sâmbătă, 15 septembrie 2018

ROSIA MONTANA VA FI VANDUTA STRAINILOR ?


                                             14 Septembrie 2018,ora 6,11 dimineata ! 

                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata ,m-a trezit glas care spune ceva despre ROSIA MONTANA.
Glasul spunea asa:

             "Rosia Montana !
              Dă si-o punga repede !

Dar un alt glas intreaba uimit:

               De ce?

Iar raspunsul a fost asa:

            Să luam Rosia Montana !"

Asadar fratilor, AURUL ROMANIEI din ROSIA MONTANA,va fi vandut pe o punga de 1 leu.
Daca ROSIA MONTANA va incapea doar intr-o punga,atunci nu va mai ramanea nimic din bogatiile ROSIEI MONTANA.
Daca la alte DEZASTRE nu ne putem opune,nu putem face nimic,nu putem preveni,iata ca aici,in ceea ce priveste AURUL din ROSIA MONTANA, inca vom putea sa ne opunem ,pentru ca bogatiile ROMANIEI atatea cate au mai ramas ,sa nu fie vandute pe 2 lei.
Iata cateva linkuri cu si despre ROSIA MONTANA:

Vânzarea României pe doi lei - Cotidianul

https://www.cotidianul.ro/vanzarea-romaniei-pe-doi-lei/

4 iul. 2018 - Roșia Montană, combinatele Alro și ArceloMittal, gazul din Marea Neagră și Insula Mare a Brăilei sunt cele mai edificatoare exemple de ...

Ziua de Cluj | Articole despre Salvati Rosia Montana

https://ziuadecj.realitatea.net/tag/Salvati+Rosia+Montana

Protest în centrul Clujului: "Salvaţi Roşia Montană - Roşia Montană în UNESCO". 20:13, 8 Iun 2018. mediafax. Peste 200 de persoane au protestat vineri în Piaţa ..

Imagini pentru ROSIA MONTANA

Imagini pentru ROSIA MONTANA.

ARTICOLE DESPRE SALVATI ROSIA MONTANA

Protest în centrul Clujului: "Salvaţi Roşia Montană - Roşia Montană în UNESCO"

Protest în centrul Clujului: "Salvaţi Roşia Montană - Roşia Montană în UNESCO"

26 de comentarii:

  1. Ce? Vrea sa bage în punga Rosia Montana .....!!!!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Prietenii tai din PSD vor vinde Rosia Montana, de aceea au impiedicat intrarea ei in patrimoniul UNESCO!Iti place ca sustii niste indiavoliti la putere? „Tinerii frumosi si liberi” cum le spui tu, nu faceau bine cand militau pentru salvarea Rosia Montana, i-ai hulit pe blog pana n-ai mai putut! Acum mafiotii din PSD o vor vinde ca sa ne linistim cu totii, ce atata salvare, s-o vanda, pai nu??? Prostia noastra ne costa mult prea scump, intr-o zi ne vom pierde tara cu totul! Gruparea mafiota de la putere asta urmareste! Piei satana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Matale esti oleaca in negare... Rosia Montana e ca si data! Statul roman e prea slab sa o poata apara.

      Alde Ciolos puteau pune procedura in practica inca de la inceputul mandatului si trecea dar au initiat procedura la final de mandat ca sa ii oblige pe PSD sa o aprobe. Indiferent cine vine la putere RM nu merge la UNESCO!

      TFL-istii au fost scosi in strada pentru ca altii foarte influenti vroiau si ei cota din RM. Cand respectivii vor intra in actionariatul RMGC sau vor veni cu propria lor companie lucrurile vor merge unse.

      Nu va mai fi nici un protest!

      Ștergere
    2. 10:10, o ineptie mai mare nici nu ai putut scrie!
      Tinerii frumosi si liberi il servesc pe Soros, care are interes pentru Rosia Montana. Protestul lor a fost nascut din dorinta lui Soros de posesie. O vrea pentru el de aceea s-a agitat atunci. Dar Rosia Montana nu-i a lui ci este a romanilor. Miza reala nu este aurul de acolo ci ceea ce se afla dedesubt.

      Ștergere
    3. 16.21 unui om cu mintea otravita de psd nu am ce sa-i raspund. UITI CINE CONDUCE TARA ACUM, aiuritule???? Du-te in colo cu soros al tau! Minte otravita ce esti, nu te-ai saturat de atatea minciuni? O sa va dea Dumnezeu dupa limba voastra otravita cu minciuni!

      Ștergere
    4. 07:30, PSD nu vinde Rosia Montana si nici aurul de acolo, termina cu aiurelile si intoxicarile pe care le lansezi. Rosia Montana este a romanilor si asa va ramane.

      Ștergere
  3. de fapt aici e tarasenia, cu opusul

    trebuie sa ne concentram pe ceea ce vrem.

    VREM ROSIA MONTANA IN UNESCO SI NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI #ROMANIA100

    ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

    https://petitieonline.net/petitie/44953153

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine v-a spus voua sa tot puneti acel "hashtag"?! De ce? Cui foloseste?

      Ștergere
    2. In patrimoniul unesco NU dar in patrimoniul romanilor DA. Trebuie legislatie romaneasca pentru protejarea Rosiei Montane. Rosia Montana este a romanilor nu a strainilor si nu are ce cauta in patrimoniul vreunei organizatii internationale oculte.

      Ștergere
    3. 23.29 mai intai citeste si vezi ce inseamna patrimoniul UNESCO si pe urma deschide gura!Multi cretini a mai nascut psd, antena 3!

      Ștergere
    4. Stim prea bine ce inseamna UNESCO dar Rosia Montana apartine patrimoniului ROMANIEI, nu are ce cauta sa fie in patrimoniul unei organizatii straine. Ne este suficienta mizeria de UE, nu ne mai trebuie alte magarii pe cap.

      Ștergere
    5. 22:5³, daca nu iti place mizeria de UE, de ce nu te muti la rusi?! Aia merg pe principiul tau.

      Ștergere
    6. 07:08, de ce sa ma mut la rusi? Romania este a romanilor si nu a UE. Cand veti intelege ca Romania nu-i nici a UE, nici a rusilor si nici a americanilor. Trezeste-te, caci Romania are nevoie de tine treaz nu de obedienti si slugarnici pe la straini.

      Ștergere
  4. ALARMA !

    APARA-TI TARA ! SEMNEAZA PETITIA DECLIC

    https://facem.declic.ro/campaigns/145

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot străinii sunt de vină? Păi dacă în România nu prea mai e nimic că a fost vândut tot nu cumpărătorul este de vină ci politicianul trădător care a vândut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria nu am cuvinte la vorbele unor semeni ai nostri.
    Nimic fara Dumnezeu.
    Tot ce este hotarat de sus este hotarat.
    Acel cuvant

    RăspundețiȘtergere
  7. La Rosia Montana metalul cel mai cautat nu este uraniul, wolframul, litiumul ori cobaltul... ci aurul. Nu este vorba de un zacamant de aur obisnuit, comun, masurabil prin puritate, asa cum suntem obisnuiti in 18 sau 24 de karate. Este vorba de un zacamant cu adevarat special, un zacamant unic in lume... Ei bine, este vorba de AURUL MONOATOMIC. Probabil ca unii dintre cititori, se intreaba ce este atat de special la el. Marturisesc ca la fel am interpretat si eu informatia pana cand am aflat despre calitățile și, mai cu seama, de proprietatile lui terapeutice, fara insa a le ignora pe cele militare!

    Intamplarea - daca pot spune asa - a fost sa cunosc un „om”, cetatean roman, geolog de profesie, plecat din tara in urma cu 40 de ani, stabilit in Toronto, aflat in vizita la o ruda din Brasov. „Omul” avea contract cu o companie canadiana, companie angajata de Gabriel Resurse, concesionarul terenurilor de la Rosia Montana, pentru studii si prospectii geologice privind straturile si componenta solului. Intr-o discutie pornita de la o tema IT... povestea a curs spre Rosia Montana si comorile locului.

    Find din fire sceptic, am crezut ca vorbea doar aburii berii amestecate cu whisky. „Omul” vazand ca... nu-l iau in serios a scos din buzunar o cutie (cam cat una de chibrituri) din care a ales doua „pietricele” de culoare galben-rosiatica nu mai mari decat o boaba de piper. Mi le-a pus in palma si mi-a spus sa strang pumnul pentru un minut, apoi sa-i spun ce simt. (Cu o zi inainte, urcasem pe munte si aveam o febra musculara aproape generala: spate, brate, abdomen, gambe). La inceput... am luat-o ca pe o gluma, insa mi-am spus sa-i fac „jocul”, indemnat si de partenerii aflati la masa ce imi „sopteau” prin priviri sa „merg inainte”.

    Timp de 10 secunde nu am simtit nimic... apoi, am simțit o vibratie („omul”, care ma privea atent... zambi cu subinteles si ma intreba: „Simți!... Nu te speria. Lasa-l sa lucreze!”) Cei de la masa ma priveau ciudat, doi dintre ei bufnind in ras chiar. Dupa aproximativ un minut am deschis pumnul si am pus cele doua bobite pe masa. „Omul” mi-a spus: „Acum esti energizat. Fluxul energetic este stabilizat si te vei simti... cu totul alt om”. Primul efect vizibil a fost ca scapasem de febra musculara și simteam un plus de energie prin tot corpul. Intrebandu-i pe cei doi amici ai mei de ce i-a bufnit rasul... acestia mi-au spus: trebuia sa te vezi, ti se ridicase tot parul de pe brate si cap in sus de ziceai ca esti bagat la 220 de Volti.

    „Omul” s-a ridicat de la masa, ne-a salutat si ne-a urat drum bun la intoarcerea acasa... Inainte de a pleca l-am intrebat ce erau cele doua „pietricele”. Mi-a raspuns soptit, aplecandu-se la ureche... tinere, este AUR MONOATOMIC si singurul loc din această lume in care se găseste este la Rosia Montana. Asta vor sa extraga de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie sa te bagi si tu in seama ,15;37.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aurul Monoatomic


    Totul începe cu un om numit de evrei Enoch, de egipteni Toth, de greci Hermes Trismegistus, unul şi acelaşi personaj. Se pretinde că acesta a ascens prin ingerarea de picături albe, este omul care niciodată nu a murit, el a transcens pentru că devenise perfect.


    Cele mai vechi atestări ale folosirii aurului în medicină provin din Alexandria–Egipt. Cu mai mult de 5000 de ani în urmă, egiptenii consumau aur pentru purificare corporală, mentală şi spirituală. Anticii credeau că aurul în corp funcţionează ca stimulator al forţei vitale şi accelerator al vibraţiilor la toate nivelele. Alchimiştii din Alexandria au creat chiar şi un elixir făcut din aur lichid, convinşi fiind că aurul este un metal mistic ce reprezintă perfecţiunea materiei şi că prezenţa lui în organism ar revitaliza, întineri şi vindeca o multitudine de boli, ar readuce sănătatea perfectă.




    În Evul Mediu aşa zisa apă de aur era foarte populară.
    Alchimiştii amestecau praf de aur în apă pentru a trata artrita.
    În jurul anului 1900 chirurgii implantau o bucăţică de aur în apropierea unei încheieturi inflamate pentru a reduce durerea şi a o vindeca.
    În China şi astăzi se mai găteşte orezul cu o monedă de aur pusă în oală pentru a reface mineralele din corp, iar restaurantele cu pretenţii folosesc frunze de aur de 24 de carate pentru prepararea celor mai alese mâncăruri.

    Trebuie totuşi să facem de la bun început distincţia între aurul monoatomic şi aurul coloidal şi deci diferenţa dintre coloizi şi monoatomi. Ambele forme sunt asimilabile, dar prezintă anumite particularităţi.

    Dacă aurul metalic este divizat în particule foarte fine, iar particulele sunt suspendate în permanenţă în soluţie, atunci această suspensie minerală devine aşa numitul aur coloidal care, în această formă, capătă noi proprietăţi.

    Condiţia este ca acele particule ce îl compun să mai menţină încă legătura de valenţă între atomi.
    Puţin despre eficienţa de acţiune a unui coloid, pentru că e bine de ştiut.
    Ca acesta să fie cât mai asimilabil, avem nevoie de o particulă metalică cât mai mică şi un Zetapotenţial cât mai mare.

    Zeta-potenţialul măsoară forţa de respingere a particulelor din suspensie şi deci capacitatea acestora de a nu sedimenta.

    Dacă se întâmplă acest lucru, nu mai vorbim de un coloid, ci de pulbere de metal amestecată în apă.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dacă însă aurul metalic este supus unui proces de transformare ce are ca rezultat ruperea legăturii de valenţă dintre atomi, atunci el devine aşa numitul aur monoatomic, care este hidrosolubil şi care nu mai conţine nici o structură metalică.

    El devine astfel complet asimilabil, iar proprietăţile lui devin efectiv miraculoase.
    Miracolul se produce, printre altele, şi datorită faptului că, având structura de dimensiuni subnanometrice (atom cu atom), el pătrunde prin membrana celulară şi chiar mai adânc, acolo unde coloizii nu pot ajunge.
    În nucleul celular, elementele monoatomice intervin asupra structurii ADN, iar în structurile numite microtuburi celulare, ajută la realizarea comunicării pe care acestea o realizează.
    Se ştie faptul că electroliza presupune apă, săruri şi curent electric.

    Pentru ca materialele electrolitice să pătrundă la nivel celular, ele trebuie să aibă dimensiuni foarte reduse.
    Aurul monoatomic, alături de celelalte elemente monoatomice, ajută astfel la transmisia de informaţie din celulă în celulă, de la periferia organismului până la creier şi invers.

    Să revenim însă la istoria acestor minunate particule.
    Aurul monoatomic este legat de alchimie, iar aceasta este legată nemijlocit de Enoch la evrei, Toth la egipteni şi Hermes Trimegistus la greci, de fapt unul şi acelaşi personaj. Este pretins că acest om a ascens ingerând picături albe, este omul care nu a murit niciodată, ci a transcens pentru că a ajuns perfect.
    Egiptenii consemnau cu rigurozitate în registre şi făceau totul foarte amănunţit şi specializat.

    Suficient de interesant pare un text egiptean străvechi în care se face mereu referire la “Ce este aceasta?”.

    În papirusul lui Ani (sau, cum mai este numit, Cartea Egipteană a Morţilor) care a fost găsit în mormântul lui Pepi al II lea (2278 î.d.H. – 2184 î.d.H.–) din perioada vechiului regat Egiptean se spune: “Sunt purificat de toate imperfecţiunile, Ce este aceasta?, Asced ca şoimul de aur a lui Horus, Ce este aceasta?, Vin la nemuritori fără să mor, Ce este aceasta?, Ajung înaintea tronului de domnie al tatălui meu, Ce este aceasta?”, Şi continuă aşa, pagină după pagină, vorbind despre atribute pe care le capeţi atunci când ascenzi, însă în permanenţă se opreşte şi repetă “Ce este aceasta?”.

    În Biblie, spre exemplu, în Cartea Exodului se vorbeşte adesea despre Mana, care în traducere din limba ebraică înseamnă literalmente “Ce este asta?”.
    Dacă ne gândim că poporul evreu a trăit timp de generaţii în Egipt, şi că acolo au muncit printre altele şi în metalurgie, artizanat şi poleirea cu aur, ei s-au familiarizat cu tehnicile egiptene de prelucrare a aurului iar, când au plecat, au luat bineînţeles şi aceste cunoştinţe cu ei.
    Ajunşi în exil în timpul traversării deşertului, ei au fost hrăniţi de Moise de multe ori cu ma-na adică cu “Ce e aceasta?” despre care se crede astăzi că era de fapt aur monoatomic.

    Două argumente stau la baza acestei afirmaţii. Sursa este tot din Cartea Exodului unde este scris că “Pâinea Prezenţei lui Dumnezeu” era făcută de Bezaleel care era lucrător în aur şi nicidecum brutar sau femeie, aşa cum cerea obiceiul de fabricare a pâinii obişnuite, el fiind realizatorul Chivotului Legii şi deasemenea al decoraţiunilor din aur ale Tabernaclului.
    Mai departe, la capitolul 16, intitulat “Mana”, versetul 13-15 spune: “iar dimineaţa după ce s-a luat roua dimprejurul taberei, iată se afla în faţa pustiei ceva mărunt, ca nişte grăunţe, şi albicios ca grindina pe pământ. Şi văzând fiii lui Israel au zis unii către alţii: “Ce e asta?” Că nu ştiau ce e. Iar Moise le-a zis: “Aceasta este pâinea pe care v-o dă Dumnezeu să o mâncaţi”.

    RăspundețiȘtergere
  11. De asemenea, viţelul de aur care a fost făcut de evrei prin topirea cerceilor spre a servi închinării la idoli, în timpul în care Moise a fost plecat pentru aflarea poruncilor, a fost luat de către acesta şi dus pe muntele Sinai, iar la întoarcere se spune că le-a fost dat să îl mănânce.
    Într-adevăr, tot din Biblie se ştie că, atunci când Moise a urcat pe muntele Sinai, a fost văzut foc şi fum de către poporul evreu. Se spune că acestea ar fi servit la alchimizarea aurului.

    Un furnal destul de puternic poate fi folosit la transformarea prafului de aur alb în sticlă de aur pentru că, la 1160 de grade Celsius, aurul monoatomic se transformă într-o sticlă de aur transparentă.
    În Biblie se spune că Moise “luând viţelul pe care-l făcuseră ei, l-a ars în foc, l-a făcut pulbere şi presărându-l în apă, a dat-o să o bea fiii lui Israel” (Ieşirea (Exodul), cap 32, versetul 20)

    Redescoperirea elementelor monoatomice


    A fost cunoscut în decursul istoriei sub mai multe nume. A fost numit Lacrima de aur din ochiul lui Horus, Sămânţa Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Albă, Porumbiţa Albă, Aurul Alb, MFKZT pronunţat “mufkuzt” în Egiptul antic, Piatra Paradisului în Alexandria, Amrit sau Amrut în India, Shemana în Mesopotamia (Irak), iar vesticii îşi pot aminti de el ca fiind Mana referită în Cartea Exodului sau şi mai recent, mult râvnita Piatră Filozofală a Evului Mediu.
    ORMEs (Orbital Rearanged Monoatomic Elements) sau ORMUS este cuvântul dat în epoca modernă de către cel care a readus atenţiei misterioasa materie.
    Aceste elemente au fost redescoperite in anii ’80 de către David Hudson, american din Arizona şi mai apoi popularizate de Laurence Gardner, un american de origine elveţiană.

    Acesta din urmă spune foarte simplu că aurul în stare monoatomică este un praf alb ce este tot acelaşi aur, dar atom cu atom.
    Acelaşi lucru este valabil şi pentru platină, iridiu şi celelalte elemente nobile, atunci când sunt aduse în stare monoatomică.
    Orice analiză făcută în această stare a materiei ne indică faptul că nu mai avem de a face cu aurul clasic aşa cum îl ştim noi, ci cu o formă unică şi ciudată de siliciu.

    De fapt, ceea ce numim noi metale sunt structuri alcătuite din atomi ce nu sunt ei înşişi metale, singurul lucru care le face metale sunt “lipiturile” dintre atomi sau electronii de valentă.
    Odată ce acestea dispar, dispare şi culoarea aurie şi starea metalică.
    Astăzi, Institutul pentru Studii Avansate din Austin-Texas a clasificat aceste elemente drept “exotice”, acest termen fiind folosit datorită modului lor ciudat de a se comporta: ele nu se supun nici unor reguli ştiute, şi nu sunt evidenţiate separat pe tabelul lui Mendeleev.
    La publicarea cărţii lui Laurence Gardner în 2003 “Lost Secrets of the Sacred Ark” erau savanţi care pretindeau că nu există o aşa stare a materiei de genul monoatomic, dar la doar 10 luni de la publicare, presa de specialitate devenise plină de informaţii despre monoatomi, nanoparticule sau microclusteri, şi anume cât de importante sunt aceste particule, cum comunică unele cu celelalte şi cum rezonează cu ADN-ul, cum conţin şi atrag energia.
    Şi într-adevăr ele apar ca nişte lanţuri, ca nişte şiraguri şi chiar se aseamănă cu lanţurile ADN, fiind numite de aceea ciorchini (cluster) sau microciorchini (microcluster).

    Ce vedem prin microscop într-un fir de praf de aur monoatomic sunt aglomerări de atomi de aur care se adună în forme de ciorchini în mod mutual şi nu prin legături metalice (prin electroni de valenţă).
    Cel mai interesant lucru este faptul că aceste elemente nu sunt un lucru nou pe Pământ.
    Le găsim în Egiptul antic numite Mufkust, în Mesopotamia numite Shemana, în Alexandria Piatra Paradisului.

    Descrierile acestui material sunt însă unanim acceptate: Ele sunt descrise ca fiind o pulbere a proiecţiei, un mijloc de comunicare cu zeii, un mijloc de teleportare, dar şi o cheie a longevităţii.

    Apar de altfel şi denumiri de genul “Campul Mufkust” ca în cazul descrierilor de la mormântul faraonului Unas al Dinastiei a-V-a, şi care ne aduc mai aproape de limbajul folosit de ştiinţa modernă

    RăspundețiȘtergere
  12. Apar povestiri despre aceste materiale şi în dinastiile mai timpurii, ajungând chiar până la prima, şi ceea ce este cu adevărat intrigant este că din acea perioadă nu s-au găsit mumiile faraonilor despre care se spune în texte “că s-au dizolvat în câmpul (de forţă n.a.) Mufkust”.
    Ceea ce s-a descoperit sunt mumii din dinastii mult mai recente. Se zice că acest câmp le asigura poarta finală către viaţa veşnică.
    În 1904 s-a făcut o descoperire cât se poate de interesantă în materie de egiptologie. Aceasta a fost realizată de o expediţie menită să cartografieze suprafaţa aşa numitei ţări a Sinaiului, pentru fondul de explorare a Egiptului. Această regiune e aceeaşi cu cea prin care Moise a trecut cu poporul evreu după fuga din Egipt. Acesta este chiar locul unde Moise a poposit la poalele muntelui considerat şi astăzi sfânt. De aici provin cele zece porunci, aici s-a construit Chivotul Legii după indicaţiile precise ale Divinităţii şi tot aici a fost văzut tufişul fumegând, acelaşi prin care, în trecut, Dumnezeu se adresa lui Moise şi pe care îl putem vedea şi astăzi ocrotit de zidurile mănăstirii Sfânta Ecaterina (construită pe locul bisericii întemeiate de Sfânta Elena, mama lui Constantin cel Mare).
    Ajunşi la poalele muntelui, exploratorii au decis să îl escaladeze.

    La aproape o mie de metri altitudine au găsit ceva surprinzător: în mijlocul deşertului se ridica un templu Egiptean cu o suprafaţă de o sută de metri pătraţi la vedere şi circa o sută de metri pătraţi săpaţi în munte.

    La timpul respectiv ei nu au realizat amploarea descoperirii, dar, după spusele lor, ceea ce au găsit într-o nişă secretă a fost descris ca fiind o pulbere albă de o puritate absolută.
    Au analizat-o, au cernut-o, au studiat-o şi tot ceea ce au putut spune despre aceasta a fost că avem de a face cu un praf atât de fin că dispare când este frecat între degete.
    Se pare că acest templu era mai mult un atelier de producţie decât un loc de rugăciune pasivă.
    Toate indiciile arătau că acest loc era folosit pentru producerea de Mufkust.
    Toţi faraonii de la cea de-a IV-a dinastie până la cea de a-XVIII-a sunt prezenţi aici sculptaţi.

    De asemenea sunt prezente inscripţii dintre care unele cu informaţii esenţiale despre praful alb. Una din cele mai relevante este cea lăsată de un faraon al dinastiei a XVIII- a care spune “Sobekhotep duce nobila şi preţioasa piatră Majestăţii Sale, el este gardianul care aduce pâinea, pentru că el este mai Marele în casa aurului”.
    Inscripţii de acest gen sunt foarte numeroase în acest aşezământ, analiza lor aducând certitudinea semnificaţiei simbolului conului ca fiind folosit pentru reprezentarea prafului de aur.
    După acest moment întorcându-se în Egipt, cercetătorii au dat o mai mare atenţie acestui simbol, ceea ce a condus la concluzia că preparatul obţinut din acest praf alb era destinat consumului uman, în speţă ingestiei şi era prezentat adeseori în formă de mici turtiţe numite şi “pâine”.

    Vechiul Testament relatează despre întoarcerea de pe muntele Sinai a lui Moise având cele două table de piatră ce conţineau poruncile asupra sa şi despre episodul ce urmează legat de viţelul de aur.

    În Biblie se spune că Moise “luând viţelul pe care-l făcuseră ei, l-a ars în foc, l-a făcut pulbere şi presărându-l în apă, a dat-o să o bea fiii lui Israel.” (Ieşirea (Exodul), cap 32, versetul 20).

    RăspundețiȘtergere

  13. Care sunt beneficiile administrării aurului monoatomic

    Proprietăţile aurului monoatomic sunt, la prima vedere, extraordinare: administrarea sa constantă, într-un dozaj moderat, poate duce în timp la îmbunătăţirea capacităţilor mentale, la declanşarea unor procese cerebrale pînă atunci inexistente sau foarte reduse, simţurile cunosc o dezvoltare extraordinară, sistemul imunitar este fortificat la un nivel deosebit şi încep să apară abilităţi extrasenzoriale care sporesc pe durata tratamentului, afirmîndu-se ca miraculoasă pulbere albă poate ajuta omul în procesul ascensiunii spirituale.

    Mai mult, în funcţie de metalul monoatomic folosit, se pot dezvolta anumite chakre în mod precis, datorită felului în care metalele sînt asimilate de sistemul endocrin: iridiul monoatomic influenţează procesele glandei pituitare, spre exemplu, în timp ce aurul aflat în aceeaşi stare cristalină acţionează asupra glandei pineale. Însă mai puţin discutate sînt efectele secundare ale folosirii panaceului solar, pericolele administrării sale şi riscurile la care se expun cei care îl iau. Deşi după un regim de nouă luni în care aurul monoatomic este asimilat, subiectul se simte revigorat, sănătos, are un sistem imunitar puternic, manifestă o aură sănătoasă, vizibilă cîteodată chiar şi fizic (sub forma unei străluciri specifice a pielii), iar sensibilitatea extrasenzorială se accentuează, schimbările sunt induse în mod nenatural de către aur şi pot forţa sau suprasolicita corpurile subtile ale unui individ nepregătit.

    Vechii maeştri nu obţineau numai o substanţă extraordinară din punct de vedere chimic pentru a o folosi ca atare, ci se pregăteau din punct de vedere spiritual şi energetic pentru a putea face faţă schimbărilor survenite odată cu administrarea serului miraculos. Petreceau nopţi şi zile la rînd studiind şi meditînd în timp ce fabricau preţiosul compus, iar secretele pregătirii erau trecute de la maestru la discipoli în cel mai strict secret. Pericolul aurului nostru intervine atunci cînd oricine doreşte să obţină aceste facultăţi extraordinare fără prea mult efort spiritual poate comanda elixirul de pe internet, fără a da prea mare importanţă pregătirii. Nefericitul nostru îşi va admira capacităţile miraculoase şi se va lăsa pradă lenei spiritului, în timp ce sistemele sale energetice se vor suprasolicita în mod nefiresc, corpul său va suferi mutaţii moleculare cu greu reversibile, iar ADN-ul sau spiritul va fi privat de posibilitatea unei reconectări fireşti şi sănătoase. Orice rezultat miraculos nesusţinut prin muncă asiduă este un miracol de o zi, aşa că sfătuim amatorii de spectaculos să se gîndească de două ori înainte de a dori asemenea leacuri, indiferent de cît de minunate le sînt capacităţile. Sau chiar de trei ori…

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe termen lung, consumatorii de ORMUS au inregistrat efecte cuantificabile in stoparea evolutiei si chiar elimiarea totala a bolilor. Consumul de ORMUS suspendat in aur coloidal si intarit cu aur monoatomic (GOLD) s-a dovedit a fi un bun remediu pentru depresie si neuropatie, tratament pentru osteoporoza, reumatism, dureri oase, dureri articulare, artrita, guta.
    ORMUS-ul in suspensie de cupru coloidal si intarit cu cupru in forma monoatomica (COPPER) a fost un bun tratament impotriva problemelor datorate circulatiei periferice,vene varicoase si boli ale sangelui, deasemenea un remediu pentru cazuri de psoriazis, zona zoster sau acnee.
    Iar ORMUS-ul intarit cu aur MONOATOMIC, rodiu MONOATOMIC si iridiu MONOATOMIC (M-COMPLEX) a inregistrat rezultate remarcabile in cazuri si stadii diferite de cancer si diabet sau atac de panica. David Hudson afirma: "Pot sa vad spun ca pacientii cu cancer metastazade grad 4 au luat oral si dupa 45 de zile nu mai aveau cancer nicaieri in corp.

    https://www.youtube.com/watch?list=PL9tF3Bm0bxv0ES9o8A2LmMNdEUV0HF94F&time_continue=244&v=G07mZFlrcAM

    http://fymaaa.blogspot.com/search/label/ORMUS

    RăspundețiȘtergere
  15. psd=mafihoti-sa dea DOMNUL sa nu se intample ca iese cu scandal mare-mai ramane sa ne vanda pe noi si gata-i tara!

    RăspundețiȘtergere
  16. PSD-ul vinde tara rusilor! Rusine voua care ii sustine-ti! Pedeapsa Domnului va fi mare!

    RăspundețiȘtergere