sâmbătă, 29 septembrie 2018

INCENDIU CU FLACARI URIASE, INSPRE SUD !


                              Noapte de 28 -29 Septembrie 2018,ora 0,30 !

                                          Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vedeam inspe Sud un INCENDIU groaznic,cu flacari uriase, cu fum negru si zgura.
Imagini pentru incendiu imagini.

Dragii mei,eu nu cunosc unde va avea loc acest INCENDIU cu flacari uriase,dar stiu ca va fi groaznic.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca nimeni dintre semenii nostri sa nu aiba de suferit din pricina acestui posibil INCENDIU.
                                  Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Urmatorul articol va fi despre spaima SFANTULUI PĂRINTE ARSENIE BOCA care, mi s-a aratat in aceasta noapte.Ceva rău ,ceva groaznic venea dinspre Apus !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va asteptam diseara la Voicu voicu!Poate ne spuneti despre sfantulArsenie!Maria H

      Ștergere
  2. Doamna Maria s'-a fereasca Bunul Dumnezeu pe locuitorii locului respectiv acolo unde se va intampla sa nu aiba nimeni fe suferit.
    Cu mult drag doamna Maria si Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  3. FRANŢA ! IARASI FRANTA ?

    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/09/franta-iarasi-franta.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria, nu inteleg pe deplin fenomenul care sunteti si nu vreau sa va interpretez gresit.
    Totusi, ar fi interesant daca ati spune ca exista in Romania sau in lume, la nord, sud, este sau vest, macar o zi fara incendii, o perioada mai lunga fara inundatii sau cutremure, sau atentate. Ele se petrec intruna, ar fi neobisnuit daca ar lipsi.
    Prevedeti, de exemplu un incendiu mare. Dar, pana la urmatoarea d-stra viiziune a unui incendiu, se intampla mult mai multe incendii mari, fiindca sunt tot timpul. Este ca si cum, fiind legat la ochi si avand in fata o pagina scrisa in limba romana, sa spui ca sunt scrise si si litere de "a" si ca asta arata clarviziune.
    Plecand de la ipoteza ca sunteti de buna credinta, va scriu acest comentariu ca sa contruibui la ADEVARUL care, poate ca va este necesar si d--stra, dar mai ales adeptilor orbiti.
    Draga doamna, in Romania avem multa nevoie de adevar, orbirea poporului nostru ne-a adus toate necazurule, Daca ii vrem binele, trebuie sa il desteptam.
    PS V-am mai scris recent un comentariu similar si nu l-ati publicat. Il consider pe acesta un comentariu-test. Walll

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria va urmăresc de foarte mult timp d-voastră scrieți ce vi se spune, va veni ziua sa spuneți tot cu exactitate ora, ziua și locul unde se va întâmpla. Multă sănătate și liniște sufleteasca .

    RăspundețiȘtergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=30%2C40

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 9:14 "nu inteleg pe deplin fenomenul "eu iti zic nu-ti mai läsa creierul sä doarmä ci activeazä-l, pt cä de aia il ai. Cum ar fi ca sä mai te rogi pt tine, pt semni si pt tarä, sä mai mergi pe la bisericä sä meditezi la cele sfinte cä iti zic eu cä atunci o sä intelegi mai mult fenomenul. Sä dea Dumnezeu sä cunosti adevärul, si sä vä desteptati cä tare multi sänt ca tine care väd intunericul luminä, si strigä cä ceilalti sint orbi,sau cä nu sänt destepti. Pt un (0) desteaptä ca tine si multi altii care nu stiu decät sä arunce cu noroi in D-na Maria cänd nu le convine ceva. D-na Maria a repetat in nenumärate ori, cä scrie tot ce i se transmite, ce vede ce aude, ca noi päcätosi sä afläm ce ne asteaptä, sänt avertismente ca sä ne indreptäm sä ne rugäm mai mult pt noi si pt pace in tarä si in lume, dar noi ce facem in schimb? Atragem mänia lui Dumnezeu mai tare asupra noasträ. Sä nu ne miräm cänd se adeveresc tot ce spune doamna Maria. Doamne ajutä-ne si ne lumineazä, ne ocroteste si revarsä mila Ta Doamne asupra noasträ, asupra poporului Täu, asupra Romäniei si a intregi lumi .Multumim doamna Maria pt tot ce faceti pt noi! Dumnezeu sä ne däruiascä pace si liniste sufleteasca la tot poporul Säu, vä inbrätisez cu mult drag! Veronica G.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim - ora 24:56
      Sincer, nu pari prea destept, asa cum te pretinzi. Pari mai curand dependent. W.

      Ștergere
  8. 09,14 or fi multe evenimente dar doamnei Maria nu i se arata toate,ar fi si imposibil pentru timpul unui om,ci doar cele cu o anumita semnificatie ,amplitudine si este rolul comentatorilor sa le analizeze si MAI ALES sa ia ATITUDINE.
    Evenimentele viitoare vin in functie de ATITUDINEA si ACTIUNILE OAMENILOR.
    Nu sa fim fatalisti si sa asteptam ca milogii sa PICE PARA MALAIATA.
    Spune si in BIBLIE , culegem ce am semanat-craciun

    RăspundețiȘtergere