marți, 18 septembrie 2018

JUDECATII CARE JUDECĂ !


                                  17 Septembrie 2018,ora 17,23 !

                                        Dragii mei,

                                       Imagini pentru JUDECATORI IMAGINI.

Tot in aceasta după amiaza dragilor,aud glas care spune ceva ce se poarta in zilele noastre.
Voi scrie doar MESAJUL primit ,si nu-l voi comenta in niciun fel;va las pe voi dragilor ca sa va spuneti părerea, referitoare la acest MESAJ.
Deci,aud glas care spune asa:

                  "Ma aflu aici ,spre Judecatii  care judecă !"

Dragii mei, va las pe voi ca sa judecati pe JUDECATII care judeca!
                               Cu dragoste,Maria.


P.S.

Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

62 de comentarii:

  1. Mii de judecatori cu dosare penale la procuraturi ii judeca pe romanii

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuia scrisă data de 17 septembrie. Azi, este 18 septembrie

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi.
    Căci cu judecata cu care judecaţi, veţi fi judecaţi, şi cu măsura cu care măsuraţi, vi se va măsura. Matei 7:1,2

    RăspundețiȘtergere
  4. Grădina Israel de la Moise până azi
    https://www.youtube.com/watch?v=I3yJVzCoX8A

    RăspundețiȘtergere
  5. In scurt timp Iisus va fi aici,vine Iisus pregatiti-va sufletele,va începe misiunile vine sa lucreze cu semne si minuni si sa aducă judecata pentru omenire va fi prapad pregatiti-va..monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dc va fi prăpăd monica? Că nu inteleg nimic din ce scrieți unii dintre voi. Eu cred in dzeu tatăl și fiul lui dumnezeu tatăl dar nu inteleg de ce ai zis că va fi prăpăd .

      Ștergere
    2. Adevaratii lucratori nu se afirma in felul in care aceasta duduie imbatata de termenul ' mireasa ' comanda sau trimite mesajele din infuentele mintii ei.A zis Isus sa te astepti la pedepsele dumitale caci esti o simpla individa in lumea asta .

      Ștergere
    3. 17:26 Prapadul de care zic sunt judecățile lui Dumnezeu si inseamna ca pământul va fi scuturat,cutremurat,vor fi cutremure mari in scoarța pamantului care vor duce la inversarea polilor,razboi civil,război mondial,furtuni,uragane,inundații,tsunami,soarele va răsări din Vest, toate acestea vor începe sa întâmple de acum din toamnă odată cu secerisul care inseamna Începutul Apocalipsei ,Iisus a spus eu vin in vânturi în uragane si voi fi in mijlocul lumii si in jurul lumii distrugeri dupa distrugeri vor avea loc si eu voi fi aici la lucru in aceste timpuri de judecăți.
      Da,si in putin timp incep si minunile lui pe pamant pentru a aduce o mare trezire a bisericii si recolta înaintea venirii sale cu toti sfinții pe pamant.
      ..Cei rascumparati prin Cuvântul si Adevarul lui vor castiga împărăția cerului si vor intra împreună cu mireasa in rapire si in aceasta constă lucrarea de trezire a lumii pentru ca toți sa creadă si sa întoarcă la Adevăr.
      Toate aceste evemimente apocaliptice vor avea loc intr-o perioada scurta de timp va fi rau pentru cei care nu cred si resping adevarul si iau in batjocura Duhul Sfant dar aceia vor suferi groaznic pentru păcatul neascultarii, ignoranta si indiferența va fi pedepsită scump.
      monica meryah

      Ștergere
    4. 00:16Monica Meryah tu nu esti ortodoxa iar ceea ce spui nu este intocmai cu relatarile Bibliei.Dai zor cu multe informatii pe care le stim toti si felul cum afirmi ca atotcunoscatoare si cu rol de conducator arata limpede o atitudine sectara.Iti lipseste smerenia unui om ales de Dumnezeu si ce e mai grav treci peste perioada celor 7ani apocaliptici in care va veni antihristul cu"semne si minuni mincinoase"si de propovaduire a sf.ILIE si ENOH acuzandu-l pe acesta si cu puterea lor vor bate pamantul cu "orice nenorocire ori de cate ori vor voi".Apoi va veni prigoana Razboiul de 3 nopti si 2zile de intuneric si....A Doua Venire a Domnului IISUS HRISTOS.Vad ca ai preluat si din informatiile mele privind rotirea pamantului de la Vest catre Est dar aceasta va fi mai tarziu.Ma pui pe ganduri cu faptul ca ai identificat pe antihrist cu Mahomed si nu cu cel evreu mentionat de Iisus.Ma intreb cine te pune sa manipulezi oamenii.Sa stii ca te urmaresc si verific ce ai spus ,in special 2 lucruri importante de care iti voi aminti peste 7 zile.Deci atentie !

      Ștergere
    5. Anghel,cred ca cu tine nu am ce discuta nu ai capacitatea necesara sa înțelegi lucrurile corect,el a pregatit cu totul altceva fata de ce stiti voi de la biserica El vine cu adevarul curat care aparent este ciudat si va depaseste cu totul asa cum e cazul Ozn care nu vreti sa-l acceptați sub nici o forma acuzandu-i pe extraterestrii ca ar fi demoni
      ,dar nu-i nimic totul se va dovedi curand prin semnele si minunile lui si sa vedem atunci ce ai sa mai afirmi impotriva mea si a adevarului lui Hristos..Inseamna ca si tu esti de partea prigonitorilor care arunca cu piatra,gen fanatic,sau fariseu ,app: deschide-ti mintea ai multe de invatat in viata nu mai sta precum vaca cu capul in jos uitate-te si in sus la semne si ai sa înțelegi mai bine vremurile pe care le traiesti.Ok? Si nu-mi spune mie ca sunt lipsita de smerenie mai bine uitate-te la ce fac in biserica slujitorii tăi preoți adoratori caruia i te inchini,bisericile si mănăstirile sunt pline de homosexuali si afaceristi care traiesc in lux pe ei de ce nu-i acuzi ? dar vine acum judecățile.Ii va lua prin surprindere pe toți "evlaviosii homo"..Nici nu sti ce vorbesti..monica meryah

      Ștergere
    6. Mi-e teama ca tu nu stii ce vorbesti, monica meryah! Pai, cum iti inchipui tu ca toar tu si cei ca tine sunt in Adevar?! Daca ai impresia ca ceea ce ai aflat tu nu au aflat si cei care merg la biserica, atunci inseamna ca n-ai inteles nimic, degeaba te tot consideri "apostol', "mireasa" si cine stie mai cum!

      Ștergere
    7. 13:52MM Pt mine este clar cine esti si ce faci cu stiinta sau fara stiinta tu ai un duh inselator care voieste sa se impuna in forta cu informatii amalgamate fara sa respecti Cuvantul lui Dumnezeu si Adevarul Lui.Esti si destul de obraznicuta dupa cum vorbesti de preotii si biserica ortodoxa(care au slujit si au dus greul credintei sute de ani nu tu!)Duhul Sfant mi-a descoperit ce e cu tine ,esti sub influienta celui rau (posedata)si pusa sa insirui si adevaruri si minciuni pt a induce in eroare oamenii si al primii pe evreul antihrist.Daca e asa ai grija ca vei plati cu pierderea mantuirii.Esti o fetita nepregatita pt o misiune atat de mare.PS Te-as ruga sa faci un efort sa fii mai respectoasa caci chiar nu stii cu cine vorbesti.Ceea ce vezi tu pe cer eu am vazut si am auzi acum vreo 30 de ani si f.multe trairi iesite din comun asa ca fii modesta ca pot fi altii cu adevarat lucratori in holda Domnului dar o fac cu smerenie in Duhul Sfant(si nu in duhul ET!)

      Ștergere
    8. 13:52MM Pt mine este clar cine esti si ce faci cu stiinta sau fara stiinta tu ai un duh inselator care voieste sa se impuna in forta cu informatii amalgamate fara sa respecti Cuvantul lui Dumnezeu si Adevarul Lui.Esti si destul de obraznicuta dupa cum vorbesti de preotii si biserica ortodoxa(care au slujit si au dus greul credintei sute de ani nu tu!)Duhul Sfant mi-a descoperit ce e cu tine ,esti sub influienta celui rau (posedata)si pusa sa insirui si adevaruri si minciuni pt a induce in eroare oamenii si al primii pe evreul antihrist.Daca e asa ai grija ca vei plati cu pierderea mantuirii.Esti o fetita nepregatita pt o misiune atat de mare.PS Te-as ruga sa faci un efort sa fii mai respectoasa caci chiar nu stii cu cine vorbesti.Ceea ce vezi tu pe cer eu am vazut si am auzi acum vreo 30 de ani si f.multe trairi iesite din comun asa ca fii modesta ca pot fi altii cu adevarat lucratori in holda Domnului dar o fac cu smerenie in Duhul Sfant(si nu in duhul ET!)

      Ștergere
    9. ET sunt extraterestrii buni creati de Dumnezeu si care vor fi trimisi pe pamant inaintea venirii lui Iisus si nu mint cu aceste afirmatii Anghel e treaba ta ce crezi despre mine dar asta nu inseamna ca pregătesc pe Anticrist cum balivernezi tu ..iti simt ura in suflet nu ai acea iubire fata de semen ...degeaba iubesti pe Dumnezeu daca tu urasti pe fratii tăi in Hristos oare esti tu un preot ?Ca numai ei se ascund sub masca asta fătisă. Biserica nu recunoaste ET e treaba lor mie Dumnezeu mi-a descoperit formele si navele lor de cand eram copil.Iisus mi-a arătat oznul cu coada de flăcări cum zbura pe deasupra localitatii mele si de atunci am mai vazut in vise si in realitate noaptea pe cer. ..Cu siguranta nu crezi nici in mesajele dnei Maria pentru ca si eu susțin acelasi lucru despre extraterestrii.Si eu i-am vazut si de aceea nu neg..mmmm...oare unde tie credinta ?
      monica meryah

      Ștergere
    10. Anghel cu regret iti spun esti un duh de intimidare stiu de ce spun asta ..pentru ca ei demonii încearcă sa oprească lucrarea lui Hristos.Si tu esti unul dintre ei ..Si eu sunt ortodoxă merg la biserica dar nu sunt habotnica ca si tine eu iubesc pe Iisus si pe semenii mei si vreau sa ii vindec asta va fi misiunea mea.Dumnezeu Tatăl imi va dărui aceste daruri in câteva săptămâni.Si voi începe sa-mi ajut semenii sa vindec toate bolile..asta e dorinta Tatălui El ma anunțat.
      monica meryah

      Ștergere
    11. Anghel nu ai cum sa înțelegi tu Iisus a spus ca trebuie sa pregătim biserica pentru venirea lui si a spus ca nu mai e mult si vine asa cum ia transmis si dnei Maria ce zici de asta ? Si dna Maria crede in extraterestrii buni dar si eu ,ce spui de asta unde vezi diferența ? Suntem anticriste :)) ?
      monica meryah

      Ștergere
    12. Anghel,tu esti gelos pe mine ca sunt eu aleasa ,si mie mi s-a promis,daca-mi ajut semenii,eu voi fi mireasa care a castigat imparatia cerului.Daca nu ai fi fanatic sau ca o vaca cu capul in jos poate ai intelege ca eu vreau sa va ajut.
      monica meryah

      Ștergere
    13. 17:57Sincer nu am de gand sa polemizez cu tine.In mare sunt lamurita dar trebuie sa intelegi ca sunt multi care au misiuni apocaliptice si "lucreaza"in acest sens dar "n-au sarit coarda"spunand unele lucruri diavolesti dar ....astept sa te vad"zburand din loc in loc"insa ai grija la.....Cadere!

      Ștergere
    14. 18:39Nu anticrista ci inselata!PS .D-na Maria n-spus ca o sa zboare etc.etc.!

      Ștergere
    15. Anghel nu ai sa înțelegi decat la vremea lor asa ca nu mai vorbesc nimic.

      00:16 Nu stiu cine esti dar esti foarte tare si iti multumesc ca te-ai folosit de cuvintele mele si ca te-ai semnat cu numele meu.Cred ca sa întrecut masura deja daca cineva a ajuns sa vorbească in numele meu si sa se foloseasca de cuvintele mele.
      Si tie Anghel iti multumesc pentru cuvintele tale dar nu sunt ceea ce crezi despre mine daca ai avea mai multa înțelepciune ai simti cu cine vorbesti.Dar se va demonstra la timpul lor.Eu va iubesc pe toți asa cum sunteti si imi pare rau daca v-am scos din sărite nu o sa va mai răspund de acum inainte..Mi-am dat seama ca nu am cu cine vorbi.O zi frumoasa sa aveti.
      monica meryah

      Ștergere
    16. Anghel eu vorbeam de extraterestrii nu de zbor de ce deviezi de la subiect ? .
      Si apropo si sfinții părinți pustnici făceau zboruri,levita u dar nu se arătau decat uneori pentru ca nu era vremea sa fie vazuti ,nu le era permis de Dumnezeu,dar se va intampla in zilele din urma pentru ca adevarul lui Dumnezeu sa iasă la suprafata si creadă toata lumea in minuni . Si sfinți părinți vor cobora din munți acum sa facă minuni si Sfinții Ilie si Enoch se vor arata si mulți altii de care nu ai auzit pana acum,si calugari sfinti si maicute sfinte se vor arata cu toți si vor străluci in slava lui Iisus..
      Se poate ca si dna Maria sa primească harul de a vindeca pentru ca vor primi toti harul minunilor care cred si au credinta tare in Dumnezeu.vor fi mii de oameni care vor lucra pe tot pământul si in toate țările înaintea venirii lui Iisus...Manifestările vor fi la nivel global nu numai in Romania. Il vei vedea pe Ilie la Ierusalim făcând minuni si cum ai spus tu vor lovi pământul ori de cate ori vor dori aceeasi putere o primim si noi ..mmmmh nu stii nimic.toate se pregătesc in secret.mai multe nu-ti mai descopăr.
      monica meryah

      Ștergere
    17. Monica, si acum 2 - 3 luni vorbeai de "cateva saptamani".

      Ștergere
    18. Am facut pe mine de atita ris. Mersi,falsa Monica. Anghel,chiar nu ti-a spus duhul cu cine te certi?

      Ștergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/918/dumnezeu-tatal-voua-celor-nascuti-in-familii-pagane-si-care-n-aveti-nici-o-vina-pentru-asta-eu-va-voi-oferi-milostivire/

    RăspundețiȘtergere
  7. http://profetieavertisment.ro/mesaje/904/viata-voastra-de-acum-e-doar-un-moment-trecator-din-intreaga-voastra-viata-voi-sunteti-in-exil/

    RăspundețiȘtergere
  8. http://profetieavertisment.ro/mesaje/859/mama-mantuirii-ca-si-cum-un-miracol-ar-fi-avut-loc-falsul-profet-va-parea-ca-invie-din-morti/

    RăspundețiȘtergere
  9. Lume,au inceput minunile sa întâmple in scurt timp vine Iisus cu demonstratii puternice prin apostolii si mireasa sa vor fi vindecari,demonstratii de zbor,eliberări de demoni,invieri din morti si alte lucruri mari gata ne pregătim pentru recolta timpul s-a scurs incep si judecățile..monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa intelegem ca tu esti "mireasa sa"...?

      Ștergere
    2. Monica, asta tot auzim de la tine de cateva luni.
      Un exemplu, ceva concret?

      Ștergere
    3. Monica Meryah, nici nu stii cu cata aviditate iti citesc mesajele, fiindca rezonez foarte mult cu ele si recunosc ca au darul de a-mi readuce speranta in suflet.
      Monica, tu ce crezi, oare o sa apucam si noi sa-l vedem pe Domnul Iisus, sau numai generatiile viitoare vor avea acest privilegiu ? Ce stii? Ce simti? Oare cat mai dureaza?
      Eu il rog mereu sa vina cat mai repede, sa readuca IUBIREA, LUMINA, TOLERANTA, IERTAREA si COMPASIUNEA in lumea asta din ce in ce mai inraita si mai plina de intuneric, dar din pacate, nu primesc nici un raspuns.

      Ștergere
    4. Doamne fereste de oameni cu buba la cap.

      Ștergere
    5. Monica,ce scrii tu s-a intamplat mereu pe pamant! Spune concret cand vine acel Iisus ptr. a te crede cineva! Daca nu stii nimic exact,lasa-te mai bine de comentarii !

      Ștergere
    6. 19:09 multumesc frumos pentru aprecierea ta si faptul ca iti readuc speranta in suflet,da Iisus vine in generatia asta si nu mai e mult asa a spus El.Acum vine sub forma minunilor pe care le va face în Romania dar nu este venirea a doua este prima etapa a venirii pentru a întoarce la credinta omenirea si se va folosi de apostolii sai pentru ai trimite la toate natiunile,asa cum a facut si cu apostolii sai acum 2000 de ani..Acelasi lucru se intampla si acum înaintea venirii sale pe pamant .Misiunile vor fi scurte dupa care vine Iisus..Asa este planul ales al Tatălui.

      Ștergere
    7. 22:45 Nu e treaba ta sa stii cand vine Iisus datoria ta este sa te întorci catre El ,degeaba vrei sa aflii precis de la mine cand vine el ca nu voi spune anul si luna dar este foarte aproape.Mult mai aproape decat crezi si cred ca te va lua pe nepregătite ca pe tine te-a interesat venirea lui dar nu si pocainta si curățirea de pacate.Cu ce te ajuta? El a spus "Eu vin curand si asta este o avertizare ca sa fii gasit pregătit si cu candela aprinsă.Si a mai spus si asta "Nu e treaba voastră sa stiti soroacele si anii cand vin pe acestea Tatăl le-a păstrat in taina pentru venirea Fiului sau.Daca nu crezi deschide biblia,si citeste.
      monica meryah

      Ștergere
    8. Mulțumim frumos pentru tot, Monica Meryah! Fi tare și spune tot. Noi avem nevoie de tine! Ei sunt precum farisei: "nici ei nu intră în Rai, dar nici pe altul nu lasă să intre în Rai".

      Ștergere
    9. Asa e ai dreptate .Doamne Ajuta.
      monica meryah

      Ștergere
    10. monico....tu iti scri singura mesajele semnate si nesemnate, de apreciere,de multumire ,de incurajare.
      Tu esti aleasa,tu esti mireasa,tu centrezi,tu dai cu capul ca pe terenul de fotbal.
      Esti intr-un delir total,nu mai ai control la realitate.
      Calmeaza-te,linisteste-te,trezeste-te la realitate ca n-o sa ajungi tu niciodata sa vindeci oamenii:VINDECA-TE PE TINE.

      Ștergere
    11. 04:26 te înșeli total.daca poate cineva sa-i confirme acestui an 04:26 ca nu scriu mesaje semnate si nesemnate de apreciere pe acest blog va rog frumos sa scrieti aici si sa-i spuneti ..Eu nu as face asa ceva niciodata pentru ca nu ma cunosti .Sunt persoane care apreciază ceea ce scriu cu toate ca iscoadele batjocoritiare s-au înmulțit.Vindecarile vor fi ca vrei sau nu vrei sa crezi ce-o sa faci o sa ma scuipi ? Dumnezeu chiar mi-a arătat ca voi fi scuipata de unii atei cand voi elibera oamenii si ii voi vindeca. A ajuns in ziua de azi ca binele sa fie luat drept rau. Cum a spus Iisus si vor zice binelui rau si adevărului minciuna asta se intampla acum in zilele din urma.
      Tată Sfant ai grija de ei ca sunt intr-o inselare si pe mulți ia păcălit cel rau.Da-le minte multa,înțelepciune si lumina.Asa sa fie !
      monica meryah.

      Ștergere
    12. Monica draga, tu vezi poporul roman foarte bolnav, de tot zici de "darul vindecarii"?! Probabil ca trebuie sa-ti intorci mesajele catre tine insati, mai intai...
      04:26, zice bine ceea ce zice..., asculta-l, te rog frumos!

      Ștergere
  10. Toate sint pe dos in justitie,pe fata e doar hotia HA-HA-HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  11. http://profetieavertisment.ro/mesaje/171/prea-multi-bani-corup-sufletul/

    RăspundețiȘtergere
  12. http://profetieavertisment.ro/mesaje/329/fecioara-maria-solicita-o-zi-de-post-si-rugaciune-pentru-a-ne-pregati-de-avertisment/

    RăspundețiȘtergere
  13. http://profetieavertisment.ro/mesaje/766/fericiti-cei-cu-inima-blanda-care-au-fost-deposedati-de-mandria-lor-prin-harul-lui-dumnezeu/

    RăspundețiȘtergere
  14. http://profetieavertisment.ro/mesaje/823/sa-nu-faceti-niciodata-aceasta-pentru-ca-este-pacatul-care-ma-dezgusta-prin-ipocrizia-lui/

    RăspundețiȘtergere
  15. SORIN ROSCA STANESCU spunea acum pe TV ca ''Romania e in plin razboi hibrid pentru resursele ei energetice iar institutia Prezidentiala este in plin razboi cu Palatul Parlamentului,Palatul Victoria si JUSTITIA pe care vrea sa o tina CAPTIVA''-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Verner ar vrea sa dea bogatiile tarii strainilor??iar noi sclavii lor? Frumos presedinte avem nu s-ar deochia!!!

      Ștergere
    2. El este bine informat. Totusi, nu trebuia sa spuna el ceea ce se vede demult, cu ochiul liber. Doar ca acum este graba mai mare si ies scantei mai multe. Dupa '89 cam asta este piesa.

      Ștergere
  16. Nu a sosit data de 18 septembrie 2018, ora 17.23!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. craciun, cine e rosca stanescu??

    RăspundețiȘtergere
  18. Romania a ajuns cu cutitul la os, trag de noi ungurii, americanii, charles vine si el se face ca e neam cu noi, ue se face ca ne da cu fonduri...dar de fapt, vor sa ne amestece atat de bine incat sa disparem ca natie...cine cu cine ține?? Cine ce vrea fiecare?

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu tot ce spune SRS este si adevarat. Acesta spune de prea multe ori ceea ce este platit sa spuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SRS a avut probleme cu justitia deci ce ati vrea sa spuna? E clar ce interese are! Nu mai dati exemple de penali care proclama mincina ca pe marele adevar.

      Ștergere
  20. `19,58 Ce spunea aseara SRS e intarit in seara asta de Bogdan Chireac care vede Romania in postura de PRADA a unui RAZBOI HIBRID dus impotriva ei de Germania si Rusia prin interpusul ei ,Austria, pentru PUTERE TOTALA in Romania,prada pentru resursele ei naturale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. `19,58 Ce spunea aseara SRS e intarit in seara asta la TV de Bogdan Chireac care vede Romania in postura de PRADA a unui RAZBOI HIBRID dus impotriva ei de Germania si Rusia prin interpusul ei ,Austria, pentru PUTERE TOTALA in Romania,prada pentru resursele ei naturale si mai ales energetice-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. ferasca DOMNUL DE NATIILE DEGENERATE-noi romanii am ajuns de rasul curcilor pentru o mana de jecmanitori-oare ce trebuie facut?

    RăspundețiȘtergere
  23. Exact...PRADA e numele tarii...nu România...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ajuns o prada dupa care se harjonsec doua tabere de straini. Romania ridica-te caci te mananca strainii!!!

      https://www.efemeride.ro/teoriile-conspiratiei-dupa-protestul-diasporei-se-lupta-serviciile-franco-germano-olandeze-cu-cele-americano-ruse/

      Ștergere
    2. 14.28 aloooooo, veniti cu picioarele pe pamant. PSDragnea duce tara de rapa. Tot cautati vina la straini, va e frica sa vedeti adevarul din fata ochilor?

      Ștergere
    3. 23:44, aloooo dormi?! Vezi ca visezi irealitati. Trezeste-te din adormire!

      Ștergere
  24. 23,54... sa deschidem ochii mari ,sa ne informam si sa votam romani ca re sa apere interesele Romaniei si nu alogeni tradatori.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Sfanta Treime,a inceput judecata dreapta,in Romania.Cu totii vom fi judecati,dupa faptele noastre.Unii nu cred,dar vor trai,si vor vedea,ca tot ce scrie doamna Maria,asa va fi,foarte curand.

    RăspundețiȘtergere