duminică, 16 septembrie 2018

VINE IISUS HRISTOS , PE NORII CERULUI !



                          Noapte de 14 - 15  Septembrie 2018,ora 3,00!

                                            Dragii mei,

La aceasta ora din zori de zi,eu inca mai stau in faţa calculatorului si scriu.
Si iata dragii mei că, in timp ce scriam aici pe BLOG,aud glas din Cer care spune asa:

               "Iata  BINELE,ÎL las cu voi ! 
Si vad scris in aer cuvantul BINELE cu litere albe de tipar,apoi aud:
              S-a rastignit pentru noi !
              Domnului sa ne rugam!
             Doamne miluieste!
           Sunt indicii ,sunt semne că IISUS va veni de Sus,pe Norii Cerului.
            Se va vedea pe norii CERULUI !

Imagini pentru VENIREA DOMNULUI IMAGINI.

Asa este dragilor! Sunt semne,sunt indicii ca VENIREA LUI IISUS HRISTOS este foarte aproape,si-atunci vom da socoteala fiecare pentru vorbele lui,pentru faptele lui,pentru pacatele lui.
Am scris adeseori despre acest LUCRU minunat,marturie sta si CARTEA pe care am lansat-o pe 11-12 august la BUCURESTI,ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, pe care o puteti comanda la nr de tel 0747226236,sau direct pe Site-ul ADEVARUL DUHULUI SFANT.
Sa ne pregatim sufleteste si trupeste dragilor, pentru a-L primi pe MANTUITORUL nostru drag si Prea Scump si Prea Sfant,cu sufletul curat,cu inima curata si buna,cu intreaga noastra fiinta.
Sa mergem la Părintele duhovnic ca sa ne spovedim,ca apoi sa primim SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,CARUIA I se cuvine toata slava,cinstea si inchinarea,Amin.
                                       Cu dragoste,Maria.


P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

66 de comentarii:

  1. Când mai exact ? Antena 3 și Stars așteaptă să filmeze momentul...
    Afirmați că auziți voci.Grav.Aveți nevoie e tratament dragă doamnă.Cu cât mai repede, cu atât mai bine.Plătesc EU !
    Pe cuvânt de cercetașă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tine-ti draga banii tai, si vei merge in IAD cu ei,de nu vei crede CUVANTUL LUI DUMNEZEU pe care si meu IL scriu aici pe BLOG.
      Asa s-au scris CARTILE SFINTE,asa s-a scris SFANTA EVANGHELIE,cu oameni care auzeau voci si aveau VEDENII.ACestia erau Sfinti,Prooroci,Evanghelisti,Preoti cu DAR si HAR! Toti auzeau voci si aveau VEDENII,altfel nu se putea scrie CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS. Sa-ti fie rusine pentru cuvintele tale,care mi le-ai adresat ! Rusine ! Rusine ! Rusine!
      Aaaa! Vei primi raspuns de la DIVINITATE cat de curand ! Sa-mi scrii cand primesti raspuns!

      Ștergere
    2. Rusine, 16:55!!!!!!!
      👎👎👎👎👎👎👎

      Ștergere
    3. 16:55, sa vezi ce mesaje vei primi TU. de la Dumnezeu, de data asta si nu de la satana ca si pana acum. Si te va ustura. Sa ne anunti cand Dumnezeu iti transmite...

      Ștergere
    4. Si in ce consta acest raspuns?

      Ștergere
    5. 19.44 Raspunsul va fi cand te vei astepta mai putin, ca asa se intampla, din senin.

      Ștergere
    6. An 21:39 amenintarile tale la adresa dnei Maria dovedeste ca esti o persoana posedată de cel rau si ca urasti Binele adică pe Iisus Hristos.Tu esti dracul in persoana.Aveti grija ca va jucați cu Dumnezeu.

      Ștergere
    7. Anonim 16 septembrie 2018 03:13, dacă nu crezi de ce eşti aici? Nu înţeleg scopul comentariului tău. Cred că este mai adecvat să faci mişto pe un alt tip de bloguri.

      Ștergere
  2. Doamna Maria am visat si eu asta dimineața legat de venirea lui Iisus,am vazut ca Fecioara Maria începuse ca un semn sa întâmpine mulțime de oameni de pe pamant si era bucuroasă ca ii atingea pe fiecare care o astepta si un înger vorbea cu glas in timp ce vedeam aceasta imagine "Ca mult nu mai e "pana va veni Iisus, de aceea mi sa arătat aceasta imagine cu Fecioara.. Si in alta zi tot in vis un alt înger mi-a spus Vine Domnul si vedeam ca apăruse pe norii cerului cu mulțime de îngeri si toata lumea privea in sus la cer,unii păreau înspăimântați si in genunchi plângeau.
    Am scris pe blog ca am vazut ca ati postat si dvs.si am vrut sa va mărturisesc si eu asta sa stie lumea ca vine Iisus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tradus cu google translator.
    "Ascultați-mi cuvintele copiilor și știți că sunt cu voi în aceste zile de pe urmă. Totuși, veți asista la judecata pe care o proclam pe Pământ. Veți vedea și veți asista la numeroase dezastre, cutremure de pământ, uragane, tornade, incendii și destrămarea totală a Pământului. Mulți vor fi strămbați și fără adăpost și vor fi morți oameni și animale. Judecata mea este rapidă și uneori neanunțată. Fiți pregătiți în timpul sezonului și în afara sezonului pentru a proclama Numele lui Iisus celor rătăciți și răniți, căci mulți vor căuta de ce ce are loc. Sunteți aleșii Mei și trebuie să fiți pregătiți pentru vremurile în care trăiți.

    Pentru cei care mă prigonesc, pregătiți-vă să vestesc Cuvântul Meu cât de departe și mai larg posibil, căci Eu, Domnul, îți voi vorbi Adevărul ca toată lumea să audă. Până când voi veni pentru Mireasa Mea, veți fi Vocea celui care cheamă în pustie. Aceste zile ale judecății vor fi grele, dar voi susține pe aceia care sunt credincioșii mei și vă va susține cu dreapta Mea .

    Iisus a vorbit aceste lucruri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07.52 ai vreo dovada concreta? Una singura si te credem, altfel intri in randul impostorilor.

      Ștergere
    2. Mai lasati-L in pace pe Iisus, Il tot amestecati in elucubratiile voastre, ba vine, ba nu vine, ba vine, ba nu vine! Aveti grija cu astfel de afirmatii mincinoase!Dumnezeu rabda dar nu iarta!

      Ștergere
    3. 22:21 si 22:23 sunteti doua persoane posedate.sau esti unul singur acelasi anonim.

      Ștergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=57%2C6%2C5%2C61%2C104

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=17%2C2

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria rugati-va intens pentru omenire sa fie trezită la timp prin semnele care le va arata Iisus pe pamant.Este nevoie de rugăciune mai mult ca niciodata in aceste timpuri de sfarsit.Lumina soarelui a inceput sa dea semne ca se stinge/moare, multe observatoare astronomice au fost inchise zilele astea nu stiu care e motivul dar e ingrijorator,se pare ca ei stiu ceva ce vine.Sa observat o planeta uriasa defiland prin fata soarelui.Se spune ca ar fi Nibiru. .Va rog din suflet rugati-va si cereți izvabire si descatusarea sufletelor inrobite de diavol si cereți eliberarea lor in numele lui Iisus..Va multumesc din suflet dna Maria.Rugăciunea este mai importanta ca revelația in sine,degeaba ai viziuni daca nu poți salva un suflet de la pierire si nu il poți schimba.Si Iisus tot asta ne cere Rugăciune fierbinte pentru noi si semenii nostri.Cu cat suntem mai mulți puterea rugăciunii creste.
    Sa fie bine pentru toata lumea si sa fie salvată.Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=11%2C9

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar na inceput inca razboiul si ati spus ca va veni vara intro zi calduroasa si senina

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria nu este bucurie mai mare pentru un crestin decat Mantuitorul sufletelor noastre.
    O!! De ar veni mai repede sa curme suferinta celor care il iubesc si il asteapta cu mult,mult drag.
    Cu mult drag doamna Maria si multumesc pentru aceasta veste minunata. Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  10. Să aibă bunul Dumnezeu grijă de sufletele noastre

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si sa-i daruiasca lui Maria Ghiorghiu osanda vesnica in flacarile Iadului,ca a colo e locul falsilor profeti si vrajitori.

      Ștergere
    2. Anonim16 septembrie 2018, 17:39
      De vorbesti DREPT, asa sa fie pentru mine,precum ai zis tu !
      De nu vorbesti drept ,ci esti un mincinos,DUMNEZEU sa aiba mare mila de sufletul tau. Pentru ca,ce-mi doresti tu mie,de vei fi grait stramb la adresa mea,se va intoarce la tine insutit ! AMIN !

      Ștergere
    3. Amin, 17:39! Amin!

      Ștergere
    4. 17.59 si diavolul vorbeste drept, asta nu inseamna ca e sfant.

      Ștergere
  11. Doamna Maria ar fi cazul sa mai apareti pe la televizor si sa faceti acest anunt pe posturi tv despre venirea lui Iisus,multa lume nu stie in ce vremuri trăim si ca venirea lui este aproape.Faceti tot posibilul si repetati in programele de emisiuni gen Antena Stars,Antena3 ..etc..sub forma de anunt public ca Venirea lui Iisus Hristos este foarte aproape in Romania,dvs.aveti acest avantaj ca va cunoaste lumea.Rugati-l pe dl Brancu sa va ajute si sa va faceti auzita nu pentru celebritate nici pentru faima ci doar ca populația sa auda ca vine Iisus ca va fi vai de ei daca ii gaseste nepregatiti..Va fi disperare mare pentru multi vor cădea jos cand vor vedea pe Hristos pentru ca ei nu au auzit nu le-a zis nimeni,presa tace duce lumea in eroare ii înseală grav.Va rog din suflet spuneti pe post ca Iisus vine nu mai e timp de pierdut..Sunt mulți bătrâni care nu au acces la cablu internet sau nu se pricep in lucrul cu netul si măcar la televizor sa audă si sa se pregătească cu posturi si rugăciuni ca sa-i ierte Dumnezeu de pacate.Iisus a spus nu mai e mult.Timpul este scurt..Haideti in numele lui Iisus faceti acest efort si faceti-va auzită.Nu asteptati sa va contacteze posturile,ei nu doresc ca lumea sa stie adevarul impuneti-va dvs.Fiti puternica .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine are DRAGOSTE si IUBIRE de DUMNNEZEU,IL cauta oriunde,nu numai la TV. Mai intai in SFINTELE BISERICI,in SFINTELE MANASTIRI si la urma aici pe BLOGUL DUMNEZEU EXISTA MARTURII ! Te imbratisez cu drag !

      Ștergere
    2. Sau nicaieri ci doar in inima lui,acolo trebuie sa-L gaseasca pe Dumnezeu,daca nu-L are acolo pe Dumnezeu,degeaba poate sa se duca de infinit de ori la biserici si manastire,DEGEABA!

      Ștergere
  12. Sunt scarbita sa vad cu folosesti numele Tatalui dupa bunul tau plac, in fuga asta dupa arginti.
    Esti o femeie mincinoasa, care nu primeste mesaje divine ci care doar nascoceste lucruri false spre a uimi si amagi lumea.
    Ai inima inveninata de spurcatele cuvinte rostite despre Colectiv.Esti mama,dar asta nu a contat cand ai profitat de toti acei tineri morti in chin de flacari.Mai bine multumeste Tatalui ca ai tai sunt bine si sanatosi si pleaca-ti genunchiul la rugaciuni si spovedire curata.
    Daca nu o vei face cu inima deschisa, ideea ca ai facut rost de arginti nemunciti si patati de sangele acelor tineri , sa te urmareasca cate zile mai ai scris.
    Ma rog la Maica sa rastalmaceasca falsele proorociri si sa intoarca spre calea dreapta pre cei amagiti de cuvintele tale ,care sunt desertaciune...desertaciune si multa minciuna nascocita din gandirea ta involburata.
    Doamne ai grija de acest Pamant si sterge dinaintea Ta toata creatia amagitoare a acestei femei Maria Ghiorghiu.
    Daruieste ei rasplata insutita pentru nelegiuirile facute cu fapta,gandul sau cuvantul.

    Preot Ion Avadanei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde anume sunteti preot ? Nu de altceva , dar pe aici au postat si Vlad Tepes si Mihai Viteazul .

      Toma Necredinciosul

      Ștergere

    2. Anonim16 septembrie 2018, 14:08
      Sa fii scarbita pentru sufletul tau,care este in negru intuneric ! Lasa/ma pe mine si pe toti ceilalti !
      DUMNEZEU sa te judece, asa precum ma judeci tu pe mine,fara niciun motiv ! Ti-am publicat Comentariul doar ca sa te judece cititorii BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA MARTURII si iubitorii de DUMNEZEU . In rest,ce-ti doresc eu tie,sa-mi dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI mie! Ce-mi doresti tu mie, sa ai parte tu ! Cu drag ,MARIA GHIORGHIU !

      Ștergere
    3. 14.08 !

      Nu sunteti preot! Sa va fie rusine !

      Incepeti ,,comentariul '' cu ,, Sunt scarbita ''. Serios ? Scarbita de cine , pai de faptul ca sub anonimat va transformati in preot ? Femeie mincinoasa care se da drept preot asta esti dumneata !!!!
      Tot dumneata postai in nestire de faptul ca vezi doamne, ti-a murit cineva la Colectiv. Du-te la Parlament si la tribunal sa ii acuzi pe cei in drept , nu mai debita injurii pe site , nu e Maria de vina ca tu ti-ai trimis copilul in club si nici nu e de vina dansei ca Justitia nu=si face treaba .
      Tot Maria e de vina cu pesta porcina ?
      Tot Maria e de vina ca mor oamenii in spitale din cauza bacteriilor , tot Maria e de vina ca avem impostori si mafioti in Guvern ?
      Poate tot Maria e de vina si de scumpirea gazelor si a curentului ?
      Daca maine va veni un cutremur , ce zici, o fi tot vina ei ?


      „Oamenii care citesc tabloide merită să fie mințiți.”

      Jerry Seinfeld

      Ștergere

    4. Anonim16 septembrie 2018, 17:14
      14.08 !
      Este o vorba inteleapta: GURA PĂCATOSULUI ,ADEVAR GRAIESTE!
      A scris ca e scarbita,ca la urma sa se semneze Ion PREOTUL.
      DUMNEZEU sa-i dea după inima si sufletul sau!

      Ștergere
    5. Doamna Maria Ghiorghiu si cei cativa Anonimi de mai sus.Stiti voi care.Nu credeti ca sunteti cam dura in exprimari la fiecare comentariu hai sa-i spunem negativ ? E drept ca poate acestea sunt rautacioase ,dar de aici si pana a va lega de numele unei persoane...
      Confuziile generate de nume au tot fost si or sa mai fie.
      Spre exemplu eu , care ma numesc Alex Afloarei.La prima impresie multi ar tinde sa creada ca sunt barbat.Insa sunt femeie,mama si ingrijitore la un camin de batrani si da, Alex e numele de familie iar Afloarei prenumele.Asa au vrut ai mei parinti sa-mi daruiasca numele.

      dL.Ion Avadanei sigur e numele real.De altfel se vede din cuvintele sale ca are o legatura,mica sau mai mare cu cele crestine.O fi preot sau fost preot,dar deja asta e doar treba lui si a Domnului...

      Am multe rude si cunostinte cu nume care pot parea ridicole pentru restul.Spre exemplu Vald Lefter (Valad nume familie si Lefter prenume) o mama vaduva cu 5 copilasi frumosi si sarguiciosi in invatatura.Sau Ion Babalau un tanar de 24 de ani care a razbit cu multa truda sa se scoleasca si sa-si caute un viitor departe de satul natal ,ca mai apoi sa-si poate ajuta familia sa scape din saracie.

      Asta e parerea mea.Nu vreau sa tin parte cuiva anume, dar ,mai multa iubire aici nu ar strica.De ce sa ne umplem inima cu uraciune daca nu e cazul ?
      Nu e asa doamna Maria Ghiorghiu ?
      O seara frumoasa !

      Ștergere
    6. 18.02 Sigur nu citesti , dar iti place sa comentezi . Nu ar avea importanta numele daca DOAR se semna Ion Avadanei , problema e ca face uz de cuvantul PREOT. Realizezi diferenta ? Nu! Atunci nu mai comenta daca nu vrei sa fii comentat(a) !

      Ștergere
    7. 16.41 Unde slujiti , doamna, in ce parohie ?

      Ștergere
  13. Matei - cap.24/v.36:
    "Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl."

    RăspundețiȘtergere
  14. Si in noaptea de 11-12 septembrie ati scris iar de venirea lui Iisus. PLÂNGAND VINE IISUS HRISTOS ! VENIREA LUI IISUS ESTE APROAPE !
    Si mie mi-a zis un glas intr-un vis ca Iisus este in drum spre pământ si vine dupa un cutremur mare probabil Romania? Ce stiu este ca va veni in perioada aprilie-mai dupa mai multe revelatii.Si nunta in iunie in luna miresei..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce zici ca nunta in iunie in luna miresei..)?
      16:05, da-ne mai multe detalii.

      Ștergere
  15. Care PREOT? Un om al LUI DUMNEZEU nu-si permite sa scrie asemenea mizerii! Apoi scrie ca e scarbita,nu scarbit! Deci e femeie! Poate avem si femei PREOT pe care le cheama ION !
    DUMNEZEU sa aiba mila de sufletul acestui PREOT ! Căci numai LUI nu-i slujeste !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preotul satanei care slujeste lui Belzebut.Da,cu un preot din asta Sa aveti de-a face creștinilor ăstia va mănâncă precum lupul oaia.

      Ștergere
    2. Doamne cata ura poti sa aduni in tine Anonim16 septembrie 2018, 17:49
      Si doamna Maria, cu parere de rau o parte din vina o aveti si dv.Orice raspuns dati unui comentariu urat , asta genereaza alte cateva mult mai dure din partea altora.De ce incurajati asta ?
      Ce mare e deosebirea fata de cum arata blogul la inceputuri si cum e azi.
      Toti acesti anonimi care ridicati piatra si comentati mai urat decar cei cu mesajele rautacioase.Sa-i udece Dumnezeu nu voi aici pe pamant.
      Parerea mea.
      Cu drag,
      Maria Istrate

      Ștergere
    3. Nu mai icurajati doamna violenta pe acest blog.Cat despre numele asta de Ion Avadanei - daca asa a fost dat sa-i fie numele ,nu e de ras.Suntem creatiile lui Dumnezeu diferiti in culoare pielii,reigie,nume si gandire.
      Regret ca acest blog se duce spre un ziar de scandal cu fiecare noua postare.
      Nu mai e cum a fost la inceput prin 2012.Chiar deloc.
      Asta e !

      Ștergere
    4. Cata rautate Doamne.

      Ștergere
    5. 18:25, nu cred ca are cineva treaba cu numele insa sa te declari prin minciuna ca esti preot chiar daca nu esti, este rusinos. Cea care pretinde ca este un preot este femeie si ne crede pe noi cei care citim niste prosti... sau este un homosexual si i-a scapat porumbelul cand a scris. S-a dat de gol cand a scris ca este scarbita. Daca ar fi fost barbat ar fi scris ca e scarbit.
      Minciuna nu are picioare lungi.

      Ștergere
    6. 17:01, dar tu, care pretinzi ca esti omul lui Dumnezeu, de ce scrii mizerii?

      Ștergere
  16. 14,08 Decit sa faci acuzatii mincinoase si total aiurea, Mai bine te-ai intreba;
    De ce la TV, Rares Bogdan a anuntat cu 8 zile inainte de COLECTIV numele noului premier CIOLOS.???
    De ce a fugit la pensie judecatorul in dosarul Coleciv si lasa dosarul nesolutionat al celor 65 de crime???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.38 Dupa capul patrat al unora, e Maria vinovata .

      Ștergere
    2. 17:38 oare rares bogdan si ciolos stiau cu 8 zile inainte de crimele ce urmau sa se intample cu copiii de la colectiv???
      mi-e greu sa cred, in special acum cand vad ca ciolos vrea din nou sa conduca Romania

      Ștergere
  17. Sfânta Evanghelie după Ioan
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1516 17 18 19 20 21
    Capitolul 15
    1. Eu sunt viţa cea adevărată şi Tatăl Meu este lucrătorul.
    2. Orice mlădiţă care nu aduce roadă întru Mine, El o taie; şi orice mlădiţă care aduce roadă, El o curăţeşte, ca mai multă roadă să aducă.
    3. Acum voi sunteţi curaţi, pentru cuvântul pe care vi l-am spus.
    4. Rămâneţi în Mine şi Eu în voi. Precum mlădiţa nu poate să aducă roadă de la sine, dacă nu rămâne în viţă, tot aşa nici voi, dacă nu rămâneţi în Mine.
    5. Eu sunt viţa, voi sunteţi mlădiţele. Cel ce rămâne întru Mine şi Eu în el, acela aduce roadă multă, căci fără Mine nu puteţi face nimic.
    6. Dacă cineva nu rămâne în Mine se aruncă afară ca mlădiţa şi se usucă; şi le adună şi le aruncă în foc şi ard.
    7. Dacă rămâneţi întru Mine şi cuvintele Mele rămân în voi, cereţi ceea ce voiţi şi se va da vouă.
    8. Întru aceasta a fost slăvit Tatăl Meu, ca să aduceţi roadă multă şi să vă faceţi ucenici ai Mei.
    9. Precum M-a iubit pe Mine Tatăl, aşa v-am iubit şi Eu pe voi; rămâneţi întru iubirea Mea.
    10. Dacă păziţi poruncile Mele, veţi rămâne întru iubirea Mea după cum şi Eu am păzit poruncile Tatălui Meu şi rămân întru iubirea Lui.
    11. Acestea vi le-am spus, ca bucuria Mea să fie în voi şi ca bucuria voastră să fie deplină.
    12. Aceasta este porunca Mea: să vă iubiţi unul pe altul, precum v-am iubit Eu.
    13. Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi.
    14. Voi sunteţi prietenii Mei, dacă faceţi ceea ce vă poruncesc.
    15. De acum nu vă mai zic slugi, că sluga nu ştie ce face stăpânul său, ci v-am numit pe voi prieteni, pentru că toate câte am auzit de la Tatăl Meu vi le-am făcut cunoscute.
    16. Nu voi M-aţi ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi şi v-am rânduit să mergeţi şi roadă să aduceţi, şi roada voastră să rămână, ca Tatăl să vă dea orice-I veţi cere în numele Meu.
    17. Aceasta vă poruncesc: să vă iubiţi unul pe altul.
    18. Dacă vă urăşte pe voi lumea, să ştiţi că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât.
    19. Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteţi din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăşte.
    20. Aduceţi-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, şi pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, şi pe al vostru îl vor păzi.
    21. Iar toate acestea le vor face vouă din cauza numelui Meu, fiindcă ei nu cunosc pe Cel ce M-a trimis.
    22. De n-aş fi venit şi nu le-aş fi vorbit, păcat nu ar avea; dar acum n-au cuvânt de dezvinovăţire pentru păcatul lor.
    23. Cel ce Mă urăşte pe Mine, urăşte şi pe Tatăl Meu.
    24. De nu aş fi făcut între ei lucruri pe care nimeni altul nu le-a făcut păcat nu ar avea; dar acum M-au şi văzut şi M-au urât şi pe Mine şi pe Tatăl Meu.
    25. Dar (aceasta), ca să se împlinească cuvântul cel scris în Legea lor: "M-au urât pe nedrept".
    26. Iar când va veni Mângâietorul, pe Care Eu Îl voi trimite vouă de la Tatăl, Duhul Adevărului, Care de la Tatăl purcede, Acela va mărturisi despre Mine.
    27. Şi voi mărturisiţi, pentru că de la început sunteţi cu Mine.

    RăspundețiȘtergere
  18. Doar judecata lui Dumnezeu este dreapta. Domnul Iisus Hristos va veni, dar atatea stiri cu "vine", fac sa te intrebi daca nu se va intampla ca in fabula 'Petrica si lupul".

    RăspundețiȘtergere
  19. Am deschis aceasta postare manata de curiozitatea din titlu.Dar dupa cateva randuri interesante , au urmat injurii si multa ura.
    Doamna Maria Ghiorghiu vad cu parere de rau ca nu doar niste anonimi rautaciosi comenteaza la adresa dumneavoastra.Sunt si destui anonimi care ataca mereu comentariile negative, uneori mai rau infocati decat altii..
    Poate ca si comentariile lor nu ar fi bine sa fie aprobate spre postare.
    Cand le apar comentariile precum cele semnate Ion Masinca (uneori chiar a intrecut masura aceasta persoana in exprimari) , indeamna ca le aprobati tacit...
    Foarte rau faceti.
    Daca-i lege apoi sa nu mai posteze nimeni nimic urat si defaimator la adresa cuiva, fie ca e un anonim rautacios sau cineva care va urmarste blogul periodic.
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am adus aminte de niste versuri ale Adrian Paunescu
      "Pe pamant avem de toate
      Si mai bune si mai rele,bune,rele
      Si-nchisori si libertate
      Si-ar putea si nu se poate
      Si noroi si stele."
      Comentariile ,parerile,opiniile sunt ok.
      Jignirile,criticile acide,aruncatul cu pietre sunt degradante.
      DAR... cu d-na Ion Misinca ce ati avut?....NU a intrecut masura in exprimari,E DECENTA,CU MULT BUN SIMT,UN SUFLET CURAT
      (nu o cunosc dar imi face placere sa-i citesc postarile.)

      O zi frumoasa anonim 18:16

      Ștergere
  20. N

    N-am inteles , a uitat cumva sa scrie ...Cu mult drag d-na Maria...?

    RăspundețiȘtergere
  21. Sarutmana Tanti Marie.
    Hristosul cel viu va veni pe norii celului, este OK, o stim cu totii.
    Domnului sa ne rugam. Hristos insusi, a spus sa ne rugam Creatorului (Parintelui Ceresc si orice cerem, sa cerem in numele Hristosului cel viu, nicidecum sa ne rugam la sfinti sau insusi LUI (Hristosul cel viu).
    "Doamne miluieste" adica cuvintul "miluieste" vine dintr-o alta limba si inseamna "indurare". Cuvintul "miluieste" il folosesc preotii sau prehotii ortodoxi. Deci, matale ai auzit cuvintele spuse de la vreun preot orthodox. De multe ori primesti cuvinte de batjocora la vrajeala, numai din cauza asta. Si apropos cu maica domnului, pt ca nu oricine poate crede intro femeie si daca Hristosul cel viu s-a nascut prin ea. EL nu a avut nimic cu femeia aceea. Femeia aceea nici nu a simtit durerile nasterii sau cat a tinut pe Hristos in pintece. Ma intelegi? Poate cel de sus iti va da intelepciune sa intelegi asta si glasul sufletului lui matale ca iei mereu teapa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone Lichi din ce secta faci parte? Stii ca prin gura ta vorbeste diavolul? Dumnezeu ma îndemnat sa iti spun sa te dea de gol in fata lumii.Cine esti tu ? Satana

      Ștergere
    2. Fiul lui Dumnezeu a fost nascut de catre Mama Sa, deci a fost Indumnezeita inca din perioada celor 9 luni cat a fost insarcinata cu EL. A fost, este si va fi Sfanta, ca accepta unii acest aspect, ca nu.

      Ștergere
    3. Cicerone, ce nu sti tu este ca o femeie obisnuita nu ar fi putut purta niciodata in pantec pe Iisus Hristos, era prea mare diferenta de vibratie... nu L-ar fi putut purta pur si simplu. Dar EA, MAICA DOMNULUI a fost si este la un nivel inalt vibrational, mult diferit decat o femeie de pe aceasta planeta.
      O femeie umana, cand copilul din pantec este la un nivel mai inalt vibrational decat ea simte arsuri la stomac, si este un copil uman, iti dai seamna ce s-ar fi intamplat cu o umana sa-L poarte... nicidecum nu ar fi putut. MAICA DOMNULUI este MARIA SFANTA, nu este o femeie obisnuita de pe aceasta planeta cum crezi tu, binecuvantata este EA si minunat este Rodul pantecului Sau!

      Ștergere
    4. Cicerone Lichi gândeşti simplist. Ai auzit undeva şi doar repeţi.„Doamne, miluieşte!” este echivalentul românesc al grecescului Kyrie, eleison! Cuvântul folosit de greci pentru milă este eleos, iar mulţi exegeţi găsesc că eleos este din aceeaşi familie lexicală cu elaion, termen folosit pentru uleiul de măsline. „Doamne, miluieşte!” înseamnă „Doamne, scoate-mă din potopul de ape multe ale păcatului şi dă-mi semn de împăcare!”. Nici eu nu cred în a te ruga la un sfânt, dar aşa cum poţi ruga un prieten să se roage la Dumnezeu pentru tine, la fel poţi cere unui sfânt să se roage pentru tine. Nu te rogi la sfânt sau la Maica Domnului ca fiind divinităţi, dar poţi să ceri favoarea de a se ruga pentru tine. Nu poţi să vorbeşti cu lipsă de respect faţă de Maica Domnului nostru. Din câte îmi amintesc din acatiste cerem sfinţilor să se roage pentru noi, nimic mai mult. Şi eu aveam unele probleme cu ortodoxia, dar dacă ai răbdare să asculţi preoţii vei realiza că au dreptate. Nu poţi spune că sunt hoţi când nici nu îi cunoşti, şi nu eşti Dumnezeu să îi judeci. Eu îi respect, şi aşa mi se pare corect.

      Ștergere
  22. Doamna Maria cred mai mult ca sigur ca venirea Mantuitorului este aproape.
    Aici pe acest blog se da batalia intre bine si rau.
    Doamna Maria cei care cunosc cuvantul lui Dumnezeu sunt oameni de buna credinta.
    Cei care nu cunosc pe Dumnezeu vorbesc atat de urat si jignesc pe cel care aduce cele mantuitoare sufletului.
    Doamna Maria Necuratul striga zbiara urla ca afuceti mantuire nu suporta.
    Lasatii sa urle acolo unde urla dunt oameni ai lui Dumnezeu.
    Dragilor nu mai jigniti ca o sa regretati si este prea tarziu mania lui Dumnezeu este mare si cu dreptate.
    Nu vedeti ca toate cate le scrie doamna Maria se adeveresc? Ce va trebuie mai mult? De ceo jigniti? Pentru un om cu harul lui Fdumnezeu este bine s-ai fim in preajma cu trup si suflet.
    Injurati-ma pe mine jigniti-ma dar lasati-o pe doamna Maria s'a duca la indeplinire Cubantul Duhului Sfant.
    Cu mult drag foamna Maria si Bunul Dumnezeu s-ai ierte pe cei care nu au inteles ca aveti de dud o misiune de mantuire pentru acest popor roman.
    Cu mult drag si pretuire. Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  23. Isaac Newton un geniu care a studiat biblia si a descoperit unele coduri. El spune ca anticristul se va instala in Ierusalim si tot acolo va venii si Iisus Hristos pt.batalia finala. El spune ca asta va fii dupa ce va fi reconstruit marele templu din Ierusalim in 2060. Batalia (cu bombe nucleare) va pornii din ORIENTUL MIJLOCIU . In toata lucrarea lui afirma ca evreii au fost si ramân POPORUL LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cicerina Lichia,.....esti dus rau,nene.

    RăspundețiȘtergere
  25. Astept venirea Domnulul Prea Sfant si chiar mă rog să se termine cu răutatea din lumea asta.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  26. Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu vino si ne iarta pe noi pacatosii.Amin.

    RăspundețiȘtergere