luni, 10 septembrie 2018

RÂURI DE SÂNGE CURGEAU DE SUB CELE DOUĂ LUNI ! LUNA DE PE CER S -A TOPIT ! ÎN LOCUL Ei A APARUT UN TRIUNGHI ALB DE LUMINA !


                                  9 Septembrie 2018,ora 4,56 zori de zi !

                                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba orbitor de stralucitoare, si astfel,vad un Cer de noapte,iar pe Cer dragilor ,vad doua Luni (doi Astri )pe jumatate suprapuse.


                                            Imagini pentru DOUA LUNI PE CER.

Închipuiti-va dragii mei, ca in loc de o singura Luna pe Cerul noptii,am vedea două LUNI pe jumatate suprapuse.
Imediat sub Lunile suprapuse pe jumatate,a apărut ceva înspaimantator.
Şiroaie (baltă )de sânge adevarat au inceput a curge din ciocnirea celor doi Astri ceresti.
Ceea ce vedeam ,m-a cutremurat la propriu.
SANGE curgea de sub cei doi Astri ceresti.
La doar cateva minute fratilor, vad din nou LUNA alba pe Cerul noptii,Lună care, se topeste  pur si simplu, asa cum se topeste un fulg de nea in palma noastra.
Luna era alba si stralucitoare,era perfect rotunda,cand brusc, se topeste si nu mai ramane nimic in locul ei;dar, in dreapta Lunii disparute,(topite)apare un Triunghi alb dens si stralucitor foarte,un Triunghi cu varful ascutit indreptat in  jos,inspre Pămant.
Acum, in locul LUNII de pe Cer,a ramas TRIUNGHIUL alb cu varful in jos.
                   Imagini pentru triunghi alb cu varful in jos.

Era Triunghiul Prea Sfintei Treimi,doar ca, era cu varful in jos,inspre Pămant.
              Imagine similară.
Dragilor,BUNUL DUMNEZEU ne tot dă semne la tot pasul.
Dar noi ca niste orbi nu vedem si ca niste surzi nu auzim Cuvantul Domnului.
Eu dragilor,imi fac datoria de suflet si-ncerc ca sa va adun in jurul MANTUITORULUI HRISTOS,asa precum isi aduna closca puisorii.
Cei care vreti si-L iubiti pe HRISTOS si pe MAICA SA si-a noastra a tuturor,veti veni si veti respecta CUVANTULUI DOMNULUI si bine vă va fi. Cei care nu vreti si nici nu doriti ca sa faceti Voia Domnului , singuri veti raspunde la dreapta JUDECATA a LUI HRISTOS.
Iar din cei care nu doriti sa impliniti Voia Domnului si aruncati si cu piatra ,sa fiti siguri ca acea (acele ) piatra se va intoarce la voi ca un bumerang.
Asadar,aveti grija ce va doriti ,căci,chiar se poate implini.
PUTEREA LUI DUMNEZEU este mare ,iar EL nu va mai rabda la nesfarsit, rautatile unora dintre Fiii Săi care, arunca cu piatra si cu venin in al Său Cuvant.
                                        Cu dragoste,Maria.
P.S.


Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

45 de comentarii:

  1. Triunghi cu varful in jos inseamna apa.

    Daca as fi avut eu viziunea asta as spune ca in 2 luni de zile or sa inceapa inundatii foarte serioase care or sa produca pierdere de vieti si pagume materiale semnificative.

    Ce inseamna pentru Dv simbolurile astea nu stiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria,e normal ca propria mama sa te urasca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 0j.16, nu e normal si nici posibil...
      poate fi doar de moment, sau te vede ca o iubesti prea mult si joaca tare, ca asa-s mamele, adevarate leoaice !!! Te pregateste ca sa poti trai, dupa ce ea nu o mai fi Ridica-te asadar la nivelul ei.
      Nu stiu daca e bine ca te-am invatat, dar cicz e bine sa dai mai departe ce ai, cazul meu al 8-lea simt.
      Sper ca te-am lamurit suficient, nu vreau nimic la schimb.

      Ștergere
    2. Numai daca -e posedata(doamne fereste)
      -sau probleme psihice netratate la timp (RMN la creier iti va confirma un diagostic corect)
      Sincer ,compatimesc cu tine, dar Dumnezeu te iubeste extraordiar de mult si iti trimite INGERI in jurul tau pentru protectie.
      ps. Nu fi suparata pe mama ta, E BOLNAVA.

      Ștergere
    3. Fie pacatul ei, dar tu iart-o pentru resentimentele ei si incearca sa nu-i fii ei ispita.

      Ștergere
    4. oricât ar greși un copil, mama e ingerul lui păzitor si nu trebuie sa-l urasca niciodata, dacă totuși ai supătat-o așa
      tare, va trebui sa-ți ceri iertare !

      Ștergere
    5. E normal ca mama ta sa nu te iubeasca. Pâna la ura e cale lunga,adica nu suntem noi cei care sa punem o masura in ceea ce simte un om . Cand venim pe lume sau mai bine zis cand alegem sa traim experinte in planul material,noi suntem cei care ne alegem parintii si alegem ce experiente traim in evolutia noastra.Deci daca noi am ales asta cum sa ne obligam parintii sa ne iubeascca?Parintii nostri sunt doar un suport pentru crestere si educare o scurta perioada de timp.Daca noi ne-am folosit de corpul mamei noastre ca sa ajungem in aceasta lume e obligata ea sa ne iubeasca? Nicidecum .Ceea ce va scriu acum nu e din carti ,e propeia mea experienta .La 18 ani am facut tiroida din cauza supararii .Am plans trei luni ca nu ma iubeste mama mea.Am suferit cumplit ani de zile ca nu puteam sa ii spun ce simt si ca nu e apropiata de mine.Acum dupa ani ,cand la randul meu sunt mama ,gandesc asa:sunt oameni care pot iubi mai mult sau mai putin sau nu isi arata sentimentele din diverse motive.Ce pot sa fac eu este sa o iubesc ca si cum ar fi mama perfecta...pentru ca nu e asa?datorita ei am invatat lectia iubirii ,datorita ei am evoluat..etc etc. Are 76 de ani si o iubesc din tot sufletul si chiar nu ma inteteseaza ce simte fata de mine. Acu sa va zic unde e adevarata problema :problema e la dvs ,nu la ea. Probabil ca o trauma din copilarie v-a declansat un sentiment de agresivitate fata de ea si nu il constientizati. Neiubirea din sufletul dvs atrage exact ceea ce simtiti. Exista o formula magica pe care eu o folosesc de fiecare data inainte sa o sun:te iert,ma iert,te iubesc,multumesc.

      Ștergere

    6. Anonim10 septembrie 2018, 21:04
      Ceea ce spui este un mare neadevar !!! Si closca isi iubeste puii,si pisica,si vacuta,orice animalut isi iubeste puii.
      D-apoi o mama cum sa nu-si iubeasca copilul?
      Si daca se intampla totusi,atunci acea ,mama nu crede in nimic, iar diavolul a pus stapanire pe sufletul ei.
      IISUS HRISTOS ne spune ca sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, iar MAMELE trebuie sa-si iubeasca pruncii si copiii fie ei mari sau mici.

      Ștergere
    7. D-na Maria Ghiorghiu, am un mare respect pentru dumneavoastra . va urmaresc postarile zilnic de foarte mult timp . Cred ca nu am fost bine inteleasa . e normal . nu e comunicare orala . Mama mea este tecuceanca ca si dvs si e tare mandra de acest lucru .in comentariul meu nu am vorbit de ura si de faptul ca sunt persoane care pot iubi mai mult sau mai putin sau . fac aici o completare . e vorba si de perceptia noastra . percepem ca ne iubeste sau nu. Parintii mamei mele, bunicii mei . au divortat cand mama mea avea 3-4 ani , bunica mea a plecat la o sora a ei si a lasat-o pe mama mea si un frate mai mic , de doi ani , in grija bunicilor din partea tatalui . Fratele mai mic a murit la doi ani de dorul mamei . A fost crescuta de bunici pentru ca tatal s-a recasatorit iar noua sotie nu a acceptat ca fata sa locuiasca cu ei . A fost dusa la o scoala de fete si afland ca mama ei locuieste in apropiere a plecat de la scoala sa locuiasca cu mama , s-a angajat si apoi s-a casatorit .A muncit enorm , toata viata mea am vazut-o muncind . İn privinta sentimentelor de mama .... suntem sase frati , o parte sunt la inima ei , o parte nu . Daca nu sunt printre norocosi ce sa fac ? Atat a putut sa imi ofere si sunt multumita ca am avut maturitatea sa inteleg ca un copil care nu a avut afectiuni , la maturitate poate fi in cele doua extreme : ofera totul sau isi ascunde sentimentele de frica sa nu fie ranit.

      Ștergere
    8. Da si eu am tiroida si am 21 de ani abea,pe langa ea si probleme cu ovarele...iar mama mea nu face decat sa ma termine psihic, cred ca trebuie sa plec din casa părintească ca sa ma pot elibera ! E singura solutie deoarece în toti anii am sperat la o schimbare dar nu...si referitor la ce spunea lumea mai sus e bolnava nu nervii da!...dar nu am cu ce sa ajut,m-am zbatut cand am putut sa fie bine,sa nu îi dau motive de suparare...Din pacate se transmite nebunia si la mine daca mai continui, cred ca cel mai bine ar fi separarea,cum de altfel ne-a si spus ca îsi doreste sa stea singura, sa pleacam! Ce sa mai zic!

      Ștergere
    9. Draga Anonim 22:34, da e posibil. Eu am trecut prin chinuri groaznice din cauza bunicii... mama a stiut si a vazut dar nu a facut nimic niciodata. Inca port semnele pe corp de la ce imi facea bunica... Niciodata nu a intervenit, ba chiar o data cand m-am oparit nici macar nu a sarit sa ma ajute si-a continuat cafeaua linistita... mi-a luat 30 de ani sa inteleg ce se intampla de fapt de aceea am iertat intr-un final si pot spune ca am o relatie de amicitie cu ea. Iarta si mergi mai departe daca poti. Poate va avea ocazia sa vada ce a pierdut

      Ștergere
    10. 22:34, 09:45,

      "Fiecare om îşi are propria sa lume mentală, modul său de a gândi, propriile căi de înţelegere a lucrurilor şi căile sale de acţiune.
      Aşa cum faţa şi vocea unui om diferă de ale celorlalţi, la fel diferă şi modurile de a gândi şi de a înţelege. Aceasta este motivul pentru care apar atât de des neînţelegerile între oameni, chiar şi între cei apropiaţi sau prieteni.
      De regulă, noi nu putem înţelege corect viziunea celuilalt. De aici, fricţiuni, rupturi şi certuri ce se produc într-un minut, chiar între prietenii vechi. Aceasta explică de ce pe pământ prieteniile nu durează niciodată prea mult.
      Ca să ne putem înţelege empatic unii pe alţii, ar trebui mai întâi să ne acordăm pe frecvenţa vibraţiilor mentale ale celuilalt, renunţând pe moment la propria noastră frecvenţă. Dacă ne blocăm accesul la modul “lui” de gândire (la frecvenţa sa de emitere mentală), nu îl vom putea înţelege niciodată, percepându-l doar într-un mod critic, în funcţie de propriul nostru filtru mental (care distorsionează realitatea gândirii celuilalt). Unde nu există empatie, cu greu putem vorbi de o prietenie autentică.
      Gândurile de ură, gelozie, egoism sau desfrâu, produc imagini distorsionate în minte, determinând întunecarea înţelegerii, pervertirea intelectului, pierderea memoriei şi confuzia mentală."

      Ștergere
    11. 13:33Extraordinar cat de corect si la obiect ati dezvoltat acest subiect :TEORETIC.
      Insa practic sunt situatii care depasesc NORMALUL.
      Toti avem o singura viata de trait si in cazuri extreme (teoreticul nu functioneaza)TEORIA NU SE PUPA CU PRACTICA
      In cazuri extreme TE IMPLICI sau TE DETASEZI(murim noi inaintea nebunilor<
      Bolile mintale afecteza(dementa,schizofrenia,etc) tot mai
      multe persoane, nediagnosticate,netratate afecteaza membrii familiei si......oricata compasiune-dragoste le arati :::
      BOALA -I BOALA, EVOLUEAZA

      Ștergere
    12. Conexiunea se face de la inima la inima, daca vrei sa empatizezi..., 13:33! Nu are nicio treaba mentalul cu empatia.

      Ștergere
    13. 01:11, da, insa ceea ce blocheaza este mintea care este obisnuita sa judece dupa punctul ei de vedere. Mintea este cea care blocheaza si saboteaza... adica sabotorul.

      Ștergere
    14. 14:39, da, asa este!

      Ștergere
    15. https://www.almeea.ro/societatea-actuala-ne-manipuleaza-sa-ne-folosim-mintea-reptiliana-fara-discernamant-dar-putem-trece-de-ea/

      Ștergere
    16. https://www.youtube.com/watch?v=HiFZVirp--8

      https://www.youtube.com/watch?v=14GvrMrkmWM&feature=youtu.be

      Ștergere
    17. https://www.scribd.com/doc/251669007/RENUNTATI-LA-MINTE-GIVE-UP-MIND

      Ștergere
  3. Doamna Maria nu pot decat s-ai multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot si pentru toate si mai ales pentru faptul ca existati si ne incalziti sufletul si inima cu cele spuse de dv.prin graiul Duhului Sfant. Cu mult drag si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doua luni de zile pina la un eveniment/razboi singeros-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce faci d-le craciun ? citesti in stele?..unde va grabiti asa rau-ce va mana-n lupta? Fi om serios Stai in banca ta Nu cobi!
      Anul 2018 este ANUL PACII.
      ptr 2019 mai vb la anul

      Ștergere
    2. Acuma si tu esti profet?.

      Ștergere
    3. pe tine te mananca pielea.
      te credeam om cu scaun la cap (COBE)

      Ștergere
    4. Sau peste 2 luni khazarii vor fi spulberati de la butoane!

      Ștergere
    5. Craciun, razboiul vine cum a venit cutremurul prezis de tine. Produci panica cu reaintentie.

      Ștergere
  5. D-na/dl ,,Anonim"de unde stiti ca mai sunt ,,doua luni"?! Orice afirmatie faceti trebuie sa si argumentati daca dv aveti o certitudine absoluta..

    RăspundețiȘtergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=69%2C88%2C68%2C910%2C608

    RăspundețiȘtergere
  7. Când mai vedem Luna sângerie

    Luna este cu 14% mai mare decât este de obicei pentru că este foarte aproape de Pământ şi cu 30% mai strălucitoare.

    Fenomenul se produce atunci când Pământul se află între Soare şi Lună. Atunci, lumina solară trece prin atmosfera Terrei, care va filtra lumina albastră, rămânând doar portocaliul şi roşul. Următoarea Lună Sângerie va fi pe 19 ianuarie 2019 şi va fi vizibilă în America

    RăspundețiȘtergere
  8. 10 Teorii Sinistre ale Conspiratiei care s-au dovedit a fi Reale
    https://www.youtube.com/watch?v=C11As2y6ouk

    RăspundețiȘtergere
  9. http://profetieavertisment.ro/mesaje/102/profetia-de-la-garabandal-va-deveni-acum-realitate/

    RăspundețiȘtergere
  10. Un fenomen observat de cineva, detalii aici:
    http://ufostalker.com/event/94799

    Si aici e doar poza care e si in link-ul de mai sus:
    https://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/94799_submitter_file1__414744942476114726094167347058381812662272n.png

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa cum ne transmite mesajele,Sfantul Duh,prin doamna Maria,ele toate incep sa se indeplineasca,cum scrie si in Sfanta Biblie.Acest mesaj este putin mai greu de inteles de unele persoane,care nu cred ca se poate adeveri.Incepand de anul viitor,acest mesaj va fi real,ca Sfanta Treime incepe minunile pe pamant,incepand cu:Biblia Adevarata,va fi descoperita unde a fost ascunsa,si acea profetie din 01.01.2016,si multe alte mesaje.Numai noi toti,sa invatam sa fim mai buni,inaintea Lui Dumnezeu,si sa ne lepadam de minciuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am intrat deja in anul 2019 azi pe 11 septembrie dupa calendarul ebraic ieri Israel a sarbatorit noul an evreiesc si coincide cu inceputul timpului mesianic profetit de sfântul Ilie in urma cu 500 ani printr-un rabin sfant Numit Ben Samuel.In perioada asta vor începe si minunile dupa calendarul lui Dumnezeu.Suntem oficial in noul an 5779-2019 Dumnezeu începe sa-si pună in aplicare planurile,miracolele se vor accelera si vor aparea cei alesi.
      monica meryah

      Ștergere
    2. Mulțumim frumos, Monica!

      Ștergere
    3. 2 luni = luna=anul( citit invers)
      luna 9 = septembrie
      anul 2019

      Ștergere
  12. 17,13 Nu citesc in stele,ci am dat cu presupusul la cele doua Luni=luni de zile din viziune

    RăspundețiȘtergere
  13. Da ass este va mai gi douo luni si pe o data de 10 va incepe si va fi vaide noi sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne ocrotessca amin

    RăspundețiȘtergere
  14. Pt.persoana care afirmă că nu o iubește mama i-aș da un sfat.Roagate pt.ea și dacă ea dorește să pleci din casa părintească fute ,dar mai tirziu va regreta la batimetrice că n-are cine să-i de-a o cana cu apa. așa sunt aproape toți părinții cînd sunt autonomi și încă pot doresc sa fie singuri și cînd sunt singuri plînge pe la televizor că nu are cine le deschide poarta.Trist dar adevărat .Sa ne iubim copii și cînd sunt mici dar și cînd sa fac mari și se căsătoresc cu toate problemele și necazurile lor căci bine o vreme cînd vom culege ceea ce am semănat.Cu toată dragostea de mamă și respect pt.totii copii care nu sunt iubiți de mamă sau tata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:25
      ..."casa parinteasca fute....????
      ma scuzati dar nu am inteles ce vreti sa spuneti.
      Reveniti cu o corectare altfel noi intelegem gresit.
      Multumim si scuze de deranj

      Ștergere
  15. 22:34, 09:45, 11.36

    Si eu am fost in conflict cu mama mea toata viata !


    Drumul meu s-a luminat cand m-a dat afara din casa cu copilul .
    Viata incepe atunci cand ti-o iei singur in maini , cand tai legaturile toxice incepand cu ai tai ...acolo unde este cazul .
    Intr-adevar , tarziu am realizat ca este un om cu probleme psihice , cu manifestari bipolare, duale, cu acea tendinta de santaj , de dispret si de nesiguranta pe care mi-o dadea mereu .

    Du-te undeva de unde sa poti incepe sa traiesti departe de toti cei care te napustesc sufleteste , cauta-ti o chirie, un rost, un serviciu , o colega de camera cu care sa imparti prezentul . Poti fi studenta cu bursa si sa stai la camin , sunt locuri pentru cei din provincie . Scoala te ajuta , te formeaza ca om, societatea din jur iti va fi balsam , mai bine cu si printre straini decat printre ai tai . Asta e , nu e regula.
    Nu esti singurul caz, nu te speria, nu tu ai o problema , ci ai tai . Relatiile poate ....dar nu cred, se vor relua mai tarziu , dar tot reci si tot cu traume , insa atunci vei stii sa le gestionezi .
    Lumea e mare , e loc pentru toti , nu convietui cu ceea ce ei nu ti-au putut da .
    Atat i-a dus mintea , restul depinde de tine sa iesi din panza de paianjen fara sa te mai uiti inapoi .
    Bucura-te de cate ori reusesti singura , puterea sta in tine , ai suflet bun si viata e tare frumoasa si te asteapta sa o descoperi . Curaj !

    RăspundețiȘtergere
  16. As putea spune că si eu am fost profund marcată de copilaria dură care am avuto fără iubirea părintească părăsită de părinți si lăsată la bunici care si ei Dumnezeu să-odihnească in pace erau sătui de crescut copii adică pe frați mei mai mari dar in schimb mi-am dat seama căci dacă nu eram obisnuita cu greul de mică nu ma descurcam în viață deci tot raul spre binele meu, viața ma întărit si am puput vedea si cealaltă latura a ei, acum părinții mei ma caută cu disperare fiindcă sunt bătrâni si bolnavi dar nu pot sa-i ajut decât ruganduma La Sfantul Dumnezeu pentru ei sau sa-i intaresc in credință vorbind cu ei la telefon căci distanța este mare intre noi eu in Spania mama in România iar tatal meu in Italia "Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi "cu toate astea i-am iertat ,îi iubesc si imi este milă de părinți mei.

    RăspundețiȘtergere
  17. 16.27 Asa este Roxy, vine o vreme cand parintii isi aduc aminte ca au avut copii. Ce se scrijeleste in sufletele lor mici de copii sau adolescenti ramane de nesters. E adevarat ca nutresti mila si compasiune , dar nu ii simti ca fiind ai tai , sunt niste straini .
    Am intalnit cazuri cand fie parintii nu-si merita copiii, fie copiii nu-si merita parintii . Un tata poate fi bun pentru 100 de copiii , dar 100 de copii nu pot fi de ajutor ,,la o adica '' pentru un singur tata .
    Sprijinul il gasesti in propria ta familie pe care ti-o intemeiezi corectand greselile facute de ei , ocolind si eliminand reminiscentele a ceea ce tu ai trait . Da copiiilor tai ceea ce tu nu ai primit , fii tu stalpul casei, punctul de referinta , fii un bun parinte , un prieten de nadejde pentru ei . Ceea ce sadesti ai, bucuria si dragostea nasc florile vietii . Si sunt multe de spus pentru ca dragostea unui bun parinte e nemarginita .

    Vreţi voi părinţi

    Vreţi voi părinţi, să fie copii voştri sfinţi?
    Scăldaţi-i nu în apă, ci-n lacrime fierbinţi.
    Hrăniţi-i nu cu pâinea aceasta pe pământ,
    Ci cu puterea dulce a sfântului cuvânt.

    Vreţi voi să vă asculte în totul şi mereu!
    - Dar ascultaţi voi oare aşa de Dumnezeu?
    Vreţi voi ca ei să fie copii ai firii noi?
    - Dar viaţa voastră cum e, şi ce văd ei la voi?

    Îi vreţi cu-îmbrăcămintea smeriţi şi cumpătaţi
    Şi cu umblări curate, dar voi cum vă purtaţi?
    Când voi umblaţi ca lumea şi vă purtaţi aşa,
    Voi veţi purta osândă de creşterea lor rea!

    Cădeţi mai bine-n lacrimi cu-amar să vă rugaţi
    Să vi se ierte vina şi viaţa să schimbaţi.
    Abia atunci vor creşte şi-ai vostri fii frumos
    Cu sufletul şi trupul urmaşi ai lui Hristos!

    de Traian Dorz

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc Dumnezeu sa te binecuvinteze,încerc pe cât posibil să fiu o mamă bună si iubitoare chiar dacă nu am învățat cum să iubesc oricum aici unde sunt vreau să dovedesc lumi cu credinta in Dumnezeu se poate birui si ca noi români suntem oameni diferiti ,corecți si muncitori.

    RăspundețiȘtergere