vineri, 7 septembrie 2018

O POSIBILA CRIMA PE O SCENA !


                         Noapte de 5 -6 Septembrie 2018,ora 1,05 !

                                     Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu (inspre Sud )o scena si o Sala mare in intuneric. Era o Sala de Spectacole dar in intuneric.
Scena era luminata, iar pe scena erau trei persoane: doua femei si un barbat.
Femeile erau cu faţa spre Sala,adică ,catre public ,dar barbatul imbracat cu un sacou de culoarea untului si cu pantaloni negri, era cu spatele spre sala si cu faţa catre colegele sale de scena.
O forta nevazuta imi arata cum pe spatele barbatului,adica pe sacoul alb,apare un pătrat galben de lumina cu un punct pe mijloc(o ţinta). Acest pătrat se misca usor, deoarece ,nu era inca fixata de ucigas, ţinta sigura.Ucigasul din publicul in intuneric,voia sa se asigure de reusita sa criminala. Voia sa fixeze ţinta ca sa fie pe directia inimii.
Glontul ar fi patruns prin plamanul stang, si s-ar fi oprit în inima.
Prieteni dragi, din păcate ,vom auzi de o crima savarsita pe o scena ,asupra unui barbat care-si juca rolul său.
Ucigasul se va afla in public,undeva pe partea stanga .
Intunericul din Sala de Spectacole, îi va da ucigasului posibilitatea de-a actiona fara ca sa fie vazut (posibil sa nu poata fi vazut).
Unde se va intampla ,sau cine va fi victima,eu nu cunosc. Posibila victima ,era cu spatele spre mine.
Dragii mei, eu nu am nicio putere ca sa previn toate aceste tragedii care mi s-arata.Ma rog insa,la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa nu ingaduie sa se intample asemenea nenorociri,asemenea crime.
Cu totii trebuie sa ne rugam PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI pentru a fi ocrotiti si păziti de tot raul si de tot necazul, de toata suferinta si durerea .
Asa sa ne ajute Duhul Cel Prea Sfant,si Maica Luminii,Amin !
                                     Cu dragoste,Maria.
P.S.

Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

56 de comentarii:

  1. ,,A fi sau a nu fi, asta-i întrebarea… Mort sau viu: oare care este calea?”

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate fi pe scena politica? La multi ani Mariilor! Dna Maria( nu o luati personal sau impotriva dvs) dar parerea mea sa lăsăm extratereștrii de care nu prea stim ce e cu ei si sa ne rugam la Maica Domnului din proprie experienta spun - face minuni cu problemele noastre și ne ajuta! Am luat amarata asta de răceală sau viroza si ma rog precum cloșca pe cuibar din vârful patului si fac nani nani - sperând că tusea asta nemernica ma lasa i n pace EMi

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa fereasca Dumnezeu doamna Maria.
    Nu ne mai mira nimic lumea a luat-o razna.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Pesta porcină nu e doar o epidemie, ci un atac bio-terorist"

    Conf. univ. dr. Costel Stanciu este preşe­din­te al Asociaţiei Pro Consumatori (APC), singura organizaţie de utilitate publică din domeniul protecţiei consumatorilor şi membră a Organizaţiei Europene a Consuma­torilor (BEUC).

    În această calitate, este preocupat de efectele epidemiei de pestă porcină din Ro­mânia.
    Con­cluziile analizelor sale asupra situaţiei sunt dra­matice şi, pe alocuri, specta­culoase, ca să nu spu­nem incredibile. Radiografia pe care ne-o propune în interviul de mai jos obligă autorităţile române la măsuri urgente.

    "După gripa aviară, a venit şi vremea pestei porcine"

    - Fermierii români trec printr-una dintre cele mai grave crize, generată de pesta porcină.
    Zeci de mii de porci au fost ucişi.
    Ministerul Agri­­cul­tu­rii a dispus şi arderea recoltelor prin care se pre­supune că au trecut animalele infec­tate, şi uci­derea animalelor sălbatice din anumite area­luri.
    Cât de justificate sunt aceste măsuri extreme? Avem de-a face, într-adevăr, cu o epidemie de pes­tă por­cină?

    - Avem de-a face cu un atac bio-terorist cu vi­rusul pestei porcine africane, realizat de către "ţări prie­tene României".

    Scopul este distrugerea ca­pi­ta­lului autohton şi aducerea la sapă de lemn a ţă­ranului român!

    Acest lucru a fost confirmat re­cent, în mod voalat, la un post de televiziune, şi de către un mem­bru al Guvernului Româ­niei, care de­clara că nu în­ţe­lege cum a pă­truns virusul pestei por­cine africane, în cea mai ma­re ex­ploataţie co­mer­­­cia­lă de creş­tere a por­cilor din ju­deţul Tul­­cea, în ca­re se res­pec­tau cu sfinţenie stan­dar­dele de bio­secu­ri­tate!

    Du­pă gri­pa aviară, des­­­pre ca­re am aflat ul­­te­rior că a fost o me­ga afa­ce­re a unor băieţi deş­tepţi, a so­sit şi vre­mea pestei por­cine a­fri­cane.

    Pre­şedintele Au­to­ri­tăţii Naţio­nale Sa­nitar-Ve­te­ri­nară şi pen­­tru Sigu­ranţa Ali­­men­telor (ANSVSA) în­cear­­­că să acopere co­rupţia şi incompe­ten­ţa unor func­ţio­nari din această ins­tituţie, dând vina pe porcul mis­treţ, şi îi cam reu­şeşte acest lucru, pen­tru că ma­re parte din mass media a preluat această ex­pli­caţie, fără a face o analiză a pro­blemei, creată ar­tificial, şi care ame­ninţă siguranţa alimentară şi si­guranţa naţio­nală!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil se va intampla si in Romania ca in China - anul 1958, dar de obicei in Romania e mult mai grav.Mao Zedong in 1958 ordona uciderea tuturor vrăbiilor din ţară- în cadrul campaniei celor patru dăunători- care a produs unul dintre cele mai mari dezechilibre ecologice din istorie.Uciderea vrăbiilor, şobolanilor, muştelor şi ţânţarilor era anunţată încă din octombrie 1957, în Programul pentru dezvoltarea agriculturii.
      După ce au disecat trupurile vrăbiilor, experţii de la Academia de Ştiinţe din China au informat autorităţile că acestea erau de ajutor pentru că mâncau viermii, fiind o parte a ecosistemuluui de neînlocuit. Totuşi, nimeni nu i-a ascultat, cei care se opuneau uciderii vrăbiilor fiind catalogaţi de dreapta. Urmarea a fost o invazie de insecte, dar şi distrugerea frunzelor copacilor care au fost mâncate de viermi. Curând, foametea a devastat China, oamenii s-au ucis între ei pentru a se hrăni.
      Jurnalistul chinez Yang Jisheng a estimat în cartea sa, ”Tombstone”, că ar fi murit peste 36 de milioane de oameni.

      Ștergere
  5. Experimentul cu pesta por­cină africană este foarte eficient din punctul de ve­dere al scopului final: crescătorii ro­mâni de porci vor fi distruşi, li se vor oferi com­pensaţii mult sub ni­velul real al pagubelor pri­cinuite, iar lo­cul lor pe piaţa cărnii de porc va fi ocupat de către străini.

    Pesta porcină africană este apocalipsa porcului românesc.

    Peste 650 de focare, 13 judeţe înca­drate de Comisia europeană în zona judeţelor cu risc ma­xim privind această boală (Constanţa, Satu Mare, Tulcea, Bacău, Bihor, Brăila, Buzău, Călă­raşi, Ga­laţi, Ialomiţa, Sălaj, Vaslui şi Vrancea) şi alte 13 ju­deţe cu risc, din cauza unei anumite pro­ximităţi faţă de populaţia de porci sălbatici infec­tată (Alba, Arad, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Co­­vasna, Har­ghita, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Ma­ramureş, Neamţ şi Prahova), 140 de localităţi afec­tate, peste 100.000 de porci ucişi preventiv, incineraţi sau îngropaţi, şi doar 1.019 porci morţi de boala pestei porcine afri­cane!


    Guvernul României a luat decizia ca în zonele afectate de pestă porcină africană (PPA) să fie îm­puşcaţi mistreţii, lupii şi orice alt animal sălbatic care are funcţia de sanitar al pădurii!!

    Ca ab­sol­vent de liceu silvic şi practician în acest domeniu timp de mai mulţi ani, consider decizia cabi­ne­tului Dăn­cilă de a extermina mistreţii şi alţi sa­ni­tari ai pădurii din zona Dobrogei, ca fiind una proas­tă, ce va avea ca rezultat o catastrofă eco­lo­gică şi, totodată, o în­cercare de a abate atenţia opi­niei publice de la ade­văratul vinovat al acestei epi­zootii de pestă porcină africană, adică conducerea ANSVSA.

    - Porcii ucişi sunt o parte arşi, altă parte în­gro­paţi. Ce pericole se nasc din îngroparea porci­lor?

    - ANSVSA nu dispune de suficiente incine­ra­toare mobile pentru a incinera sute de mii de porci.

    În localităţile rurale cu focare de pestă por­cină africană, toţi por­cii au fost ucişi şi în­gropaţi în una sau mai multe gropi co­mune, după ce au fost stropiţi cu o soluţie chimică.

    Din păcate, în Ro­­mânia, cu fie­care zi ce trece, apar noi gropi co­mune, în care sunt îngropate sute şi mii de animale, ade­­vă­rate ci­mitire de porci!

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceste gropi nu au fost sta­bilite an­­terior declanşării acestei e­pi­­zootii, în baza unor studii cu privire la exclu­de­rea poluării acci­den­tale a pânzei de apă fre­atică din zo­nele res­pective.

    Aşa că, în acest mo­­ment, am­pla­sarea a­ces­tor gropi se face haotic, exis­tând un risc mare în privinţa po­luă­rii pân­­zei fre­a­tice de apă din zo­nele res­pective şi, im­­pli­cit, de apariţie a unor boli de­clan­şate de a­ceas­tă po­luare acci­den­ta­lă, mai ales în loca­li­tăţile în ca­re ali­men­tarea popu­la­ţiei cu apă se face din fân­tâni pu­blice sau pri­vate, şi despre care se ştie că Di­rec­ţiile Judeţene de Să­nătate Publică nu fac analize ale apei prelevate din aceste fân­tâni!

    "Ţinta este să se ucidă un milion de porci, ca fermierii români să fie scoşi de pe piaţă"

    Ţăranilor li se confiscă porcii. Daca se opun, li se face dosar penal


    - Autorităţile acţionează cum cred că e mai bine pentru închiderea focarelor de boală. Dar ce vor face după aceea, pentru ca fermierii să-şi reia activitatea?

    - Până la această oră, nu se ştie dacă Guvernul României a adoptat vreo strategie pentru salvarea zootehniei româneşti.

    Ar fi trebuit să avem deja o celulă de criză pentru pesta porcină africană, din care să facă parte reprezentanţii unor instituţii ale statului, secondate de experţi ai unor organizaţii civice şi profesionale cu expertiză în acest do­me­niu şi domenii conexe, coordonată de către prim-ministru.

    În schimb, ANSVSA, ca autoritate de reglementare în domeniul sanitar veterinar şi pen­tru siguranţa alimentelor, aflată în coordo­narea prim-ministrului, are drept de viaţă sau de moarte asu­pra crescătorilor de porci din România. ANSVSA blochează măsurile de salvare ale cres­cătorilor autohtoni de porci din zonele aflate în ca­rantină, lă­sându-i să le moară de foame porcii să­nătoşi, în loc să-i ajute prin realizarea unor co­ridoare de ieşire din zonele respective.

    În schimb, salvează cres­cători de porci din România, cu ca­pital 100% străin din aceste zone.

    Astfel, direc­torul general al Admi­nis­traţiei Veterinare şi Ali­men­tare din Danemarca nu a venit întâmplător în România, în urmă cu câ­teva zile!

    Grupul danez "Premium Porc" este al doi­­lea mare crescător de porci din România, cu un efec­tiv de circa 500.000 de porci şi un efectiv pen­tru reproducţie de circa 12.000 de scroafe.

    Statul da­nez, prin repre­zen­tanţii săi, ştie să-şi apere inte­resele! Pesta porcină africană nu va pătrunde nicio­dată în exploataţiile comerciale aparţinând investi­torului danez!

    - Când vom mai putea avea carne de porc de producţie românească?

    RăspundețiȘtergere
  7. - Vom găsi greu în galantare, de acum înainte, carne de porc de la porci crescuţi în România!

    De Cră­ciun, ţăranul român va cumpăra carne de porc con­­gelată, cu gust de plastic, din import!
    Dacă le vom permite, acţiunea pesta porcină africană va uci­­­de peste un milion de porci din Româ­nia!
    Stră­inii vor scoate de pe piaţa cărnii de porc din Ro­mâ­nia cres­cătorii români de porci.

    Aşa că, la anul o să mâncăm carnea lor, plină de anti­biotice, pesticide, hormoni de creş­tere!

    "Ţăranii nu vor despăgubiri, ci să poată pune pe masă o bucată de carne curată!"

    - De ce s-a trecut la lichidarea animalelor, unele fără să poarte semnele bolii, dacă boala nu e transmisibilă la om?

    - Pentru fiecare porc depistat cu virusul pestei porcine africane au fost ucişi preventiv 1.000 de porci sănătoşi!

    Din servilism şi incompetenţa unor funcţionari ANSVSA, care nu înţeleg nişte proce­duri europene şi care acţionează haotic şi fără con­ştiinţă faţă de ţăranii şi antreprenorii români, cu afaceri în domeniul creşterii porcilor!

    Pro­ce­du­ra care se aplică în România pestei porcine afri­cane este una cu efect economic, uciderea tuturor anima­lelor sănătoase, pentru a înlătura concu­renţa, nici­decum pentru a împiedica răspândirea bolii! Ni se re­petă în mod obsesiv că cei cărora li se ard ani­malele primesc despăgubiri.

    Ţăranii nu cresc porci pentru a primi despăgubiri, ci pentru a pune pe masă o bucată de carne curată, fără pesticide, anti­biotice şi hormoni de creştere!

    Pesta porcină africană îngroapă şi programul Mi­nisterului Agriculturii, de susţinere a cres­căto­rilor de porci din rasele Bazna şi/sau Man­galiţa, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru anul 2018!

    Conform datelor de pe site-ul Ministerului Agri­culturii, la această schemă de ajutor de minimis, con­cepută pentru perioada 2018 - 2020, s-au în­scris 223 de furnizori de purcei din rasele Bazna şi Mangaliţa, 28 de procesatori de carne de porc şi 3.410 crescători de porci.

    "Ţăranilor care se opun li se face dosar penal"

    - Cum ar putea fi despăgubiţi în mod real ţă­ra­nii şi marii fermieri cărora le-au fost omorâţi por­cii?

    - Bieţii ţărani, nu este suficient că li se con­fiscă porcii, unora din cei care încearcă să se opună con­fiscării porcilor sănătoşi li se face şi dosar penal, ca pe vremea colectivizării, când comuniştii confis­cau pământurile ţăranilor şi îi aruncau în puşcărie pe cei care se opuneau!

    Cetăţenii din mediul rural, unde s-a confirmat existenţa unui focar de pestă porcină, trebuie să ştie că au următoarele drepturi: de a solicita medicului veterinar buletinul de ana­lize care atestă existenţa unui focar de pestă por­cină în localitatea respectivă; de a li se cântări ani­malele sănătoase ce urmează a fi ucise pre­ventiv; de a primi toate informaţiile legate de preţul per kg în viu ce ur­mea­ză a fi plătit de că­tre DSVSA pen­tru animalul confiscat şi de a solicita in­formaţii legate de numărul de zile în care au drep­tul să pri­meas­că com­pen­saţii pen­tru porcii confis­caţi.

    Ţăranii care nu au porcii înregis­traţi la medicul ve­terinar din cir­cumscripţia de ca­re aparţin nu vor pri­mi despăgubiri pen­tru porcii con­fiscaţi.

    Din păcate, există mii de ţărani în a­ceastă situaţie, ca­re se află în afara ce­lor 583.711 gospo­dării ţă­răneşti luate în evi­denţa vete­ri­na­rilor de circums­cripţie, drept cres­cători de porci! ANSVSA chel­tuie mi­lioane de lei pe so­luţii de dezin­fec­ţie, ca­re nu au ni­ciun efect în pri­vinţa sto­pării răs­pândirii vi­rusului pestei porci­ne africane, fapt care reiese foarte clar din modul în care evo­luează răspân­direa aces­tui virus.

    Aceşti bani ar trebui să ajun­gă la ţărani, sub formă de despăgubiri acordate la valoarea de piaţă din momentul confiscării ani­malului şi plătite în cel mult şapte zile de la mo­mentul la care s-a realizat confiscarea anima­lelor! În rea­litate, autorităţile doar promit despă­gubiri ţă­ranilor, fără a menţiona perioada de timp în care vor fi acordate!

    RăspundețiȘtergere
  8. - Unde a greşit Autoritatea Sanitar Ve­terinară în activitatea de prevenţie, de s-a putut ajunge aici?

    - Actuala conducere a ANSVSA nu a realizat anterior acestui moment critic o cam­panie na­ţională de informare a cetăţenilor din mediul rural, cu privire la modul în care se poate pre­veni infectarea porcilor din gospodăria pro­prie, cu virusul pestei porcine, dar şi cu privire la alte lucruri ce ţin de măsurile care se în­treprind de către stat, în momentul în care porcii sunt diag­nosticaţi cu pesta porcină africană. În absenţa acestei informări prealabile, s-au creat panică şi tensiuni în rândul comunităţilor din mediul rural.
    Totodată, conducerea ANSVSA nu a între­prins anterior momentului confirmării primului focar de pestă porcină în România (31 iulie 2017), măsuri de biosecuritate corespunzătoare pentru fiecare punct vamal şi nu a făcut publice aceste măsuri, prin intermediul unor canale de comunicare cu putere mare de diseminare a informaţiei în mediul rural şi urban, cum ar fi posturile de radio şi televiziune!

    De la începutul cri­zei şi până în prezent, ANSVSA a comunicat cu opinia publică nu­mai prin intermediul unor comunicate aride de presă, în care se re­petă, în mod osten­tativ, anumite lucruri, în timp ce informaţiile utile pentru consu­ma­tori, cum ar fi sta­bi­lirea despăgubirilor şi intervalul de timp în care acestea vor fi plă­tite, lipsesc.

    În fiecare an, după atenţionările venite din partea Comisiei Eu­ropene cu privire la focarele de pestă por­cină din Polonia, Le­tonia, Lituania (ia­nua­rie 2014), Ucraina (de­cembrie 2016) şi Re­publica Moldova, la fermele industriale de creştere a porcilor s-au efectuat doar două controale oficiale, în ve­­derea verificării apli­­cării standardelor de biosecuritate, când normal ar fi trebuit să crească frecvenţa acestora, la cel puţin patru con­troale anuale.

    Un alt minus al ANSVSA îl constituie exis­tenţa la nivel naţional a unui singur laborator în care se poate identifica virusul pestei porcine africane, la Institutul de Diagnostic şi Sănătate Ani­mală din Bucureşti, fapt care nu a făcut po­sibil ca ANSVSA să realizeze o supraveghere pasivă, în timp real, a identificării virusului pestei porcine africane la nivel naţional, înainte de apariţia primului focar de pestă porcină africană (31 iulie 2017). Aşa încât, la unele probe din te­ritoriu, recoltate în cadrul acţiunii de supra­ve­ghe­re pasivă, rezultatele se obţineau la două săptă­mâni după recoltarea probelor.

    "S-ar putea să li se interzică ţăranilor să crească porci"

    - Care sunt consecinţele economice ale acestei crize?

    - Reprezentanţii marilor crescători de porci solicită interzicerea creşterii porcului în gospo­dă­riile ţărăneşti, pe motiv că ţăranii sunt respon­sabili de răspândirea virusului pestei porcine afri­cane!

    Acţiunea pesta porcină e cu bătaie lungă! Mii de familii din mediul rural vor fi lip­site de hrană, prin confiscarea porcilor în ve­de­rea incinerării.
    În plus, România a pierdut statu­tul de ţară liberă de pestă porcină şi nu mai poate exporta carne de porc, timp de 3 ani.

    Preţul cărnii de porc în viu a scăzut în judeţele aflate în ca­rantină, de la 6,5 lei per kg, la 5 lei per kg, iar co­mercianţii evită să mai cumpere carne de porc din judeţele cu focare de pestă porcină, fapt deosebit de grav, care se poate finaliza cu fali­mentarea acestora.

    Spre sfârşitul anului, din cau­za monopolului creat de impor­tatorii de carne de porc, preţul cărnii de porc proaspete va creşte cu până la 30% faţă de cel practicat în prezent.

    Din păcate, fermele de porci distruse prin aplicarea de măsuri discreţionare şi haotice nu se vor mai reface niciodată pe ampla­sa­men­tele respective.

    Efectivul de porci al Ro­mâniei pe ter­men lung va rămâne undeva la 3 mi­lioane de ca­pete, faţă de 4,5 milioane de capete în pre­zent. Mii de familii ţărăneşti vor renunţa la creşterea porcului, din cauza acestor momente de groază şi panică prin care au trecut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cat se poate de clar ca,Romania se vrea doar piata de desfacere,iar bravii nostrii din guvern nu iau nici o masura in favoare acestei tărisoare!E fara precedent ce se întămplă! Maria H

      Ștergere
    2. Dna. Maria Handic, nu este simplu sa opresti asa ceva. Pentru ca oamenii de rand, care sunt in contact direct cu acest virus, nu asculta si vrand-nevrand il raspandesc. Asta pe langa faptul ca a fost "plantat" virusul de catre "cineva" nu doar intr-un loc ci in mai multe din tara noastra. Ce s-a intamplat pana acum seamana a atac bio, iar acei cineva au mizat pe neglijenta romanului de rand, stiau ca va fi raspandit din neglijenta.

      Ștergere
    3. 23.26 cum indraYnesti sa spui cavea impotriva guvernului sustinut de Maria!

      Ștergere
  9. Efectivul de porci crescuţi tradiţional în gospodăriile ţără­neşti este în jur de 1,3 milioane capete, pe ter­men lung, acesta va scădea la 0,5 milioane porci, dar există şi riscul interzicerii prin lege a creş­terii porcului în mod tradiţional în gospodăria ţărănească, pe considerentul că nu se pot res­pecta anumite stan­darde de biosecuritate.

    Fali­men­tarea crescă­to­rilor de porci va duce la fali­mentul în aval şi în amonte al multor societăţi comerciale, printre aceş­­tia se află şi producătorii de produse tradi­ţio­nale din carne de porc!

    Dacă vom accepta toate acestea resemnaţi, pasivi, fără nici o re­acţie, şi nu vom da o replică pe mă­sura ticăloşiei lor, s-ar putea să le reuşească acest plan dia­bolic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 11:38 sunt sătul de teoria conspirației. A fost și gripa aviară a trecut, asta este.... Hai să coborâm cu picioarele pe pământ dacă umbli dezbrăcat iarna riști să te îmbolnăvești și chiar să mori mai repede față de alții care umblă îmbrăcați. În general în România sunt cei mai mulți morţi și în rândul oamenilor din cauza a tot felul de viruși și gripe. Așa că era normal ca pesta porcină să facă ravagii. În general țările din lumea a treia au pierderile cele mai mari în cazul epidemiilor din cauze multiple, sărăcie, corupție, delăsare, lipsa specialiștilor în general a lipsurilor. România este o țară din lumea a treia. Așa că pomul se cunoaște după roade .

      Ștergere
    2. 21.33
      Romania nu era o tara din lumea a 3-a .
      Nu eram datori, nu cerseam imprumuturi nimanui, ne platisem toata datoria externa .
      Romania era o tara industrial-agrara unde fiecare avea un loc de munca dupa capacitatile intelectuale.
      Parintii nostri au o pensie datorita acelui sistem , asa prost cum a fost si mai au si o casa pe care noi suntem astazi mostenitorii de drept .
      In ultimii 30 de ani s-a dorit dezmembrarea unui sistem de reguli create si instaurarea haosului in justitie, in invatamant, in toate sectoarele si institutiile statului .
      Astazi se fac din pix prin OUG-uri legi pentru ei de iesit la pensie cu suta de milioane la 40 de ani , indatorarea tarii si a populatiei prin credite si imprumuturi fabuloase la FMI pe 3 generatii viitoare.
      Tot in ultimii 30 de ani romanul s-a lepadat de notiunea de nationalist , s-a reusit dezradacinarea unei generatii si trimiterea ei in pribegie , fara remuscari , fara ca vreun guvern ce a fost la conducere sa ia nicio masura .
      Romania e acum o tara pustie , cazuta prada unor grupuri mafiote , inrudite intre ele, manelizate , fara minima cultura , doar cu dorinta de a contabiliza , vile, ceasuri, masini, tablouri , conturi in Panama .
      Poporului ramas i se da circ si paine , minciuna, dezinformare, masuri populiste scoase di burta peste noapte de parca ar juca soarta romanilor la Casino'.
      Suntem si cu NATO si cu UE, dar pe ambele le va durea in cot de o tara care-si pune oricui la dispozitie , fara remuscari, teritoriul, padurile, industria, agricultura si tinerii emigranti .
      Ce e azi Romania ? O tara plina de batrani amarati, de oameni analfabeti, de tineri dezorientati, de un sistem bugetar care bubuie de neamurile si rudele alesilor supremi, de spitale in care daca intri nu mai iesi , de constructii oribile facute prost si abuziv, si mai ales de o sleahta de nenorociti care distrug cu dibacie si ultimele valori umane ramase pe metereze .
      Zeci de servicii secrete isi fac mendrele nestingherite printre noi , ca sunt rusi, americani, evrei , extraterestrii , ce stim noi ???? .... stiu ei mai bine ! Cu siguranta pentru ei suntem ,,no man's land'' - teritoriul nimanui - Terra nullius .
      .

      Ștergere
    3. 9.34 100% adevarat.

      Ștergere
    4. Domnule anonim 09:34, ai descris cum nu se poate mai bine situatia noastra. Felicitari pentru realismul dumneavoastra. Insa ca dumneavoastra sunt putini printre noi. Sa dea Domnul sa vada tot romanul situatia asa cum o vedeti si dumneavoastra si poate atunci se schimba ceva pe aici.

      Ștergere
  10. poate un simplu joc cu o lanterna cu laser

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, as well as the content!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si care este soluția? Ce putem face? 11:38
    Mâncăm de crăciun sarmale din oaie, pasăre? Nu e asa de rau si le dăm peste mână la cei care vor sa ne bage cu japca porci din export. Ar fi un protest tacit si fara urmari si bătăi cu jandarmeria.si daca si puii si păsările se îmbolnăvesc nici o problemă facem sarmale de post 🤣😁 asta e eu asa o sa fac nu cumpăr reziduurile lor Emi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incercati sarmale cu ciuperci ( in loc de carne ),sunt delicioase ! Au un gust fin si sunt satioase.

      Ștergere
    2. Romanul e inventiv !Asa ar trebui ,sa nu cumpere nimeni carnea adusa din afara,numai că nu santem uniti!Maria H

      Ștergere
    3. In occidet(germania,italia,franta etc)credeti ca oamenii mananca porci crescuti in gospodariile proprii!?

      Ștergere
  13. Buna seara! 11:38. aveti dreptate si cred ca nu sunteti depate de adevar. Cum se face ca suntem liberi, dar cu fiecare zi devenim mai sclavi ca niciodata. Cozile astea de topor (guvern si parlament)nu le -a ajuns ca au vandut resursele acum ne vand si painea de la gura. si asta se vede cu ochiul liber (era de- ajuns sa faca niste analize inainte sa omoare farà distinctie ,domnul Daea trebuie sa-si dea demisia cat mai urgent, sa ajuns aici pentru incompetenta celor care ne conduc, tradatori de popor si tara. acum se bat pentru putere. Oare voi romani nu v-ati saturat sa fiti tot mintiti la nesfarsit. Doamna Maria "la multi ani! Si sanatate. Dar incep sa cred ca revolutia nu è departe la iarna vor scumpi si gazele dupa aceea ce Và urma Dumnezeu cu mila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.12 bine ca tu te-ai trezit din mirajul numit PSD. Ceilalti inca mai dorm.

      Ștergere
  14. După Apocalipsa 16, 16 locul bătăliei finale, când forţele demonice se vor opune Domnului, se numeşte Armaghedon. De atunci, denumirea a rămas ca simbol al damnării şi distrugerii totale, pătrunzând şi în mentalul colectiv prin filme hollywoodiene sau operaţiuni secrete. Dar unde se află Armaghedonul? Este un loc anume sau unul metaforic pe care nu trebuie să-l cauţi pe hartă?

    Apocalipsa nu este o carte uşor de interpretat, fapt pentru care a fost introdusă în lista canonică a Noului Testament abia foarte târziu (spre sec. 9 d.Hr.). Biserica nu o foloseşte ca lectură liturgică, primul comentariu cunoscut i-a aparţinut lui Origen, iar primul păstrat ne-a parvenit de la Oecumenius abia la începutul secolului 6 d.Hr.

    Armaghedonul apocaliptic

    După interpretarea majoritară, numele Armaghedon provine din ebraică, har Megiddo - "muntele Meghido". De altfel, civilizaţia greacă s-a pretat în mod obişnuit la asemenea elenizări ale pronunţiei numelor proprii. Dar rămâne întrebarea: de ce Meghido ca loc al bătăliei finale?

    Prin poziţia strategică la poalele Muntelui Carmel şi lângă câmpia Iezreel, Meghido a fost inclus în traseul obişnuit din Egipt spre Siria (numit "calea regelui" sau latinizant "calea mării", via maris). A fost scena multor bătălii, începând de exemplu în sec. 15 î.Hr. cu cea relatată de textele egiptene ale faraonului Tutmosis al 3-lea.

    Dar prin aceasta Meghido nu se diferenţiază atât de mult de alte oraşe importante ale Antichităţii, încât să fie ales simbol al bătăliei finale. Aici trebuie să se fi întâmplat ceva cu totul ieşit din comun, iar aceasta este tocmai ceea ce Vechiul Testament ne relatează la o citire mai atentă.

    Armaghedonul lui Iosia

    În 609 î.Hr. aici a fost ucis regele Iosia, cel mai evlavios de până acum, asemenea căruia nu a mai fost nimeni, după expresia istoriei deuteronomiste: "Asemenea lui Iosia n-a mai fost rege înainte de el, care să se fi întors la Domnul cu toată inima sa, cu toate puterile sale şi cu tot sufletul său, după toată legea lui Moise, dar nici după el nu s-a mai ridicat altul asemenea lui" (4 Regi 23, 25).
    Regele Iosia a introdus o reformă religioasă bazată pe teologia Deuteronomului, al cărei principiu de bază era centralizarea cultului. Toate sanctuarele din provincie, care existaseră până atunci, au fost interzise.
    Doar templul din Ierusalim, locul unde Dumnezeu a ales să-şi pună numele Lui, a rămas singurul legal.
    După părerea majoritară actuală, sub regele Iosia chiar este oficializat Deuteronomul primar (cap. 12-26), partea cea mai veche, eminamente legislativă din Deuteronom, identificat cu "cartea legii" descoperită acum în Templu în urma lucrărilor de restaurare (4 Regi 22, 8).

    RăspundețiȘtergere
  15. Şi totuşi, în 609 î.Hr. în Meghido regele Iosia este ucis de faraonul Neco al 2-lea, care înainta cu armata spre Eufrat, pentru a ajuta Imperiul asirian aflat în ultimul ceas. Interesant că între cele două versiuni ale morţii sale, descrise în 4 Regi (istoria deuteronomistă) şi respectiv în 2 Paralipomena (istoria cronistă), există unele diferenţe.
    După istoria deuteronomistă, regele Iosia a mers înaintea faraonului, care l-a ucis. Expresia "a merge înaintea cuiva" poate fi interpretată şi "a merge la război împotriva cuiva", aşa cum traduc unele versiuni (de exemplu King James Version, Jewish Publication Society).
    Totuşi, alte traduceri folosesc o expresie mai neutră, "a merge în întâmpinarea" (Revised Standard Version, La Bible de Jérusalem, New International Version), pentru care optează fericit şi Biblia sinodală: "În zilele lui s-a dus Faraonul Neco, regele Egiptului, împotriva regelui Asiriei, la râul Eufratului.
    Atunci a ieşit Iosia în întâmpinarea lui, iar acela când l-a văzut l-a omorât în Meghido" (4 Regi 23, 29).
    Dacă interpretarea a doua este mai corectă, înseamnă că istoria deuteronomistă nu îl prezintă pe Iosia ca ieşind împotriva faraonului, ci înaintea lui.
    De altfel, chiar istoric, se pare că era imposibil pentru regatul Iuda să ţină piept Egiptului.
    Mai degrabă, Iosia a fost probabil convocat în Meghido chiar de faraon sau a venit din proprie iniţiativă, fără să ştie că aici va fi executat.

    Meghido devine Armaghedon

    Abia istoria cronistă, scrisă mult mai târziu, transformă evenimentul într-unul de mare anvergură. Ieşind împotriva lui Neco, Iosia este avertizat de faraon care îi transmite prin soli că nu împotriva lui a pornit cu război, ci împotriva altui regat.
    De asemenea, faraonul este convins că face aceasta la porunca lui Dumnezeu şi îl previne pe Iosia să nu se împotrivească lui Dumnezeu, Care "este cu el", ca să nu fie ucis.
    Regele iudeu s-a încăpăţânat, neascultând porunca lui Dumnezeu dată prin Neco, şi a sfârşit cum era de aşteptat: "Şi a venit Neco, regele Egiptului, cu război asupra Carchemişului, pe Eufrat; şi Iosia i-a ieşit înainte. În vremea aceea a trimis Neco soli la el, ca să-i spună: "Ce treabă am eu cu tine, rege al lui Israel?
    Nu împotriva ta vin eu acum, ci merg acolo unde am război. Şi Dumnezeu mi-a poruncit să grăbesc; să nu te împotriveşti lui Dumnezeu, Care este cu mine, ca să nu te piardă".

    Dar Iosia nu s-a dat îndărăt dinaintea lui, ci s-a pregătit să se lupte cu el; şi n-a ascultat de cuvintele lui Neco, care erau din gura lui Dumnezeu, ci a ieşit la luptă în valea Meghido" (2 Paralipomena 35, 20-22).

    Îl observăm deci, pe de o parte, pe Iosia ca rege ideal evlavios, iar pe de altă parte ca victimă a armatelor străine, căzut în luptă la Meghido. Unii cercetători consideră că aici trebuie căutată originea Armaghedonului.

    Locul unde regele, simbol mesianic, a fost ucis va fi scena bătăliei finale din ziua Domnului. Istoricul cronist chiar notează o tradiţie care lipseşte în istoria deuteronomistă, că însuşi profetul Ieremia, căruia i-au fost atribuite şi Plângerile, ar fi compus cântări de jale pentru vrednicul rege iudeu.

    RăspundețiȘtergere
  16. De altfel, tot în această zonă s-a desfăşurat şi bătălia dintre Sisera şi israeliţii conduşi de Debora şi Barac (Judecători 4-5). După cântecul Deborei, lupta a avut proporţii cosmice, întrucât cerul însuşi a participat: "Atunci au venit regi să se războiască, Războitu-s-au atunci regii Canaanului La Taanac, pe apa Meghidonului,
    Dar n-au luat pradă, nici argint, nici bani.
    Stelele de sus s-au luptat atunci, Din mersul lor s-au războit cu Sisera.
    Pârâul Chişon, pârâu străvechi! Pârâul Chişon i-a măturat" (Judecători 5, 19-21).

    Armaghedonul duhovnicesc

    Dar să fie într-adevăr bătălia finală clar localizată geografic?
    În vreme ce Ipolit şi Fericitul Ieronim identifică Armaghedonul cu valea lui Iosafat, adică Valea Judecăţii din Ioil 4, 2, Oecumenius şi Andrei al Cezareei, de la care s-a păstrat, la fel, un comentariu la Apocalipsă (începutul sec. 7 d.Hr.), au tradus Armaghedon prin "Muntele Măcelului", probabil de la gadad "a tăia".
    Ideea aceasta ar sugera nu atât o identificare precisă, ci un loc simbolic al nimicirii.

    Orice limitare geografică mută ideea bătăliei dintr-una duhovnicească într-una fizică, exterioară, mărginită la o anumită zonă. De fapt, Armaghedonul înseamnă distrugerea uneltirilor din partea vrăjmaşilor nevăzuţi de către oştirea lui Hristos.

    În fond, fiecare dintre noi avem propriul Armaghedon, iar pe de altă parte, ne pregătim pentru Armaghedonul întregii lumi, când Biserica va ieşi biruitoare şi când toate se vor supune lui Hristos.

    Armaghedonul este tot pământul, pentru că întregul cosmos va fi transformat.

    Meghido şi istoria lui Iosia sunt doar motive istorice folosite în conturarea tradiţiei despre războiul pe care poporul lui Dumnezeu îl are de purtat.
    Desigur că Iosia a murit în primul rând pentru cauze politice, dar semnificaţia lui, precum şi profunda impresie lăsată în urmă au condus la impunerea "Muntelui Meghido" ca locul confruntării apocaliptice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelele de sus s-au luptat atunci, Din mersul lor s-au războit cu Sisera.
      Asta inseamna ca,pe atunci,ET guvernau lumea(discret,prin intermediul celor din temple) si au participat la batalie,bombardind din avioane sau navete cosmice.Si in alte scrieri antice sint descrise lupte intre carele zburatoare ale zeilor

      Ștergere
    2. Multumesc;frumoasa expunere.Maria H

      Ștergere
    3. Anonim9 septembrie 2018, 07:43
      Stelele de sus s-au luptat atunci, Din mersul lor s-au războit cu Sisera.
      Asta inseamna ca,pe atunci,ET guvernau lumea(discret,prin intermediul celor din temple) si au participat la batalie,bombardind din avioane sau navete cosmice.Si in alte scrieri antice sint descrise lupte intre carele zburatoare ale zeilor

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??ha ha ha
      stelele verzi nu sunt stele ci lovituri la cap prin scurtcircuituri ... scoate degetele din priza ca posturezi elucubratii ....
      ha ha ha ha ha ...
      ps priza nu face bine corpului uman

      Ștergere
  17. Tanti Ghiorghiu esti pnibila in ultima vreme.Te credeam femie serioasa, auzi , cu dar de sus , dar nu esti decat una din impostoarele gen Maria CAMPINA.
    Nu te gandesti decat la bani,asta e clar.
    Si sa nu uit : am dat foc cartilor tale .Regret ca am dat bani pe rahaturi.
    Multumesc dl Brancu pt.interventia cu si despre ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bai anonim 03.39,singur ti-ai semnat sentinta,o sa arzi exact cum au ars cartile alea pe care tu le-ai dat foc,ce sa spun ai facut o mare isprava si te mai lauzi ca prostu aici pe blog ca sa pari inteligent,dar de fapt ti singur ti-ai semnat condamnarea ,bravo,da-ti foc si tie

      Ștergere
    2. Sant convinsa ca,nu a cumparat nici o carte!Vrea s-o necăjeazca pe d-na.Maria! Trebuie tratat cu indiferenta .Maria H

      Ștergere
    3. 23.42 mai taci din gura ca spui numai prostii, tu si ion masinca + apis.

      Ștergere
    4. anonim 23.42 te-ai trezit si tu,taci ca e mai bine pt tine,te cred ca estu un frustrat,dar e mai bine sa stai la locul tau pacaliciule si mascariciul blogului,du-te la cisc si te maimutareste acolo nu aici

      Ștergere
    5. 23:42/14:07, sunteti de rasul curcilor. Viata si.a batut joc de voi. Dumnezeu, la fel.

      Ștergere
    6. anonim 21.41,tu vorbesti bai rasule?ai scapat de la balamuc si vii si ne stresezi aici?du-te si stai departe de blogul asta,nu avem nevoie de tine si de parerile tale,du-te si sa mai scrii pe aici atunci cind ti-oi spune eu,adica niciodata,hai pa

      Ștergere
    7. 22:27, e cazul sa faceti pasi. Nu avem nevoie de ineptiile voastre. Canta la alta masa! Esti mahala.

      Ștergere
    8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    9. 14:27, esti prost cu acte.

      Ștergere
    10. Maria, apis m-a amenintat " am eu grija sa te fac sa dispari"! Sa inteleg ca se gandeste la crima?
      Voi anunta politia. Tu ii publici mesajele amenintatoare la adresa cititorilor. Si tu vei raspunde!!!! Esti partasa lui apis!

      Ștergere
    11. Anonim11 septembrie 2018, 21:51
      Cat de repede te mai aprinzi. APIS ti-a spus ca o sa dispari de pe BLOG si nicidecum fizic! Nu va mai ceratati atata si nu va mai amenintati. RAZBOIUL ne bate la usi si voi nu mai terminati cu cearta cu ura si amenintarile. Mai bine rugati-va la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI pentru iertarea pacatelor,pentru sanatate si intarire in Credinta. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    12. 22.13 ce bine ai explicat tu comentariul lui apis, mai Maria! Dar pe cel care spunea sa ai grija ce faci ca pacatele tale vor cadea pe fiul tau de ce nu l+ai intele la fel de bine! Aperi pe apis pentru ca iti canta in struna, crede tot ce spui si ai nevoie de asemenea specimene ca sa ai adepti!

      Ștergere
    13. anonim 21.51,cind ai timp intra pe pagina mea de facebook sa te lamuresc

      Ștergere
    14. Apis, degeaba stergi mesajele tale cu amenitarea la adresa persoanei. Ele au fost vazute de autoritati. Se vede din avion ca esti o persoana agresiva din toate punctele de vedere. Toate mesajele tale contin expresii bine definite in NCP, pentru care se aplica legea. De mult timp faci acest lucru pe acest blog (la inceput "anonim, apoi ca si "apis"), si nu numai.

      Ștergere

    15. Anonim9 septembrie 2018, 03:09
      Nu meriti un raspuns! Esti atat de mic la minte,că nu am cu cine vorbi. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa aiba grija de sufletul tau.

      Ștergere
    16. anonim 13 septembrie 2018 0814,de ce continui sa ma provoci?lasa-ma pe mine in pace si vezi-ti de treaba ta ca daca iti mai spun eu ceva iar spui ca te amenint cu moartea,nici macar nu stiu cine esti,din ce oras esti si unde stai si vii tu sa spui ca vin eu personal sa te omor,hai ca esti penibil.doamna maria,rugati-l va rog pe acest anonim sa nu mai faca comentarii la adresa mea si sa nu ma mai ameninte cu politia.iti recomand prima data sa ma cunosti si pe urma sa-ti dai cu parerea la persoana mea.nu mai fa comentarii la adresa mea,lasa-ma in pace si nu am nimic cu tine

      Ștergere
  18. Ai terminat blogul asta, esti ca o moara stricata

    RăspundețiȘtergere

  19. APIS PARASCHIV11 septembrie 2018, 14:27
    Te rog sa-ti ceri scuze ptr asa zisa amenintare,si sa clarifici ce-ai vrut sa spui cu disparitia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doamna maria,imi cer scuze fata de dumneavoastra.am de lamurit niste lucruri.eu la cit de jignit si facut in fel si chip am tacut,nu am amenintat cu politia ca fac plingeri.rog pe acel anonim sa se mai potoleasca cu amenintarile,eu sint dispus sa cer o ancheta si sa vedem cine e acel anonim care vad ca ma tot provoaca.eu nu stiu cine e anonimul ,din ce oras e si unde sta,ala daca ar fi citit de pe blog comentariul bine ar fi inteles ca am zis ca o sa dispara de pe blog,a fost ca o gluma,dar daca e ingust la minte e problema lui.pe aceasta cale spun ca daca mai face vreun comentariu la adresa mea eu voi cere ajutor autoritatilor sa-l depisteze sa vad cine e acel individ,anonimule,laso moale cu comentariile impotriva mea ca vad ca tu cauti scandal,evita-ma te rog foarte frumos,nu am treaba cu tine nu ai treaba cu mine,stai linistit la locul tau .oare chiar nu pot sa-mi spun si eu parerea aici pe blog fara sa se mai ia de mine si sa ma jigneasca?oare de ce nu ma iau si de altii,va spun eu,ceilalti isi vad de treaba lor,nu comenteaza la adresa mea,am tot respectul pentru ei,dar cind vad ca acesti anonimi imi tot pune tot felul de acuze si ma jignesc,mi-e greata de ei,pt mine sint niste neica nimeni

      Ștergere
  20. La ce gen de comentarii s-a ajuns ???!!! Parca sunteti la gradinita , chiar nu aveti preocupari serioase decat de stat pe blog si sa va racaiti intre voi .
    Doamna Maria posteaza mesajele , voi cititi-le si terminati cu comentariile care nu sunt la obiect si nu isi au rostul . Nu e necesar comentariul nimanui , abtineti-va sa va luptati intre voi fara vreun motiv . Petreceti timp cu familia, duceti copiii in parc, munciti mai mult, lasati blogul sa respire .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.40 blogul asta nu o sa respire niciodata pentru ca este sufocat de minciunile adminului.

      Ștergere