrala care mai sustine institutiile statului, nu am făcut politica, noi am invatat, am mers cinstit la examen , am avut rezultate frumoase , am creat si am construit , nu am plecat inca din tara, dar am ajuns sa mă gandesc serios la asta.

    RăspundețiȘtergere
  17. 0,20 , Asta-i tara plangerilor, a avocaților, a procurorilor , mai are putin si seamănă cu iadul, nenorocitilor. De la om nu astepti dreptatea. Dreptatea o face bunul Dumnezeu în mod sigur.

    RăspundețiȘtergere
  18. Care o fi noima la acest "mesaj" ?........asta daca o are.

    RăspundețiȘtergere
  19. 03:22, si eu ma gandesc sa plec din tara. Cand vezi ca prostia si hotia sunt puse la loc de cinste...

    RăspundețiȘtergere
  20. Vor fi 5 zile de munca asidua, după referendumul din 6-7 Octombrie,( pentru modificarea Constituției, după bunul lor plac, pentru a fura , a tâlharii mai ușor și fără pedepse), căci vor dori sa aplice cât mai repede noua Constituție. Întrebarea la referendum va fii: “ Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”, iar cum majoritatea populației va Răspunde cu “da” , crezând ca se referă la formatul familiei, dar in realitate asta este doar momeala care le va permite sa aplice modificările pe care le vor ei. Cu aceasta întrebare ambigua, va duce de nas populația !Așa perfid va fii și antihristul când se va arată ! Se pare ca partidul de guvernare vrea binele poporului, căci ne antrenează sa-l recunoaștem pe antihrist mai ușor ! https://www.mediafax.ro/politic/la-ce-intrebare-se-va-raspune-la-referendumul-din-octombrie-sunteti-de-acord-cu-legea-de-revizuire-a-constitutiei-romaniei-in-forma-adoptata-de-parlament-17524333

    RăspundețiȘtergere